Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, warmtepomp installeren, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, vloerverwarming infrezen, infrarood vloerverwarming leggen, nieuwbouw voorzien van wamtepomp, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, gasloos wonen, zonneboiler aansluiten, vloerverwarming infrezen, hybride CV ketel/warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Haag:

LUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen

Wij bouwen een vrijstaande woning met 2 woonlagen. De woning bestaat uit een garage, woonkamer, 3 slaapkamers op de 1ste verdieping en badkamer. De woninginhoud is 700 m3. De warmtepomp zal gebruikt worden voor het verwarmen van de woning.

Thermostaat vloerverwarming badkamer kapot

De thermostaat ( Intelligent -Control)van onze vloerverwarming in de badkamer is kapot. De display werkt wel maar knippers en warm niet op. Ook het lampje brand niet. Kan iemand hier naar kijken?

Electrische boiler plaatsen

Vervangen van een oude gas geiser door een elektrische boiler. Deze moet aangesloten worden op de leidingen naar de douchen en keuken.

Gaskachel vervangen voor cv

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van een cv ketel. Ik heb een koop huis van ongeveer 60 m2. Hier zit nu nog een gas kachel in.

Loden leidingen vervangen

Loden leidingen laten vervangen op korte termijn van een huis, 2e etage, bouwjaar rond 1930. Graag op korte termijn

CV Onderhoudscontract afsluiten voor restaurant

Wij hebben een horeca gelegenheid in de stationshal van Den Haag. Ons restaurant beschikt over een cv ketel, vloerverwarming, en koken op gas. Wij willen hiervoor een cv onderhoudscontract afsluiten.

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen onder een houten vloer (droogbouw.) het betreft zo"n 46m2. Graag afzonderlijke offertes : één voor installatiekosten en één incl. materiaal.

rookmelder melder en beveiligingscamera, deurbel/camera aanschafen en laten instaleren

Ik wil graag 5 rookmelder, 2 beveiligingscamera en 1 deurbel met camerabewaking laten plaatsen. Graag wil ik hier een prijs voor.

Elektrische boiler installeren

Mijn vorige elektrische Wesen boiler is verkeerd geïnstalleerd, waardoor hij na 1 jaar is geïmplodeerd met als gevolg lekkage. Ik heb inmiddels een nieuwe Wesen boiler ontvangen die geïnstalleerd moet worden en de oude dient eraf gehaald te worden. Ik heb inlaatcombinatie/ ophangrails en drukregelaar. Hij hangt in volledig geïnstalleerde keuken.

Buitenkraan aanleggen

Buitenkraan aanleggen.

Advies over nieuwe CVv ketel en installeren

Wij willen graag dat er een iemand langs komt en daarna willen we graag een vrijblijvende offerte ontvangen all in voor een nieuwe ketel en het plaatsen daarvan.

Fasto geiser repareren of vervangen door gesloten geisersysteem

Ik heb nu een open Fasto geiser van 16 jaar in de badkamer voor douche en voor gebruik in de keuken. Valt telkens uit bij douchen en ploft nogal hard aan. In de keuken gaat hij moeilijk aan. Graag met urgente spoed advies over veilige vervanging door nieuwe geiser of mogelijke reparatie en een offerte hiervoor.

CV ketel schoonmaken en controleren

Ketel is 5 jaar oud, moet schoongemaakt worden en controle krijgen. Ik wil geen contract, alleen eenmalige service. Op welke brandstof werkt de ketel? Gas Wat is het merk van het stooktoestel? Remeha

Afvoer wasmachine plaatsen

In een kast op de eerste verdieping moet een afvoer geplaatst worden voor de wasmachine en deze moet aangesloten worden op het afvoerleidingen systeem. Benieuwd naar kosten en inschatting duur van de klus.

Leidingen bevriezen en tijdelijk afdoppen

Ik woon in een appartement met blokverwarming en wil 7 radiatoren eraf halen en er een afsluiter op te laten zetten. Zodat naderhand gemakkelijk nieuwe radiatoren geplaatst kunnen worden.

Vloerverwarming infrezen

Ik wil medio juni circa 60 m2 vloerverwarming laten infrezen op de begaande grond met ongeveer 6 verdeelunits. Inclusief leidingen aanleggen en vloer afwerken.

Pellet dan wel houtkachel plaatsen

Ik wil een pelletkachel laten plaatsen op de plek waar vroeger een oude (gas?)kachel stond. De afvoer naar boven is reeds aanwezig (geen idee van de staat van de buizen en of die moeten worden vervangen). Dus de vraag is met name wat de kosten zullen zijn voor het vervangen/plaatsen van een nieuw buis systeem in de al bestaande schacht? Aangezien bij aanschaf van een pelletkachel bij de Gamma de installering kosten all inclusive zijn.

Nest thermostaat 3e generatie plaatsen

Wij hebben de nest thermostaat 3e generatie aangeschaft en willen deze het liefst zo snel mogelijk laten plaatsen door iemand met ervaring. De vorige bewoner had een toon thermostaat dus ik denk niet dat er verder nog wat anders geplaatst moet worden.

Vloerverwarming laten installeren

Ik wil een vloerverwarming van ong. 40m2 laten installeren op de benedenverdieping. De cv ketel bevindt zich op de 1e verdieping. Het gaat puur om het infresen, het dichten doen we zelf. Belangrijk dat deze klus in de 1e of hooguit 2e week van februari plaatsvindt.

Waterleiding verplaatsen

Momenteel staat vaatwasser naast gootsteenkast. Graag wil ik de vaatwasser op de plek van de gootsteen laten plaatsen.

Verleggen/aanleggen gasleiding

Het aanleggen en/of verleggen van een gasleiding i.v.m. het verplaatsen van een keuken. In dit appartement bevinden zich twee apparaten welke gas gebruiken: een gasfornuis en de CV. Doordat de keuken wordt verplaatst, dient de gasleiding naar het gasfornuis verlegt te worden naar de locatie kan het nieuwe gasfornuis. De CV blijft op dezelfde plaats, maar krijgt in de huidige situatie gas via de leiding naar het gasfornuis. Deze dient daardoor ook verlegt te worden. Het appartement beschikt over een toegankelijke kruipkelder, waardoor de gasleidingen kunnen worden aangelegd. Daarnaast geeft de CV aan (Remeha Tzerra) servicebeurt type A nodig te hebben.

Lekkage verhelpen in de wand waar diverse leidingen zitten

In de wand tussen de badkamer en washok waar de leidingen lopen is er een lekkage. Onbekend waar het vandaag komt. De leidingen richting de cv lopen in die wand en de douchekraan is tevens in dezelfde wand. Ik wil puur weten welke werkzaamheden nodig zijn om dat deel te verhelpen. En wat de prijs hiervan is. Het betreft een oppervlakte van 1,80 m breed en 1,60 m hoogte Ik zoek een vakman die het probleem in kaart kan brengen, verhelpt en netjes afwerkt.

Vlotter wc vervangen

De vlotter in de wc moet vervangen worden. De nieuwe vlotter heb ik inmiddels al gekocht.

Vervangen van de afvoerleiding in kruipruimte

Vervangen van de afvoerleiding in kruipruimte. De keukenafvoer is continu verstopt. Na onderzoek blijkt dat de afvoerleiding voor de keuken en vaatwasser in de kruipruimte vervangen moet worden. De werkzaamheden kunnen als volgt worden omschreven: afzagen oude leiding; afdoppen oude leiding; nieuwe leiding leggen ongeveer 7 meter naar riool; en aansluiten op het riool. De werkzaamheden moeten in de kruipruimte worden uitgevoerd. De kruipruimte is droog.

Toilet water tank pipe leakage

Hi, the pipe at my toilet that transports the water from the tank into the toilet (for flushing) is broken and needs to be replaced. I want to ask if you can do it.