Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming aanleggen:

Vloerverwarming aanleggen

We willen beneden (tussen 40-45 m2) vloerverwarming met daarop hout lamelparket(dat is hetzelfde zoals de vloer nu is, maar dat gaat eruit). Boven houden we gewoon de radiatoren, aangezien de vloer daar niet vervangen hoeft te worden.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming aanleggen uit heel Nederland:

Marmer vloer verwijderen, vloerverwarming aanleggen en nieuwe tegels terugplaatsen

Graag ontvang ik een offerte om mijn marmer vloer laten verwijderen +/- 50 m2 en vloerverwarming (nat systeem aansluiten op mijn cv installatie). Afvoeren doe ik zelf. Graag ontvang ik materiaalkosten apart op de offerte. De vloer is nu niet heel mooi meer, maar mochten nieuwe tegels te duur zijn, is er dan een mogelijkheid om de huidige tegels her te gebruiken en te polijsten?

Vloer uitbreken, verwarming verwijderen, vloerverwarming aanleggen en nieuwe vloer leggen

We zijn opzoek naar iemand die onze vloer kan renoveren. Het gaat om een bestaand huis uit 1977, begane grond: Woonkamer, keuken, hal, toilet en 3 slaapkamers. Totaal vloeroppervlak: 135-140 m2. In de slaapkamers hebben we vloerbedekking, de rest is een tegelvloer. Nu hebben we verwarming beneden grotendeels door convector putten, deels door radiatoren. De convector putten moeten worden verwijdert en afgevoerd, ook een paar radiatoren. Bij voorkeur willen we een compleet nieuwe vloer met een goede isolatie (materiaal maakt niet uit) en daarop vloerverwarming. Ik denk aan een nat systeem, we hebben geen ruimte voor ophoging. Het is als hoofdverwarming. De leidingen 10 cm uit elkaar en met een lage temperatuur verwarmen. De verwarming apart te regelen in de slaapkamers en geschikt voor een warmtepomp. Afdekvloer anhydriet. Vloerafwerking wordt gietvloer. Voor juni moet het gedaan zijn.

Woning laten verbouwen

Ik wil mijn woning laten verbouwen, ongeveer 75 m2 stucwerk muur , 50 m2 plafond, 50 m2 vloertegels leggen (er ligt nu een houten vloer, moet eerst verwijderd en afgevoerd worden), 50 m2 vloerverwarming aanleggen, stalen ensuite deuren plaatsen, nieuwe voordeur plus nieuw raamkozijn hout of kunststof, nieuwe keuken, muur van 2 bij 2,5 meter (gipswand) verwijderen, en een nieuwe wc en elektra aanpassingen.

Vloerverwarming droogbouw aanleggen

Het gaat om een woonkamer van 3,5 bij 8 meter, daarnaast ligt een gang met keuken. Graag overal vloerverwarming aanleggen, ongeveer 40 m2. De vloerverwarming zal als hoofdverwarming dienen. We hebben een houtenvloer dus het zal waarschijnlijk iets van droogbouw moeten worden. Wat zijn daarvan de kosten in totaal?

Vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen

Graag willen wij de kruipruimte van onze woning laten isoleren met schuimbeton en voorzien van vloerverwarming. Het betreft een huis uit 1911 met authentieke elementen en een houten vloer en houten fundering. De twee ruimtes die aangepakt moeten worden zijn 27 en 23 m2, de kruipruimte is ongeveer 35 cm diep. Graag ontvangen wij een gespecificeerde offerte voor de kosten van het verwijderen van de houten vloer, het storten van het schuimbeton en het aanleggen van vloerverwarming. Bij voorbaat hartelijk dank.

Tegels en cementdekvloer verwijderen en vloerverwarming aanleggen

Ongeveer 45 meter dekvloer voorzien van granieten tegels, de tegels verwijderen en afvoeren dan vloerverwarming plaatsen als hoofdverwarming en het aanbrengen van een nieuwe dekvloer. Het is de bedoeling dat dit een natte vloerverwarming wordt.

Vloerverwarming aanleggen

Wij willen een droog bouw voerverwarming voor circa 35-40 m2 in een jaren 30 huis. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen

Ik ga op zeer korte termijn een huis kopen. Deze woning gaat compleet gestript zijn bij aanvang Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van de gehele elektra. slaapkamer 1: 5m x 3 meter, slaapkamer 2: 3m x 2 m De CV zal ook vervangen moeten worden 2e etage 3 radiatoren. Vloerverwarming realiseren 45m2, Slaapkamer 3: 4 m x 3 m, Slaapkamer 4 4m x 4 m en badkamer 3 m x 2 m. begane grond 9000mm x 5000 mm. Dit is verdeeld in keuken, Woonkamer , gang en wc. ik zat zelf aan 6 tot 8 groepen te denken. Graag ontvang ik een passende offerte voor het kant en klaar afleveren. En kan de offerte wat langer lopen dan normaal omdat dit ook via de bouwdepot aangevraagd moet worden als de overdracht van de woning rond is.

Aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie

Wij willen een volledige nieuwe tegelvloer op de begaande grond leggen. Daaronder willen wij watergedragen vloerverwarming. Dit wordt allemaal gerealiseerd. Hierop moet een zandcement dekvloer komen van 5 cm en dusdanig glad dat hierop getegelt kan worden, dat laten wij graag door u uitvoeren. Daarop moet een tegelvloer gelegd worden, dit regelen wij zelf. Het gaat hierbij om 47 m2. Graag een volledige offerte. Start mag richting april/ mei zijn.

Vloerverwarming aanleggen

Ondergrond is beton. Wel iets verouderd, bouwjaar van de woning is rond 1960. Opbouwhoogte mag max 30 mm zijn, vandaar keuze droogbouw. Een deel van de radiatoren wordt verwijderd en de rest blijft actief. Vloerverwarming wordt dus geen hoofdverwarming. Het gaat om 30 m2. Graag wel goede isolatie onder de vloer. Warmteverlies wil ik niet hebben.

Partners

Partners van Casius