Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel en geiser vervangen door een cv ketel:

Gaskachel en geiser vervangen door een cv ketel

Beste Casius, ik heb onlangs een huis gekocht. In dat huis is een geiser en gaskachel aanwezig, deze wil ik graag laten vervangen. Via internetzoeken kom ik terecht op een Cv Combi-ketel. Graag ontvang ik van u een offerte van de geraamde kosten voor de vervanging van het totale proces (geiser, gaskachel en radiatoren).
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel en geiser vervangen door een cv ketel uit heel Nederland:

Gaskachel (moederhaard) vervangen door een cv ketel

Ik wil in een appartement (1930) van minder dan 50m2 een gaskachel (moederhaard) laten vervangen door een cv installatie. Er is verwarming aangelegd door het hele huis (3 kamers, keuken, badkamer en hal) die is aangesloten op de moederhaard. In de keuken is een geiser die ook vervangen moet worden. HR ketel zal op een andere plek dan de moederhaard gemonteerd moeten worden.

Gaskachel en geiser schoonmaken en keuren

Vanwege aanschaf van een occasion stacaravan wil ik graag dat de geiser en de gasinstallatie worden 'bezien' en gekeurd. Graag verneem ik van u de prijzen daaromtrent.

CV installeren Chalet

Graag zou ik willen weten wat het (ongeveer) kost om een cv installatie te installeren in een chalet. Het chalet is 10,5 bij 3,7 meter en heeft naast het woon gedeelte drie slaapkamers, een douche ruimte en een toiletruimte. Er is nu een geiser aanwezig voor warm water in de douche en keuken. Verder een gaskachel. Er wordt propaan gebruikt. Bij voorbaat dank.

Gaskachel en geiser keuren

Graag laat ik mijn gaskachel en geiser keuren. De kachel staat op de 3de verdieping in mijn woonkamer en de geiser staat ook op de 3de verdieping, maar in de keuken. Ik woon hier al 12 jaar en heb het nog nooit laten doen. ik vraag mij af wat mij dit gaat kosten. Voor volgende winter zou ik de klus willen uit hebben gevoerd.

HR-combiplus ketel en aanleg cv met 8 x radiator

Aanleg HR-combiplus ketel en aanleg cv met 8 X radiator in totaal. ( 2 X woonkamer, 3 X slaapkamers, 1.X hal, 1.X douche en 1 X hal ) ter vervanging van gaskachel en geiser. Huishouden van 3 personen. Het huis is nu 96 m2, maar in de toekomst wordt het met de zolder erbij 114 m2. De ketel moet op gas zijn en met een capaciteit van 3/ 4 kW. Warm water hoeven wij tegelijk alleen op 1 punt te hebben. 1 april willen wij beginnen.

Nieuwe boiler, gashaard of cv

Hi! Ik wil mijn studioappartement van 32 m2 energiezuinig verwarmen. Nu heb ik een oldschool gaskachel (en geiser voor warm water). Deze wil ik graag laten vervangen voor of een boiler, cv of moderne gashaard. Ik heb verschillende mensen er naar laten kijken. Het blijk niet ideaal te zijn om een cv te installeren doordat er buizen gelegd moeten worden wat het erg kostbaar maakt. Een andere optie is het plaatsen van een moderne gashaard of boiler. Mijn voorkeur gaat uit naar een elektrische boiler, maar aan andere kant kan dit ook vrij prijzig zijn. Graag een goede oplossing die qua verbruik goed is. Mijn huidige gaskachel heeft een gasaansluiting. Ik heb hier een buis in laten installeren, deze buis komt tot 1 meter in de schoorsteen, dus als het goed is kan hier een moderne gashaard op aangesloten worden. De huidige geiser is aangesloten op de waterleidingen.

Vloerverwarming aanleggen

Het band is een hoekwoning (60 jaar oud) die is door een gaskachel + geiser verwarmd. Heeft helemaal geen isolatie met een energielabel van G. Ik wil gewoon beter isolatie nog installeren mogelijk ook met zonnepanelen. Wat betreft de verwarming het gaat om een vloerverwarming van de begaande grond en eerste verdieping. In de begaande grond de woonkamer (24 m²) heeft in hout ondervloer maar de keuken is gewoon beton (zal een open keuken worden naar de woonkamer). De 1ste verdieping bestaat uit 4 slaap kamers (resp. ca. 12, 11, 7 en 5 m²) en een bad kamer ( ca. 2 m² die zou omgebouwd naar een wasruimten), alles met een beton grond. 1 van de kamers (7 m²) zou omgebouwd worden naar een grotere badkamer.

Cv combiketel in stacaravan aanleggen

Wij hebben een stacaravan 8 x 3,7 m, bestaande uit woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en een badkamertje met douche en wc. Er zit nu een losse geiser en gaskachel in en wij zouden graag overgaan naar cv en warm water via 1 ketel. Aangezien wij de caravan het hele jaar door gebruiken, willen wij graag meer comfort.

CV aanleggen

Op bovenstaand adres zou ik graag CV willen aanleggen. Het is een studio van 35 m2, voorzijde, nu met een gaskachel en geiser.

CV installatie en badkamer renovatie

In onze nieuwe woning moet een oude gaskachel en geiser verwijderd worden. De gasleiding naar het fornuis moet vervangen worden. Een cv installatie op de oude plek van de geiser in een keukenkast en bijbehorende radiatoren moeten geplaatst worden. Een badkamer van ca. 2 vierkante meter moet volledig gerenoveerd worden inclusief infrezen leidingen, verplaatsen douchekraan en installeren van inbouwreservoir. We willen graag aan- en afvoer leidingen naar de bovenverdieping om daar een wasmachine en badmeubel te plaatsen. Materiaal voor de badkamer, badmeubel en radiatoren kunnen we zelf verzorgen via praxis. De CV ketel niet.

Partners

Partners van Casius