Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, zonneboiler plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Haag:

Zonneboiler plaatsen

We willen graag een zonneboiler plaatsen. We zijn met 3/4 personen. Boiler in huis maximaal 60 cm. Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Vrijstaand (= oriëntatie vrij te kiezen) Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Plat dak Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Gas

CV ketel onderhoud

Ik zoek een CV-installateur die onze CV-ketel kan schoonmaken, Het ontluchten van de verwarming en rubbertjes vervangen van de douchekraan. Het werk moet plaatsvinden in een appartement.

Raamventilator plaatsen horecagelegenheid

Wij zoeken een oplossing voor het beslaan van onze ramen. Zelf denken we aan een elektrische ventilator in 1 van onze bovenraampjes (enkel glas). De ruimte is ongeveer 80 m2, en zeker in de winter onvoldoende geventileerd. Is dit de beste oplossing, en wat kost dit?

Elektrische boilers vervangen voor doorstromer

Ik wil mijn 80 liter elektrische boiler en 10 liter keukenkast boiler vervangen door een elektrische doorstromer. Graag advies over de mogelijkheden ivm huidige stoppenkast.

Waterslag in waterleiding oplossen

In mijn benedenhuis heb ik last van waterslag als het reservoir van de wc gevuld is en als de wasmachine water neemt. De leidingen zijn oud, moeten waarschijnlijk niet alleen vastgezet worden, maar ook vervangen. De leidingen liggen in de kruipruimte.

Toiletten renoveren

Ik wil graag dames/heren toiletten laten renoveren. Het gaat om de plaatsing van urinoirs, een tussenwand tussen twee urinoirs en het betegelen van een damestoilet. Het gaat om totaal ongeveer 12 m2.

Install toilet

I would like to have a toilet bowl installed on the 4th floor bathroom. Also, I would like to move the washing machine from the 4th floor bathroom to the third floor kitchen. Someone needs to make a water tap for it.

Elektrische boiler plaatsen

Het betreft de plaatsing van een boiler in een onverwarmd keukenblok. Wat zijn de mogelijkheden en aan welke prijsklasse moet ik denken? Indien mogelijk; zou het lonen om voor een tweedehands boiler te gaan?

Gasleiding controleren en repareren

Ik wil de gasleiding controleren op veiligheid en laten repareren. Er zit een gaslek bij een knelkoppeling. De gasleiding in delen afpersen, om zeker te zijn dat het gaslek bij de knelkoppeling het enige lek is en knalkoppeling eventueel vervangen en nogmaals controleren.

Boiler verplaatsen en leidingen doortrekken

Ik wil de boiler verplaatsen van de keuken naar de badkamer. Ik wil tevens een energie efficiënter boiler ook.Afstand te verplaatsen is niet groot.

Vloerverwarming

Op dit moment hebben we een houten vloer op balken in de woonkamer van circa 9 x 4 meter. De kruipruimte heeft een hoogte van circa 1 meter. Het is een huis uit de jaren 30 In de gang ligt onder de tegels graniet denken we en in de keuken is een beton vloer. Wat moeten we met de oude houten balken doen vervangen of er gewoon overheen? Zijn als deze vloer egaal te krijgen? We willen voor 70 m2 vloerverwarming hebben.

Nieuwe thermostaatkraan op radiotor + ontluchten

Op dit moment zit er op 1 radiator een thermostaatkraan met de knop naar boven. Wij willen de kraan verplaats hebben naar de zijkant door een nieuwe kraan met knop eraan. Daarnaast als de radiator weer is aangesloten graag alles goed ontluchten.

Goot vervangen

Door lekkage in de slaapkamer is geconstateerd dat een oude zinken goot vervangen moet worden. De goot is ongeveer 10 meter lang.

Vloerverwarming leggen

Ik wil graag een offerte voor het leggen van een vloerverwarming op de begane grond. Het gaat om 45 vierkante meter. Ik krijg stadsverwarming en ik heb een cement vloer (nieuwbouwwoning).

Onderhoud aan ventilatie

Onze ventilatie van j.e.storkair heeft dringend onderhoud nodig als deze aan staat lijkt het net of er een vliegtuig over vliegt. Graag ontvang ik hier een prijsindicatie voor.

Gaskachel aansluiten met een buis

In verband met koolmonoxide klachten moet onze gaskachel aangesloten worden door een erkende vakspecialist door middel van een buis.

Kunststof CV leiding vervangen

Ik heb een lekkage aan een van mijn kunststof CV leiding en wilt deze vervangen.

Voor woningsplitsing gas, water en elektra splitsen

Ik wil een woning in tweeën laten splitsen. Het gaat om een woning van 69 m2. Het gaat om het splitsen van gas, water en elektra.

Shower and balcony installation

I am looking to re-install my shower and balconies. I can send you some pictures first. The balconies are 6 and 10 m2 and the shower is 90 x 90 cm.

Servicebeurt type B

Ik zoek een onderhoudsbedrijf dat servicebeurt type B kan uitvoeren aan mijn Remeha Tzerra M 28c CW4 HR ketel. Graag ontvang ik een offerte en indicatie van data waarop deze servicebeurt uitgevoerd zou kunnen worden.

Aanvoer voor de vaatwasser plaatsen

Ik zou graag mijn vaatwasser willen aansluiten. Afvoer lukt mij zelf wel maar de aanvoer wordt wat ingewikkelder en wil ik daarom graag weten wat de kosten zijn voor het inhuren van een loodgieter voor het klaren van deze klus.

LUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen

Wij bouwen een vrijstaande woning met 2 woonlagen. De woning bestaat uit een garage, woonkamer, 3 slaapkamers op de 1ste verdieping en badkamer. De woninginhoud is 700 m3. De warmtepomp zal gebruikt worden voor het verwarmen van de woning.

Thermostaat vloerverwarming badkamer kapot

De thermostaat ( Intelligent -Control)van onze vloerverwarming in de badkamer is kapot. De display werkt wel maar knippers en warm niet op. Ook het lampje brand niet. Kan iemand hier naar kijken?

Electrische boiler plaatsen

Vervangen van een oude gas geiser door een elektrische boiler. Deze moet aangesloten worden op de leidingen naar de douchen en keuken.

Gaskachel vervangen voor cv

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van een cv ketel. Ik heb een koop huis van ongeveer 60 m2. Hier zit nu nog een gas kachel in.