Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor mechanische ventilatie vervangen:

Mechanische ventilatie vervangen

In mijn woning zit een UBBOX-MSV-4 gemonteerd voor de centrale afzuiging. De woning is ca. 340 m³ . Wat kost het om deze te vervangen? Graag gespecificeerde offerte.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mechanische ventilatie vervangen uit heel Nederland:

Verduurzamen woning

Verduurzamen nieuwe woning: - vloerverwarming (65 m2) - zonnepanelen (12 stuks vermoedelijk) - warmtepomp (hybride? lucht/water? we staan open voor advies - WTW op mechanische ventilatie

Winkelpand ombouwen naar horecapand

Ik wil een winkelpand van circa 120 m2 ombouwen naar een horeca gelegenheid. Hiervoor wil ik graag in contact komen met de juiste aannemer. Het gaat daarbij om het bouwen van een keuken, een toiletgroep, en een bar. Tevens moet er mechanische ventilatie aangelegd worden. Ik zorg ervoor dat de winkel gestript is voordat de werkzaamheden kunnen beginnen.

Bad- en wastafelmeubel vervangen op zelfde plek

Wij willen een klein bad 165x69,5 vervangen door bad 180x90 met doucheschermen 90 en 100 cm breed. Zo mogelijk duobad met whirlpool. Bestaande kraan, vloer- en wandtegels behouden. Badkamermeubel vervangen, ook op zelfde plek. Mechanische ventilatie aanbrengen. Elektriciteitsleiding aanwezig. Evt opnieuw voegen wandtegels.

Badkamer realiseren

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting van de badkamer is 1.56 x 2.28. Het meubilair en tegels heb ik reeds aangeschaft. De badkamer is volledig gestript, er lopen geen leidingen in de badkamer. Ook wil ik mechanische ventilatie laten plaatsen.

JE Storkair CML mechanische ventilatie en kanalen reinigen

Ons ventilatiesysteem is 20 jaar oud en nog nooit gereinigd oid. Hij gaat wel meer geluid maken. Vandaar de vraag om dit ventilatiesysteem te reinigen. En of onderdelen te vervangen. Deze dient voor afvoer in de keuken, badkamer, toilet en wasruimte.

Nieuwe CV

Geheel nieuwe CV inclusief 6 radiatoren en voorbereiding voor (later aan te leggen) vloerverwarming. In het huis is nog geen CV aanwezig. Eventueel ook mechanische ventilatie.

Informeren en installeren van een warmte-pomp-boiler

Het gaat om appartement van 65 m2, op de begane grond, voorzien van mechanische ventilatie met afzuigkanaal in nabijheid van boiler. Het warme tapwater wordt gebruikt voor een douche en wastafel, en als dat mogelijk is eventueel voor warm spoelwater in de keuken. Betreft gezin van 2 personen.

Opnieuw stucen van wanden in verband met vochtproblematiek

ik heb een tussenmuur welke op sommige plekken van de muur veel vocht is ongeveer 34% volgens een meter terwijl het iets lager 18% is het is een tussenmuur van 3 meter breed en 3 meter hoog aan 1 kant een geheel betegelde badkamer andere kant slaapkamer overal cv en mechanische ventilatie. Het zijn durasblokken. Het is de bedoeling dat deze wanden opnieuw worden gestuct waardoor de vochtplekken worden weggewerkt.

Infrarood vloerverwarming aanleggen

Op 27 januari ontvangen wij de sleutel van ons huis uit 1989 in Castricum. Wij willen graag het hele huis met infrarood-vloerwarming verwarmen. Uiteraard met als grote voordeel dat we de verwarming per ruimte kunnen bedienen. Wij kiezen niet voor traditionele vloerverwarming omdat er geen buizenstelsel is (het huis werkt momenteel op mechanische ventilatie/verwarming). Het gaat om 55 m2 op de begane grond en nog een deel op de bovenverdieping (afmetingen weten we nog niet). Wij zijn benieuwd naar een offerte en alvast dank.

CV ketel en mechanisch ventilatie systeem vervangen door een warmtepompboiler

Mijn mechanische ventilatiesysteem en mijn CV ketel moeten beide vervangen worden. Beide systemen zijn ongeveer 16 jaar oud. Ik denk aan een warmtepomp boiler. Tevens moet het mogelijk zijn om een heatpipes zonneboiler erop aan te sluiten, zodat de boiler ook verdwijnt (deze heb ik al geïnstalleerd jaren geleden). Tevens wil ik mijn verwarming (radiatoren en vloerverwarming ) er op aan gesloten worden. Ik heb nu radiatoren. In de woonkamer heb ik vloerverwarming, gekoppeld op de CV. Deze zou op de warmtepompboiler aangesloten moeten worden. Er is een houtkachel, de pomp moet de rest van de woning (tussenwoning) verwarmen. De oude systemen moeten afgevoerd worden. Een persoonlijke berekening heb ik niet. De kuub inhoud van mijn woning durf ik niet te zeggen. Ik heb waarschijnlijk een boiler van 270-300 liter nodig. Misschien iets meer. De woning heeft 2 etages en we zijn met vier personen. Graag laten we iemand langskomen, voor de mogelijkheden en vragen.

Partners

Partners van Casius