Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor cv ketel plaatsen:

CV ketel plaatsen

Ik wil graag een CV ketel van 28 kwh laten leveren en plaatsen. Ik woon in een oud appartement met een oppervlakte van 88 m2. Ik ontvang graag een offerte. Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? 2 tot 5 ruimtes
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cv ketel plaatsen uit heel Nederland:

Nieuwe cv-ketel plaatsen

Ik wil graag een nieuwe cv-ketel plaatsen. Er is geen verwarming aanwezig. Oud huis wordt opgeknapt. Dus alles moet worden gedaan.

Tuinhuis bouwen, dakkapel vervangen en wanden stucen

Garage/Tuinhuis: Achter in de tuin willen we een garage/tuinhuis. Volledig geïsoleerd, vloerverwarming gevlinderd vloer, schuifpui 4,5 meter, elektrische CV ketel. 6,4 m bij 4,2 m. In steen opgetrokken, klein puntdakje, inclusief fundering en gereed maken voor zonnepanelen. Het ontwerp besteed ik uit aan de vakman. Dakkapel: Ik wil de 2 huidige losse dakkapellen vervangen door 1 grote van ongeveer 6 meter breed. De huidige dakramen moeten hierdoor ook worden vervangen. Nu zijn ze 3 meter en de ander is 1,60 meter. De nokhoogte is ongeveer 2,10 meter. Stucen: De tussenwand van de dakkapellen moet opnieuw gestucd worden.

Montage nieuwe cv ketel

Ik ben op zoek naar een monteur om de oude cv van zolder te verwijderen en nieuwe te plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Droogbouw vloerverwarming in slaapkamer leggen

Ik wil graag een droogbouw vloerverwarming in mijn slaapkamer die aangesloten kan worden op de cv ketel. De oppervlakte is 15 m2. Het huidige laminaat heb ik zelf verwijderd. Er ligt nu een betonnen vloer.

Verwarmingselement op zolder plaatsen

Wij hebben een gas CV. Deze moet niet vervangen worden. Ketel staat op zolder. Er is daar echter geen radiator aanwezig. Omdat de was daar hangt willen we graag een verwarmingselement op zolder hebben want er is hierdoor sprake van veel vocht. Wat zijn de mogelijkheden? We hebben geen droger.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat hier om +/- 50 m2 op de begane vloer als vervanging van de radiatoren. CV ketel staat op de 1e verdieping.

CV schoorsteen vervangen

De schoorsteen van de HR CV-ketel moet worden vervangen. Het gaat om het kanaal (aan- en afvoer) door het dak, het lood en de schoorsteen zelf.

Warmtepomp plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een warmtepompboiler eventueel in combinatie met een cv ketel.

Moederhaard, boiler en radiatoren vervangen voor een cv-ketel

Ik wil graag mijn moederhaard, de boiler en alle radiatoren vervangen door een CV-ketel plus 8 nieuwe radiatoren, inclusief het wegwerken van de leidingen. Er moet ook een expansievat geplaatst worden. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden alvorens ik overga op installatie.

Gasleiding vervangen

Gasleiding vervangen Vanaf meterkast naar fornuis en naar CV ketel.

Partners

Partners van Casius