Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor onderhoudsbeurt voor de gashaard:

Onderhoudsbeurt voor de gashaard

Ik wil graag de gaskachel laten checken en schoonmaken of wat nodig is om de gasgeur te doen verdwijnen. Meten gevaar van giftige stoffen en poetsen denk ik (waakvlam is wel blauw, maar vlammen zijn gelig van boven). Openhaard is nog niet goed schoongemaakt nu, maar dit hebben we altijd gehad (en daarom bijna nooit aan). Ook als de schoorsteenveger wel is geweest.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoudsbeurt voor de gashaard uit heel Nederland:

Onderhoudsbeurt van de gashaard

Ik heb een gaskachel van het merk: Benraad 40 en deze gaat niet meer aan. De waak vlam blijft mini en gaat uit als ik de knop loslaat. De locatie ligt in de garage.

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Ik wil mijn Barbas Vento Classic 75, gesloten systeem, een onderhoudsbeurt laten geven. Er zijn geen problemen, alleen het glaskoord moet vervangen worden, en een onderhoudsbeurt. Haard is van 2011.

Onderhoudsbeurt voor de gashaard

Wij hebben een gaskachel waar de waakvlam van uitgaat en als hij laag staat gaat hij ook vanzelf uit. Verder maakt hij tijdens waaien veel geluid. Dit repareren inclusief onderhoud ben ik naar op zoek. Gas haard is merk Barbas.

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Onderhoudsbeurt voor de Bellfires gashaard. Wij hebben onlangs een woning gekocht met een Bellfires gashaard Trapezium in de woonkamer. De gashaard gaat sinds kort niet meer aan. De ontsteking doet het wel, maar de vlam blijft daarna niet branden. Het bouwjaar van de haard is ons onbekend, zo ook of/wanneer de vorige bewoners voor het laatst onderhoud hebben laten plegen aan het toestel. Wij zoeken nu eigenlijk iemand die de haard zou kunnen nakijken/repareren en daarna eventueel jaarlijks zou kunnen onderhouden. Alvast bedankt voor de reactie.

Onderhoudsbeurt van de gashaard

Graag maak ik een vrijblijvende afspraak in verband met mijn Dru gaskachel. Kunt u aangeven of dit gesloten systeem schoongemaakt dient te worden en hoe het zit met eventuele onderhoud?

Onderhoudsbeurt voor de gashaard

Na een jaar of tien na installatie en enkele keren bezoek van de schoorsteenveger, wil ik nu mijn hele gashaard laten schoonmaken en nakijken.

Onderhoudsbeurt Faber inbouw gashaard

Ik zoek een vakman voor een jaarlijkse all-in controle van een inbouw gashaard. Het gaat om een Faber gashaard Type Spectra C11 C31. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Ik wil mijn gashaard Barbas een onderhoudsbeurt laten geven. Er is waarschijnlijk een probleem met de piëzo ontsteker. Voorts bij diverse waterkranen de leertjes vervangen.

Onderhoudsbeurt voor de Bellfire gashaard

We hebben sinds 10 jaar een Bellfires gashaard en hij heeft nog geen onderhoudsbeurt gehad. Het is vaak moeilijk om hem gestart te krijgen, dus willen hem een keer goed schoon laten maken.

Onderhoudsbeurt voor de gashaard

Ik zoek iemand voor de onderhoudsbeurt aan mijn gashaard Three-Fire. De haard heb ik vier jaar terug nieuw gekocht.

Partners

Partners van Casius