Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor watermeter plaatsen:

Watermeter plaatsen

Ik ben op zoek naar een installateur die een watermeter kan plaatsen. Momenteel delen twee woningen, op de eerste en tweede etage, dezelfde watermeter - deze woningen moeten een eigen watermeter hebben.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor watermeter plaatsen uit heel Nederland:

Tussen watermeter plaatsen en aansluiten op de waterleiding

Ik wil een tussenmeter laten plaatsen op de waterleiding in de gemeenschappelijke ruimte van een woongroep. De waterleiding is bovengronds doorgetrokken (na een lekkage) naar de gemeenschappelijke ruimte vanuit het naastgelegen appartement.

Meterkasten en watermeters samenvoegen

Voor het samenvoegen van een bovenwoning en een benedenverdieping (nu in gebruik als garage) wil ik de meterkasten en de watermeters samenvoegen. De elektriciteitsnet meters beneden wil ik verwijderen en boven in de meterkast plaatsen. Beneden zijn twee stoppen, boven vier. Voor de watermeter heb ik geen voorkeur welke behouden blijft.

Buitenkraan aanleggen door kruipruimte

Het gaat om het plaatsen van een buitenkraan met 10 meter Tyleen slang 16 mm met knelkoppelingen ,muurplaat en 1/2 duimskraan met sleutel. Het T stuk bij de watermeter is al geplaatst.

NoCalc systeem plaatsen

Ik zoek iemand voor het installeren van een NoCalc installatie. De aanschaf heb ikzelf al geregeld. Dus het gaat enkel om het installeren hiervan. Het moet gebeuren in de gemeenschappelijke ruimte (in de kelder) nabij de watermeter in ons appartementencomplex. Wellicht installeren van 2 tot 3 installaties op meerdere leidingen (van verschillende appartementen). Het complex is goed bereikbaar.

Waterschade rapport opstellen

Ik wil een schade rapport laten opstellen. Na het plaatsen van een nieuwe watermeter bleek dat deze lekte. Deze heeft enige tijd gelekt. Deze is voor de verzekering.

CV ketel vervangen en drukverhogingspomp plaatsen

Ik heb in december een nieuwe woning gekocht. Bij de koop was ik mij al bewust dat de CV ketel aan vervanging toe was. Hij begint nu helaas al moeite te hebben met de warm water voorziening. Tijd voor vervanging dus! Het betreft een appartement op de derde verdieping van circa 70 m2 en we hebben een bad dus ik zat zelf te denken aan bijvoorbeeld de Remeha Tzerra M 28c PLUS HR Combiketel CW4. Daarnaast hebben wij ook een probleem met de waterdruk. De druk na de watermeter is 1,5 bar echter uit alle kranen in het huis komt bar weinig water (iets meer dan 5 liter per minuut). Hoogstwaarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door de flexibele leidingen die zijn gebruikt. Waternet is al langs geweest en heeft de watermeter al vervangen. Ik heb zelf al een kraan helemaal los gehaald en alle zeefjes gecontroleerd. Andere woning in het gebouw hebben geen klachten over de waterdruk. Om dit te verhelpen zouden wij graag een drukverhogingspomp willen plaatsen (geïnstalleerd volgens VEWIN eisen). Aangezien ik de waterdruk van mijn bovenburen niet al te veel wil benadelen moet de capaciteit niet enorm zijn, ik dacht daarom zelf aan bijvoorbeeld de Grundfos MQIk zoek een installatiebedrijf dat na de installatie ook het onderhoud kan doen en een 24-uurs storingsdienst heeft (dus geen 1-pitters).

Voorwerk voor plaatsen gas- en watermeter en riolering aansluiten

Ik ben een pakhuisje voor bewoning geschikt aan het maken. Er is nu nog geen gas en water. Ik heb via mijn aansluiting namelijk de aanvraag gedaan voor de plaatsing van de gas- en watermeter. De kan begin mei geplaatst worden. Ik zoek nu een aannemer die het voorwerk hiervoor kan uitvoeren. Er is wel een rioleringsaansluiting, maar deze zou door een bekwaam iemand moeten worden bekeken of deze nog akkoord is.

Waterleiding en watermeter verplaatsen

Ik wil graag mijn watermeter verplaatsen in de keuken. Dit bevindt zich nog onder bij de keukenkasten. Ik zou dit hoger willen plaatsen i.v. m nieuwe keuken die aangelegd moet worden.

Renovatie van een flatje

Ik wil een aantal dingen laten doen. Watermeter verplaatsen naar de meterkast. Ik wil een badkamer betegelen met 30 bij 60 cm tegels en vloer tegel. De badkamer is 2 m2 en 2 meter omhoog. Nieuwe keuken plaatsen/aansluiten 2,5 x 2,10 meter. Leidingwerk van de keuken/meterkast nakijken. Ik wil de cv leidingen aanpassen van ijzer naar flexibel, wegwerken via de grond. 2 deurposten vernieuwen wil ik laten vernieuwen. Ontsluiting van witgoed in de gang op de afvoer zetten eventueel ook witgoedopstelling. De muren stuccen en alles wit schilderen /spuiten. Ik wil ook 1 deur vervangen, en nog 2 deuren schilderen. Ik wil de ondervloer met laminaat leggen door de flat heen. De hele flat is ongeveer 60 m2.

Watermeter in 16 appartementen plaatsen

Wij zijn bewoners van een appartementen complex met 16 appartementen en een gezamenlijke watermeter. Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van een eigen watermeter voor elk van de 16 appartementen.

Partners

Partners van Casius