Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Dordrecht of directe omgeving.

1742 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Dordrecht:

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

Gaskraan verplaatsen van onder, naar boven het aanrecht.

Afvoer toilet verleggen

De toilet op de begane grond willen we vervangen van een staand naar een hangend toilet dat gaan we zelf doen. De afvoer moet hiervoor verplaats worden en is een betonvloer. Wat zijn de kosten om de afvoer te verplaatsen.

Vloerverwarming aanleggen

Wij hebben in de woonkamer een grindvloer met daaronder plavuizen. Wij willen vloerverwarming. Kan dit ingefreesd worden in de grindvloer met daaronder de plavuizen. Hoogteverschil is geen probleem. Het betreft de woonkamer en hal. Circa 50 m2.

Loden afvoer vervangen

We kwamen vandaag helaas tot de ontdekking dat we lekkage hebben op de wc beneden. We hebben het verlaagde plafond eruit gesloopt en daar was het leidingwerk. We hebben geconstateerd dat er in de afvoerbuis van de wasmachine, die aangesloten zit op de afvoerbuis naar beneden, een gaatje zit (zie rondje op de afbeelding). Nu is het zo dat alle afvoerpunten van PVC zijn op het centrale afvoer punt na. Nu hebben we er even over nagedacht, en willen we deze loden afvoerbuis graag laten vervangen. Het gaat om een afmeting van circa 4 meter. De afvoer is makkelijk toegankelijk en zal vrij gemaakt zijn, dus het zal gaan om het verwijderen van de loden pijn en het plaatsen van een nieuwe.

Infraroodverwarming plaatsen

We zoeken naar een vervanger van gasgestookte verwarming in huis. We willen experimenteren met terugdringen van gasgebruik door 1 of meer keramische panelen te plaatsen en zo inzicht te krijgen in a. warmte-effect in huis/beneden etage en b. terugdringen gasgebruik.

Leidingen laten frezen

Ik zou graag 2 extra verwarmingselementen (1000 mm x 600 mm) willen plaatsen in de zolder, daarvoor moeten we leidingen laten frezen in de vloer. Het gaat om totaal ongeveer 16 meter in een betonnen vloer. Graag rond juli beginnen.

Een radiator vervangen

Ik zoek een CV-installateur die mijn radiator kan vervangen. Hij is namelijk lek. Mijn Radiator lijkt veel op deze link: https://www.radiatoraanbiedingen.nl/brugman-compact-4-radiator-400-x-2000-type-22-3057-watt.html

Hangend toilet plaatsen

Hangend toilet plaatsen. - Oude toilet + stortbak verwijderen - Afvoerbuis toilet naar achter verplaatsen (houten vloer) - Leidingen verleggen - Hangend toilet plaatsen - Afwerken met hout zodat het klaar is om te tegelen Overige dingen doen wij zelf in het toilet. 10/7 is de overdracht en het moet in week één geplaatst worden.

Vervangen dakgoten voor en achterzijde van 3 huizen

Graag een offerte voor vervanging van de dakgoot van 3 huizen. Bet is een blok van 3 huizen,, dus 2 hoekhuizen, en de dakgoot moet aan de voor en achterzijde vervangen moeten worden. Gaat om het vervanging van het zink en de houtenbak. De bak wil ik voor kunststof vervangen, het zink mag ook als het past. Totaal 18 mtr voorzijde, 18 mtr achterzijde en 4 hoekstukken, voor alle 3 de huizen.

Vloerverwarming droogbouw aanleggen

Het gaat om een woonkamer van 3,5 bij 8 meter, daarnaast ligt een gang met keuken. Graag overal vloerverwarming aanleggen, ongeveer 40 m2. De vloerverwarming zal als hoofdverwarming dienen. We hebben een houtenvloer dus het zal waarschijnlijk iets van droogbouw moeten worden. Wat zijn daarvan de kosten in totaal?

Vloerverwarming verdeler vervangen

De verdeler van de vloerverwarming moet vervangen worden. Er zitten 6 slangen en het is natte vloerverwarming. Graag ontvang ik een offerte.

Vloerverwarming aanleggen

Wij willen een droog bouw voerverwarming voor circa 35-40 m2 in een jaren 30 huis. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Informeren en installeren van een warmte-pomp-boiler

Het gaat om appartement van 65 m2, op de begane grond, voorzien van mechanische ventilatie met afzuigkanaal in nabijheid van boiler. Het warme tapwater wordt gebruikt voor een douche en wastafel, en als dat mogelijk is eventueel voor warm spoelwater in de keuken. Betreft gezin van 2 personen.

Warmtepomp realiseren bij ons nieuwbouw project

Vanaf maart 2020 zal onze woning worden gebouwd. Het betreft dus een woning met energielabel A+. HR++ glas, volledig geïsoleerd en alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming. Aangezien ik het hoogste rendement wil hebben denk ik dat ik het best voor een grond-water warmtepomp kan gaan. Echter, de woning ligt in Noord Brabant, Veghel om precies te zijn, en ik weet niet hoe die het grondwater hier ligt en hoe duur de boringen zullen zijn. Het totale woonkamer 110-125 m2.

Vloerverwarming aanleggen

Woonkamer en halletje, bij elkaar ongeveer 55 m², units kunnen onder trappenkast zit een stopcontact, oude tegels haal ik eruit en doet daarna indien nodig egaliseren en daarna jullie de vloerverwarming.

Tussenmeter plaatsen voor gas

Ik wil graag een tussenmeter plaatsen voor alleen gas en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Gaskachel controleren en installeren

Ik heb een tweedehands gaskachel (merk: Nestor Martin) aangeschaft en wil deze graag laten controleren en installeren. Hiervoor moeten er ook leidingwerk verlegd worden en een koppelstuk toepassen zodat het goed aangesloten kan worden.

Wasmachine aansluiting en afvoer verplaatsen

Wij willen graag de aansluiting voor de wasmachine van de badkamer op de 1e verdieping verplaatsen naar de zolder. Vlizotrap en houten vloer op zolder. CV ketel aansluiting reeds aanwezig op zolder. Willen de droger daarnaast plaatsen op zolder. Willen graag weten: - Wat er allemaal nodig is (materiaal, bewerkingen) - Of het alleen gaat om water/afvoer/leidingen of dat er ook een aparte groep moet komen - Wat er nog bijkomt (mogelijke extra werkzaamheden) - Hoe lang de klus gaat duren - Waarschijnlijke verhuisdatum 1 nov, dus lukt het iets voor die tijd? Uiteraard graag een gedetailleerde prijsopgave. Voor nadere info, kan er bij interesse zsm gebeld worden. Betreft een huurwoning, moet in overleg met woningstichting.

oud toilet weghalen en nieuw wandtoilet plaatsen

Ik wil graag mijn oude toilet laten weghalen en een nieuwe wandtoilet plaatsen: (koop zelf het wandtoilet met ophangconsole) Dus: ophangconsole plaatsen en de aansluitingen water en afvoer aanbrengen.

Keukenkraan vervangen

Ik wil de keukenkraan vervangen voor een mengkraan Grohe type Costa S. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil een warmtepompboiler voor al het warme water in ons huis en ik ben benieuwd wat dit gaat kosten. Ik ontvang graag een offerte.

Vloerverwarming aanleggen

We gaan een nieuwe keuken plaatsen. De tegelvloer wordt vervangen door een eiken houten vloer. Door verandering van de keuken wordt er geen radiator geplaatst, daarom willen we kijken naar eventueel vloerverwarming. Het gaat om 3.00 x 3.00 meter.

Gaskraan verplaatsen

De gaskraan zit nu boven het fornuis, hij moet dus eronder. Hij zit bevestigd in de muur, maar de buis zelf is vrij. Op de foto’s staat er een vriezer voor nu, maar die schuif ik makkelijk aan de kant.

Compleet nieuwe installatie

Net een appartement gekocht tussen woning waar er geen centrale verwarming is. Alleen gaskachel. Is het economisch voordelig om van het gas af te gaan en alleen elektrisch te nemen. Dus ook verwarming elektrisch, boiler en inductie koken...graag info over deze onderdelen.

Keuken gereed maken voor plaatsing

Aanleggen van een gasleiding tbv kookplaat door de kruipruimte volgens de geldende veiligheidsregels daarvoor. De afstand (in een rechte lijn) is ongeveer 6 meter van meterkast naar kookeiland.