Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor keukenkraan vervangen:

Keukenkraan vervangen

Ik wil de keukenkraan laten vervangen. (Oude eruit halen en een nieuwe plaatsen). Een nieuwe keukenkraan moet ik nog kopen.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkraan vervangen uit heel Nederland:

Vervangen keukenkraan

Ik wil de kraan in de keuken laten vervangen.

Keukenkraan en spoelbak vervangen

Ik wil graag een keukenkraan en spoelbak laten vervangen. Beide zijn reeds aangeschaft.

Diversen klusjes in badkamer, keuken en toilet

Ik zoek iemand voor diverse klusjes in mijn huis. In de badkamer: wastafel en bijhorend kastje vervangen; verwarming vervangen. In de keuken: keukenboiler en keukenkraan vervangen. Bij de toilet: lekkend slangetje vervangen inbouwreservoir. Het gaat alleen om het monteren en verwijderen van het materiaal, afvoeren doe ik zelf.

Gaskookplaat aansluiten en keukenkraan vervangen

Ik wil de kraan in de keuken vervangen en de gaskookplaat. Beiden heb ik al gekocht. Aansluitmateriaal is aanwezig. De oude gasplaat haal ik zelf weg de nieuwe moet wel aangesloten worden

Vervangen van keukenkraan

Mijn keukenkraan zit los. Ik wil deze laten vervangen ik ga naar de gamma om een nieuwe te kopen. De oude moet vervangen worden en de nieuwe geplaatst.

Kranen vervangen

ik wil graag de badkraan en keukenkraan vervangen. De kranen wil ik zelf aanschaffen, ze moeten wel door een vakman worden geplaatst.

Vervangen keukenkraan

Keukenkraan vervangen. Er is al een nieuwe kraan aanwezig.

Kraan installeren

Mijn keukenkraan moet vervangen worden. Oude kraan weghalen, nieuwe kraan installeren op de aanwezige aansluitingen(knelkoppelingen). Ik koop de nieuwe kraan.

Het vervangen van de keukenkraan

Ik zoek een loodgieter die een kraan kan vervangen in de keuken. We hebben momenteel lekkage mogelijk door een keukenblad wat rottend is aan de onderkant. Ik zoek tijdelijke oplossing in verband met een nieuwe keuken wat in de toekomst wordt aangeschaft.

2 Dakkoepels vervangen en allround timmer- en loodgietersklussen

1. vervangen van 2 dakkoepels 2. plafondplaten plaatsen in schuur 3. ventilatierooster aanbrengen in slaapkamerraam 4. thermostaatkraan in douche vervangen 5. keukenkraan vervangen 6. reparatie buitenkraantje 7. kleine werkzaamheden

Partners

Partners van Casius