Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: zonneboiler met vloerverwarming aanleggen, badkamer en toilet installeren, koelcel laten bouwen, cV met zonnecollectoren installeren, septictank vervangen, ventilatie aanleggen, cV installaties aanleggen, openhaard en rookkanaal aanleggen, cV-installatie compleet aanleggen, verwarmingsketel plaatsen en ander installatiewerk, centrale verwarming aanleggen, cV installatie aan laten leggen, vloerverwarming aanbrengen in woonkamer-keuken, cV aanleggen, aanleggen van een CV-installatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Haag:

Groepenkast uitbreiden en wasmachine verplaatsen

Dames en heren. Onze wasmachine die nu in de keuken staat willen we naar de opslagruimte verplaatsen. Daar moeten we een nieuwe waterleiding neerzetten. In de keuken willen we ipv de wasmashine een oven neerzetten, en een electrisch fornuis. We weten niet precies of een extra groepenkast nodig is (en hoeveel). Ik wil jullie vragen om een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt,

Buitenkraan in de voortuin aanleggen

Graag wil ik een buitenkraan in de voortuin van onze nieuwbouwwoning laten aanleggen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Airco bijvullen en controleren

Ik wil de airco (splitunit) bij laten vullen en laten controleren op eventuele Lekkage. Binnen 2 weken.

CV-leidingen verleggen

Hierbij wil ik een offerte aanvragen voor het nieuw aanleggen van de cv leidingen. Het betreft een tweede verdieping top appartement. In het appartement zijn de cv leidingen allen opbouw aangebracht. Graag zou ik een offerte ontvangen om deze leidingen allen onder de vloer aan te brengen. In de bijgesloten tekening heb ik het huidige leiding verloop aangegeven. Ook een paar foto's van de huidige situatie. Naast het opnieuw aanleggen van de cv leidingen zou ik ook graag in de offerte opgenomen zien een aparte prijs voor het vervangen van de radiator in de achter slaapkamer. De huidige radiator is een horizontale radiator die verticaal is gemonteerd. Hiervoor in de plaats wil ik graag een vlakke plaatradiator hebben (model in overleg). Hiervoor graag een aparte prijs opgeven zodat we een keuze kunnen maken om dit wel of niet te doen. Als laatste wil ik de radiator die in het midden van de woonkamer is afkoppelen. De huidige bewoners hebben een wand in de woonkamer geplaatst om een extra slaapkamer te creëren. Deze wand gaan we verwijderen en dan is die radiator overbodig geworden. Wij krijgen per 1 september de sleutel en vanaf dan kunnen de werkzaamheden beginnen. Wij zullen de vloerafwerkingen verwijderen en waar nodig, in overleg met jullie, de vloer openleggen zodat jullie de ruimte hebben om de leidingen aan te leggen. Dus als samenvatting vraag ik een offerte aan voor het volgende: - het nieuw aanleggen van de cv leidingen - het ontkoppelen en verwijderen van 1 radiator - het verwijderen van de bestaande cv leidingen - het vervangen van 1 radiator voor een vlakke plaatradiator Mochten er vragen zijn kunt u mij natuurlijk een email sturen of bellen op het onderstaande nummer.

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Ik wil graag een tussenmeter voor water, gas en elektra laten plaatsen.

Radiatoren aansluiten

Twee radiatoren moeten worden geplaatst, waarbij nieuwe leidingen moeten worden gelegd. Een komt namelijk van een gesloopte draagmuur en de andere plek kwam vanuit de cv-ketel die verplaatst is.

Lekkage aan leidingwerk repareren

Er is een lekkage onder de keuken. Ik heb vanochtend mijn verzekeringsmaatschappij gebeld. Toen de medewerker van de verzekering zei dat ik een rapport of offerte aan hun moet sturen. De offerte / het rapport moet door een erkend loodgietersbedrijf getekend zijn. Mijn hele vloer is vochtig geworden. Keuken meubels zijn ook beschadig geworden. Ik wil graag een vrijblijvende offerte of rapport van u. Ik ben hele week thuis en u kunt elke moment bij mij langs komen. Als de verzekering akkoord gaat met de vergoeding dan wil ik graag met u samenwerken om dit probleem te oplossen.

Zwevende toiletten en wastafel plaatsen

Ik wil graag zowel boven als beneden een zwevend toilet laten plaatsen. Beneden moet er ook een nieuwe wastafel te komen.

Wasunit installeren in een haarstudio

Ik ga in september starten met een haarstudio binnen in een conceptwinkel. Ik heb inmiddels een wasunit gekocht en wil die laten installeren. Op dit moment zit er een boiler in het keukenblok dat zich in de buurt van de ruimte bevindt. De boiler wordt vervangen i.v.m. de watercapaciteit en de leidingen moeten aangepast worden. Ik wil een afspraak maken met een vakman om de situatie op locatie te beoordelen en de klus in te meten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte. Het werk kan in de 1e week van september worden uitgevoerd.

Verwarmingsketel plaatsen en ander installatiewerk

Ik wil graag een cv ketel plaatsen in de woning, leidingen voor de verwarming en twee radiatoren. Vloerverwarming ligt al in de woning maar deze moet wel vastgemaakt worden aan de ketel in een systeem.

Verwarmingsinstallatie aanleggen in nieuw huis

Verwarmingsinstallatie in een nieuwbouw

Standleiding met asbest verwijderen

Asbest standleiding verwijderen uit eengezinswoning te Wateringen De leiding is ongeveer 5 meter lang, betreft begane grond in toilet omhoog naar eerste etage, door een kast en dan gaat hij op de vliering de schoorsteen in.

Houtkachel monteren met kanaal tegen gevel

Wij zouden graag een houtkachel willen laten plaatsen. Er is nog niets aanwezig. In overleg kijken of het überhaupt mogelijk is om een houtkachel te kunnen plaatsen. Als er een mogelijkheid zal bestaan, zal het rookkanaal aan de buitenzijde van de woning (gevel) moeten komen. (8 meter buiten en 2 meter binnen) Onze gevel is van stucwerk zonder bakstenen achtergrond. De aannemer heeft bij de bouw wel een afvoer gat geboord in de uitbouw, maar of die de juiste afmetingen heeft is nog te bezien. De afvoer kan in 1 rechte lijn omhoog, geen hoek nodig.

Aan- en afvoerleidingen verleggen en verlengen

De wasmachine is naar beneden verplaatst, om de water aan- en afvoer te behouden is er een wastafel geplaatst. De aan-en afvoer wil ik laten verplaatsen en een ondiepe keukenkast met wasbakje laten plaatsen. De bestaande kraan hergebruiken. Het gaat dus om het verleggen/verlengen van de aan-en afvoerleidingen, en het aansluiten op een ander wasbakje en installatie van de bestaande kraan in het werkblad.

Buitenkraan op het terras aanleggen

Een buitenkraan op het terras aanleggen.

Elektrische boiler vervangen en verplaatsen

In verband met het verbouwen van mijn keuken wil ik graag de elektrische boiler verplaatsen. Deze hangt nu aan de muur en een nieuwe zou ik graag in het kastje onder de spoelbak hebben. Hierdoor zullen er leidingen aangepast moeten worden. Tevens zit de kraan nu aan de muur, deze wil ik ook op het werkblad hebben. Foto's op aanvraag beschikbaar. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.

Leidingen installeren in de badkamer en keuken

Oude badkamer is reeds gesloopt. Ik zoek nog een loodgieter voor de leidingen. Ook komt er een nieuwe keuken. De leidingen moeten ook verlegd worden

Gasleidingen vervangen

De gasleiding in het appartement dient te worden vervangen. Ik wil dat de gasleiding onder de vloer aan laten leggen. Het betreft een appartement op de eerste verdieping met een totale opp van 55 m2. Het betreft 3 leidingen naar woonkamer, keuken en geiser.

StorkAir WTW-installatie repareren

Type WHR 91/L voeding doet het niet meer, waarschijnlijk door defecte koel ventilator.

Loodgieterswerk in de badkamer

Ik wil een badkamermeubel met wasbak (60 x 45 cm) laten hangen/installeren in de badkamer. De wastafelkraan, sifon en wasbakplug moeten ook eraan. Ook wil ik een badkraan met handdouche en stang laten installeren om de oude te vervangen. De oude wasbak inclusief kranen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Ik heb alle materialen in mijn bezit. Ik zou graag dit laten doen binnen 2 weken, omdat ik op zeer korte termijn vertrek naar het buitenland.

Splitsen van een waterleiding

Op dit moment is er geen gesplitste waterleiding voor de appartementen op de 1e en 2e etage. Dat betekent dat mijn buurman van de 1e etage de factuur van het waterleidingbedrijf betaalt en hij mij laat weten wat mijn deel is. Graag wil ik weten wat de kosten zijn als de waterleiding gesplitst zou worden, dus dat ieder voor zich een factuur krijgt. Het huis is overigens van 1917.

Vorstvrije buitenkraan achter het huis aanleggen

Wij zouden graag een vorstvrije buitenkraan in ons tuintje aan de achterzijde van het huis willen laten aanleggen via de kruipruimte. De meterkast is aan de voorzijde van het huis. De afstand is ongeveer 10 meter. Gat in de buitenmuur en de kraan zelf zijn er ook nog niet. De bedoeling is om er een Gardena-tuinslang op aan te sluiten. Graag hoor ik wat dit zou kunnen kosten. En wanneer kunt u het uitvoeren?

Airconditioner ophangen en aansluiten

Ik kan bij Gamma een split airconditioner (koel unit en aparte motor voor op het dak) kopen maar ik weet niet hoe ik hem moet installeren. Ik heb momenteel een split airconditioner hangen maar die is kapot, deze moet dus worden vervangen. De oude airconditioner moet worden verwijderd en de nieuwe moet op dezelfde plek worden geïnstalleerd. Er hoeft dus geen opening naar het dak te worden geboord.

Afvoer vaatwasser opnieuw aansluiten

Graag de onder de vloer losgeraakte afvoer van vaatwasser weer aansluiten op de afvoer naar de riolering.

Gat boren voor afvoer WC

Gat boren van 110 mm in een betonnen vloer op 1e etage ten behoeve van een nieuw toilet. Ik weet niet of de vloer hol is.