Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor geiser repareren:

Geiser repareren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn kapotte geiser kan repareren. Vlammetje gaat steeds uit. Inmiddels de geiser al 3 weken stuk. Graag reparatie.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geiser repareren uit heel Nederland:

Membraan van de geiser repareren of vervangen

Onze oude Fasto geiser lekt water en geeft bijna geen warm water in de keuken. De douche is er ook op aangesloten. Ik heb geen geld voor een nieuwe geiser, dus laat de oude graag repareren. Ik heb mij laten vertellen dat het membraam gerepareerd of vervangen moet worden. Ik ontvang graag uw offerte voor deze klus.

Onderhoud aan geiser en waterleiding repareren

De geiser in mijn tuinhuis moet gereinigd worden, hij bouwt druk op voordat de vlam ontbrand en daardoor een knal geeft. Er is een lek in de waterleiding buiten daar zit nu voorlopig een knelkoppeling op.

Geiser repareren

Mijn geiser gaat steeds uit en ik wil deze graag laten repareren. Ik wil dit laten verzorgen door een bedrijf dat garantie geeft op de reparatie en ontvang graag uw offerte.

Geiser in de stacaravan vervangen of reparenen

Onze geiser in onze stacaravan is zo lek als een zeef, zodra we het water erop zetten. Aangezien hij al oud is is het misschien beter om te vervangen. Of hij moet nog goed zijn en makkelijk te repareren. Ik schat dat de geiser 20-25 jaar oud is.

Geiser met storingscode F4 repareren

Vaak valt mijn geiser uit als er gebruik gemaakt moet worden van heet water. De code F4 komt dan in beeld, ik zoek iemand die dit kan maken.

Fasto keukengeiser repareren of vervangen

Geiser (20 jaar oud) geeft geen warm water. Deze wil ik graag laten repareren of vervangen. De waakvlam doet het wel. Tevens CV een keer per jaar een onderhoudsbeurt geven.

Waakvlam van de geiser repareren

Mijn waakvlam gaat telkens uit en deze moet gemaakt worden, heb hem al meerdere malen schoongemaakt, maar dit werkt niet. Graag even naar de geiser kijken en repareren. Het is een geiser van Bosch, het is een geiser zonder afvoer.

Keuken installeren, afdak repareren en zolderkamer maken

We zijn bezig met het verbouwen van ons huis, vandaar dat we op zoek zijn naar erkende vakmensen. 1. Rondom de keuken: deze moeten we nog afbreken en we willen hier een nieuwe keuken laten installeren. Daarnaast willen we ook dat er muurtegels worden geplaatst. Keuken en tegels gaan we deze week al kopen. 2. Rondom de tuin: Hier willen we tegels laten plaatsen. En het afdak willen we gerepareerd hebben, vanwege een lekkage of een nieuw afdak laten plaatsen. Hiervoor hebben we de materialen nog niet in ons bezit. 3. Rondom de zolder: We willen hier het plafond verlagen en een nieuw plafond laten plaatsen. De ruimte van de geiser is op dit moment te groot, deze willen we verkleinen en de muren willen we bedekken met gipsplaten. Hiervoor moeten we de materialen ook nog ophalen.

Gaslek opsporen en keukengeiser repareren

In mijn huurwoning is er onderhoud verzorgd aan de verwarming door een bedrijf dat het vastgoedonderhoud verzorgd. Er werd een kleine gaslekkage geconstateerd bij de vlamverdeler/waakvlam van mijn Fasto Spaargeiser in de keuken. Omdat deze mijn eigendom is, moet ik hiervoor zelf een reparatie laten verzorgen. Het is niet helemaal duidelijk waar het lek precies zit. Het zit dicht bij de waakvlam en kan volgens het bedrijf geen kwaad. Ik wil de geiser graag laten repareren en ontvang hiervoor een prijsopgave.

Defecte geiser repareren

Geiser wellicht stuk

Partners

Partners van Casius