Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaslek bij het fornuis opsporen en herstellen:

Gaslek bij het fornuis opsporen en herstellen

Er is bij het plaatsen van een nieuwe slimme meter een gaslek (bij de gasleidingen, onder in de fornuis) geconstateerd. Graag uw reactie wat dat zou kunnen kosten en wanneer een afspraak kan plaatsvinden.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaslek bij het fornuis opsporen en herstellen uit heel Nederland:

Gaslek in de keuken oplossen

Er is een gaslek ergens tussen de gaskraan en het fornuis ontdekt en ik wil dit graag op heel korte termijn laten repareren.

Klein gaslek in fornuis nakijken

Gisteren rook ik een milde gaslucht in mijn meterkast, Liander is langsgeweest en heeft een "klein" gaslek geconstateerd van 700PPM en 400PPM (het zit in het gasfornuis) De monteur adviseerde om toch nog even iemand te laten kijken, dus de vraag is of jullie ook dat onderzoekswerk doen (eventueel vaststellen of er een nieuw fornuis moet komen) en zo ja, wat dan de kosten zijn.

Klein gaslek repareren

Een monteur is langsgekomen om de meters te verwisselen en detecteerde daarbij een kleine gaslek. Hij vermoedde dat het in het fornuis of de kraan zat. Op dat moment kon de kraan niet worden afgesloten om dit te testen omdat de plint voor de kraan zat ( vast). Hij zei dat het niet de CV was. Graag wil ik dat dit zsm wordt opgelost.

Gaslek opsporen en herstellen

Tijdens het plaatsen van een nieuwe gasmeter werd ontdekt dat er gas weg loopt bij het fornuis.

Gaslek bij het fornuis repareren

Bij 2 gaspitten ruik ik een lichte gaslucht we zijn net verhuisd gasslang ook aan vervanging toe waarschijnlijk. Dit wil ik in geheel laten nakijken.

Gaslek verhelpen bij een fornuis en kookplaat

De Liander monteur heeft een klein gaslek geconstateerd bij de kookplaat. Het zit tussen de kookplaat en de kraan. Misschien bij de koperen buis of koppelingen. Het zit er misschien allang sinds de installatie van de keuken.

Gaslek bij het fornuis repareren

Er zit een gaslek vermoedelijk in of rondom het fornuis. Bij het koken ruiken we gas. Als de gaskraan dicht is, niet. Graag ontvangen we een offerte voor het detecteren en oplossen van het probleem.

Klein gaslek bij het fornuis

Gaslek: ons gasfornuis (Whirpool akm373/ix type: plgtb) kwam bij het aansteken in een keer 2 cm naar boven met een kleine "plof" erbij. Het lekt waarschijnlijk onder het fornuis en waarschijnlijk moet de slang of rubbertjes vervangen worden. We ruiken bij het uitdraaien van de pit meer gaslucht onder het fornuis. Wij gebruiken het fornuis nu niet i.v.m. eventueel ontploffingsgevaar! Graag z.s.m. afspraak.

Slang naar het gasfornuis vervangen

Ivm geringe gaslek (volgens Stedin bij plaatsing slimme meter gemeten) vanaf aansluitkraan gasfornuis via slang ( uit 2008) naar fornuis graag offerte van vervanging gasfornuisslang OF vervanging slang door vaste verbindingsbuis. Graag van beide een offerte. Werkzaamheden uit te voeren op 26-11 of 27-11 of 01-12 indien mogelijk. Graag offertes per mail.

Gaslek bij het fornuis

Ergens zit er een lek.... ik ruik gas. Als ik het afsluit (kraantje bij fornuis) niet meer. Als vaak gekeken wat het is.... met zeepsop van alles langs..... alles aangedraaid...... maar helpt niet. Het blijft iets naar gas ruiken.