Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor het vervangen van een gasslang:

Het vervangen van een gasslang

Ik zoek een installateur die een gasslang in de keuken kan vervangen. De slang is ongeveer 50 cm lang. Dit werk moet ook bij de buren gebeuren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het vervangen van een gasslang uit heel Nederland:

WC vervangen, gasslang vervangen en gipsplaat plafond plaatsen

Klus 1: De wc in de badkamer moet vervangen worden. Er is geen vervangend toilet, dus deze zou moeten worden meegeleverd. Er staat nu een toilet met waterreservoir aan het toilet. Maar het waterreservoir mag ook aan de muur worden bevestigd. Het begin van de voet van de wc is circa 26 cm van de muur. Materiaal niet in bezit. Klus 2 is het vervangen van de gasslang die naar het gasfornhuis loopt. Het moet een gasslang zijn die geschikt is voor gasfornuis met oven. De slang moet 80 tot 100 cm zijn. Materiaal niet in bezit. Klus 3 indien mogelijk: gipsplaat in plafond plaatsen, met ruimte voor de afvoer van cv ketel. Gipsplaat en verdere materiaal niet in bezit.

Gasslang vervangen

Ik wil graag een gasslang vervangen in mijn keuken van het fornuis.

Gasslang fornuis vervangen

Ik moet bij mij thuis de gasslang vervangen van het fornuis. We hebben er nu een die om de vijf jaar vervangen moet worden, maar zoeken er eigenlijk eentje die dus niet zo snel vervangen hoeft te worden (een gele werd mij geadviseerd?). Ik vroeg me af of u mij kan vertellen wat dit kost (nieuwe slang & laten vervangen).

RVS gasslang aansluiten

Ik wil graag de huidige RVS gasslang laten vervangen door een gele slang.

Gasslang gasfornuis

Ik wil graag de gasslang vervangen in mijn gasfornuis. De slang is iets meer dan een meter.

Gasslang fornuis vernieuwen

Mijn vrouw en ik zijn niet meer in staat om het fornuis te verplaatsen laat staan een gasslang vervangen. Gaarne de gehele klus voor ons klaren. Het fornuis staat aan één kant pal tegen het aanrechtblok met ongeveer 1 cm ruimte waardoor die kant in de loop van 16 jaar erg vettig is. Zoals u begrijpt binnen 1 cm was het niet mogelijk om het fornuis en aanrechtblok regelmatig schoon te houden. Misschien is dit een struikelblok voor de klus?

Gasslang vervangen

Gasslang moet vervangen worden. Ik heb het nog niet gekocht.

Gasslang vervangen

Ik heb zelf geprobeerd de gasslang aan te sluiten, maar dit lukte mij niet goed. Ik ontvang graag een offerte voor het zo snel mogelijk opnieuw aansluiten van de gasslang. De gasslang is twee maanden oud.

Gaslekkage in Solitaire fornuis verhelpen

Er zit een klein gaslekje aan de bovenkant van de koppeling naar de gasslang. Er ontsnapt een klein beetje gas. We dachten eerst dat het ringetje en/of het kousje/tape vervangen moesten worden, maar er lijkt toch wat soldeerwerk aan te zitten.

Gasslang vervangen

Ik wil graag mijn huidige zwarte gasslang bij het fornuis vervangen door een nieuwe gele.

Partners

Partners van Casius