Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor radiator plaatsen:

Radiator plaatsen

Wij hebben een huis rond 1910, waarbij je binnenkomt in een klein halletje met een deur en dan een wat grotere hal met de trap naar boven en een deur naar de woonkamer. In de wat grotere hal hebben wij geen radiator en hier zouden wij graag eentje willen plaatsen om de hal te verwarmen (het wordt hier erg koud) en ook de lucht die naar boven gaat. In het kleine halletje bij binnenkomst lopen de twee leidingen van de radiotoren naar boven en deze zijn aan de buitenkant van de muur gemonteerd. Dus het lijkt erop dat je ze hier op kan laten aansluiten en de leiding dus doortrekt naar de grotere ral en hier een radiator neerhangt. Graag zouden wij ook een radiator hierbij bij jullie aanschaffen. Wij zouden graag een strakke en moderne radiator willen plaatsen (een staande of liggende laat ik aan jullie advies over).
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiator plaatsen uit heel Nederland:

Radiator ombouw en overzet plinten leggen

Ik zou graag een radiator ombouw van hout willen laten plaatsen (en maken), ik zou hem ook graag willen laten schilderen in wit/crème. Verder wil ik graag overzet plinten aanbrengen in mijn slaapkamer van 3,47 bij 3,82. De overzet plinten heb ik al in huis.

Een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten

Ik wil de badkamer laten verbouwen: muur slopen, nieuwe muur plaatsen, radiator buizen in naastgelegen kamer verleggen (kan ook door installateur die ik ken). Huidige tegels en sanitair verwijderen. Nieuwe aansluitingen maken voor douche, wc, bad, wastafel. Het sanitair monteren, lichtspots monteren, tegelen en beetje stuc werk op plafond en wand. Het betreft de eerste verdieping en de badkamer wordt 320 bij 280 cm.

Een woon-klaar opgeleverde uitbouw realiseren

Wij zijn voornemens om een uitbouw te laten plaatsen, het gaat om ongeveer 5,5 m x 2 m. Hiervoor zal eerst het schuurtje verwijderd moeten worden (zie foto's). De uitbouw willen wij volledig af opgeleverd hebben met bijvoorbeeld stroom, licht etc en verder afgewerkt. De bestaande radiator zal plaats moeten maken voor een convectorput of een radiator aan de wand. Het huidige kozijn moet vervangen worden door kunstof kozijnen met dubbel glas en openslaande deuren of schuifdeuren. De uitbouw moet geplaatst worden tussen twee reeds bestaande uitbouwen. Er is geen achterom aanwezig, de tuin ligt aan het water. De uitbouw moet identiek als die van de buren worden.

Renoveren badkamer

Ik zou graag van de zomer mijn badkamer van 6 m2 willen renoveren. Nieuwe tegels, inloop douche, hang toilet, nieuw plafond erin, elektrische radiator plaatsen. Zou u een schatting van de kosten kunnen maken?

2e verdieping aan achterzijde verlengen

De tweede verdieping (plat dak) loopt bij ons niet helemaal door tot aan de achtergevel. Nu willen we deze verdieping aan de achterzijde verlengen met een ruimte van 4,85 meter x 4,07 meter. Tekening is er al. In de nieuwe achterpui moeten 2 kozijnen komen. Tevens uitbreiden van elektra en een radiator plaatsen en aansluiten.

Radiatorombouw laten plaatsen

Ik wil graag een (stofwerende) radiator ombouw laten plaatsen in de: woonkamer gangetje slaapkamer keuken de radiotorombouw heb ik nog niet dus graag prijsopgave inclusief leveren en monteren.

Verbouwingen in de keuken

Voordat ik een nieuwe keuken kan plaatsen, moeten er enkele werkzaamheden gebeuren, hiervoor ontvang ik graag een offerte. 1 - Er moet een betonnen niet dragend muurtje van 250 cm x 30 cm x 7 cm worden verwijderd en afgevoerd. 2 - Van een enkele deuropening naar buiten moet een dubbelglas raam gemaakt worden, deze hoeft niet open te kunnen, met daaronder geïsoleerde schrootjes. 3 - Er moet een radiator verplaatst worden, hiervoor moet even gekeken worden naar de aansluitingen

Plaatsen dakkapel en onder andere zolderverbouwing

Dakkapel plaatsen 3 m , achterzijde . Opp 15 m2 . Zolder tot slaapkamer maken. Vloer en muren afwerken, extra stopcontact, radiator, koof om de hr ketel maken. Er is vaste trap, ingang wel prive maken met eigen opgang en deur, trap dichtmaken, gipswand of muur langs trap plaatsen. Meedenken met uitvoering en indeling.

Nieuwe design-radiator leveren en plaatsen

Graag een installateur/loodgieter die mijn lekkende design-radiator in de badkamer kan vervangen (maatvoering 45 cm x 120 cm)

Thermostaatknop plaatsen

Wij hebben blokverwarming en ik wil nu op een radiator een thermostaatknop ipv huidige draaiknop. Deze nieuwe thermostaatknop moet geschikt zijn om te communiceren met de reeds aangeschafte TADO-knop. De thermostaat zit elders in de woning.

Partners

Partners van Casius