Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor riool verplaatsen:

Riool verplaatsen

Er loopt een stuk riolering van 2.50 meter boven de grond en dit willen we onder de plavuizen hebben. Dit is door de vorige eigenaars gedaan omdat ze de schuur verbouwd hebben tot toilet en wasmachineruimte. Er zit geen kruipruimte onder deze ruimte, die overigens tegen het huis aan staat. Daarnaast zouden wij de riolering tot aan de hoofdriolering willen laten controleren daar wij de woning willen gaan isoleren. Het betreft een hoekwoning uit 1979.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor riool verplaatsen uit heel Nederland:

Terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput

Werkzaamheden die gedaan moeten worden. Terras van 5,00 x 2,50 vergroten naar 5,00 x 3,00. Met een groot wildververband (Nieuwe tegels) in de maten 60 x 60, 60 x 30 en 30 x 30. En ook achter de borderbakken komen deze tegels. Verplaatsen en aanpassen van de gestapelde borderbakken, zie tekening, dit is nog afhankelijk hoe een en ander uitkomt. Plaatsen van een hydroblob of infiltratieput bij de schuur, ivm niet aangesloten te zijn op het riool, alleen een regenton. Hoogteverschil terras en rest van de tuin is ongeveer 24 cm, dit wil ik opvangen met 3 traptrede van 1,00 breed. De borderbakken zijn leeg en voor het grootste deel zullen ze uit elkaar gehaald zijn. Ook de huidige tegels zullen uit de tuin verwijderd zijn. Alleen de betonnen bielzen zullen er nog liggen voor eventueel hergebruik. Ik regel zelf de tegels. zand evt in overleg. Tuin is ongeveer totaal 35 m2.

Dakdoorvoer voor de CV, ventilatie en riool verplaatsen

In verband met plaatsen van een dakkapel, zou ik graag de dakdoorvoer willen verplaatsen, waardoor er een bredere dakkapel geplaatst kan worden. Tevens ook het buizen stelsel weer aansluiten.

Renovatie badkamer

De badkamer 2 x 2 meter moet worden gerenoveerd. Riool verplaatsen opbouw leidingwerk naar inbouw leidingwerk. Renovatie doucheput aanbrengen douchekraan verplaatsen. Huidige badkamer demonteren en spullen afvoeren.

Verplaatsen van cv ketel naar zolder

Ik zoek een CV-installateur die een aantal klussen kan uitvoeren in mijn woning. Het gaat om een vrijstaande woning met 3 verdiepingen waar momenteel flink verbouwd wordt. Ik wil de cv ketel vanuit de keuken verplaatsen naar zolder. Tevens wil ik een dak doorvoer laten plaatsen voor de ventilatie badkamer en een ontluchtingspand voor het riool. Ook wil ik graag op zolder naast de cv een cv verdeler voor het later aansluiten van de diverse radiatoren en aansluiting verdeler vloerverwarming en een waterverdeler voor diverse aansluitingen

Afvoer op riool aansluiten

De keukenafvoer moet aangesloten worden op het riool en eventueel kijken naar de afvoer, alvast gereed maken voor de toekomstige plek van de keuken. Daarnaast willen we de badkamer met een toilet naar boven verplaatsen dus hier ook graag de aanleg van nieuwe afvoeren. Er was voorheen gasverwarming, we willen nu centrale verwarming aanleggen. Wellicht is een check op de huidige afvoeren ook geen slecht idee. Gaat om een rijtjeswoning uit 1928 met twee etages van circa 76 vierkante meter.

Installatietekening voor badkamer maken

Voor een nieuwbouw woning ( fundering wordt gelegd in oktober) wil ik graag een installatietekening laten maken van de badkamer. We willen echter wat kleine aanpassingen op de standaard indeling en moeten dit zo snel mogelijk via een eigen tekening aanvragen. Aanpassingen zijn; het verplaatsen van de radiator, bredere wasbak, weglaten bad en leidingen, douchebak langer maken, wc opschuiven richting raam naar plaats bad, koof achter wc smaller in verband met geen wc reservoir. De vereisten zijn: A. De gewenste aanpassingen c.q. uitbreidingen moeten duidelijk aangegeven en gespecificeerd ter beschikking worden gesteld. Tekeningen met voor, boven- en zijaanzicht van de betreffende wand-/vloervlakken van de keukenopstelling, met een duidelijke maatvoering in millimeters en een legenda. De tekeningen dienen te zijn voorzien van naam, kavelnummer en datum. B. Een specificatie van de gewenste wijzigingen c.q. aanpassingen ten opzichte van de basisopstelling met duidelijke uitzetting, zoals bijvoorbeeld; koud- en warm water, riool, elektrapunten (eventueel op aparte groep), opsomming van alle apparaten met opgenomen vermogen. We hebben al een "0-tekening" (zie bijlage) en weten wat moet worden aangepast.

Riolering omleggen voor het toilet

Het gaat om het verplaatsen van een riool- standleiding (250 cm lengte) om circa 90 cm, inclusief 1 nieuwe doorvoer in houtenvloer in verband met het bouwen van een kelderkast. Ruimte zeer makkelijke toegankelijk (vrije hoogte 270 cm).

Gat van de rioolafvoer verplaatsen

Ik wil graag een hangend toilet plaatsen maar gat afvoer riool zit nu 30 cm vanaf de voorste rand van de muur deze zou verlegt moeten worden door een gat in de beton vloer te maken waardoor het gat 15/20 cm naar achteren uitgehakt moet worden in de beton vloer.

Aanleg en vervanging gas- en waterleidingen en afvoerbuizen naar riool

Ik ben een woning uit 1922 aan het renoveren (voor eigen bewoning) en daarvan denk ik geheel of gedeeltelijk nieuwe gasleidingen aan te leggen naar cv-ketel en waar het fornuis moet komen. Oude stukken gasleiding moeten verwijderd worden. Er zijn extra afvoeren van de waterleidingen naar het riool en er is een aansluiting van de waterleiding nodig voor een nieuwe wasmachine en afwasmachine. Tevens moeten er verwarmingsradiatoren weggehaald worden en op een geschiktere plek gesitueerd worden. Sommige radiatoren wil ik verplaatsen, een aantal ik vervangen door nieuwe radiatoren. De cv ketel staat momenteel in de schuur die achter de keuken is aangebouwd. Alle leidingen zijn oud en het merendeel is aan vervanging toe. De lengte van de gasleiding is minder dan 20 meter.

Riool aanleggen en badkamer betegelen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten renoveren van de badkamer. De badkamer is 2.4 meter hoog en 1.96 x 2.01 meter groot. De badkamer zal ik zelf slopen. Ik zoek een vakman die het toilet en riool wilt verplaatsen, een muurtje kan plaatsen voor een inloopdouche en het geheel kan betegelen. Het sanitair en de tegels schaf ik zelf aan, de kit en de lijm laat ik aan de vakman over.

Partners

Partners van Casius