Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV installatie voor 4 appartementen, zonneboiler op dakkapel, warmtepomp installatie 5 woningen, hele woning voorzien van vloerverwarming, een lucht-lucht-warmtepomp installeren, de complete centrale verwarming installatie renoveren, cV installatie, infrarood vloerverwarming aanleggen, dakgoten vervangen voor zink dakgoten, cv ketel plaatsen en vloerverwarming aanleggen, advies en installeren warmtepomp, het leveren en installeren van een lucht-warmtepompboiler, infrarood verwarming, gasketel vervangen door warmtepomp en vloerverwarming, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Haag:

Lekkage achter zwevende wc herstellen

Ik zoek een loodgieter die de lekkage in de stortbak achter de wand achter het toilet kan herstellen. Er drupt water in de stortbak achter de muur en die lijkt daardoor te overstromen. Na het herstellen dient het muurtje weer dicht gemaakt te worden.

Vloerverwarming leggen

Ik wil graag weten wat vloerverwarming kost en op welk termijn het gelegd kan worden. We hebben net de vloer (ongeveer 75 m2) eruit gehaald en laten de wanden stucen. We zitten te twijfelen of we vloerverwarming moeten doen of de verwarming terug moeten plaatsen.

CV ketel plaatsen

Ik wil graag een CV ketel van 28 kwh laten leveren en plaatsen. Ik woon in een oud appartement met een oppervlakte van 88 m2. Ik ontvang graag een offerte. Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? 2 tot 5 ruimtes

Vloerverwarming in de grindvloer aanbrengen

Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft die in april 2020 wordt geleverd, voor die tijd willen graag vloerverwarming laten instaleren. Ook moeten er leidingen verlegt worden in verband met het kookeiland. De afvoer en waterleiding moeten verlegt worden en wat stopcontacten en stroomkabels. Er zit nu een grindvloer in en weet niet of deze eruit moet of ingefrezen kan worden het oppervlakte is keuken 20 vierkante m2. Er is ook een lager gelegen gedeelte van 14 vierkantemeter.

Vloerverwarming infrezen

Ik zoek een installateur die in mijn woonkamer en hal vloerverwarming kan realiseren. Het gaat in totaal om 50 m2. Momenteel liggen er plavuizen die eerst verwijderd dient te worden. De vloer moet netjes worden afgewerkt en het moet worden aangesloten op de stadsverwarming.

Buitenkraan aanleggen in appartement

Ik wil de mogelijkheid bekijken en eventueel aanleggen van buitenkraan met aansluiting in de keuken voor het terras. Betreft een appartement, dus geen kruipruimte. Via de meterkast is geen optie. Graag situatie bekijken wat hierin mogelijk is.

Buitenkraan plaatsen

Ik wil een buitenkraan laten plaatsen via de kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en de kraan is ongeveer 8 meter. De leiding kan doorgetrokken worden via de kruipruimte.

Complete CV installatie

Drie etages: eerste etage drie kamers keuken en badkamer, tweede etage drie kamers keuken derde etage twee kamers en overloop. Het is een 3 dubbel bovenhuis uit 1900 met een oppervlakte van 200 m2. Ik wil graag een complete CV installatie. Graag een offerte hiervoor. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas

Een CV-ketel installeren en leidingwerk uitvoeren

Ik zoek een loodgieter die een CV-ketel inclusief leidingen kan realiseren/aansluiten in een nieuwbouwwoning. Ik zat te denken aan een ketel op gas. Verder bespreek ik graag met de installateur wat de exacte opdracht inhoudt.

Warmtepomp installeren

Ik ben op zoek naar iemand die een warmtepomp voor mij kan installeren. Het gaat om een rijtjeswoning uit 1900, met een oppervlakte van 69 m2. Graag een offerte.

CV ketel verplaatsen en leidingen verleggen

Ik wil graag de cv ketel van de huidige plek laten verplaatsen naar de andere kant van de muur in de naastgelegen kamer.

Gehele CV installatie aanleggen

Het zijn 4 etages. Ik wil 1 thermostaat per etage en ongeveer 18 radiatoren, en 1 of meerdere ketels. Betreft een complete installatie. Graag een offerte.

Buitenkraan aanleggen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een buitenkraan in de tuin. Het is een nieuwbouwwoning en het moet vanaf de meterkast onder de vloer door, naar buiten getrokken worden. Het moet tegen de schuur aankomen, dus er moet nog 10 meter leidingen gelegd worden omdat de schuur 10 meter is. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Leidingen controleren en badkuip inclusief gootsteen ontstoppen

Wij zoeken een loodgieter om alle leidingen in de keuken en in de badkamer op orde te maken. Ook om de badkuip en gootsteen te ontstoppen en het checken/repareren van lekkages.

Vloerverwarming leggen

Ons huis is gebouwd begin 1900. De woning betreft een dubbel bovenhuis van circa 150 m2. Ik weet nog niet hoeveel vierkante meter er aangelegd moet worden, omdat ik wil weten of het überhaupt mogelijk is om dit in een oud huis aan te leggen. Graag vernemen wij welk type vloerverwarming geschikt zou zijn.

Het vervangen van een gasslang

Ik zoek een installateur die een gasslang in de keuken kan vervangen. De slang is ongeveer 50 cm lang. Dit werk moet ook bij de buren gebeuren.

Installatie 3 nieuwe ketels, verplaatsen 1 bestaande ketel

In voormalig kerkgebouw wat verbouwd wordt moeten de volgende werkzaamheden plaatsvinden: - Leveren en installeren 2 nieuwe CW3 combi ketels met standaard kamerthermostaat. - Leveren en installeren 1 nieuwe CW5 combiketel met Honeywell Evohome zone verwarming (6 ruimtes met vloerverwarming afzonderlijk te regelen). - verplaatsten 1 bestaande ketel (Remeha Quinta). - Het gaat om een nieuwbouw situatie en alleen om het installeren van de ketels. (Vloerverwarming leg ik zelf).

Het vervangen van de keukenkraan

Ik zoek een loodgieter die een kraan kan vervangen in de keuken. We hebben momenteel lekkage mogelijk door een keukenblad wat rottend is aan de onderkant. Ik zoek tijdelijke oplossing in verband met een nieuwe keuken wat in de toekomst wordt aangeschaft.

Het leveren en installeren van een zonneboiler

Ik zoek een installateur die een zonneboiler kan leveren en installeren. De boiler moet samenwerken met de bestaande CV-ketel. De boiler moet een hoekwoning van warm water kunnen voorzien.

kruipruimte ventilatie aanbrengen

kruipruimte is momenteel niet geventileerd. graag zal ik mijn ruimte willen laten ventileren met ventilatie roosters. De kruipruimte is 70 m2.

Vloerverwarming aanleggen

Er ligt nu een houten balkenvloer daar boven tempex platen en daar bovenop marmoleum in een oud huis uit begin 1900. Ik wil hier graag vloerverwarming aan laten leggen. Ik ben ook geïnteresseerd in elektrische vloerverwarming en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om een oppervlakte van 80 m2.

Buitenkraan aanleggen via de kruipruimte

Ik wil een buitenkraan in de achtertuin. Kan vanaf de meterkast via de kruipruimte worden aangelegd. Moet ook deels door luchtbuis onder serre-aanbouw. Dit vraagt misschien om flexibele waterpijp/slang wegens lastige bereikbaarheid. Afstand meterkast en locatie kraan betreft ongeveer 8 meter. Offerte inclusief al het materiaal. graag. Hoeft geen vorstvrije kraan te zijn.

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

Ik zou graag een offerte ontvangen voor een nieuwe afleverset tbv stadsverwarming huur/ lease, eventueel koop. Hierover laat ik mij graag adviseren. De huidige wisselaar werkt wel maar maakt veel lawaai.

Samll leakage expanse tank and toilet problem with the flush

Mijn toilet blijft doorlopen nadat ik door heb gespoeld en mijn CV ketel lekt. Ik zoek een loodgieter die dit voor mij kan repareren.

Douchecabine repareren

Dat wat uit de kraan komt, is erg lauw. De thermostaat kraan werkt niet.