Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor geiser repareren:

Geiser repareren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn kapotte geiser kan repareren. Vlammetje gaat steeds uit. Inmiddels de geiser al 3 weken stuk. Graag reparatie.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geiser repareren uit heel Nederland:

Gevel repareren

Onze geiser is uit de badkamer, dus nu zitten we met een gat ter grootte van 5 stenen in de voorgevel. Graag zouden wij dit mooi dicht gemetseld willen hebben. Het is geen grote klus, maar moet wel opgelost worden. Zelf kunnen wij dit niet. We hebben wel de bijbehorende stenen. Het zijn hele lichte bijna witte stenen, dus ze moeten met hele lichte specie ingemetseld worden. Wij zouden het heel fijn vinden als een vakman dit zou willen doen.

Controle en onderhoud aan gevelkachels en een geiser

Ik heb in de garage bij mijn woning 2 gevelkachels en een geiser, die al jaren niet zijn gecontroleerd. Ik wil die laten controleren, onderhoud laten uitvoeren en zo nodig laten repareren. Ik wil dit graag binnenkort laten verzorgen en hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Fasto keukengeiser repareren of vervangen

In de woning hebben wij een Fasto geiser die zowel voor de keuken als voor de douche wordt gebruikt. Soms komt het voor dat tijdens het douche het water koud wordt. Eerder heeft een loodgieter ernaar gekeken en die heeft het apparaat schoongemaakt en vastgesteld dat het membraan niet stuk is. Ik heb geen idee wat het probleem zou kunnen zijn en zou graag advies hierin willen.

Geiser in de stacaravan repareren

In onze stacaravan (ongeveer 30 jaar) gaat de geiser iedere keer uit. Soms blijft hij paar dagen branden. Maar na een week niet branden is deze steeds moeilijker aan te krijgen en gaat dan steeds vaker regelmatig na even branden toch weer uit. Type geiser: Vaillant-Geyser MAG.

Membraan van de geiser repareren of vervangen

Onze oude Fasto geiser lekt water en geeft bijna geen warm water in de keuken. De douche is er ook op aangesloten. Ik heb geen geld voor een nieuwe geiser, dus laat de oude graag repareren. Ik heb mij laten vertellen dat het membraam gerepareerd of vervangen moet worden. Ik ontvang graag uw offerte voor deze klus.

Onderhoud aan geiser en waterleiding repareren

De geiser in mijn tuinhuis moet gereinigd worden, hij bouwt druk op voordat de vlam ontbrand en daardoor een knal geeft. Er is een lek in de waterleiding buiten daar zit nu voorlopig een knelkoppeling op.

Geiser repareren

Mijn geiser gaat steeds uit en ik wil deze graag laten repareren. Ik wil dit laten verzorgen door een bedrijf dat garantie geeft op de reparatie en ontvang graag uw offerte.

Geiser in de stacaravan vervangen of reparenen

Onze geiser in onze stacaravan is zo lek als een zeef, zodra we het water erop zetten. Aangezien hij al oud is is het misschien beter om te vervangen. Of hij moet nog goed zijn en makkelijk te repareren. Ik schat dat de geiser 20-25 jaar oud is.

Geiser met storingscode F4 repareren

Vaak valt mijn geiser uit als er gebruik gemaakt moet worden van heet water. De code F4 komt dan in beeld, ik zoek iemand die dit kan maken.

Fasto keukengeiser repareren of vervangen

Geiser (20 jaar oud) geeft geen warm water. Deze wil ik graag laten repareren of vervangen. De waakvlam doet het wel. Tevens CV een keer per jaar een onderhoudsbeurt geven.

Partners

Partners van Casius