Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan aanbrengen:

Buitenkraan aanbrengen

Wij zoeken iemand die een buitenkraan tegen de achtergevel kan maken. De meterkast en de waterleiding zitten bij de voorgevel en dit is ongeveer 12 meter afstand. De leiding kan via de kruipruimte worden doorgetrokken.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan aanbrengen uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde woning

Graag wil ik een vrijblijvende offerte aanvragen voor een aanbouw volgens onderstaande specificaties. Wilt u de optionele zaken apart vermelden op de offerte aub? 1) Uitbouw aan de achterzijde van de woning 2) Afmetingen: 500 cm breed x 250 cm diep met plat dak 3) Er moeten vermoedelijk 2 heipalen geplaatst worden ivm met de klei ondergrond 4) Er is aan beide zijden geen uitbouw aanwezig 5) Buitenkraan en zonwering zijn aanwezig en moeten weer geplaatst worden op de uitbouw 6) Er hoeft geen lichtkoepel of lichtstraat geplaatst worden 7) Er moet een kunststof kozijn geplaatst worden van circa 340 cm 8) Indeling kozijn: schuifdeur of schuifpui met aan beiden zijden een muurtje van ca 80 cm tbv een radiator 9) Aanbrengen smeervloer 10) Gevel doorbraak 11) Afvoer van puin van de doorbraak Optioneel: Stucen van de aanbouw ( wanden en plafond) Plaatsen van de 2 radiatoren aan beiden zijden van het kozijn Afwerken binnenzijde aanbouw met gipsplaat Aanleg 2x dubbele wandcontactdozen met centraaldoos in het plafond Plaatsing 2 of 4 spotjes in plafond Overig: Achterzijde woning is bereikbaar via de steeg. Bijgaand stuur ik u de foto's van de huidige situatie Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en zie uw offerte graag tegemoet.

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een buitenkraan laten aanbrengen in de achtertuin. Hij moet door de kruipruimte heen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Buitenkraan in de achtertuin aanbrengen

Ik sil een buitenkraan in de achtertuin

Buitenkraan monteren

Graag zouden wij een buitenkraan willen laten aanbrengen in de acher tuin voor de plantjes water te geven.

Buitenkranen (voor en achter) in de tuin aanbrengen

Ik wil graag in de voor- en achtertuin een buitenkraan aan laten leggen. Van voor naar achter is de afstand ongeveer 7 meter. We zijn bezig laminaat aan te leggen maar het kruipluik is nu nog toegankelijk, dus graag op korte termijn.

Aanbrengen van een buitenkraan

Wij willen graag een buitenkraan laten plaatsen aan de voorkant van onze woning. Deze dient aan de gevel gemonteerd te worden waarbij aan de andere zijde het toilet zit. Er is een kruipruimte aanwezig.

Buitenkraan installeren

Ik wil graag een offerte voor een buitenkraan. Het gaat om het aanbrengen van een kraan en leidingwerk aan de achterzijde van de woning. Waarschijnlijk is dat op dit moment geen waterpunt aanwezig. De keuken zit aan de voorzijde. Ook de watermeter zit aan de voorzijde van de woning. De afstand van dit punt naar de achterzijde van de woning bedraagt zo'n 9 meter.

Buitenkraan aanbrengen

Ik zoek een loodgieter om een buitenkraan aan te brengen. Gaat om een afstand van 4 of 5 meter naar de tuin.

Buitenkraan met afsluitkraantje aanbrengen

Ik wil een buitenkraan (met sleuteltje) laten aanbrengen, plusminus 40 cm boven de vloer en 30 cm van de zijmuur verwijderd. Binnen direct achter de buitenmuur, plusminus 1 meter, zit de hoofdaansluiting met watermeter. Verder hierbij aan de binnenzijde een afsluitkraantje monteren in verband met de mogelijkheid om 's winters de buitenkraan zelf af te kunnen sluiten. Ik ben niet in het bezit van kranen en/of materialen. Graag vrijblijvende offerte, totaalprijs inclusief BTW en voorrijkosten.

Buitenkraan aanleggen

Wij zouden graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het aanbrengen van een buitenkraan. Kunnen jullie deze verstrekken aan ons? De afstand naar de meterkast is ongeveer 11 meter. De kruipruimte is droog. Ik kan voor u het gat graven bij de muur. De werkzaamheden dienen voor 16 mei uitgevoerd te worden daar hierna de tuin aangelegd gaat worden. Mocht de prijs voor de kraan gunstig zijn dan is de buurman ook geïnteresseerd.

Partners

Partners van Casius