Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor radiatorkranen vervangen door programmeerbare thermostaatkranen:

Radiatorkranen vervangen door programmeerbare thermostaatkranen

Ik wil graag 1 of enkele (maximaal 5 in meerdere ruimtes) radiatorkranen laten vervangen door programmeerbare thermostaatkranen. Wel of niet centraal geregeld laat ik afhangen van de prijs. De radiatoren zijn niet af te sluiten van de blokverwarming.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiatorkranen vervangen door programmeerbare thermostaatkranen uit heel Nederland:

Radiatorkraan vervangen en info over thermostatische radiatorkranen

Een van onze radiatorkranen is kapot. De radiator is altijd aan, ook als wij de radiatorkraan uit zetten. En we willen ook advies over thermostatische radiatorkranen. Onze thermostat is op de begane grond, in de woonkamer en overdag is het hier warmer. Dit betekend dat de radiatoren gaan niet aan in de slaapkamers. (1st en 2de verdieping) We willen weten of thermostatische radiatorkranen dit probleem zouden kunnen oplossen. (Zou zo'n thermostatische radiatorkraan met onze CV werken?)

Drie radiatorkranen vervangen

Drie bestaande manuele radiatorventielen in de huiskamer dienen vervangen te worden voor Tado Slimme Radiatorknoppen. Daarvoor moet de ventiel vervangen worden.

Radiatorkranen vervangen in flat

In mijn appartement (6e verdieping) met blokverwarming, zijn 5 radiatoren. Deze hebben momenteel allemaal een handmatige radiatorkraan. Graag zou ik willen vragen om een offerte voor het vervangen van alle 5 kranen door thermostaatkranen omdat de huidige kranen warmwater doorlaten terwijl ze dicht staan. Er is geen hoofdafsluiting per appartement, dus leidingen bevriezen (of gebruik maken van demobloc van comap) is nodig, er zijn strangafsluiters in de kelder.

Radiatorkranen vervangen op 3 radiatoren

Ik heb één lekkende cv kraan in de slaapkamer en wil deze laten vervangen. En meteen ook 2 andere kranen.

Radiatorkranen vervangen

Ik heb twee radiatoren waar nog een hele oude knop op zit. Ik wil deze graag laten vervangen door een thermostatische kraan om daar en slimme thermostaat van Tado op te zetten. De thermostatische behuizing heb ik inmiddels gekocht (zie foto). Ik kreeg hem echter niet aangesloten op de oude aansluiting. Hier is meer werk/ander koppelstuk voor nodig. Dit zou ik graag door een vakman laten doen.

Radiatorkranen vervangen door termostaatkranen

Ik wil 6 radiatorkranen laten vervangen door thermostaatkranen. Sommige kranen doen het namelijk niet meer. Het is een blokverwarming van 24 woningen. Het gaat om mijn woning. Ik woon in een maisonnettewoning op de begane grond. Het gaat om 2 kranen op de eerste en 4 knoppen op de begane grond. De oude kranen graag afvoeren. Gaarne prijsopgaaf.

Zeven radiatorkranen vervangen door thermostaatkranen

In mijn appartement met blokverwarming, zijn 7 radiators. Deze hebben momenteel allemaal een handmatige radiatorkraan. Graag zou ik willen vragen om een offerte voor het vervangen van alle 7 kranen door thermostaatkranen. Er is geen hoofdafsluiting per appartement, dus leidingen bevriezen is nodig. Als ik het goed heb begrepen, kunnen enkele radiatoren met een soort tussen kraan worden afgesloten. Ik heb ook radiatoren staan, graag ontvang ik advies of ik deze moet laten staan of dat deze beter vervangen kunnen worden. Als ze vervangen moeten worden, deze graag afvoeren.

3 x radiatorkraan vervangen

Wij willen graag 3 radiatorkranen laten plaatsen. We hebben nog geen materiaal. Ik wil de douchekraan ook vervangen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Radiatorkranen vervangen van bedrijfs- en woonpand

We hebben een pand met 8 radiatoren waar nog gewone kranen zijn geplaatst (geen thermostaat kranen maar ouderwetse open/dicht draai kranen). We willen deze laten vervangen door radiator kranen zonder knop zodat we hier slimme thermostaten op kunnen monteren. Hierbij is het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor de grote koppen van knoppen. Op de plekken waar dit mogelijk of nodig is mogen de oude kranen blijven zitten en de nieuwe kranen iets verder in het leidingwerk worden gezet.

Radiatorkranen blokverwarming vervangen door thermostaatkranen

Ik wil in het gehele appartement de radiatorkranen voor thermostaatkranen zodat ik de temperatuur beter kan regelen. Het betreft blokverwarming in een appartement op de 10e verdieping.

Partners

Partners van Casius