Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel onderhouden en repareren:

Gaskachel onderhouden en repareren

Ik wil graag onze gashaard laten checken en schoonmaken of wat nodig is om de gasgeur te doen verdwijnen. Meten gevaar van giftige stoffen en poetsen denk ik (waakvlam is wel blauw, maar vlammen zijn gelig van boven). Openhaard is nog niet goed schoongemaakt nu, maar dit hebben we altijd gehad (en daarom bijna nooit aan). Ook als de schoorsteenveger wel is geweest.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel onderhouden en repareren uit heel Nederland:

Gaskachel controleren en onderhouden

We hebben een gaskachel in de keuken en die heeft een onderhoudsbeurt nodig voor de winter.

Gashaard aansluiten op bestaande schoorsteen

We willen een Barbas Beaufire houtkachel vervangen door gebruikte Barbas gaskachel van hetzelfde type. Er moet een gasleiding worden aangelegd van ongeveer 1.50 meter. De kachel moet worden nagezien. Het rookkanaal van de goed onderhouden schoorsteen moet voorzien van een flexibele buis (geschikt voor gaskachel) en de schoorsteenkap op het dak moet worden aangepast voor gashaard. De hoogte van het kanaal is ongeveer 5.50 meter.

Tweedehands gaskachel installeren

Binnenkort wil ik een tweedehands gaskachel laten installeren, nakijken en onderhouden in mijn nieuwe woning. Volgende week krijg ik de sleutel. Deze moet ik nog uitkiezen.

Gaskachel aansluiten en onderhouden

Ik ben verhuisd naar een oude flat, er is een tweedehands gaskachel aanwezig maar moet nagekeken worden en aangesloten worden.

Gaskachel laten controleren

Ik heb in mijn nieuwe woning een gaskachel die al een aantal jaar niet gecontroleerd is. Ik zou deze graag laten controleren en zo nodig onderhouden.

Gaskachel controleren en onderhouden

Ik wil graag onze gaskachel laten schoonmaken en controleren. Is het ook nodig om de schoorsteen te vegen van onze gaskachel? Zo ja, kan u dat dan ook doen?

Gaskachel aansluiten en onderhouden

Ik ga verhuizen naar een koopwoning wil het volgende laten doen: - Een tweedehands gaskachel installeren (en daarna onderhouden) - Een al aanwezig gaskachel laten onderhouden Ik weet niet wat de benodigde werkzaamheden zijn. Graag een prijsindicatie geven in het beste en 'worse case scenario' (bijvoorbeeld tussen 70 en 150 Euro). Zijn er voorrijkosten? Het is in de Dapperbuurt in Amsterdam.

Gaskachels onderhouden en controleren

Wij willen graag onze beide gaskachels laten controleren door een gecertificeerd vakman. De keukenkachel (zo'n ouderwetse waarbij je bijvoorbeeld een pan erop kunt zetten om deze warm/heet te houden) laat een wat gelige waakvlam zien. Deze laat na uw onderhoudswerkzaamheden weer een blauwe waakvlam zien. De gaskachel in de woonkamer behoeft waarschijnlijk alleen een controle. Graag uw offerte waarin wordt aangegeven wat er gedaan wordt.

DRU centrale verwarmingshaard onderhouden

Ik wil graag onderhoud aan mijn moederhaard (gaskachel) laten uitvoeren. Het betreft een DRU centrale verwarmingshaard. Graag ontvang ik een prijsopgave hiervoor. Ik weet niet hoe oud de kachel is, de woning is gebouwd in 1962 maar ik woon hier pas een jaar, ik weet niets over het verleden van de kachel.

Gaskachel en geiser schoonmaken en keuren

In mijn chaletje in Voorthuizen staat een gaskachel en geiser die nodig een onderhoudsbeurt en keuring nodig hebben. De kachel en geiser zijn eerder onderhouden maar de afgelopen vijf jaar niet. Ze werken op normaal gas.

Partners

Partners van Casius