Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor quooker installeren:

Quooker installeren

Huidige kraan in relatief nieuwe keuken (2018) verwijderen en quooker flex pro of combi+ installeren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor quooker installeren uit heel Nederland:

Installeren Quooker-kraan

Ik wil graag een Quooker-kraan inclusief Combi+ boiler en Cube-unit laten installeren. In het keukenkastje is nu een boiler aanwezig. De afmetingen van het keukenkastje zijn standaard (buitenmaat 60 cm (binnenmaat 56 cm) breed, diepte binnenmaat 50 cm). De hoogte in het kastje tot onderkant spoelbak is 62 cm. Als ik het goed heb bekeken komt er 1 (koudwater)leiding uit de muur.

Installeren/aansluiten van quooker en kraan

Installeren van quooker fusion combi+, 7 liter in gootsteenkastje en ook aansluiten van de bijbehorende kraan. Er is een stopcontact aanwezig in het kastje.

Quooker installeren

Graag laat ik een nieuwe Quooker installeren. De oude moet verwijderd worden. We wonen er nog niet.

Quooker flex kraan installeren

Graag de quooker flex kraan met pro3 installeren. Enkel stopcontact moet dubbel stopcontact worden.

Inbouwen Quooker flex pro 3 en cube installeren en verwijderen oude kraan

Graag een offerte om Quooker in mijn bestaande keuken te plaatsen. Oude kraan eruit, nieuwe set er in. Het gaat om een inbouwen quooker flex pro 3 en cube, deze heb ik al aangeschaft. Aanrechtblad is 10 cm extra diep. Graag uren en materiaal apart aangeven. Dank alvast.

installeren quooker

Het installeren van een quooker met rvs kraan Fusion Round in een aanrechtkastje . Er is een plintboiler aanwezig en deze moet verwijderd worden. Keuken is circa 12 jaar oud. Stopcontact voor boiler is aanwezig in aanrechtkastje op een aparte groep. Eventueel kan ik foto's sturen.

installeren Quooker kraan keuken

Nieuwe kraan installeren en oude kraan verwijderen, installeren Quooker combi + kraan.

Quooker installatie

Ik zoek een vakman die een quooker 5 in 1 kan installeren.

Nieuwe Quooker kraan + boiler installeren (zsm)

In een Siematic keuken van exact 10 jaar oud moet de huidige kraan en oude daalderop heet water kraan verwijderd worden en een nieuwe Quooker Fusion Flex kraan inclusief 3 liter boiler (beide nieuw in doos aanwezig) geplaatst worden. Al het leidingwerk/electra is gereed, ook voor boiler. Bij voorkeur vandaag of morgen.

Quooker installeren en boiler verwijderen

Wij krijgen nu heet/warm water uit een aparte boiler. Wij overwegen een Quooker aan te schaffen. Deze moet dan worden geïnstalleerd en de boiler moet dan worden losgekoppeld en verwijderd en afgevoerd. Eerst moet er ook de oude kraan worden verwijderd en afgevoerd. Rond maart zou ik willen beginnen, als dat kan.

Partners

Partners van Casius