Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor keukenkraan vervangen:

Keukenkraan vervangen

Ik wil de keukenkraan laten vervangen. (Oude eruit halen en een nieuwe plaatsen). Een nieuwe keukenkraan moet ik nog kopen.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkraan vervangen uit heel Nederland:

Badkamer en keuken kit werk vervangen

Ik wil volgende klussen laten doen: 1. Kit werk in badkamer laten vervangen 2. Kit werk in keuken laten vervangen 3. Keukenkraan repareren, vastzetten of vervangen afhankelijk van het probleem

Keukenkraan vervangen

Ik wil de oude verwijderen, afvoeren is niet nodig. Graag vervangen door een nieuwe. Ik ontvang graag een offerte exclusief de kraan.

Close in boiler en keukenkraan vervangen

Voor in de keuken onder spoelbak het vervangen van een close in boiler en het vervangen van een keukenkraan. Close in boiler : Itho Daalderop Close in boiler 10 Ltr Keukenkraan : Grohe Eurosmart cosmopolitan met hoge uitloop Graag offerte voor het leveren en plaatsen hiervan.

Keukenkraan vervangen

Ik wil een keukenkraan laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een prijsindicatie.

Adviseren en vervangen van een geiser

Voor m'n huurwoning (appartement, bouwjaar ca 1930) ben ik aan het onderzoeken wat de kosten zijn voor een nieuwe geiser. De geiser die er nu in zit verwarmt het water niet echt meer goed, het water wordt niet echt heet meer. Wie voor de kosten opdraait moet ik nog met de verhuurder uitzoeken. Het gaat alleen om gebruik douche en keukenkraan in een 1 persoonshuishouden.

Drie kranen vervangen

Ik wil 3 kranen vervangen: Het zijn alle 3 Hans Grohe kranen. * Fonteinkraan * Badkraan * Keukenkraan

2 kranen vervangen

Ik zou graag een keukenkraan en een wastafelkraan laten vervangen. Bij praxis heb ik 2 kranen gezien die ik graag zou willen. Hoe duur is het om door jullie deze 2 kranen te laten plaatsen?

Installatie Grohe Red Duo keukenkraan

De huidige kraan in de keuken moet vervangen worden door een Grohe Red Duo (zeg maar een kraan met 7 liter kokend water boiler erbij, een soort Quooker). De kraanset hebben we al in huis, evenals een verdeelstekker. Een foto van gootsteenkastje met huidige situatie is bijgevoegd.

Keukenkraan vervangen

Ik heb een nieuwe keukenkraan gekocht en ik wil de oude vervangen maar kan het zelf niet en zoek een klusser die het voor mij zou willen doen.

Keukenkraan vervangen

De keukenkraan (2-gaten, brugkraan) moet worden vervangen. Oude kraan eerst verwijderen. Om erbij te kunnen moet de afvoer in het keukenkastje verwijderd worden èn moet de achterwant van het keukenkastje verwijderd worden. De ruimte tussen de wasbak en de muur is ca. 15 cm. Graag eerst langskomen om de situatie op te nemen. Nieuwe kraan reeds aangeschaft: Horus Victoria 19141.

Partners

Partners van Casius