Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor onderhoud en herstel cv installatie:

Onderhoud en herstel CV installatie

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Wat is het merk van uw huidig stooktoestel? Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Een aantal radiatoren zijn lang niet gebruikt en worden nu niet meer warm. Dit moet gerepareerd worden.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud en herstel cv installatie uit heel Nederland:

Onderhoud bij een VvE-complex

VvE in Den Haag (3 appartementen). Wij zetten de opdracht uit vanwege een lekkage (lek detectie rapport aanvraag verkrijgbaar) + onderhoud meerjarenplan. Wij zijn op zoek naar een vakkundige die naar aanleiding van onderstaande punten een volledige offerte kan opstellen. Een bezoek of het ontvangen van foto’s is mogelijk. Zinklijst en dek lijst terras (2e etage) controleren en duurzaam herstellen (ongeveer 4 hoeknaden herstel). Afdek rookgas afvoer netjes aanbrengen tegen de gevel. Muurankers die open staan voorzien van duurzame voeg. Boeideel zijgevel voorzien van kit. De afvoerbuis van het dak moet rechtstreeks aangesloten worden op de bestaande afvoerbuis van de riolering (middelste etage) kapje op schoorsteen plaatsen. Schoonmaken en impregneren bakstenen muur achterkant.

Afbrokkelend spuitwerk in de badkamer herstellen

Het spuitwerk in de badkamer (12 m2) vertoont scheuren in de hoeken en heeft onderhoud nodig. Voor een impressie heb ik een paar foto's toegevoegd. Het herstel moet gebeuren vanaf circa 2 meter hoogte tot aan het plafond. Ik zoek een professionele stucadoor die dit structureel kan oplossen. Dus geen korte-termijn oplossingen die over een half jaar weer barsten en scheuren. Gedurende de werkzaamheden dienen de wanden en vloer van de badkamer te worden afgedekt. In de offerte graag vermelden wat de voorgestelde oplossing is met daarbij referenties naar klanten waarbij exact hetzelfde probleem op een structurele wijze is verholpen. Ik wil het werk graag tussen mei en juli hebben uitgevoerd.

Onderhoud en herstel CV installatie

Op welke brandstof werkt de ketel? Gas. Wat is het merk van het stooktoestel? Remeha. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een ketel die nieuw is geïnstalleerd in januari 2015. Hij heeft nog nooit onderhoud gehad. Nu geeft hij een melding dat onderhoud nodig is. Heeft niet super veel haast maar wel goed als het gebeurt natuurlijk.

Onderhoud en herstel CV installatie

Op welke brandstof werkt de ketel? Aardgas Wat is het merk van het stooktoestel? Andere, namelijk: Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Intergas 24/28 KK

Onderhoud en herstel CV installatie

** Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas; ** Wat is het merk van uw huidig stooktoestel? Nefit. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: In een woonhuis een 1-groeps- met een kraan en een 2-groepsvloerverwarmingsverdeler (beide meer dan 30 jaar oud) leveren en installeren. In de offerte graag aangeven: - Welke apparaten worden geïnstalleerd; - Opgave voorrijd/arbeidskosten. Alles inclusief btw.

Onderhoud en herstel CV-installatie

Onderhoud aan de op aardgas werkende Remeha cv ketel. Deze wil ik laten reinigen etc

Achterstallig groot onderhoud voor VvE

Ik zit in een VvE met 2 leden die al ruim 2,5 jaar niet tot een adequate oplossing kunnen komen voor het achterstallige Groot Onderhoud. De gemeente Schiedam heeft inmiddels een betwistbaar plan gepresenteerd met onnodige reparaties. Het betreft o.a. 1 latei (inp 140, lengte 5 meter) twee korte balken circa 1 bij 1 meter (inp 140) en 2 draagbalken van circa 5m1 - inp 200. Verder herstel van het gemetselde valscherm, waterdicht afwerken van de betonnen balkon vloer, het herstel van de kozijnen 1e en zolderverdieping alsmede de boeidelen en nog een aantal punten. Het betreft een jaren 30 woning. Het liefst deze week nog in contact met een aannemer!

Balkon renoveren

De stalen balk van ons balkon is aan het roesten. Voor mij als leek is onduidelijk of onderhoud voldoende is of dat deze balk vervangen moet worden. Graag ontvang ik een offerte na inspectie van de balk. (is ook een foto bijgevoegd). Daarbij moet duidelijkheid zijn over: - vrijhakken van alle staalconstructies /wapening in metselwerk en/of beton rondom - ontroesten van alle staalconstructies/wapening - roestwerend behandelen van alle staalconstructies/wapening - de behandeling van het oppervlakte rondom alle staalconstructies /wapening voor een goede hechting. - alle staalconstructies /wapening en onderliggend beton goed wordt bedekt met een herstel mortel. - of er nog iets moet worden gedaan aan de bovenzijde van de balkons (balkons hebben grotendeels een goede coating. Alleen balkonkasten hebben geen coating (waar balk onder zit). De balkonkasten hebben een redelijk nieuw dak. - duidelijkheid over garantiebepalingen.

Onderhoud en herstel aan boeiborden en dakkapel

Voor een appartementencomplex van bij elkaar 6 woningen (elke verdieping telt 2 woningen) willen wij graag de achtergevel laten onderhouden. Het gaat om de boeiborden van de dakrand en de raamkozijnen (PVC). Deze zijn toe aan een opknapbeurt en moeten tenminste worden geschilderd, wellicht hier en daar ook het voegwerk herstellen. Het steigerwerk komt dan waarschijnlijk op de aanbouw achter de gevel te staan (plat dak), als dit überhaupt mogelijk is (het dak moet dit wel kunnen houden uiteraard). De ramen moeten ook worden gereinigd.

Herstelwerkzaamheden volgens bouwkundig rapport

Verscheidene werkzaamheden, zoals herstel geringe scheurvorming wanden, plaatselijk herstel pleisterwerk plafond, enkele cv leidingen vervangen, dichtzetten gering scheuren lateien, onderhoud hang en sluitwerk ramen, vervanging isolatieglas en herstel beglazingsafdichting waar nodig, reparatie met cementgebonden mortel van balkon, borstwering balkon reinigen en lokaal herstel aantasting, luifel schilderwerk, lokaal voegwerk plaatselijk herstellen, gevels reinigen, herstel aangetaste delen betimmering, dekkend systeem schilderwerk buiten, goten reinigen, lokaal herstel voegwerk schoorsteen, rooster op ontluchting riolering aanbrengen van dakdoorvoer, hout gootconstructie herstellen bij schilderwerk, loodslabben herstellen, dakbedekking (plat) bitumen vervangen. Zie ook bijgevoegd bouwkundig rapport.