Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor wtw unit storkair whr 91 repareren of vervangen:

WTW unit StorkAir WHR 91 repareren of vervangen

WTW-unit-StorkAir-WHR-91-met-foutcode E1 E2 repareren. Heb een ventilator whr 91 r en wil graag onderhoud van de installatie. Ik ook graag wete hoeveel kost als nieuwe geplaats word.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wtw unit storkair whr 91 repareren of vervangen uit heel Nederland:

CV ketel onderhouden

Het betreft een appartement met een combiketel, Nefit Excellent, en een WTW unit. Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping en het huishouden bestaat uit 2 personen. Graag ontvang ik een indicatie voor een onderhoudscontract van de installatie.

Storkair wtw systeem repareren

Ik heb een WTW unit die de foutmelding aangeeft E1/E2. Ik wil dit laten repareren.

Wtw unit plaatsen

Ik zou graag een wtw unit laten plaatsen in mijn woning. De woning is nieuw gebouwd in 2018 en casco opgeleverd. Intern wordt het afgebouwd en vloerverwarming aangebracht. Er zijn 20 panelen op het dak aanwezig en deze wordt aangesloten in de meterkast. Er is een technische ruimte aanwezig op de begane grond van circa 1 x 2 meter. Hiernaast is een buitenruimte met een breedte van 1,5 meter.

WTW Unit storing verhelpen en schoonmaken

Mijn J.E. StorkAir WHR 930 (+-7 jaar oud) geeft de volgende twee foutmeldingen: A6 en E1. Ik heb het unit gereset, foutmeldingen gereset maar foutmeldingen komen nog tevoorschijn. Graag offerte voor de volgende opdrachten: -Storing verhelpen A6 en E1 -Reiniging van de luchtkanalen (+- 7 luchtkanalen) -reiniging van de unit -Onderhoud en reiniging van de ventielen

WTW unit StorkAir vervangen of repareren

Het gaat om de controle van de StorkAir WHR 90 in combinatie met onderhoud aan de ontluchtingsbuizen. Deze doet het gewoon maar deze moet gerepareerd of vervangen worden omdat er schimmel in zit.

CV ketel vervangen voor een warmteterugwinunit

Ik wil mijn cv ketel laten vervangen voor een wtw unit. Het gaat om een ruimte van 600 m3. Ik heb een cv ketel nodig met drukvat en afzuigventilator. Ik wil geen warmtepomp in verband met eventuele herrie.

WTW unit StorkAir WHR 91 repareren

Mijn WHR unit geeft een storingsmelding E1-E2. Ik heb deze gereviseerde unit in bezit sinds 2016. Het lijkt geen storing in de ventilators te zijn. Ik verwacht eerder dat het gaat om een zekering of storing in de printplaat.

Agpo CV ketel vervangen

De Agpo cv-ketel,die onder een wtw-unit hangt, moet vervangen worden. Graag hiervoor een offerte.

Ventilatiesysteem maken

Ik begon mijn zoektocht met luchtreiniging van (ultra) fijnstof, maar ik twijfel over de effectiviteit van circulerende reinigers, hoewel die relatief goedkoop zijn. Vandaar dat ik nu op zoek ben naar mogelijkheden voor luchtreiniging bij invoer, voor de woonkamer (in en uit) en slaapkamer (in). Wij hebben een rijtjeswoning (drie woonlagen) zonder bestaande centrale ventilatie. Echter we hebben wel een ongebruikte schoorsteen midden in het huis. In de woonkamer zijn daar alle vier zijdes toegankelijk, maar 1 hoek valt samen met de muren voor de gang en trap. Mijn idee is dus dat er een dubbele buis in de schoorsteen verticaal wordt geplaatst, met een in- en uitvoer aan overstaande zijdes in de woonkamer voor warmteterugwinning. Geen aparte wtw unit lijkt me nodig. Ik wil echter wel een luchtreiniging op de invoer met goede performance op ultrafijnstof, dus pm1 of zelfs pm0.1. Die zou op zolder toegankelijk moeten zijn voor onderhoud. In de woonkamer is al 1 gat open met een ventilatierooster, verder nergens. Op zolder is er ook een in- en uitlaat voor de ketel vlak naast de schoorsteen, welke ook misschien gebruikt kan worden. In de slaapkamer lijkt me luchtinvoer voldoende, door lichte overdruk lijkt me de schone lucht te verspreiden en te ontsnappen door het bovenluikje. Ik begrijp dat het makkelijkst is om ter plekke een kijkje te nemen, maar ik hoor wel graag richtprijzen voordat ik bedrijven uitnodig. Ik ga ervan uit dat de kosten aanzienlijk lager zullen zijn dan bij volledige renovatie en bij ventilatie van alle kamers.

WTW unit StorkAir WHR 90 vervangen of repareren

Sinds hedenochtend geeft het display code E1 gevolgd door E2 aan en werkt het systeem niet, na enig speurwerk kan het of de motor zijn of de ventilator. Helaas ben ik zelf niet dusdanig technisch dat ik dit zelf kan repareren noch vervangen en wil graag een kostenindicatie voor herstel en/of vervanging.

Partners

Partners van Casius