Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor lekkende keukenkraan vervangen :

Lekkende keukenkraan vervangen

Mijn keukenkraan lekt en die wil ik laten vervangen door een nieuwe. Ik heb reeds een nieuwe mengkraan gehaald. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende keukenkraan vervangen uit heel Nederland:

Lekkende keukenkraan vervangen

De kraan in de keuken lekt, zelfs tot in het kastje eronder. Graag zou ik de kraan willen laten vervangen. Ik heb nog geen nieuwe kraan.

Lekkende keukenkraan maken

Het betreft een lekkende kraan in de keuken. Drupt zelfs in het keukenkastje. De kraan moet mogelijk worden vervangen volgens de klant. De keuze voor materiaal moet eerst worden overlegd met de klant.

Lekkende Newform keukenkraan repareren

Na het tappen van water gaat de kraan (NewForm 2400) spontaan lekken. Gaarne vrijblijvende offerte om euvel te verhelpen.

Lekkende Damixa keukenkraan repareren

Een lekkende Damixa keukenkraan repareren. Ik heb er geen haast mee.

WC's en keukenkraan repareren

Lekkende keukenkraan (lekkage zit volgens mij bij het kraanhuis, rondom kraan wordt het nat) repareren. Onze 2 wc's blijven soms doorlopen (dus niet altijd). Bij een van de wc's vult het waterreservoir erg langzaam.

Gootsteenafvoer en lekkende keukenkraan herstellen

De gootsteenafvoer lekt en het is met tape niet op te lossen. Waarschijnlijk moeten er enkele onderdelen vervangen worden. Ook lekt de kraan. Het is een 10 jaar oude mengkraan, destijds bij Praxis als opruimingsartikel gekocht. Er is al een nieuwe kraan besteld.

Keukenkraan vervangen en hordeur plaatsen

Graag zou ik onze lekkende keukenkraan laten vervangen. Tevens wil ik een hordeur o.i.d. laten maken ik de deur van de woning naar de tuin.

Lekkende keukenkraan vervangen

Omdat onze huidige keukenkraan lekt, overwegen wij een nieuwe aan te schaffen. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie voor de vervanging van de kraan, die in het aanrechtblad is gemonteerd.

Newform lekkende keukenkraan repareren

Ik heb al een aantal maanden last van een lekkkende kraan in de keuken van het merk NEWFORM type 60900. Hij lekt onder de hendel. Graag offerte voor het repareren hiervan.

Eengreeps keukenkraan vervangen

Omdat ons huis binnenkort in de verkoop gaat, wil ik een lekkende keukenkraan laten vervangen. Ik heb zelf al een soortgelijke kraan gekocht en wil deze graag laten monteren. Er zitten flexibele aansluitslangen op afsluitbare kraantjes in de onderkast. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius