Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor wasmachine en droger aansluiten op zolder:

wasmachine en droger aansluiten op zolder

Wij willen graag de wasmachine en droger op zolder plaatsen, er is al een leiding aanwezig voor de CV ketel, water toe en aanvoer moet worden aangelegd (denk dmv t splitsing) en eventueel stroom omleiding.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wasmachine en droger aansluiten op zolder uit heel Nederland:

Extra groep plaatsen

Graag zou ik een offerte krijgen om een extra groep te plaatsen wasmachine en droger, of kan de elektra via omleiding van boven naar de nieuwe locatie.

Badkamer en wc plaatsen in nieuwbouw appartement

Ik heb een appartement gekocht in het centrum van Rotterdam in een pand dat getransformeerd wordt van kantoren naar appartementen . De aannemer levert oktober 2020 het casco op. Daarna wil ik er een badkamer en wc in laten bouwen. De aannemer maakt de aansluitingen op de juiste plek (afvoeren, waterleidingen, elektriciteit). Bijgevoegd de plattegrond met de afmetingen. Ik lever de tegels, wc pot, inbouwstortbak, spoelknop, douche thermosstaatkraan en glijstang, doucheputje, wastafelmeubel, Waskom, kraan, elektrische handdoekendroger. Overige aansluitmaterialen graag meeleveren met de montage. Werkzaamheden: - tegelen vloer wc 1,3m2. Afmetingen tegels: 60x60 - tegelen wanden wc 8m2. Afmetingen tegels: 30x90 - tegelen vloer badkamer 5m2. Afmetingen tegels: 60x60 - tegelen wanden badkamer 25m2. Afmetingen tegels: 30x90 - afschot douchegedeelte smeren - dorpel belgisch hardsteen leveren en aanbrengen - kimband aanbrengen in de hoeken, incl kimband leveren - kitten in bijpassende kleur, incl kit leveren - aansluitpunten vrijhouden bij het tegelen (gaten maken in de tegels ter plekke van stopcontacten, leidingen, putje etc) - inbouwen van de inbouwstortbak wc, ophangen van de wc, aansluiten afvoer, aansluiten en ophangen knop - Doucheputje monteren - Douche thermostaatkraan monteren incl glijstang - Wastafelmeubel ophangen en aansluiten, incl Waskom, kraan, sifon etc. - elektrische handdoekendroger ophangen - 4x wandcontactdoos ophangen: 1 bij de wastafel, 1 bij de elektrische handdoekendroger, 2 bij de wasmachine en droger

Wasmachine en droger aansluiten

Gaarne ontvang ik van u een offerte voor het aan sluiten van een wasmachine en droger in de badkamer waar een daarvoor bestemde stekkerdoos aanwezig is . Het snoer van de droger is lang genoeg maar die van de wasmachine moet verlengd worden . De aansluiting hoeft niet eerder dan begin februari gerealiseerd te worden. Gaarne wacht ik uw bericht af.

Vervangen oude groepenkast

Groepenkast vervangen en een extra groep aanleggen voor wasmachine en droger op zolder.

Enkele trekschakelaar vervangen door dubbele

Ik heb thuis een enkele trekschakelaar. deze wil ik laten vervangen door een dubbele zodat de droger ook aangesloten kan worden. Daarnaast wil ik dat de wasmachine en de droger hier op worden aangesloten, hiervoor moeten mogelijk de kabels van de wasmachine en de droger vervangen worden om de afstand te overbruggen. ik ontvang graag offertes incl materiaal kosten. bijgevoegd een foto van de situatie.

Offerte dakopbouw op dakterras plat dak

Graag ontvangen wij een offerte voor een dakopbouw met een plat dak. Er is al een trap en een dakluik aanwezig naar het dak. Afmeting circa 13 x 6 meter. Er is nog geen vergunningaanvraag gedaan. Andere woningen in de straat hebben al een opbouw. Gemetselde opbouw. In de opbouw twee slaapkamers, badkamer en natte ruimte voor wasmachine en droger. Elektra en ander leidingwerk doortrekken. Casco oplevering.

Bouwen van nieuwe badkamer op zolder

Per 1 februari 2020 hebben we een nieuwe woning waarin we eea willen veranderen: bouw van een tweede badkamer op de 2e verdieping. Locatie op zolder waar dit het beste zou zijn (in de hoek, bij opgang trap, staat nog open). Qua ruimte schat ik 9 m2 in - maar met tenminste toilet, wastafel en douche. We hebben zelf een beetje zitten passen / ontwerpen - tevens bijgevoegd. (1 washok met deur voor wasmachine en droger) en daarnaast een deur naar nieuwe badkamer met toilet, wastafel en douche (nis met glazen deur) - hergebruik van deze items uit bestaande badkamer. De meubels van de nieuwe badkamer zijn hiermee zoveel mogelijk gelijk aan de bestaande badkamer eronder (ivm leidingwerk)... opnieuw betegelen van bestaande badkamer met nieuwe douche en nieuw toilet betegelen van bestaande toilet op begane grond Meubilair kan ik indien nodig ook goedkoop zelf leveren - dit in overleg. Idem voor loodgieterswerk. Bijgevoegd de foto's en plattegronden zodat er een beeld gevormd kan vormen. Per email zijn alle fotos en plattegronden verstuurd. Met dit formulier zijn niet meerder foto's toe te voegen. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik dat graag.

Houten vloer verstevigen voor wasmachine

Wij hebben een nieuwe woning. Op zolder is de aansluiting voor de wasmachine en droger, maar de vloer is van hout. Dit resulteert in enorme trilling in de vloer en lawaai als de apparaten werken. Ik heb al wel gekeken naar de hoesten draagbalken, die liggen +/- 60 cm uit elkaar. Wij willen een trillings- en geluidsarme ondervloer voor onze apparaten. Ter illustratie een foto. Volgens mij lopen de draagbalken evenwijdig aan de apparaten.

Een garage isoleren tegen geluid

Ik zoek een isolatiespecialist die een garage aan een hoekwoning kan isoleren tegen geluid. Het betreft een garage aan een hoekwoning vast van 17,7 m². Wij willen isoleren in verband met het plaatsen van een wasmachine / droger. Het betreft een nieuwbouwwoning die over een jaar word opgeleverd.

Vervangen van de meterkast en perilex stopcontact aanleggen

We gaan volgende week verhuizen en hebben al een nieuwe keuken met inductie kookplaat besteld. Naast inductieplaat hebben we een droger, wasmachine, waterkoker, vaatwasser, oven en combi magnetron. We willen de meterkast graag vervangen. Wij zaten te denken aan een 3-fase aansluiting met genoeg groepen (liever iets te ruim gerekend voor eventuele uitbreiding in de toekomst). We laten ons graag adviseren. Voorkeur datum: ergens in de week van 13 januari. Ik heb geen perilex stopcontact. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 3 meter, er staat een muur tussen. Er is een kruipruimte. Ik vraag mij af of de meterkast voor het plaatsen ven de keuken vervangen moet zijn. Mocht dit zo zijn dan moet het voor 13 januari gedaan zijn. Anders zou de meterkast erna vervangen kunnen worden.

Partners

Partners van Casius