Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: ventilatiesysteem D installeren in een bestaande woning, cV-ketel vervangen en vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV plus radiatoren, vloerverwarming en zonneboiler installeren, hete luchtverwarming, geiser en ventilatie vervangen, casco woning voorzien van riolering, water, ventilatie en elektra, cV-installatie aanleggen in schippershuisje, cV-leidingen en vloerverwarming vervangen, nieuwe ketel op andere plaats monteren, vloerverwarming en meer installatiewerk, houtkachel plaatsen, heteluchtverwarming vervangen, moederhaard en geiser vervangen door een cv ketel, elektrische vloerverwarming, extra kast en zonnepanelen aansluiten, vervangen van de CV-ketel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Haag:

Keukenkraan plaatsen

Ik wil graag een nieuwe keukenkraan geplaatst hebben van de gamma. Zie bijlage. De oude kraan graag eraf halen en de nieuwe te plaatsen. Is het de bedoeling dat we de kraan zelf kopen bij gamma? Graag offerte via de mail.

Onderhoud uitvoeren aan AGH Northrop stadsverwarmingsunit

Ik wil graag onderhoud laten uitvoeren aan een AGH Northrop stadsverwarmingsunit (stadsverwarming).

Daalderop boiler repareren

Het gaat om een Daalderop boiler van 50L. Het klokje dat omgezet moet worden zodat de boiler gaat verwarmen doet het niet meer.

Gasleiding verleggen via de vloer

In mijn keuken wil ik de gasleiding verleggen via de vloer. Van links naar rechts, afstand is ongeveer 3 meter. De vloer staat momenteel vrij. Er is al een poging gedaan met gebruik van knelhoeken, en dat werkt op zich. Maar wil dit liever gelast en professioneel afgewerkt hebben.

Vervangen van de CV-ketel

Ik wil een offerte voor de vervanging van de Agpo combi door de Intergas Kombi Kompact Hreco36 CW5, het verwijderen van de Stiebel Eltron LWAZ 250 en het leveren en plaatsen van een centraal ventilatieapparaat. Dit moet zo snel mogelijk want er is momenteel geen verwarming, wel warm water uit de Stiebel boiler voor wastafels en douche/bad.

Open haard bouwen

Ik heb een woning uit 1900 met een klassieke marmere schouw. Hier heb ik altijd een voorzet haard in gehad, maar ik wil hier graag een open haard in laten plaatsen. Hiervoor zal er een rookkanaal aangebracht moeten worden. De woning heeft 2 woonlagen.

Gaskraan aansluiten op afgedopte gasleiding

Gas is afgedopt in onze keuken, leverancier van gas fornuis informeerde mij dat ik geen gas in mijn huis had, na 7 jaar weet ik wel zeker dat ik niet voor niks 7 jaar gas heb betaald, dus alleen de kraan aansluiten is nodig.

Afvoer wasmachine aanpassen

Ik kan mijn wasmachine niet aansluiten op de afvoer die in mijn nieuwe woning zit. Deze is te klein.

Installatiewerk elektra, gas en brandveiligheid keuren

Ik wil graag de elektriciteits- en gas installatie laten keuren in mijn appartement van 80 m2. Tevens ook de cv ketel met (gas)rookkanaal en brandveiligheid van de woning. Graag door een gecertificeerd bedrijf die mij ook een officieel keuringsrapport kan overhandigen.

Verstopping keuken en douche oplossen

Wij hebben een ontstopping in de douche. Na het gebruik van HG ontstopper en trekveer nog steeds last. Keukenafvoer zit aangesloten aan dezelfde muur als douche. Ook daar loopt het water nu moeizaam weg. Wat wel vreemd is dat de vaatwasser het wel goed doet zoals ook de wastafel in badkamer.

Agpo ZEN zonneboiler repareren

Van mijn AGPO ZEN zonneboiler zou de collector vloeistof aangevuld moeten worden. Ik weet niet of dit Glycol is. Wie kan mij daarmee adviseren en/of helpen dit weer op niveau te brengen?

Geïsoleerde kast voor de CV ketel op het balkon maken

De cv ketel verplaatsen naar het balkon, inclusief de leidingen. De cv ketel bevindt zich in een kamer aan de binnenkant van de buitenmuur en kan op hetzelfde punt naar buiten verplaatst worden. Op het balkon wil ik graag een geïsoleerde kast laten maken.

Boiler leveren en laten plaatsen

Tot nu toe heb ik een elektrische huurboiler (80l) van Eneco in de badkamer, Deze wordt door Eneco verwijderd. De nieuwe boiler zal in de kast naast de badkamer geplaatst worden. Dus de leidingen moeten aangepast worden. En nieuwe boiler heb ik nog niet, kan door vakman of mij worden verzorgd. Ik vind het wel belangrijk, dat de nieuwe boiler energiezuinig is. Ik heb de mogelijkheid om van een lagere nachtstroomtarief gebruik te maken, als dat belangrijk is voor de keuze van de boiler. Graag aparte prijsindicatie voor boiler en/of werkzaamheden. De werkzaamheden zullen in september worden uitgevoerd. Volgens Eneco kan de oude boiler vanaf circa 20 september worden afgehaald.

Woningsplitsing gas, water en elektra splitsen

Gas, water en elektra splitsen voor 1 e en 2e etage (welke etages klant wil gaan verhuren). Bij binnenkomst is er een bedrijfspand, waar direct de hoofdmeter zit. Graag advies van de vakman wat er mogelijk is.

Gresbuis riolering vervangen door PVC

Vervangen/vernieuwen oude liggende gresriool door dikwandig PVC. 1) 12 meter riool 2) opvangen en aansluiten hemelwater afvoer in de achtertuin 3) opvangen en aansluiten keuken afvoer 4) opvangen en aansluiten standleiding keuken (lood) 5) opvangen en aansluiten vaatwasser afvoer 6) opvangen en aansluiten badkamer afvoer 7) opvangen en aansluiten afvoer toilet 8) opvangen en aansluiten standleiding toilet 9) aanbrengen ontstoppingsstuk met schroefdeksel voorzijde troitoir 10) slopen en afvoeren oude gresleiding

Electrische boiler plaatsen

Ik wil graag de boiler in keuken laten vervangen. De huidige inventum verwijderen, Ariston Velis Evo 80 plaatsen. Ik heb advies nodig over het model en of de leidingen wel of niet ingefreesd moeten worden. De leidingen moeten namelijk aangepast worden naar de afwasbak. Ik heb nu nog een wasmachine in de keuken staan die ik graag in de badkamer wil laten plaatsen. Ook hierover heb ik advies nodig.

Zonneboiler vervangen en nieuwe PV-panelen plaatsen

Ik wil mijn oude zonneboilersysteem vervangen. Het oude systeem (Luigjes) is 18 jaar oud en de collector is lek. Afmetingen opbouw collector 1,8 x 1,8 m (2,83 m2). Omdat ik geen dakpannen heb om het oude gat dicht te leggen, moet het weer een glazen vlakke plaat opbouw collector worden. De boiler, die op zolder is geplaatst is 120 liter, 85 cm breed en 66 cm diameter en heeft een enkel spiraal. De ruimte tussen vloer en balk voor de nieuwe boiler is 100 cm. Ik wil nu een dubbel spiraal boiler voor tapwater en vloerverwarming. Gaarne zowel prijsopgave voor een enkel spiraal systeem als een dubbel spiraal, inclusief plaatsing. Tevens wil ik op de rechter dakkapel 4 PV panelen ieder circa 270 Wp met de afmetingen circa 100 x 165 cm in landscape geplaatst hebben (in verband met de symmetrie). Gaarne aparte prijsopgave hiervoor, inclusief omvormer en plaatsing.

Leidingwerk aanpassen voor een nieuwe keuken

Afvoer en water- en gasleidingen graag aanpassen voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Plattegrond van waar de leidingen moet komen is aanwezig vanuit de keukenleverancier.

Vaatwasser installeren in de keuken

Ik heb een vaatwasser en een nieuwe woning met een bestaande keuken. Er zit een vaste plint in de keuken die ik er zelf niet uit weet te krijgen, daarom lukt mij de installatie niet. De hond heeft aan dat schroefdraadje gekauwd dus daar moet een nieuwe komen.

Geiser verwijderen

Oude geiser (klein) tbv ww dient verwijderd te worden en leidingen dienen afgedopt. (Geiser wordt vervangen door comb CV. )

Buitenkraan aanleggen in achtertuin

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het plaatsen van een buitenkraan (waarbij de buis niet over de buitenmuur loopt) via de kruipruimte.

Leidingwerk aanleggen

Wij zoeken een loodgieter die wat oude (loden) pijpen weg kan halen en ook nieuwe leidingen aan kan leggen. Er moet een afvoer komen voor een nieuwe badkamer, nieuwe keuken en een wasmachine. Ook zoeken wij nog een nieuwe cv(ketel) oplossing. Ook eventueel de WC afvoer aanpassen of verplaatsen. Het is op twee hoog (hoogste verdieping). Liefst zo snel mogelijk. De rode stippen op het ontwerp zijn de punten waar de afvoer komt.

Vorstvrije buitenkraan aan de voorgevel plaatsen

Bij de bouw van onze nieuwbouwwoning zijn wij vergeten een vorstvrije buitenkraan aan de voorgevel te laten aanleggen. Wij willen dit nu alsnog laten doen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

CV- en waterleidingen aanleggen

Het betreft een CV en waterleidingen in een nieuwbouw aanleggen.

Handdoekradiator vervangen

Ik heb in mijn keuken een handdoekradiator en wil die door een zelfde model laten vervangen. Ik heb al een radiator gezien op de website van Praxis. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de vervanging en daarbij ook voor het ophalen van de radiator en het afvoeren van de oude.