Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor boiler plaatsen:

Boiler plaatsen

Ik wil een boiler van 80 liter ophangen in de lege keuken. Eventueel ook het leveren van een ariston velis elektrische boiler evo van 80 liter.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boiler plaatsen uit heel Nederland:

Toiletrenovatie

We hebben (een van de twee heb ik zelf al verwijderd) 2 oude wc's die vernieuwd moeten worden inclusief stortbakken, hoge ouderwetse, graag in die stijl terug ook. En we zouden graag een oude wasbak willen plaatsen die we al hebben. Tevens willen we daar een elektro boiler plaatsten voor de kraan en 1 douche die nu koud water heeft. Het betreft een jaren zestig pand, dus in die stijl graag.

Elektrische boiler plaatsen

Op zoek naar een alternatieve warmwatervoorziening voor een oudere woning (1915). Momenteel een oude geiser in de keuken maar we zouden met het oog op het verlagen van gasverbruik willen overstappen op een elektrische boiler geplaatst in de vliering. Ook wel benieuwd naar de mogelijkheden/kosten van een zonneboiler. Gezinssamenstelling momenteel 2 personen en een baby, in de toekomst waarschijnlijk wel 4-5 personen. De vraag of het verstandig is nu al een grote boiler te installeren of nu eerst een kleinere en over 5-10 jaar vervangen door een grotere. Installatie kan vanaf 5 februari (tussen 5-20 februari word er verbouwd) maar is nog niet direct nodig aangezien de keuken met de geiser pas in de zomer vervangen wordt.

Vloerverwarming leggen en een cv-installatie plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming laten leggen en een cv-ketel of iets vergelijkbaars laten installeren. Het gaat om een jaren 30 woning waar de houten vloer vervangen wordt voor schuimbeton. Ik wil graag advies over de soorten installaties. Voor vloerverwarming gaat het om 38 m2. Er is nu een boiler aanwezig, deze hoeft niet afgevoerd te worden. Doel is voor verwarming. Welke capaciteit nodig is weet ik niet. Het is voor 1 persoon. De vloer oppervlakte van de woning is 64 m2.

Elektrische boiler voor de badkamer plaatsen

Ik wil graag een elektrische boiler voor de badkamer om kosten van aardgas te besparen. In de keuken hebben we een cv ketel, maar het duurt heel lang voordat het water boven warm is. Vandaar dat we een extra boiler boven willen hebben. We zijn met twee personen, de capaciteit dat we nodig hebben weet ik niet. De boiler zou eventueel in de kelder kunnen, de badkamer is vrij krap. Graag ontvang ik advies, ook welke aansluiting nodig is voor de meterkast. Via de gemeente kan ik een lening aanvragen als zij akkoord gaan met de offerte.

Elektrische (plint)boiler plaatsen voor in de keuken

We willen voor de keuken in onze nieuwbouwwoning mogelijk een elektrische boiler laten plaatsen. We zijn ons aan het oriënteren naar de kosten en mogelijkheden. We denken zelf aan een plintboiler. Wat ik heb begrepen zal een 5-10 liter boiler voldoende moeten zijn.

Het leveren en instaleren van een elektraboiler

Het plaatsen plus aansluiten van de boiler, muur van beton mortel extra verankering op de muur nodig. Leidingen aanwezig alleen aansluiten en ophangen. Het is inclusief de levering van elektra boiler van 100à120 liter.

Inventum keukenboiler vervangen

Het betreft het vervangen van een oude keukenboiler, en plaatsen van een nieuwe. Mogelijk gaat het om een boiler van 10 liter.

Informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler

Ik wil graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden van een warmte pomp boiler. Huishouden bestaat uit 2 personen. We denken aan een boiler met 80 of 100 liter. Liefst aansluiting warmtepompboiler aan bestaande mechanische luchtafvoersysteem. Er is voldoende ruimte om de boiler te plaatsen.

Warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen

Tussen de 200 liter zonneboiler en de CV ketel willen wij in eerste instantie een warmtepompboiler plaatsen. Na bepaalde tijd willen wij de cv-ketel verwijderen en warmtepompen aanschaffen. Dan is de boiler uitsluitend voor warm water. Dit systeem willen wij wellicht meerdere keren uitvoeren aangezien er 200 dezelfde recreatie woningen staan die mogelijk deze slag binnen redelijke termijn willen uitvoeren. Dit zijn wij nog aan het uitzoeken. 2 van elke 3 huizen heeft een zonnepanelen systeem en alle huizen zijn uitgevoerd met een zonneboiler. De inhoud van het huis is beneden 7 m x 8 m x 2.30 m. Boven heeft dezelfde oppervlakte, maar het dak loopt schuin, dus waarschijnlijk zal dit de helft van de inhoud van de beneden verdieping zijn. Het zijn vrijstaande woningen. Er zijn veel senioren gezinnen, daarbij ongeveer een kwart of minder jonge gezinnen. De meesten zijn dus 2 bewoners. Wij zijn dus geïnteresseerd in een goed product voor een goede prijs. Over eventuele verdere bezuinigings producten willen wij graag overleggen.

Twee keukenkranen/ close-in boiler

Twee nieuwe keukenkranen plaatsen en een close-in boiler in het keukenkastje. Er is ruimte en een stopcontact.

Partners

Partners van Casius