Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel aansluiten op rookkanaal:

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Bestaande vrijstaande houtkachel moet aangesloten worden op het bestaande rookkanaal. Pijp tot plafond is al aanwezig, alleen moet er mogelijk nog een koppelstuk geregeld worden.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel aansluiten op rookkanaal uit heel Nederland:

Installatie Houtkachel Ibiza op rookkanaal

Ik ben op zoek naar iemand die mijn houtkachel type Ibiza veilig kan aansluiten op het rookkanaal.

Hout kachel aansluiten

Ik wil een houtkachel aansluiten op het kanaal van een gaskachel. De kachel heb ik nog niet gekocht. Ik weet uit eigen onderzoek dat dit problematisch zou kunnen zijn, dus ik hoop op een alternatief. Een voorbeeld is om bv een gat te maken in de spouwmuur, maar of dat ten goede komt van de woning durf ik niet te zeggen. Graag laat ik een vakman langskomen om de situatie te bespreken en te bekijken.

Rookkanaal plaatsen voor houtkachel

Wij willen in de woonkamer de open haard aansluiten. Er is een gemetselde schoorsteen die door 3 lagen gaat. Vroeger heeft er een gashaard gezeten, de aansluiting zit er nog. De ombouw is van marmer, we willen graag een kasteelhaard. Is er een bedrijf dat als service aanbiedt om de mogelijkheden te checken en tevens daarna een offerte te maken?

Vloerverwarming plaatsen en een houtkachel aansluiten

Ik wil graag in de woonkamer/keuken/gang vloerverwarming toevoegen. Betreft oud huis (ong. 1800), houten vloeren. Komt nieuwe houtkachel die op CV aangesloten wordt. Keuken wordt eerst nog uitgebreid (muur breken). Oppervlakte is ongeveer 65 m². Ik denk dat het een droge vloerverwarming wordt maar niks staat nog vast.

Aanleggen rookkanaal en aansluiten houtkachel

Ik wil een rookkanaal laten aanleggen en aansluiten op een houtkachel. De opening moet gemaakt worden in een stenen zijgevel en gaat dan naar boven via een overstek. Graag in de 1e of 2e week van januari. Er is nog geen kanaal aanwezig. Woning is goed te bereiken voor een hoogwerker. Lengte 440 cm tot aan de dakgoot. Overstek 90 cm.

Houtkachel aansluiten

We hebben een houtkachel gekocht inclusief afvoer pijpen, deze moet op het rookkanaal worden aangesloten. Alle materialen zijn als het goed is aanwezig.

Aansluiten van houtkachel op bestaand rookkanaal

Bij praxis een houtkachel gekocht. Deze moet aangesloten worden op gat in plafond naar schoorsteen. De afstand van de kachel naar het rookkannaal zou ongeveer 2 meter zijn, ik gok dat de buis 20cm dik is? kan ook kleiner.

Bestaande houtkachel aansluiten

Ik heb een tweede hands kachel die moet worden aangesloten op de bestaande schoorsteen.Maar de kachelpijp zit hoger dan de aansluiting van de schoorsteen.En tussen de kachelpijp en de uitgang van de kachel is een verschil van grootte Ik weet niet of dat mogelijk is. Graag wil ik weten of dat door jullie kan worden gedaan.

Pelletkachel aansluiten op vloerverwarming

Betreft een middenwoning uit 1999. De verwarmde ruimte is ongeveer 150 m3. Hoofdzakelijk te verwarmen is de begane grond. Er zit nu momenteel vloerverwarming, deze wil ik aangesloten hebben op de pelletkachel als dat mogelijk is, momenteel zit die aangesloten op de CV. Er zit al een rookkanaal van 150 mm. Hier zou een smallere buis in moeten van 80 mm voor de pelletkachel. Momenteel heb ik dus centrale verwarming, vloerverwarming en radiators en een houtkachel. We zijn met 2 personen. Ons energielevel is B.

Pelletkachel installeren

Graag laat ik een Pelletkachel installeren en aansluiten op bestaande kachelpijp van een houtkachel met aansluiting bovenop de kachel. Ik heb jaren lang hout gestookt er is dus een enkelvoudige pijp aanwezig. Naar boven is het dubbelwandig, dit loopt tot boven het dak. Hitte bestendige plaat is aanwezig. Het gaat erom dat de pijp nu bovenop de kachel zit en bij de Pelletkachel zit de aansluiting onderen. De pijp moet dus verlengd worden en aangesloten.

Partners

Partners van Casius