Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor grohe red kraan - vervangen van verbindingsslang:

Grohe Red kraan - vervangen van verbindingsslang

Hallo, ik heb al voor een aantal jaren een Grohe Red in de keuken. Ben er erg blij mee tot nu een van de verbindingsslangen erg aan het lekken is. Bij Grohe vermelden ze dat ze deze slangen niet los verkopen (je moet dus een geheel nieuwe Grohe Red installatie kopen), ze een 'unieke maatvoering' hebben en dus andere verbindingsslangen niet zullen passen. Iemand wel een nieuwe/gebruikte verbindingsslang beschikbaar of heeft een andere oplossing ? Bedankt !
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grohe red kraan - vervangen van verbindingsslang uit heel Nederland:

Kokend water set( kraan + boiler) aansluiten in keuken kast

Kokendwaterset compleet aansluiten. Merk is GROHE RED MONO.

Quooker en keukenkraan leveren en plaatsen

Ik wil graag een aparte quooker grohe red mono laten plaatsen en een keukenkraan apart. Beide materialen mogen worden opgenomen in de offerte.

Kraan vervangen

We willen ivm onze verhuizing onze Grohe Red Heetwaterkraan laten vervangen door een simpele kraan (die kopen we uiteraard bij Praxis).

Monteren Grohe Red

Wij hebben een Grohe Red Grohe New Mono Keukenmengkraan L-Uitloop & Combi Boiler gekocht. We zoeken een monteur die dit kan bevestigen bij ons in de bijkeuken. De Grohe kraan moet naast de bestaande kraan bevestigd worden. We hebben onderin het kastje de ikea lades al vervangen voor korte lades dus er moet ruimte genoeg zijn voor de boiler. Zie foto's. Graag ontvangen we een offerte voor de werkzaamheden. Uitvoeren het liefst zo snel mogelijk.

Grohe red mono 7 liter kraan installeren

Graag installeren van een Grohe kraan. Er is momenteel een kraan en stroom aanwezig. Gaat om een bestaande keuken

Kokend waterkraan en energieverdeler installeren

Onze huidige keukenkraan lekt, dus we hebben een kokend waterkraan (Grohe Red Duo) aangeschaft incl. boiler. Er wordt aangeraden om ook een energieverdeler voor vaatwasser en boiler te installeren, dus deze schaffen we ook aan en mag gemonteerd worden. We willen dit graag zsm laten doen, want behalve dat de lekkende kraan niet fijn in gebruik is, hebben we ook wat schimmelvorming inmiddels op de muur. We ontvangen graag een offerte en daarbij een indicatie van wanneer de kraan gemonteerd kan worden.

Installatie Grohe Red Duo keukenkraan

De huidige kraan in de keuken moet vervangen worden door een Grohe Red Duo (zeg maar een kraan met 7 liter kokend water boiler erbij, een soort Quooker). De kraanset hebben we al in huis, evenals een verdeelstekker. Een foto van gootsteenkastje met huidige situatie is bijgevoegd.

Grohe red kraan (koud, warm en kokend water) installeren

Ik heb een Grohe red kraan gekocht, die moet in de plaats van de huidige kraan komen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Meterkast vervangen

Het vernieuwen van de bestaande groepenkast door een 3-fasen groepenkast van ABB met 10 lichtgroepen, 3 aardlekschakelaars, 1 fornuisgroep beltrafo 8V/1A incl. 0/1 schakelaar geplaatst in de nieuwe groepenkast. Keuring elektrische installatie 8 t/m 12 groepen incl. Bij goedkeuring een geldig certificaat en verlengde garantie 5 jaar. Het bijmaken van een fornuisgroep, gelijktijdig uitgevoerd. Het bijmaken van 2 aparte groepen voor de wasmachine en droger, aansluiting via de kruipruimte monteren in de trapkast. Dubbele opbouw stopcontacten. Wm/wd moeten tegelijk kunnen draaien (dus apart groepen). Het bijmaken van een aparte groep voor een Grohe Red met voorziening in de keuken. Voldoende geaarde stopcontacten in de keuken aanbrengen. Foto's meterkast die vervangen moet worden en meterkast zoals gewenst kunnen gemaild worden. Het merk moet ABB zijn. Sleuteloverdracht is op 28 juni. Uitvoering werkzaamheden zo snel mogelijk bij voorkeur 1 juli of 2 juli.

keuken Boiler en kraan vervangen want de oude boiler lekt

Ik wil een nieuwe Grohe red new duo keuken boiler en kraan plaatsen ter vervanging van oude die lekt. De oude materialen mogen afgevoerd worden door de vakman.

Partners

Partners van Casius