Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor onderhoudsbeurt voor de gashaard:

Onderhoudsbeurt voor de gashaard

Ik wil graag de gaskachel laten checken en schoonmaken of wat nodig is om de gasgeur te doen verdwijnen. Meten gevaar van giftige stoffen en poetsen denk ik (waakvlam is wel blauw, maar vlammen zijn gelig van boven). Openhaard is nog niet goed schoongemaakt nu, maar dit hebben we altijd gehad (en daarom bijna nooit aan). Ook als de schoorsteenveger wel is geweest.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoudsbeurt voor de gashaard uit heel Nederland:

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Onderhoudsbeurt voor de Bellfires gashaard. Wij hebben onlangs een woning gekocht met een Bellfires gashaard Trapezium in de woonkamer. De gashaard gaat sinds kort niet meer aan. De ontsteking doet het wel, maar de vlam blijft daarna niet branden. Het bouwjaar van de haard is ons onbekend, zo ook of/wanneer de vorige bewoners voor het laatst onderhoud hebben laten plegen aan het toestel. Wij zoeken nu eigenlijk iemand die de haard zou kunnen nakijken/repareren en daarna eventueel jaarlijks zou kunnen onderhouden. Alvast bedankt voor de reactie.

Onderhoudsbeurt van de gashaard

Graag maak ik een vrijblijvende afspraak in verband met mijn Dru gaskachel. Kunt u aangeven of dit gesloten systeem schoongemaakt dient te worden en hoe het zit met eventuele onderhoud?

Onderhoudsbeurt voor de gashaard

Na een jaar of tien na installatie en enkele keren bezoek van de schoorsteenveger, wil ik nu mijn hele gashaard laten schoonmaken en nakijken.

Onderhoudsbeurt Faber inbouw gashaard

Ik zoek een vakman voor een jaarlijkse all-in controle van een inbouw gashaard. Het gaat om een Faber gashaard Type Spectra C11 C31. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Ik wil mijn gashaard Barbas een onderhoudsbeurt laten geven. Er is waarschijnlijk een probleem met de piëzo ontsteker. Voorts bij diverse waterkranen de leertjes vervangen.

Onderhoudsbeurt voor de Bellfire gashaard

We hebben sinds 10 jaar een Bellfires gashaard en hij heeft nog geen onderhoudsbeurt gehad. Het is vaak moeilijk om hem gestart te krijgen, dus willen hem een keer goed schoon laten maken.

Onderhoudsbeurt voor de gashaard

Ik zoek iemand voor de onderhoudsbeurt aan mijn gashaard Three-Fire. De haard heb ik vier jaar terug nieuw gekocht.

Barbas Dallas gashaard aansluiten

Nadat er nieuwe plavuizen zijn gelegd, moet onze gaskachel opnieuw aangesloten worden. Het betreft een vrijstaande gashaard merk Barbas, type Dallas. De dubbelwandige buis moet iets ingekort worden, een nieuwe gasslang aangesloten en de koperen aansluitleiding van de kachel iets ingekort.Ook willen we de gashaard een onderhoudsbeurt laten geven. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Gashaard installeren

Wij willen hulp bij het aansluiten van een gashaard ( gesloten afvoer en gas) Gezien wij geen gasaansluiting hebben willen wij een gasfles buiten het huis plaatsen. Ook eventuele onderhoudsbeurt van kachel moet een optie zijn.

Onderhoudsbeurt voor de Bellfire gashaard

Wij hebben dit jaar een huis gekocht met een Bellfire gashaard erin. Aangezien we niet weten wanneer de vorige bewoners de laatste keer onderhoud hebben laten plegen, de haard werkt verder prima overigens, willen we graag een gespecialiseerd iemand het een keer goed laten onderhouden. Graag ontvang ik een offerte daarvoor.

Partners

Partners van Casius