Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, water-waterwarmtepomp installeren, energieneutraal verwarmingssysteem nieuwbouw, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Haag:

Buitenkraan aanleggen

Buitenkraan aanleggen aan de achterkant van de woning. Het gaat om ongeveer 11 meter.

CV ketel vervangen

Ik heb nu een CV ketel op gas. Ik wil deze graag vervangen door op elektriciteit over te stappen. Ik wil dus helemaal af van gas. Op dit moment gebruik ik gas alleen voor de cv ketel met warm water.

Buitenkraan stukje verplaatsen

Een bestaande buitenkraan zo'n 40 cm naar rechts verplaatsen. De verlenging mag op de buitenmuur geplaatst worden.

Leidingwerk aanpassen voor nieuwe keuken

Leidingwerk water verleggen voor nieuwe keuken. Elektra verleggen voor kookplaat. Meterkast aanpassen elektrische kookplaat, nieuwe keukenapparatuur. Lichtpunt in plafond verplaatsen.

WTW unit StorkAir WHR 91 repareren of vervangen

WTW-unit-StorkAir-WHR-91-met-foutcode E1 E2 repareren. Heb een ventilator whr 91 r en wil graag onderhoud van de installatie. Ik ook graag wete hoeveel kost als nieuwe geplaats word.

Moederhaard door een CV-ketel vervangen

Moederhaard vervangen door cv ketel. Radiatoren zijn in de kamers aanwezig, maar 2 moeten misschien vervangen worden. De warmwatervoorziening voor badkamer en keuken geschiedt door een keukengeiser. Woning is op 2e verdieping, balkon is aanwezig. Ruimte is 80m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie. Ik wil zsm/volgende maand (juli) hiermee starten

Vloerverwarming leggen

Graag zou ik om en nabij 60 m2 vloerverwarming wensen. De huidige vloer gaat er gemakkelijk uit.

Radiatoren rond stucwerk af- en aankoppelen

Om ruimte te maken voor stucwerk zoeken we een erkende loodgieter om 4 a 5 radiatoren even af te koppelen en later weer terug te plaatsen. Afkoppelen 5 of 6 juli en ergens eind juli terugplaatsen.

Mini vaatwasser installeren

Ik heb een mini vaatwasser gekocht maar er zit geen aansluiting voor in de keuken. Het is een huurhuis verouderde stijl. Er moeten waarschijnlijk wel wat leidingen verlegd worden. Dit laat ik aan de vakman over.

Radiator verwijderen en leiding afdoppen

We willen een radiator in de woonkamer verwijderen en de leidingen moeten veilig worden afgedopt. We maken gebruik van stadsverwarming en hebben daarom geen CV ketel. Dit moet vóór dinsdag 5 juni 2018 gebeurd zijn.

NoCalc systeem plaatsen

Ik zoek iemand voor het installeren van een NoCalc installatie. De aanschaf heb ikzelf al geregeld. Dus het gaat enkel om het installeren hiervan. Het moet gebeuren in de gemeenschappelijke ruimte (in de kelder) nabij de watermeter in ons appartementencomplex. Wellicht installeren van 2 tot 3 installaties op meerdere leidingen (van verschillende appartementen). Het complex is goed bereikbaar.

Nieuwe CV-ketel monteren

Ik heb een nieuwe cv ketel nodig, wil weten wat het kost en ook voor monteren

Infrarood verwarming installeren

Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Elektriciteit. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een tussenflat van 138 m2 met twee slaapkamers en badkamers waar ik de gasketel wil vervangen door een combinatie van infrarood wand en plafondpanelen en in de badkamer een ventilatieheater die alleen verwarmt als de ruimte gebruikt wordt. Gaat om 27 appartementen.

Kemper vorstvrije buitenkraan vervangen

Onze buitenkraan aan de achterkant van de woning is lek. Ik wil dit graag gerepareerd of vervangen hebben. Momenteel hebben wij een Kemper Frost-Plus buitenkraan.

Warmtepompboiler installeren

In mijn hoekwoning wil ik graag een ventilatielucht warmeterugwinning warmtepomp boiler met vat van 120 liter laten plaatsen. Hij zal gebruikt worden voor het verwarmen van het water. Deze komt in een bestaande technische / wasmachine ruimte waar een geaarde stopcontact aanwezig. Verder hangt er nog een hr-ketel op de tweede verdieping onder plat dak, mogelijk optie zonnecollector.

Rookgasafvoer HR ketel vervangen

We hebben een vr ketel die moet worden vervangen met een hr ketel. Hiervoor moet de rookafvoer vervangen worden. We willen graag een offerte of indicatie wat dit zal gaan kosten. Het is op de begane grond en hebben buren boven ons met een zolder / schuin dak. Eventueel ook een prijsopgave om de (al aangeschafte) ketel te laten monteren. Ik weet niet precies hoe lang deze is.

Wasmachineaansluiting verplaatsen

Ik wil de wasmachineaansluiting verplaatsen van de keuken naar de logeerkamer. Er zit een waterleiding in de logeerkamer.

Buitenkraan aanleggen

Ik zou graag een vorstvrije buitenkraan willen. Er is een kruipruimte waar het doorheen moet. En een aansluiting in de achtertuin. Deze is ongeveer 10 meter.

Kraan en toilet vervangen

In onze badkamer moet de toiletpot vervangen worden alsmede een wastafelkraan. Het toilet betreft hier een 'staand' model.

Remeha CV-ketel verplaatsen

Ik heb een cv ketel van remeha in de keuken hangen van ca 2 jaar oud. Ik wil deze echter naar buiten verplaatsen tegen de keuken muur aan. Een verplaatsing van ca 1,5 meter. De huidige ketel kanndaarvoor gebruikt worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Ik heb een handige man die indien nodig voorbereidend of afwerkend iets kan betekenen. Graag uw reactie via de e-mail.

CV-leidingen vervangen

Ik heb een beneden woning en de leidingen lopen onder de vloer, de kruipruimte. Aangezien de leidingen al meer dan 20 jaar oud zijn , zijn ze toe aan vervanging. Er zijn 3 radiateur in de woonkamer, 1 in de hal en 1 in de keuken. Er is een kruipruimte via de woonkamer en de keuken. Graag zou ik een offerte ontvangen hoeveel me dit zal kosten en hoeveel tijd ik kwijt ben om dit te laten vervangen. Alvast bedankt, Raj

Boiler verplaatsen

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en willen de boiler graag helemaal weg hebben uit de keuken aangezien wij hem ook niet willen wegwerken in een kast in verband met daardoor te kort aan opbergruimten. Graag zouden wij de boiler die boven het aanrecht hangt willen verplaatsen naar het washok ongeveer 4 meter verwijderd van de keuken. Daardoor moeten ook de leidingen worden verlegt. Graag zouden wij willen weten hoeveel zoiets ongeveer gaat kosten.

Verwarming installeren in nieuwbouw woningen

Verwarming aanleggen in 10 nieuwbouwwoningen. Prognose oplevering: zomer 2019. Het gaat om 3 laags woningen met per etage 50 m2. Begane grond vloerverwarming en op 3 tot 5 slaapkamers en in de douche radiatoren. Vloer hoeft niet gefreesd te worden. In de meterkast zit de aansluiting.

Ventilatie installeren in badkamer en keuken

Ventilatie installeren in de badkamer en keuken. Voor de keuken een afzuigsysteem aanleggen. Alle werkzaamheden en materialen in overleg.

Warmtepomp installeren

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie. Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft twee goed geïsoleerde flats boven elkaar van 100 en 50 m2, 2 woonkamers, 2 slaapkamers, 2 badkamers, kleine hal en keukens op beide verdiepingen. Ik woon zelf momenteel in Duitsland maar het gaat om huizen in Den Haag. Mijn telefoonnummer daar is 004915222572607.