Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming als hoofdverwarming in combinatie met een warmtepomp, warmtepomp, vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren realiseren, vloerverwarming aanleggen, het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, complete cv installatie vervangen, vloerverwarming droog systeem leggen en vervangen en verplaatsen CV, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, chromoflex thermostaat van thermaflex, brink luchtverwarming vervangen, een houtkachel installeren en laten werken in combinatie met een warmtepomp, stralingspanelen plafond in slaapkamer plaatsen, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Haag:

Radiators vervangen voor met hogere capaciteit

2x handdoekradiator standaard maat badkamer vervangen. 1x radiator vide vervangen door groter exemplaar nu dubbel 630 mm breed 1x radiator woonkamer vervangen door groter exemplaar nu dubbel 1100 mm breed Levering en installatie Huis hangt aan stadsverwarming ypenburg

Installeren riool- en waterleiding

Installeren van complete riool- en waterleiding in woonboerderij. Betreft 2 badkamers, 1 aparte toilet, keuken. Ruimtes bevinden zich op 2 verdiepingen.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra gas en water

Ik ben bezig mijn (bedrijfs)pand op te splitsen in 3 delen. Ik wil in alle delen water en elektra hebben. Ik wil een offerte voor het aanleggen van mantelbuizen voor elke deel, dus 2.

Dakgoten vervangen

Het gaat om twee zinken dakgoten die vervangen moeten worden. Ze zijn 6 meter per stuk en hangen vanaf de eerste verdieping op ongeveer 4 meter hoogte. Aan één zijde zit er ook een regenpijp in, er is genoeg ruimte om een steiger op te bouwen.

Loodgieters werkzaamheden

Loodgieter werkzaamheden: - vanaf de hoofdaansluiting een nieuwe leiding aansluiten naar de keuken. Ongeveer 2 meter. Daar aansluiten op de cv en een koud water leiding doortrekken naar drie te plaatsen aftap punten. Daarmee bedoel ik plaatsen waar ik kranen ga plaatsen 1: wastafel 1: douche en 1: aanrecht. - Dit allemaal binnen een straal van 3 meter. - Tevens een nieuwe warmwater leiding leggen maar diezelfde punten - Twee radiatoren verplaatsen. Elk moeten 2 meter verschuiven. Een onder de vloer, de andere boven de vloer. - 5 radiatoren van nieuwe knop voorzien. Ze zijn oud en lekken. - Voor het water wil ik met koperen leidingen werken. De cv met CV buizen. Ik heb een krap budget. Daarom wil ik graag zelf de materialen inkopen en kan ik je assisteren zodat de werkzaamheden misschien wat sneller gaan. Hoor graag van je wat je tarieven zijn. En over je ervaring? Werkzaamheden kunnen over een week beginnen.

Elektrische boiler verplaatsen

Ik wil een elektrische boiler vanuit de badkamer verplaatst hebben. Graag uw advies of die in de (aangrenzende) slaapkamerkast kan of elders in de woning. Aansluit- en koppel stukken graag door u te leveren. Leidingwerk moet omgelegd worden. Het zelfde geld voor de keukenboiler. Daarnaast is er een leiding in de wastafel die verstopt is en verholpen zou moeten.

Mechanische ventilator repareren of vervangen

Een gebouw met 6 douches and 3 toiletten word de lucht uit deze ruimtes afgezogen middels 2 dakventilatoren. Deze zijn nu ontkoppelt. De ventilatoren dienen gerepareerd of vervangen worden.

CV ketel vervangen

Goed bereikbaar in bijkeuken (souterrain). Vervanging van AWB solo ketel (en het 80L boilervat, alleen wanneer noodzakelijk). Huis heeft deels vloerverwarming en radiatoren, Energielabel A. Met mogelijkheid om in nabije toekomst eventueel om te bouwen naar all electric.

Nieuwe Quooker kraan + boiler installeren (zsm)

In een Siematic keuken van exact 10 jaar oud moet de huidige kraan en oude daalderop heet water kraan verwijderd worden en een nieuwe Quooker Fusion Flex kraan inclusief 3 liter boiler (beide nieuw in doos aanwezig) geplaatst worden. Al het leidingwerk/electra is gereed, ook voor boiler. Bij voorkeur vandaag of morgen.

Radiatoren plaatsen

Inventarisatie voor een project voor een nieuw gekocht huis (alles begane grond). Ruimtes: woonkamer/eetkamer: 36m2 keuken: 10m2 slaapkamer 1: 13m2 slaapkamer 2: 10m2 slaapkamer 3: 13m2 bijkamer: 8m2 werk kamer: 17m2 hallen (moet dit?): 6m2 en 8m2 badkamer (waarschijnlijk niet nodig, er is al een elektrische radiator): 10 m2 De huidige radiatoren verwijderen we zelf, afvoeren is ook niet nodig. In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor muren, stralingspanelen voor het plafond Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Renovatieproject

Badkamer monteren

Oude keuken wordt badkamer. Leidingen en afvoer zitten er al, moeten wel gecontroleerd worden. Badmeubels plaatsen. Achterliggende leidingen e.d. voor badmeubels moet apart. Nietjes worden geplaatst. In welke stijl heb je interesse? Landelijk Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen

Radiatoren demonteren en monteren

In verband met het plaatsen va kunststof kozijnen en dubbel glas zullen er 2 radiatoren moeten worden gedemonteerd en gemonteerd. (misschien gelijk nieuwe radiatoren). Er is sprake van blokverwarming.

Weerstand van geveldoorvoer berekenen

Onze ketel, een Avanta Remaha, raakt, na 4 jaar in bedrijf geweest te zijn, voortdurend in E5 storing. Hij kan zijn rookgas niet goed kwijt. We hebben een gevel doorvoer welk door een een koof van gips loopt over de lengte van 6 m. De afvoer zelf is 2 x 80 met een adapter op een dubbelwandige buis 60. Het vermoeden is dat de buis doorzakt en/of niet meer goed op afschot ligt. We willen graag dat iemand de weerstand berekend en op basis daarvan mogelijk de afvoer aanpast. Hiervoor dient de koof van gips, boven een keuken, opgesneden te worden. Het weer dichtmaken en af laten werken is een plus, maar daar zouden we ook iemand anders voor kunnen zoeken.

Allesbrander aansluiten met buizen naar het rookkanaal in het plafond

Onze allesbrander moet aangesloten worden. Onze aannemer heeft al een gat in het plafond gemaakt naar het rookkanaal. Er is nog bijna 2 meter aan buis nodig

Vervangen gasverwarmingsinstallatie en 5 radiatoren

Het betreft een appartement op de derde etage, bestaande warmte en water toestel op gas moet vervangen worden.Daarnaast moeten er 5 radiatoren worden geplaatst.

Loden leidingen en afvoeren vervangen

Ik wil de loodleiding en de afvoeren van het water vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen

Mijn woning heeft momenteel een luchtverwarming. Ik denk aan twee mogelijkheden om de woning te verwarmen. Optie 1: We denken aan een warmtepomp erbij. Dit lijkt het makkelijkst. We zijn bezig met een aanbouw, daar zouden de kanalen uitgebreid (metselen) moeten worden. Verder moeten de oude kanalen van de luchtverwarming ook vervangen worden, het waren constructieve kanalen. De aanbouw wordt 40 m2. Daarnaast hebben we een lucht ververser met warmtewisselaar. Na de verbouwing is het luchtdicht en zou dit aangesloten moeten worden op bestaande lucht verwarming. Optie 2: Lucht verwarming gaat weg en dan willen we het hele huis verwarmen met lucht-luchtwarmtepompen. We hebben ongeveer 440 m2 vloeroppervlakte. Verwarming is niet overal evenveel nodig (denk aan kelder en zolder). We hebben een 2-onder-1 kap woning, we zijn met 2 personen en een hond. Er zijn 4 etages, kelder en zolder meegerekend. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Divers leiding- en loodgieterswerk, inclusief loden leidingen vervangen

Ik krijg per 21 februari de sleutel van onze nieuwe woning. Vlak daarna dienen de loden waterleidingen worden te vervangen, gasleidingen nakijken en zo nodig vervangen, een riool pijp en waterleiding leggen (verlengen) voor een nieuwe wc/badkamer, 3 radiatoren vervangen (ik zal ze kopen).

Het realiseren van vloerverwarming en verplaatsen van cv ketel

Het gaat om een renovatieproject van een huis met 65 m² met een anydrietdekvloer van 5 cm dik. Graag willen we vloerverwaming laten infrezen. Hierbij willen we een apart steem 1) woonkamer en badkamer 2) slaapvertrekken. Dit moet apart met een slimme thermostaat te regelen zijn. Het is de bedoeling dat de huidige CV ook verplaatst wordt van de slaapkamer naar de badkamer, in de badkamer zit de koof.

Leidingen radiatoren in vloer leggen

In onze woning zijn de toe- en afvoerleidingen voor de radiatoren op de 1e verdieping boven de vloer aangebracht. De leidingen willen we in de vloer laten wegwerken. Op de begane grond willen we 1 radiator verplaatsen en 1 radiator vervangen. Zie foto voor de radiatoren en leidingen op de 1e verdieping. Graag ook materiaalkosten incl. leidingen offreren, de nieuwe radiator zullen we zelf aanschaffen.

Gashaard plaatsen

Openhaard is al gemaakt. De gastoevoer zit rechts naast de openhaard. Graag zouden we de toevoer willen aansluiten op de openhaard, zodat deze enkel op gas loopt. Daarnaast ook stenen toevoegen die tegen gas kunnen. Breedte voor 73 cm, breedte achter 55 cm

Vervangen van 3 of 4 cv leidingen; het oplengen van 13 aansluitingen op unit van de stadsverwarming

De cv leidingen bij twee radiatoren zijn afgekoppeld wegens lekkage. Er moeten nieuwe, 11 meter lange, flexibele aan- en mogelijk ook nieuwe flexibele afvoerleidingen worden getrokken door de mantel in de vloer naar de unit van radiator naar stadsverwarmingsunit. Bovendien wil ik dat de aansluitingen op de stadsverwarmingsunit van de andere 8 radiatoren worden opgelegd. Tenslotte wil ik een radiator verplaatsen dan wel vervangen.

Vloerverwarming plaatsen en laminaat leggen

ik wil graag 3 offertes ontvangen. 1. vloerverwarming droog systeem inbouwen met vloer insulatie. 2. vloerverwarming infrezen. 3. laminaat leggen. ik wil graag ook advies over welke vloerverwarming systeem is beste voor mijn huis. note: 1. de dak is 2,48 m hoog. maar er is een klein plek met lage dak. 2. de afstand tussen warmtepijpen moet 10 cm zijn. 3. de maximale lengte van een groep moet 80 m. 4. een closed systeem moet inbouwen. 5. de radiatoren moet verwijderd. 6. heat insulation to be applied between floor and heat pipes. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Warmte pomp boiler voor warm tap water verzorgen

Ik wil graag een warmte pomp boiler voor warm tap water. We wonen nog met 2 personen in een grote 2-onder-1-kapwoning. Het huis is goed geïsoleerd, heb ook zonde-collectoren. Heb nu geiser op zolder terwijl het warme water op beneden verdieping en eerste verdieping wordt gebruikt (verspilling). Weet niet of 90 liter boiler of 200 liter nodig is. Boiler kan benden in de kelder geplaatst worden naast CV ketel. Wellicht in badkamer eerste verdieping. Omdat ik zonnen-panelen heb is e-verwarming voordelig. Er hoeft alleen een warmte pomp boiler bijgeplaatst worden, dus er hoeft niet eerst een boiler of geiser verwijderd te worden. Graag zou ik met u bespreken hoe groot de boiler moet zijn.

Loden leidingen vervangen

We willen graag de loden (water)leiding in ons appartement laten vervangen. De leiding begint bij de hoofdwaterkraan maar het is niet duidelijk hoe ver deze leiding doorloopt. De leidingen in de keuken recentelijk vervangen. Die van de badkamer mogelijk eerder ook. Graag zouden we willen weten hoeveel een dergelijke klus gaat kosten, in hoeverre onze vloer opengebroken dient te worden en hoeveel tijd de klus in beslag gaat nemen. Uiteraard begrijpen we dat u mogelijk eerst een bezoek wilt brengen om een goede inschatting te kunnen maken. Bij voorbaat dank voor uw reactie.