Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor radiatorombouw laten plaatsen:

Radiatorombouw laten plaatsen

Ik wil graag een (stofwerende) radiator ombouw laten plaatsen in de: woonkamer gangetje slaapkamer keuken de radiotorombouw heb ik nog niet dus graag prijsopgave inclusief leveren en monteren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiatorombouw laten plaatsen uit heel Nederland:

Radiatorombouw plaatsen

Ik wil een ombouw om een radiator heen laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Radiatorombouw op maat laten maken in de woonkamer

Ik wil in de woonkamer 3 nieuwe radiatorombouwen op maat laten maken en plaatsen. Belangrijk dat er goed ingemeten wordt op locatie, aangezien dit allemaal tussen muren zit en aan raamkozijnen. We willen hiervoor goed en stevig materiaal gebruiken, we willen op de ombouwen kunnen zitten - zal weinig voorkomen, maar moet wel zo stevig zijn. Inmeten kan op afspraak - totaal qua afmetingen ongeveer 8 á 9 meter lengte (voor de 3 stuks) - verder ongeveer 40cm diep en 50 á 60cm hoog (inschatting). Graag een eerste kostenindicatie.

Radiatorombouw met vensterbank

Ik wil graag bij twee radiatoren in de woonkamer een radiatorombouw plus vensterbank laten plaatsen. Aan de voorkant gaat het om een vensterbank van 250 breed op een hoogte van 65, en aan de achterkant is de vensterbank 140 breed op een hoogte van 57. Deze moet wel in een L vorm worden gemaakt vanwege een muur. Bovendien lopen er ook verwarmingsbuizen waar de vensterbank omheen zou moeten passen. Ik had ooit een radiatorbekleding van Cando, maar deze heb ik deels moeten verwijderen. De Praxis heeft geen Cando in het assortiment, maar in dat geval ga ik voor de Mix & Match selectie.

Radiatorombouw laten plaatsen

Ik heb een radiator bij mijn vensterbank staan waar ik een ombouw omheen wil zodat de vensterbank zo'n 20 cm dieper wordt. Aan één kant zit er een diagonaal muurtje waardoor ik geen kant en klare oplossingen van internet kan halen. Breedte 265 cm, hoogte 47 cm (maar verschilt een cm links en rechts), diepte 20 cm (radiator is 16 diep).

Radiatorombouw en vensterbank plaatsen

Wij willen graag in de woonkamer vensterbanken laten maken in de stijl van deze jaren dertig woning. materiaal meubelplaat/hout in overleg, eventueel afgelakt in ral9016. - vensterbank in de erker met radiator ombouw en zitting, afmetingen 2,43b x 1,13d x 0,67h - eenvoudige vensterbank zijraam voorkamer, afmeting 0,83b x 0,21d - vensterbank met radiatorombouw in achterkamer, diepte incl. radiator --afmeting vensterbank zijraam 1,37b x 0,67h x 0,32d (tot in hoek) --afmeting vensterbank achterraam links 0,78b x 0,74h x 0,38d (tot in hoek) --afmeting vensterbank achterraam rechts 0,49b x 0,74h x 0,38d daarnaast installatie van bestaande schuifdeuren dmv rails of ophangsysteem.

Radiator ombouw plaatsen

Ik wil graag een radiatorombouw laten plaatsen met een vensterbank breedte 40 cm en een lengte van 1 meter en 58 cm hoog. Aanschaf van de Can Do ombouw eventueel in overleg met de vakman.

Radiatorombouw en nieuwe vensterbank plaatsen

Ik wil graag een radiatorombouw laten maken. Er zit nu al een vensterbank maar die zal ook vervangen moeten worden. De afmeting wat het ongeveer moet worden is 2300 mm breed x 350 mm diep. We willen de vensterbank aan de rechterkant graag tot de muur.

CanDo radiatorombouw met vensterbank monteren

Ik wil een radiatorombouw met vensterbank van CanDo laten plaatsen. De afmetingen zijn ongeveer 2 bij 1 bij 0,3 meter.

Vensterbank met radiatorombouw laten maken

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een 3 vensterbanken met een radiatorombouw. Het gaat om de afmetingen: 95 cm hoog, 80 cm breed en 24 cm diep 95 cm hoog, 67 cm breed en 24 cm diep 65 cm hoog, 265 cm breed en 24 cm diep

Stompe binnendeuren en radiatorombouw leveren en plaatsen

Ik wil graag twee duren in een kozijn geplaatst hebben - als doorgang van de gang naar de woonkamer. Hier moet het kozijn ook nog geplaatst worden. De deuren en kozijn dienen ook geleverd worden in zwarte kleur. Daarnaast ook de wens voor het plaatsen leveren van ombouw voor radiatoren. De woning bevind zich op de 3e verdieping en is goed bereikbaar per grote lift.