Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, cV aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren, vloerverwarming aanleggen op de begane grond, houtkachel en rookkanaal plaatsen, vloerverwarming als bijverwarming aanleggen, vloerverwarming aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Haag:

Vloerverwarming

Gaat om het aanleggen an vloerverwarming voor 165m2 op de begane grond in Den Haag. Een deel van de vloer is graniet en een deel van de vloer is hout. We willen het gebruiken als hoofdverwarming en 1 aansluiting vanaf de ketel.

Radiatoren aansluiten

Heer/mevrouw, Wij huren een pand op de Prinsestraat in Den Haag en nu blijkt dat er wel radiatoren zitten, maar dat deze niet meer gekoppeld zijn aan de stadsverwarming. We willen dit natuurlijk wel graag (en snel) gezien het weer en temperatuur. Graag zou ik van u willen weten of u een prijsopgaaf kan doen van de kosten om dit weer aan te sluiten en te laten werken. Deze prijsopgaaf moet eerst goedgekeurd worden voordat u aan de slag kan. ZSM Graag hoor ik van u of dit mogelijk is en hoe snel het geregeld zou kunnen zijn. Alvast bedankt! Vriendelijke groeten, Esme SHPPR Events

Montageklussen in keuken en badkamer

Door het aanrechtblad wil ik een gaatje hebben zodat de elektriciteitskabel van de vaatwasser en kookplaat doorheen kan. Ook moet er een douchewand en deur geplaatst worden. Deze moet nog aangeschaft worden.

Gaten boren in beton

Daar ik de garage wil gaan gebruiken als slaapkamer dien ik de leidingen door te trekken. Hiervoor zal de vakman 4 gaten in de vloer moeten boren zodat ik daarmee verder kan gaan.

Badkamerventilator met naloopsysteem installeren

Badkamerventilator met naloopsysteem (gekoppeld aan lichtschakelaar) blijft lopen enige optie nu om uit te zetten is stroom omzetten bij schakelaar in meterkast. Hoort na ong. 3 minuten vanzelf uit te gaan.

Gaskachel onderhouden en repareren

Ik wil graag onze gashaard laten checken en schoonmaken of wat nodig is om de gasgeur te doen verdwijnen. Meten gevaar van giftige stoffen en poetsen denk ik (waakvlam is wel blauw, maar vlammen zijn gelig van boven). Openhaard is nog niet goed schoongemaakt nu, maar dit hebben we altijd gehad (en daarom bijna nooit aan). Ook als de schoorsteenveger wel is geweest.

Onderhoudsbeurt voor de gashaard

Ik wil graag de gaskachel laten checken en schoonmaken of wat nodig is om de gasgeur te doen verdwijnen. Meten gevaar van giftige stoffen en poetsen denk ik (waakvlam is wel blauw, maar vlammen zijn gelig van boven). Openhaard is nog niet goed schoongemaakt nu, maar dit hebben we altijd gehad (en daarom bijna nooit aan). Ook als de schoorsteenveger wel is geweest.

Rookgasafvoer voor een HR-ketel laten maken

Ik wil graag een rookgasafvoer voor een HR-ketel laten maken. Ik woon zelf beneden en boven mij zijn er nog 4 woonlagen. Huis is gebouwd in 1996.

Wasmachine en droger aansluiten

In mijn kelder moet een wasmachine en droger aangesloten worden. Er is alleen nog geen afvoer voor de apparatuur, deze moet dus aangelegd worden. De apparatuur komt op een verhoging staan. De klus moet zo snel mogelijk gedaan worden. Graag mailen ipv bellen ivm werk

Lekkende keukenkraan vervangen

Mijn keukenkraan lekt en die wil ik laten vervangen door een nieuwe. Ik heb reeds een nieuwe mengkraan gehaald. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Onderhoudsbeurt Stork mechanische ventilatie inclusief kanalen schoonmaken

Sinds het jaar 2000 (jaar van oplevering) draait in mijn appartement een Stork mechanische ventilatie (CML). Deze is naar mijn weten nog nooit (of hoogstens één keer) onderhouden. Het apparaat is de laatste tijd wat meer geluid gaan maken (hoge toon), maar werkt nog steeds goed. Om dat laatste te handhaven lijkt het me zinvol om het apparaat een grondige onderhoud/reinigingsbeurt te laten geven (wordt ook wel eens tijd, denk ik). Wellicht kunnen tegelijkertijd de (drie) kanalen (badkamer, keuken, toilet) gereinigd worden (voor zover mogelijk).

Kranen in badkamer vervangen

Ik wil twee klussen laten doen. Ik wil voor mijn wasbak een nieuwe kraan plaatsen. En voor de douche wil ik een nieuwe douche thermostaatsysteem installeren. Het oude verwijderen en de nieuwe materialen plaatsen. De nieuwe materialen heb ik nog niet in huis.

CV aanleggen

Wij willen een oud appartement, jaren '30, met gaskachel verwarming graag omzetten naar CV. Hiervoor zouden we graag een offerte ontvangen. Het woonoppervlak is ongeveer 65 m2 en de ketel zal waarschijnlijk op een andere plek dan de huidige geiser geplaatst moeten worden.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

1 groep van mijn vloerverwarming wordt niet warm. De overige 5 groepen maar zeer beperkt. Ik wil graag een offerte voor het doorspoelen van de vloerverwarming. Daarnaast wil ik een prijsopgave voor het vervangen van de vloerverwarmingspomp (A- label).

Inbouw houtkachel plaatsen

Wij willen graag een inbouw houtkachel laten plaatsen. Op dit moment is er een aansluiting voor een kachel welke op de grond moet staan. Rookkanaal is dus aanwezig, maar schouw moet worden omgebouwd tot inbouwhaard. Graag contact via de mail aangezien ik moeilijk bereikbaar ben telefonisch.

Inbouw houthaard plaatsen

Wij hebben onlangs een inbouw houtkachel gekocht van het merk Stovax, model Studio 1. Er is ook een rooktest geweest in het afvoerkanaal met een positief resultaat. Onze aannemer heeft weinig ervaring met dit type kachel en daarom zoeken wij een openhaardenspecialist die de inbouwkachel voor ons kan plaatsen. Daarna zal onze aannemer alles netjes afwerken en stuken. Wij ontvangen graag uw offerte. We stellen een bezoek op prijs.

Handdoek radiator vervangen

Het betreft het vervangen van een handdoek radiator door een zelfde vergelijkbaar exemplaar. Radiator is nog niet gekocht en moet ook meegeleverd worden.

Airco op plat dak installeren

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht in Den Haag. Het is een huis met een begane grond, eerste etage en twee etage. Daarnaast hebben we een plat dak. Nu vermoed ik dat het behoorlijk warm kan worden op het dak. Hiervoor ben ik aan het kijken wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om twee kamers op zolder. Voor tekeningen verwijs ik u naar deze website. Het gaat dan om nummer 37. -ii/ Concreet, wat zijn de mogelijkheden en kosten. Nu maar ook in het onderhoud.

Agpo Ferolli unit vervangen door een Ferroli Bluecity 300

Ik wil de Agpo Ferolli stadsverwarmingsunit laten vervangen door een Ferroli Bluecity 300. Graag dienen er alleen installateurs te reageren die hier ervaring mee hebben.

Water, riool en elektra aanleggen in restaurant

We are looking for a company/contractor for installation of water pipes, sewerage and electricity for a restaurant in Den Haag.

Ventilatiesysteem aanleggen in restaurant

We are looking for a technician/company to install the complete ventilation system for our restaurant in Den Haag. The system must be for dining areas, kitchen with fresh air and bar areas. Heating and cooling is required. Please contact us for further details.

CV aanleggen

Het geheel aanleggen van een CV. Gaat om 4 radiatoren, 62 m2, 180 m3, complete installatie. Materiaal in overleg met de vakman.

Houtkachel plaatsen met hittebestendige vloer

Ik wil een hittebestendige vloer en houtkachel plaatsen. Ik heb al een houtkachel en hittebestendige vloer gevonden die ik wil hebben.

Goot vernieuwen

Wij willen een lange nauwe zinken dakgoot tussen 2 woningen in vernieuwen in verband met een lekkage. De lengte van de goot is ongeveer 12 meter.

Convectorput vervangen door vloerverwarming

Wij hebben in de woonkamer parket. Deze willen we er uithalen en vloerverwarming plaatsen. Ook is er een convectorput aanwezig en zodoende willen we deze weg laten halen/op laten vullen zodat er vloerverwarming als hoofd verwarming gelegd kan worden. Daarna dient de vloer geëgaliseerd te worden zodat er een nieuwe PVC vloer gelegd kan worden.