Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan stukje verplaatsen:

Buitenkraan stukje verplaatsen

Een bestaande buitenkraan zo'n 40 cm naar rechts verplaatsen. De verlenging mag op de buitenmuur geplaatst worden.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan stukje verplaatsen uit heel Nederland:

Achterzijde uitbouwen

We willen een klein stukje aanbouwen als bijkeuken van ongeveer 2x2 m. Een paar buren hebben de keuken ook verlengd. Wij willen een bijkeuken zodat de achtergevel één geheel is. - geen isolatie Graag basisprijs voor goede deur, muurtje metselen, dicht dak, regenpijp verplaatsen en buitenkraan verplaatsen Graag als extra opties apart vermelden: - vloer gelijk maken aan keuken - lichtkoepel/raam in dak

Buitenkraan vervangen zonder afsluiten hoofdkraan

De buitenkraan in de tuin lekt een beetje. Helaas kunnen we het water niet afsluiten om de lekkende kraan te kunnen vervangen (we kunnen niet bij de hoofdkraan). De buitenkraan zou dan ook vervangen moeten worden zonder het water af te sluiten. Het gaat om een kunststof leiding van ongeveer 15mm (zie foto's). We zouden een ventiel op de leiding willen hebben met daarboven een stukje leiding met een kraan. Dit vanwege het afsluiten van het water in de wintermaanden. Graag ontvang ik offerte voor het vervangen van de kraan.

Leiding van buitenkraan repareren

Ik wil een stukje leiding vervangen hebben bij de buitenkraan. Ongeveer 1 meter leiding.

Uitbouw plaatsen

Het betreft een uitbouw van: - 2,40 meter bij 5,2 meter - fundering voor uitbouw reeds aanwezig - openslaande tuindeuren - verlengen van de vloerverwarming in het stukje uitbouw - plaatsen van een daklicht van 1 x 1m in het stukje uitbouw - verlengde van de buitenkraan en elektriciteitspunten aanleggen

Buitenkraan laten repareren of vervangen

Mijn zusje heeft een buitenkraan aan haar huis die lekt en daarom is afgesloten. Ze loopt nu steeds met gietertjes water naar buiten en ik wil daarom aan haar de reparatiekosten cadeau geven. Misschien moet er eens stukje waterleiding worden vervangen of alleen de kraan. Ik hoor graag wat hiervan de kosten zijn.

Stukje achtertuin bestraten, buitenkraan aanleggen en elektrawerk

In de achtertuin dient er een stuk van 4 meter die en 80 cm breed zeer strak gelegd te worden met tegels van 40 bij 40 cm. Hier gaan wij later een veranda op plaatsen. Verder wil ik in de voortuin een buitenkraan laten aanleggen, de waterleiding hier zit aan de andere kant van de gevel. De buitenkraan achter dient ongeveer 4 meter verlegd te worden. Tegen de achtergevel aan zou ik ook graag 2 stopcontacten willen laten aanleggen.

Buitenkraan op het terras aanleggen

Bij mijn appartement is een terras waar ik een buitenkraan wil. De keuken zit tegen de muur van het terras aan, dus de leiding is kort. Wel moet er een goede plek worden bepaald, omdat ook een airco buitenunit op die plek hangt. Misschien dat er op het terras nog een stukje leiding moet lopen.

Leiding- en kozijnwerk in de woning

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken (ong. 9 a 12 m²): Leidingen verleggen, nieuwe groep elektra, muur uitbreken en kozijn plaatsen. Gaat om een stukje muur onder het kozijn in de keuken. Kozijn op eerste etage vervangen (2 x 1 meter). Buitenkraan monteren. Stucwerk en een nieuw plafond. Globale prijsopgave: technische specs nog niet beschikbaar.

Buitenkraan plaatsen

Ik zou graag een buitenkraan laten plaatsen bij de bijkeuken (hier hangt ook de ketel en lopen de waterleidingen). Gaat om een klein stukje aanleggen dus, en kan rechtstreeks door de muur geboord worden.

Buitenkraantje monteren en overig leidingwerk

Ik wil tegen de gevel van mijn huis een buitenkraantje. Juist aan de andere kant van de muur zit de wasmachineaansluiting. In de muur zit al een gat. Het zou goed kunnen dat een vorige bewoner daar al een kraantje heeft gehad, want een afvoer in de stoep is ook al aanwezig. In de keuken moet, op de foto gezien rechts van het keukenblok, een aansluiting komen voor een vaatwasmachine. Tussen de keukenkastjes loopt nu een leiding recht naar boven. Ik zou deze graag weggewerkt zien in de muur, zodat het niet in de weg zit voor het kastje dat daar komt hangen. De keukenkraan moet ook een stukje opschuiven om op de juiste plaats te zitten voor de nieuwe spoelbak. Verder zou ik graag willen dat een gasaansluiting zodanig wordt verwijderd in de keuken, er zijn er nu 2, dat ik de muur strak kan afwerken. Deze zit direct links naast de verwarming. Bij de schouw in de woonkamer zit eveneens een gasaansluiting. Graag kijken of deze bruikbaar en veilig is. Tevens komt op een van de slaapkamers een loze leiding uit de vloer waarvan ik niet weet wat het is. Graag daar ook even naar kijken en eventueel inkorten zodat het niet boven de te leggen vloer uit kan steken. Idealiter wordt het werk gedaan tussen 8 en 15 juli. Ik zorg dat de buitenkraan er is. Alles wat verder nodig is voor deze opdracht graag opnemen in uw offerte. Bij voorkeur reageren per email. Er zijn foto's beschikbaar.