Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor wtw unit storkair whr 91 repareren of vervangen:

WTW unit StorkAir WHR 91 repareren of vervangen

WTW-unit-StorkAir-WHR-91-met-foutcode E1 E2 repareren. Heb een ventilator whr 91 r en wil graag onderhoud van de installatie. Ik ook graag wete hoeveel kost als nieuwe geplaats word.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wtw unit storkair whr 91 repareren of vervangen uit heel Nederland:

WTW unit StorkAir WHR 90 vervangen of repareren

Sinds hedenochtend geeft het display code E1 gevolgd door E2 aan en werkt het systeem niet, na enig speurwerk kan het of de motor zijn of de ventilator. Helaas ben ik zelf niet dusdanig technisch dat ik dit zelf kan repareren noch vervangen en wil graag een kostenindicatie voor herstel en/of vervanging.

WTW unit plaatsen

Ik wil een warmte terugwin installatie laten plaatsen voor mijn jaren '50 2 onder 1 kap woning. Ik wil daarvoor alles geïsoleerd hebben en dat ga ik proberen zelf te doen. De begane grond en de 1e verdieping zijn beide elk 40 m2. Het gaat om een kleine traditionele woning. Begane grond is een L-vormige woonkamer met open keuken. Tevens zit op de begane grond de hal, trapopgang en wc. Op de verdieping, boven de woonkamer, 2 slaapkamers en boven de open keuken een kleine slaapkamer. Verder zit op de verdieping de badkamer, overloop en trapgat van de trap naar beneden. Hoop dat u zo een indruk hebt en hiermee een leg plan kan voorstellen.

Warmtepomp plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Warmteverlies berekening geeft aan 4kW, woning wordt zeer goed geïsoleerd RC 8. Alleen beneden verdieping vloerverwarming rest onverwarmd / wtw unit en zonneboiler met thermische panelen .

WTW-unit installeren

Plaatsen van een nieuwe WTW unit stork 90-91. Leidingen zijn allemaal intact, gaat alleen om het plaatsen van een nieuwe unit. Woning uit 2006.

WTW unit StorkAir WHR 90 repareren

Ik heb een WTW unit die de foutmelding aangeeft E1/E2. Ik wil dit laten repareren

Brink Renovent HR WTW repareren

WTW unit geeft storingsmelding 'Onbalans' en dient hersteld te worden.

Brink Renovent WTW-unit repareren

Onze WTW van Brink Renovent bouwjaar 2006 geeft een foutmelding F5. Wat is uw advies: reparatie of een nieuwe plaatsen?

WTW unit StorkAir WHR 91 met foutmelding E1 repareren

Onze WTW unit StorkAir WHR91 geeft een foutmelding E1. Unit hangt er vanaf bouw huis dus sinds 2003. Ik wil graag een offerte voor de reparatie en direct ook reiniging van de kanalen in het huis.

WTW-installatie repareren

Mijn warmte terugwin unit van Bergschenhoek geeft een "storing aan de motor van de bypass" aan. Ik wil graag dat dit verholpen wordt.

WTW unit StorkAir repareren

De WTW (WHR-90/91R van StorkAir) geeft de foutmelding E2 (defecte fan aanvoer). Ik wil graag een offerte voor de reparatie en reiniging van kanalen en dergelijken.

Partners

Partners van Casius