Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor cv ketel plaatsen:

CV ketel plaatsen

Ik wil graag een CV ketel van 28 kwh laten leveren en plaatsen. Ik woon in een oud appartement met een oppervlakte van 88 m2. Ik ontvang graag een offerte. Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? 2 tot 5 ruimtes
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cv ketel plaatsen uit heel Nederland:

Het installeren van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die 45 m2 aan vloerverwarming kan realiseren in mijn woning. De vloerverwarming dient waarschijnlijk in een betonnen vloer ingefreesd te worden. De vloerverwarming moet worden aangesloten op de CV-ketel.

Gas tussenmeter plaatsen en aansluiten

Ik wil graag een tussenmeter gas plaatsen voor CV ketel. Het zal onder de CV ketel moeten worden gemonteerd, locatie is goed bereikbaar.

CV-ketel verplaatsen 70cm

Ik wil graag mijn CV-ketel (REmeha Calanta) graag 70 cm laten verplaatsen omdat hij nu op een erg onhandige plek zit. De ruimte is vrij; maar moeten wel alle leidingen aangepast worden (ook vloerverwarmingaansluiting). Daarnaast wil ik graag aan de bestaande waterleiding ongeveer 4 meter toevoegen naar de plek van de nieuwe wasbak. Hoeft verder niet aangesloten te worden.

CV ketel vervangen

Ik wil de bestaande CV ketels vervangen door nieuwe. Ik heb een woonboerderij uit 1800 van ongeveer 200 m2 (het zijn eigenlijk 2 huizen, dus er moeten 2 systemen komen) met een zwembad.

Het realiseren van vloerverwarming op de begane grond

Ik zoek een partij die mijn gehele begane grond kan voorzien van vloerverwarming. De vloerverwarming moet worden aangesloten op de bestaande CV-ketel. De vloer van de keuken en hal zijn van beton. In de woonkamer ligt een houten vloer. Het gaat in totaal om 45 m2 aan vloerverwarming.

Het infrezen en aansluiten van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die op de begane grond van mijn woning vloerverwarming kan infrezen in een betonnen dekvloer. Het gaat om 60 m2 wat moet worden aangesloten p de CV-ketel. Een andere partij maakt de vloer af, dus na het infrezen kan de vloer blijven voor wat het is.

Badkamer verbouwen

Renovatie van de badkamer met een oppervlakte van ongeveer 1,74 x 3,73. Er moet een muurtje worden weggehaald, een nieuwe cv ketel, bad met douche, wastafel, radiator en betegelen. Te realiseren in oktober.

Kospel systeem vervangen met onderhoudscontract

We hebben een bestaand elektrisch systeem (Kospel), deze willen we graag vervangen. Bestaande ketel verwarmt het huis (rijksmonument met enkel glas, verder wel geïsoleerd) en sanitair. We hebben veel problemen gehad met huidige systeem en zijn nu op zoek naar een nieuwe ketel MET onderhoudscontract/service van erkende installateur. We willen de cv vanaf komende winter gaan gebruiken in combinatie met pelletkachel (reeds aangeschaft).

Laminaat laten kopen en laten leggen

Op zolder heb ik schade geleden door een lekkende cv-ketel. Een deel daarvan is omhoog gekomen. Door de schade dient de vloer op zolder eruit te worden gehaald, inclusief ondervloer en een deel van de plint. Er waren op het laminaat kasten met behulp van rails gebouwd. Deze dienen deels te worden verwijderd (rails) om het laminaat te kunnen verwijderen. Laminaat moet worden gekocht en gelegd. De oude vloer moet eruit worden gehaald en ook afgevoerd. Het gaat om ongeveer 35 m2 vloer dat opnieuw gelegd moet worden. Ik zou dan ook graag een vrijblijvende duidelijke offerte willen hebben die voldoet aan de criteria van de verzekering.

CV ketel onderhoud

Betreft een Nefit Ecomline HR classic verwarmingsketel in een bedrijfspand. Ik ben op zoek naar iemand die het voor mij kan onderhouden.

Partners

Partners van Casius