Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verwarmingsketel plaatsen en ander installatiewerk:

Verwarmingsketel plaatsen en ander installatiewerk

Ik wil graag een cv ketel plaatsen in de woning, leidingen voor de verwarming en twee radiatoren. Vloerverwarming ligt al in de woning maar deze moet wel vastgemaakt worden aan de ketel in een systeem.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarmingsketel plaatsen en ander installatiewerk uit heel Nederland:

Plaat boven CV ketel verwijderen

Verwijderen van een plaat boven verwarmingsketel, ik denk dat dit een asbestplaatje is. Ik wil namelijk graag een dakraam laten plaatsen, maar dit kan nu niet, die plaat moet eerst verwijderd worden. De plaat is ongeveer 1.50 meter bij 60 cm.

Zolder isoleren en aftimmeren

Zolder isoleren, 1 muurtje stucken, zolder aftimmeren, verwarming plaatsen, vloer leggen (in overleg). Hoeft niet met luxe materiaal, als het maar netjes en het er warm is. De zolder is bedoeld voor vele doeleinden, zoals logeerkamer, de was op te hangen, hobbykamer. Afmeting: 7.50 x 6 meter. Op de zolder is een verwarmingsketel aanwezig. Betreft een schuin dak.

Betonnen dakpannen vervangen

Wij willen graag de betonnen dakpannen laten vervangen. Het betreft een mansarde dak waarvan de zijdes 2 en 2.50 meter breed zijn en 10.50 meter lang. Er is geen dakkapel aanwezig maar wel een Veluxraam, 2 airco's en een doorvoer voor de verwarmingsketel op het dak. Graag ontvangen wij een offerte voor het verwijderen van de oude pannen, het plaatsen van isolatie folie en panlatten en nieuwe dakpannen, geen beton.

Gaslek verhelpen bij het gasfornuis

Bij het plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel is een gas lekje ontdekt bij ons gasfornuis in de keuken. Met een zeepsop testje heb ik het lekje ontdekt bij een koppeling tussen gasleidingen. In de keuken zit een gaskraan en een flexibele gasleiding die ik ook gelijk wil laten vervangen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Wasmachineaansluiting maken op zolder

Ik wil graag een wasmachineaansluiting op zolder laten realiseren. Er hangt een verwarmingsketel op de voorzolder. Aan de andere kant van verwarmingsketel wil ik de wasmachine laten plaatsen. Er zal een stopcontact bij moeten.

Serre aan woning bouwen

We hebben het idee gevat een aanbouw in de vorm van een serre te realiseren. De keuze voor een serre is het feit dat de woning anders te donker wordt. Graag zouden we een offerte willen voor een serre, aansluitend aan de woonkamer over de gehele breedte, tot de maximaal vergunningvrije aanbouwmogelijkheid. In een later stadium wil ik dan graag de verwarmingsketel in de berging plaatsen en in het gehele pand vloerverwarming aan laten leggen. Tevens een later project is de verplaatsing van de keuken naar rechts waar zich thans de woonkamer bevindt. Als laatste project moet in de huidige cv- ruimte in het huis dan een toilet geplaatst worden en de badkamer verbouwd. Gaarne in eerste lijn een offerte voor een serre. In de bijgevoegde plattegrond vindt U de afmetingen en de situatie.

Keukenblok en ketel-ombouw plaatsen

Wij willen graag in ons kantoor een representatief keukenblok en een ombouw om de verwarmingsketel/expansievat die in het zicht hangen. Kunt u ons hierin adviseren en een offerte maken? Voor vragen kunt u mij bereiken op

Keukenblok en ombouw maken en plaatsen

Wij willen graag in ons kantoor een representatief keukenblok en een ombouw om de verwarmingsketel/expansievat die in het zicht hangen. Tevens een vaatwasser installeren en het koffiezetapparaat op de waterleiding aansluiten. Kunt u langskomen, ons hierin adviseren en een offerte maken?

Appartement renoveren

Wij hebben onder voorbehoud een appartement gekocht uit bouwjaar 1939, gelegen op de 1e verdieping van een complex. Er is daar verwarming middels een moederhaard. Wij willen die graag verwijderen en een energiezuinige verwarmingsketel laten plaatsen. Er is nu een energielabel G afgegeven voor dit pand. Wij willen een aannemer uitnodigen om het pand met ons te bezoeken en ons te adviseren over het verbeteren van het pand. Verder willen wij het pand ook gaan verbouwen. Graag maken wij een afspraak voor een bezoek en bespreken dan wat de mogelijkheden zijn.

Keuken en keukenwand renoveren

Ik wil graag een nieuwe keuken laten leveren en plaatsen. Ook de tegelwanden en vloer moeten vervangen worden. Er hangt op dit moment een verwarmingsketel in de keuken, deze wil ik netjes laten wegwerken. Graag contact om de mogelijkheden te bespreken.

Partners

Partners van Casius