Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: plaatsen van infrarood panelen, advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Haag:

Verwijderen convectorput en het aanleggen van vloerverwarming

Graag laat ik de convector put verwijderen / vullen (200 bij 40 cm) zodat er vloerverwarming in gezet kan worden. Er zit een houtenvloer in die ik er zelf uit haal. Het gaat alleen om de convectorput vullen.

Nieuwe buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter om een buitenkraan aan te leggen.

Gietijzer standleiding laten vervangen

Ik woon op de begane grond van een drie verdiepingen tellend huis uit 1930 in Den Haag. Vanwege een lekkage ergens in de standleiding die door mijn badkamer gaat, moet deze vervangen worden.. Misschien op alle drie de verdiepingen maar het is nog niet zeker. Dit moet zo spoedig mogelijk gebeuren omdat we op dit ogenblik op de 1e en 2e verdieping geen water kunnen gebruiken vanwege de lekkage.

Vloerverwarming aanleggen

Betreft vloerverwarming in bestaande woning en er is een convectorput aanwezig welke ook gevuld moet worden. Er moet ongeveer 55 m2 vloerverwarming aangelegd worden. Ik weet alleen niet wat voor soort vloerverwarming ik wil, daar wil ik graag wat meer advies over.

Afsluiter buitenkraan

Door een klusser is een verkeerde afsluiter aangebracht om de buitenkraan leeg te laten lopen. Hoor graag wat het gast kosten om de juiste afsluiter te plaatsen. Inclusief materiaal

Vloerverwarming aanleggen

We willen beneden (tussen 40-45 m2) vloerverwarming met daarop hout lamelparket(dat is hetzelfde zoals de vloer nu is, maar dat gaat eruit). Boven houden we gewoon de radiatoren, aangezien de vloer daar niet vervangen hoeft te worden.

Cv ketel en boiler vervangen

Ik zou graag een offerte willen voor het vervangen van mijn ketel en boiler. Het gaat om een tussenwoning uit 1904 met een oppervlakte van 210 m2. Het huis heeft vloerisolatie en dubbel glas, geen spouwmuren. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Het leveren en installeren van vloerverwarming op de begane grond

Ik zoek een installateur die vloerverwarming kan realiseren op de begane grond van mijn woning. Momenteel ligt hier een Eiken houten vloer met daaronder een betonnen vloer. De Eiken vloer verwijder ik zelf. Het betreft 50 m2 aan vloerverwarming wat gelegd moet worden. Dit mag elektrisch zijn of op de stadsverwarming worden aangesloten. Eventueel wil ik bestaande radiatoren laten verwijderen.

Gasleiding inkorten in de keuken

Ik wil een gasleiding laten inkorten met +/- 50 cm zodat de gas aansluiting valt onder het werkblad van een nieuw te installeren keuken. Tevens moet er een stuk gas leiding wat nu tegen de muur loopt via de muur worden gelegd. Geulen hiervoor worden voorgeslepen. Het gaat om z'n 30 cm zodat dit niet in de weg zit van het te installeren dienblad. Het gaat om een buis die van de vloet omhoog naar de cv loopt.

Monteren en aanschaffen van een nieuwe cv

We hebben nu een cw4 voor twee badkamers, weinig druk en weinig warm water! We willen zo duurzaam mogelijk meer druk en meer warm water. Willen graag een elektrische cv ketel. Woning is ongeveer 150 m2 . Oude materiaal ook graag afvoeren .

Verwarming in jaren dertig woning vervangen

Ik wil graag mijn verwarmingen laten vervangen, gaat ongeveer om 8 a 10 verwarmingen. Oude materiaal ook graag afvoeren.

Meterkast en leidingen verplaatsen

Ik zoek iemand om in mijn woning de leidingen van het water, gasmeter en meterkast te verplaatsen. Gaat om een woning van 70 m2. verbouwing huis 70 m2

wasmachine en droger aansluiten op zolder

Wij willen graag de wasmachine en droger op zolder plaatsen, er is al een leiding aanwezig voor de CV ketel, water toe en aanvoer moet worden aangelegd (denk dmv t splitsing) en eventueel stroom omleiding.

Nieuw toilet monteren

Op zoek naar een loodgieter om een nieuwe stortbak/toilet te monteren, een douche kraan te vervangen, een keukengootsteen te repareren en ook een elektricien om een badkamer ventilator te vervangen .

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de boiler.

Verhoogd toilet plaatsen en oude pot afvoeren

Ik wil graag mijn toiletpot laten verwijderen en een hoge toiletpot plaatsen. Het oude materiaal kan worden afgevoerd.

Amerikaanse koelkast aansluiten op waterleiding

Ik wil de waterleiding van de keuken wastafel splitsen zodat we een Amerikaanse koelkast vrijstaand kunnen plaatsen. Geen verstand van eea, en mijn man ook zéker niet. Wel een idee hoe het zou kunnen met minimale impact op de keuken en vloer, maar voor sanity check heb ik een deskundige nodig. Wie oh wie wil helpen?

2 vorstvrije buitenkranen leveren en plaatsen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor een installatie van 2 vorstvrije buitenkranen (voor- en achtertuin). De woning is een half jaar geleden opgeleverd en in principe kun je direct beginnen. Wij beschikken over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en de kraan aan de voorkant is ongeveer 1.5 meter, aan de achterkant rond de 10 meter.

Keuken gereed maken voor plaatsing

Ik zoek een vakman die de waterleidingen en elektra kan verplaatsen naar de nieuwe plaats van de keuken. Ook zit er een radiator die moet worden verwijderd. Er zal verder een leidingsschema aanwezig zijn

Warmteset vervangen

Ik heb een 20 jaar oud Redan warmteset die al lekt. De warmteset is mijn eigendom, dus niet van stadsverwarming leverancier. Ik wil hem vervangen door een nieuwe unit. De huidige capaciteit is 5W, moet 6W worden. Ik heb foto's waar de technische details op staan, en als u contact met mij opneemt kan ik die naar u toe sturen.

Lekkage achter zwevende wc herstellen

Ik zoek een loodgieter die de lekkage in de stortbak achter de wand achter het toilet kan herstellen. Er drupt water in de stortbak achter de muur en die lijkt daardoor te overstromen. Na het herstellen dient het muurtje weer dicht gemaakt te worden.

Vloerverwarming leggen

Ik wil graag weten wat vloerverwarming kost en op welk termijn het gelegd kan worden. We hebben net de vloer (ongeveer 75 m2) eruit gehaald en laten de wanden stucen. We zitten te twijfelen of we vloerverwarming moeten doen of de verwarming terug moeten plaatsen.

CV ketel plaatsen

Ik wil graag een CV ketel van 28 kwh laten leveren en plaatsen. Ik woon in een oud appartement met een oppervlakte van 88 m2. Ik ontvang graag een offerte. Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? 2 tot 5 ruimtes

Vloerverwarming in de grindvloer aanbrengen

Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft die in april 2020 wordt geleverd, voor die tijd willen graag vloerverwarming laten instaleren. Ook moeten er leidingen verlegt worden in verband met het kookeiland. De afvoer en waterleiding moeten verlegt worden en wat stopcontacten en stroomkabels. Er zit nu een grindvloer in en weet niet of deze eruit moet of ingefrezen kan worden het oppervlakte is keuken 20 vierkante m2. Er is ook een lager gelegen gedeelte van 14 vierkantemeter.

Vloerverwarming infrezen

Ik zoek een installateur die in mijn woonkamer en hal vloerverwarming kan realiseren. Het gaat in totaal om 50 m2. Momenteel liggen er plavuizen die eerst verwijderd dient te worden. De vloer moet netjes worden afgewerkt en het moet worden aangesloten op de stadsverwarming.