Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, complete CV installatie met leidingen aanleggen in een hoekwoning, het gehele CV-systeem vervangen, elektrische verwarming installeren, cV installatie aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Haag:

Douchecabine vernieuwen en afkitten

De douchedeur is aan de onderkant iets afgebroken dus krijg hem niet meer goed. Gaat om het verwijderen van de oude douchecabine en het installeren en afkitten van een nieuwe. Graag haal ik de douchecabine samen met de vakman op bij bijvoorbeeld de lokale GAMMA. Ik meen dat het gaat om een maatvoering van 80 cm x 80 cm. Ik heb in document foto van douchedeur geplaatst.

Lekkage buitendeur

Lekkage door keuken deur(post). met regen loopt er water onder de drempel door de keuken in. Ik ben opzoek naar een vakman die dit vrijblijvend kan opsporen en een offerte kan opstellen voor de reparatie.

CV radiator verplaatsen en leiding omleggen

Wij willen graag de radiator omleggen in de gang. Het gaat om een verplaatsing van de ene naar de andere muur en is maximaal 1,5 meter.

Duoblok aanschaffen en plaatsen.

Gaarne duoblok aanschaffen, plaatsen en afvoeren bestaand duoblok. Duoblok liefst niet hoekig, maar wel liefst crème-kleurig. Afvoer van onderen. Gaarne gespecificeerde offerte van aanschaf, plaatsingskosten etc.

Goot solderen

Het opnieuw solderen van 8 stuks verbindingen in een zinken bakgoot B44 rondom een 2-onder-1 kap woning. Het zink is nog goed en sterk, maar de soldeerverbindingen zijn los gegaan.

Wisa stortbak van de toilet vervangen

Stortbak in de wc blijft doorlopen na doortrekken. Moet waarschijnlijk vervangen worden. Stortbak zit ingebouwd achter de wc in een koof.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Wij zoeken iemand die bij ons een nieuwe CV ketel wilt plaatsen en verplaatsen. CV Ketel hangt nu in de keuken op de 1e verdieping. Wij willen het laten verplaatsen naar de begane grond in een kamer en dat valt precies onder de keuken. Dit moet in de week van 7 september 2020 gebeuren.

Compleet nieuwe CV-installatie aanleggen

Ik zoek een CV-specialist die verwarming kan aanleggen in mijn woning. huis 1920, ook nieuwe gasleidingen en complete verwarmingssysteem. Er is een kruipruimte aanwezig. Het gaat om een benedenverdieping van ongeveer 60 m2. Er moeten minimaal 4 radiatoren komen en een nieuwe (gas) CV-ketel.

Radiatorombouw laten plaatsen

Ik wil graag een (stofwerende) radiator ombouw laten plaatsen in de: woonkamer gangetje slaapkamer keuken de radiotorombouw heb ik nog niet dus graag prijsopgave inclusief leveren en monteren.

Radiator vervangen

Ik heb een radiator zelf eraf gehaald. Maar heb nu graag assistentie betreft het afdoppen en afsluiten van 1 radiator met daarbij aanvullen cv-ketel, Remeha avanta 24c -28c-35c. Indien mogelijk separate duidelijke offerte voor plaatsten van nieuwe radiator type 21 of 22, ook het leveren hiervan graag. Ruimte beschikbaar is 100cm breedte en 90cm hoogte. Verwacht een stand console nodig te hebben. Oude radiator type 11 kan dan mee.

Gasfornuis aansluiten

Wie kan ons helpen met de volgende: We willen graag een horeca gasfornuis van 6 pitten laten aansluiten z.s.m. Locatie in Scheveningen/Den Haag.

lekkende keukenkraan repareren of vervangen

De kraan lekt aan draaipunt gebogen uitlaat

Monoketel plaatsen

Ik heb op dit moment een gas-combi ketel met een jaar-gasverbruik van 180 m3. Ivm zonneboiler die warm water regelt. Graag een offerte voor een monoketel. Er ligt al 3 fase aansluiting bij de ketel.

Hydrofoor plaatsen

Plaatsen van 2 hydrofoor installaties in appartementen gebouw (2 portieken) van 5 verdiepingen

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een bestaande betonnen vloer in de woonkamer/hal. +/- 55 m2 vloerverwarming gewenst graag advies en offerte.

Vaatwasser aansluiting aanleggen

Wij willen graag een vaatwasser aanschaffen en willen hiervoor graag de benodigde aansluitingen laten leggen, eventueel inclusief het aansluiten van de nieuwe vaatwasser zelf afhankelijk van de kosten.

Plaatsen zonnepanelen

Het gaat om een plat dak met de oppervlakte +/- 45 m2 ( geschat). Installatie 12 zonnepanelen gewenst inclusief leveren.

Warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte.

We willen graag een warmtepomp laten installeren. Wij gaan ons pand in Den Haag namelijk helemaal renoveren, volledig gasloos. Begane grond (nu nog garage/opslag) wordt kantoor, daarboven een appartement op verdieping 1 en een appartement op verdieping 2 en 3 Het gaat om een aardig groot pand, namelijk 6 meter breed en 20 meter diep (x 4 verdiepingen). Alle units willen we verwarmen d.m.v. warmtepomp. De keuze is tussen 3 luchtwarmte-installaties op het dak, of een installatie voor 3 separate bodemwarmte-aansluitingen. Graag ontvang ik offerte en advies over de mogelijke bodemwarmte-installatie. We hebben geen tuin, dus de warmtepomp zou dan in het huis op de grond moeten worden geïnstalleerd. De vloerverwarming op alle verdiepingen graag dan op basis van water.

Aanleggen van een buitenkraan

Wij willen graag een buitenkraan laten plaatsen aan de butienkant van ons appartementencomplex. Graag willen wij weten wat de kosten hiervoor zijn. Alvast bedankt.

Eigen CV-ketel ophangen en aansluiten alsook radiatoren en leidingwerk.

Ik heb in de keuken van mijn koop-appartement een keuken met een erg oude CV-ketel en krijg binnenkort een veel jongere CV-ketel welke overcompleet is. Ik zoek een loodgieter die deze CV-ketel voor mij wil ophangen en aansluiten. Tevens moeten er een aantal (3) radiatoren geleverd en aangesloten worden (dus ook het leidingwerk aangezien het appartement vroeger met gashaarden werd verwarmd). Deze gashaarden zijn inmiddels verwijderd. Het appartement heeft houten vloeren. Graag een indicatie van de kosten om deze werkzaamheden uit te voeren.

Twee radiatoren vervangen

Ik heb twee radiatoren in de woonkamer en die zou ik willen vervangen. Dus nieuwe radiatoren kopen, de oude weghalen, afvoeren en de nieuwe erop aansluiten. De ruimte is 5915 cm lang, 4350 cm breed en de hoogte is circa 260 cm.

Gaskachel en geiser vervangen door een cv ketel

Beste Casius, ik heb onlangs een huis gekocht. In dat huis is een geiser en gaskachel aanwezig, deze wil ik graag laten vervangen. Via internetzoeken kom ik terecht op een Cv Combi-ketel. Graag ontvang ik van u een offerte van de geraamde kosten voor de vervanging van het totale proces (geiser, gaskachel en radiatoren).

Quooker installeren

Huidige kraan in relatief nieuwe keuken (2018) verwijderen en quooker flex pro of combi+ installeren.

Verhoogd staand toilet plaatsen

Wij willen graag het staand toilet in de badkamer laten vervangen door een verhoogd staand (senioren) toilet. Graag offerte inclusief toiletpot, wc-bril in waterreservoir. Graag specificeren. Bestaande leiding en afvoer kunnen gebruikt blijven worden.

Agpo URS Comfort vervangen het hoofdketel zit op het dak

We willen graag een nieuwe elektrische ketel laten plaatsen. De huidige ketel is 20 jaar oud en die moet eerst verwijderd worden. Graag willen we dat de installateur de nieuwe ketel aanschaft. Het gaat om een woning op de eerste verdieping. Graag een elektrische ketel die het hele huis (100-150 m2) van warm water voorziet.