Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor elektrische boiler verplaatsen:

Elektrische boiler verplaatsen

Ik wil een elektrische boiler vanuit de badkamer verplaatst hebben. Graag uw advies of die in de (aangrenzende) slaapkamerkast kan of elders in de woning. Aansluit- en koppel stukken graag door u te leveren. Leidingwerk moet omgelegd worden. Het zelfde geld voor de keukenboiler. Daarnaast is er een leiding in de wastafel die verstopt is en verholpen zou moeten.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische boiler verplaatsen uit heel Nederland:

Nieuwe elektrische boiler van 120L plaatsen

Nieuwe elektrische boiler van 120L aanschaffen en plaatsen in de keuken. De oude boiler graag verwijderen en afvoeren.

Elektrische boiler plaatsen

We zoeken naar de meest energie zuinige elektrische boiler voor het verwarmen van sanitair water. Hij moet groot genoeg zijn voor 2 x een bad (en nadouchen) in de morgen. We hebben zonnepanelen. Oud materiaal graag verwijderen en afvoeren, indien het geen waarde meer heeft. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Elektrische boiler plaatsen

Op een pand hebben we een boiler nodig zodat de schoonmaker gebruik kan maken van warm water.

Gasgeiser door elektrische boiler vervangen

Het gaat om een bijkeuken in een jaren zestig kleinschalig appartementen complex. Er zit nu oude gasgeiser en we (ouder echtpaar) gebruiken het appartement als pied d'terre dus niet permanent. We willen deze graag laten verwijderen en door een elektrische boiler laten vervangen. Ik hoor graag war de kosten hiervoor zijn.

Gas boiler vervangen door een elektrische

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een gasgestookte boiler door een elektrische boiler van 120 of 150 liter.

Elektrische boiler plaatsen

De boiler is bedoeld om het douchewater te verwarmen. Niet het keukenwater. Het gaat om een huishouden van 2 personen. Ik wil met deze boiler de warmwatervoorziening van mijn huidige stadsverwarming vervangen. Ik heb reeds 9 zonnepanelen. Waarschijnlijk is een slimme boiler het handigst. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Installatie warmtepompboiler

Wij zoeken op korte termijn naar een cv installateur die voor ons de elektrische warmte pomp boiler inclusief leidingen en afvoer komt installeren. Verwachting is dat er ca 2 tot 3 dagen voor benodigd zijn.

Controle + bijvullen moederhaard en controle elektrische boiler

Ik wil graag mijn moederhaard laten controleren en bijvullen, plus de radiatoren ontluchten. Tevens moet mijn elektrische boiler worden gecontroleerd.

Elektrische boiler verplaatsen en ondersteunen met duurzaam systeem

Het betreft een flat. Momenteel hangt er een elektrische boiler van 80 ltr. in de keuken, deze moet verplaatst worden naar een naast gelegen berging. De gezinssamenstelling is drie personen en de boiler moet de keuken en badkamer (met bad) van warm water kunnen voorzien.

Het vervangen van de CV combiketel naar elektrische boiler

Op dit moment hebben wij een CV combiketel. Door een storing geeft deze op het moment geen warm water en voor verwarming wordt deze nauwelijks gebruikt. Wij hebben nu het idee om de ketel weg te halen en te vervangen door een elektrische boiler van 120 liter voor de warm water voorziening. De verwarming op de nog resterende 'koude' dagen dit seizoen lossen we op andere wijze op en richting volgende winter gaan wij ons oriënteren op andere verwarmingsmogelijkheden waaronder gas-los.

Partners

Partners van Casius