Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel laten terugplaatsen:

Houtkachel laten terugplaatsen

Wij willen graag onze houtkachel (gesloten model met deur) door een erkend bedrijf terug laten plaatsen na verbouwingen aan ons huis. Alle onderdelen zijn aanwezig (150 mm rookkanaal, opzet/inschuif systeem), alleen moet er mogelijk even gekeken worden naar de aansluiting van de pijp die het plafond in moet; wij dachten dat deze vast zat in het plafond, maar deze kwam naar beneden. De kachel en onderdelen staan op de foto’s in de bijlage. Het is een zware jongen en hij moet in een lastige hoek geplaatst worden. Het rookkanaal functioneert naar behoren. Het is dus een klus voor 2 personen. Graag op zeer korte termijn!
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel laten terugplaatsen uit heel Nederland:

Houtkachel tijdelijk verwijderen en weer terugplaatsen

Een bestaande houtkachel moet verwijderd worden en teruggeplaatst worden, omdat de laminaatvloer vervangen gaat worden door een PVC vloer. Het betreft een losstaande kachel met een vrij tot in het plafond lopende rechte luchtpijp. Er is dus niets ingemetseld. Wat wel gebeurt, is dat het geheel een 1.5 cm lager uitkomt, omdat de vloer lager komt te liggen. Graag in week 18 de kachel verwijderen, graag in week 20 terugplaatsen.

Houtkachel tijdelijk verwijderen en weer terugplaatsen

Vanwege het leggen van een nieuwe parketvloer op 16 september moet onze houtkachel verwijderd en daarna teruggeplaatst worden. Op de kachel staat nu een rookgasafvoer van 15 centimeter doorsnee welke bij het plafond overgaat in een dubbel geïsoleerd rookgaskanaal. Graag veilige uitvoering door ervaren installateur/monteur. Foto's huidige situatie bijgesloten.

Verbouw- en loodgieterswerk in de woning

De volgende werkzaamheden wil ik graag laten offreren: - Plaatsing en aansluiting van een complete en volledige douchecabine op een andere plek in huis; - Aansluiting vaatwasser en wasmachine - al het leidingwerk moet verlegd worden; - Bestaande haard wordt verwijderd. Nieuwe houtkachel reeds aanwezig. Deze dient aangesloten te worden; - Afkoppelen van drie verwarmingselementen en weer terugplaatsen na een week; - Aanbrengen van een kozijn met deur eventueel met een klein muurtje. Het gaat om de maat van een standaard deur. Plaatsen houtkachel kan ook apart van de andere zaken worden uitgevoerd.

Houtkachel weghalen en terugplaatsen

Houtkachel Barbas met speksteen moet van zijn plaats gehaald worden in verband met het leggen van een houten vloer. De kachel moet later weer teruggeplaatst worden.

Plaatsen van een houtkachel

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn moderne gashaard kan verwijderen en een houtkachel kan terugplaatsen. Het rookkanaal is geschikt voor een houtkachel.