Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geheel nieuw waterleidingnetwerk op woonpark aanbrengen, verwarmingsinstallatie aanleggen, wTW-installatie laten plaatsen, gas, water en licht aanleggen voor mantelzorgwoning, cV-installatie in een woonhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, cV in bestaande woning aanleggen, installatie van de leidingen van water en elektra, airco op de bovenverdieping installeren, cV installatie compleet installeren, vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV installatie, vloerverwarming infrezen en aansluiten, complete cv installatie aanleggen, complete verwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Haag:

Geiser laten verplaatsen

Ik heb een geiser in mijn keuken. Alleen ik wil een nieuwe keuken en dan zou de geiser een stuk naar rechts verplaatst moeten worden. Want op de plek waar hij nu hangt komt het kookgedeelte. De geiser is alleen voor de badkamer bedoeld. Verder hangt er ook een hele oude. mijn vraag is: Is het mogelijk de geiser te verplaatsen en is het verstandig om een andere geiser aan te schaffen die wat meer veilig is en in een kast verwerkt kan worden? Ik hoor het graag! (momenteel ben ik het best per e-mail te bereiken).

Onderhoud airco jaarlijks

Wie kan mij een offerte geven voor onderhoud aan mijn aircosysteem? Merk Carrier xpower gold.

Inbouwkraan in de douche vervangen

Huidige inbouwkraan douche bromt en waterdruk warm water is laag. CV installatie is in orde (gecheckt door Feenstra CV onderhoud), dus hier ligt het niet aan. De huidige inbouwkraan van merk Hudson Reed moet dus vervangen worden door een andere inbouwkraan van Grohe of Hansgrohe of door inbouw te vervangen door opbouw. Dit in overleg met loodgieter. Zorg dragen voor materiaal zoals inbouw danwel opbouwkraan en tegels in overleg met loodgieter.

Combiketel laten plaatsen

Graag wil ik op korte termijn een combiketel laten plaatsen Wat zijn de kosten van een kleine combiketel en het plaatsen ervan? (Leidingen trekken en zo).

CV- en loodgieterswerk

Graag zo spoedig mogelijk een offerte voor het plaatsen van een nieuwe cv ketel, 10 radiatoren en loodgieterswerk.

Duoblok in het toilet vervangen en aansluiten

Het duoblok in ons toilet dient vervangen te worden wegens ouderdom en vervolgens aangesloten te worden op de waterleiding. Het betreft een toilet in een bovenwoning.

Wisa stortbak laten vervangen

Ik wil de Wisa stortbak in mijn toilet op de begane grond en de Wisa stortbak van het toilet in de doucheruimte op de bovenste etage laten vervangen. De klant schaft zelf de stortbakken aan en vakman is verantwoordelijk voor de afvoer van het afval.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Ik wil mijn CV ketel 5 meter verplaatsen van de meterkast naar het balkon. De CV leiding zelf hoeven niet teruggeplaatst te worden enkel de gasaansluiting.

Loden waterleiding vervangen

Onze waterleiding is nog gedeeltelijk van lood. Vanaf de watermeter tot een punt in de nabijheid van het toilet. Een nieuwe leiding kan worden gelegd door de toegankelijke kruipruimte. Ik schat dat maximaal 10 meter leiding nodig is. Waarschijnlijk moet worden geboord door de wand van de watermeterput en door de vloer van de aan het toilet grenzende berging onder de trap.

Gaskraan vervangen

De gaskraan in mijn keuken draait niet meer open of dicht, kortom die is lam en aan vervanging toe. Hetzelfde geldt voor de gasslang, lijkt me handig om die ook te vervangen, want die is al enige jaren oud (te oud dus). Ik beschik niet over de benodigde materialen, in overleg kan ik die ofwel zelf aanschaffen, ofwel via u, als uw prijs beter is, dan die ik zelf kan vinden. We komen er vast wel uit.

Boren in betonvloer voor een toiletafvoer

Een gat voor rioolafvoer van een hangtoilet boren. Dit zou op woensdag 3 januari in de ochtend gedaan moeten.

Houtkachel in veranda plaatsen met dakdoorvoer

In mijn houten buitenoverkapping met dakpannen wil ik de houtkachel van Gamma geplaatst hebben met een dakdoorvoer. Er moet dus een gat worden gemaakt. Het gaat dus om een lengte van 2 meter totaal waar het kanaal ook voor geplaatst moet worden.

Boiler laten plaatsen

Mijn boiler is aan het lekken. Al een tijdje aan de gang maar nu pas ontdekt. Aan de onderkant is boiler ook verroest. Dus denk handigste helemaal te vervangen. Het is een inventum type edr 121, 120 liter 8 bar, 220 volt. Mijn vraag is wat dat ongeveer gaat kosten?

Vervangen van twee radiatoren

Ik zoek een vakman voor het vervangen van 2 radiatoren. In onze woonkamer moet een radiator worden vervangen. Een tweede radiator is lek en hangt boven het toilet in de badkamer. Beide nieuwe radiatoren zijn reeds aanwezig. Wij kunnen vooraf zelf zorgen dat het systeem leeg is. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Douche- en keukenkraan nieuw monteren

Een oude douchekraan en een keukenkraan vervangen voor nieuwe. De kranen reeds gekocht in de bouwmarkt, moet alleen nog gemonteerd worden. Afvoeren niet nodig.

Wasmachine aansluiten in keuken

Onze wasmachine staat op dit moment in de keuken, maar wegens verbouwing moet deze naar de keuken. Wij zijn zelf niet handig genoeg om deze aan te sluiten in de keuken en zoeken iemand die met spoed deze week of volgende week de wasmachine kan en wil aansluiten.

Radiator in de keuken uitbreiden

In de keuken hangt een radiator met een te kleine capaciteit (40 cm x 50 cm, 1 plaat). Ik wil die vervangen door een grotere met een maximale afmeting van 50 cm x 90 cm en drie platen om voldoende warmte af te geven. Materialen voor zijn voor de vakman.

3 thermostaten aansluiten op de stadsverwarming

Onze woning is aangesloten op stadsverwarming, maar we hebben geen eigen thermostaat. We willen zowel op de benedenverdieping als de beide bovenverdiepingen een thermostaat laten plaatsen. We horen graag wat hiervoor de kosten zijn.

Plaatsen van zonnepanelen

Ik wil voor de woning van mijn ouders een offerte ontvangen. Zij willen zonnepanelen laten plaatsen op een zadeldak met dakpannen van 8 x 5 meter. We willen per jaar ongeveer 2000 Kwh opbrengst genereren. Ik ontvang graag uw advies over de meest geschikte panelen en alle kosten voor het plaatsen en aansluiten.

Opbouw douchekraan installeren

In de badkamer heb ik een inbouw douche thermostaatkraan (aan vervanging toe in verband met lage druk warm water en brommende kraan tijdens douchen), welke ik wil vervangen voor een opbouw thermostaatkraan. Hiervoor moet deels het tegelwerk vervangen worden om bij leiding in de achterwand te komen. En de leiding moet iets aangepast worden vanwege de installatie van de opbouw douchethermostaat. Tegels en doucheset zorg ik zelf voor.

Aansluiting voor de wasmachine en afwasser maken

Ik heb onder mijn aanrecht een afwasmachine en een een wasmachine staan. De afwasser is al enige tijd geleden aangesloten op water en de afvoer. Die waren standaard aanwezig. De wasmachine is nog niet aangesloten. Wat ik zoek is iemand die zowel de aanvoer als de afvoer van beide machines betrouwbaar kan aanleggen. Dus een splitsing van water en van afvoer. Belangrijk is dat het professioneel gebeurd om een waterballet en eventuele terugslag van vuil water te voorkomen. Let op: Er is wel enige haast bij omdat ik niet lang zonder wasmachine kan.

Radiator verwijderen en afdoppen

Ik wil een wandradiator in de woonkamer laten verwijderen. Er is een convectorput waar voldoende warmte van af komt. Deze is overbodig.

Houtkachel installeren

Ik heb bij Gamma een zwarte/antraciet kleurige houtkachel gekocht en graag zou ik van u weten wat het kost om deze te laten installeren. Ik heb zelf geen afvoerpijp en ander materiaal. Ik vroeg me af of het nodig is om tegels onder de houtkachel te leggen. Ik heb een laminaat vloer en een gestucte wand erachter die ik nog wel wil verven.

WTW unit StorkAir WHR 91 foutcode E1 E2 repareren

WTW unit StorkAir WHR 91 foutcode E1 E2

GAMMA keuken- en wasbakkraan monteren

Ik heb bij Gamma kranen gekocht en wil die hier laten monteren. Het gaat om een keukenmengkraan Handson Ralph en een wastafelkraan Handson Thomas. Ik ontvang graag een prijsindicatie van een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.