Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV installatie aanpassen, warmtepompinstallatie aanleggen in groot complex, lucht of grond warmtepomp installeren, verwarming installeren in nieuwbouw woningen, water-water warmtepomp installeren, water-water pomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp aanleggen en zonnepanelen, luchtluchtwarmtepomp installeren, water-water warmtepomp installeren voor hotel, water - water warmtepomp installeren, water-waterwarmtepompinstallatie installeren, warmtepomp aarde en WTW installeren, aardwarmtepomp laten plaatsen, overgaan op elektrisch verwarmen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Haag:

CV-leidingen vervangen

Ik heb een beneden woning en de leidingen lopen onder de vloer, de kruipruimte. Aangezien de leidingen al meer dan 20 jaar oud zijn , zijn ze toe aan vervanging. Er zijn 3 radiateur in de woonkamer, 1 in de hal en 1 in de keuken. Er is een kruipruimte via de woonkamer en de keuken. Graag zou ik een offerte ontvangen hoeveel me dit zal kosten en hoeveel tijd ik kwijt ben om dit te laten vervangen. Alvast bedankt, Raj

Boiler verplaatsen

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en willen de boiler graag helemaal weg hebben uit de keuken aangezien wij hem ook niet willen wegwerken in een kast in verband met daardoor te kort aan opbergruimten. Graag zouden wij de boiler die boven het aanrecht hangt willen verplaatsen naar het washok ongeveer 4 meter verwijderd van de keuken. Daardoor moeten ook de leidingen worden verlegt. Graag zouden wij willen weten hoeveel zoiets ongeveer gaat kosten.

Verwarming installeren in nieuwbouw woningen

Verwarming aanleggen in 10 nieuwbouwwoningen. Prognose oplevering: zomer 2019. Het gaat om 3 laags woningen met per etage 50 m2. Begane grond vloerverwarming en op 3 tot 5 slaapkamers en in de douche radiatoren. Vloer hoeft niet gefreesd te worden. In de meterkast zit de aansluiting.

Ventilatie installeren in badkamer en keuken

Ventilatie installeren in de badkamer en keuken. Voor de keuken een afzuigsysteem aanleggen. Alle werkzaamheden en materialen in overleg.

Warmtepomp installeren

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie. Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft twee goed geïsoleerde flats boven elkaar van 100 en 50 m2, 2 woonkamers, 2 slaapkamers, 2 badkamers, kleine hal en keukens op beide verdiepingen. Ik woon zelf momenteel in Duitsland maar het gaat om huizen in Den Haag. Mijn telefoonnummer daar is 004915222572607.

Warmtepomp installeren

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie. Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij wonen in een appartement, van het bouwjaar rond de 1930. We verwarmen momenteel via twee gaskachels, die het groots gedeelde van het huis verwarmen. We willen misschien helemaal van het gas af en willen info over een warmtepompinstallatie.

Kraan vervangen

Ik heb iemand langs komen om nieuwe kraan in de keuken installeren .

Radiatoren vervangen op blokverwarming

Ik wil graag 2 radiatoren vervangen in een appartement met blokverwarming. Ik heb nog geen nieuwe radiatoren, deze wil ik graag in overleg met de vakman aanschaffen. Waarschijnlijk moeten de leidingen tijdelijk bevroren worden. Ik ben uit Den Haag (Zuid-Holland) en wens offertes van loodgieters / installateurs voor verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Houtenvloer en vloerverwarming plaatsen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Door waterschade moet onze massieve jatoba houtenvloer eruit. Dit is een aansprakelijheids / verzekeringszaak. De huidige houtenvloer en ondervloer zijn samen 3,2 cm dik. De nieuwe houtenvloer kan een stuk minder dik en daarom willen we, als het kan de ondervloer opvullen met vloerverwarming en dan de radiatoren weghalen. Het betreft ca. 55 m2 houtenvloer oppervlak. De hal en keuken zijn nu nog voorzien van tegels en die willen we mogelijk ook gelijk meenemen na advies.

Complete CV installatie

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om infrezen van leidingen voor vloerverwarming in bestaande woning. Op de vloer wordt uiteindelijk parketlaminaat gelegd.

Douchemengkraan vervangen

Ik wil een douche mengkraan vervangen. Wat zijn hier de kosten van? Inclusief de oude afvoeren.

Vloerverwarming aanleggen

Kan ik een offerte krijgen voor het aanleggen van een vloerverwarming in een bestaande woning, inclusief materialen, isolatie en plaatsingskosten. De oppervlakte is circa 60 m2. De huidige houten vloer moet er uit. Graag advies over de diverse mogelijkheden.

Vloerverwarming aanleggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een nieuwe woning gekocht die na de zomer wordt opgeleverd, we willen voor de begane grond (woonkamer/keuken/gang) een vloerverwarming als hoofd of bij-verwarming laten aanleggen. Ik wil graag weten wat de prijs zal zijn. Het is 40-50 m2 . Ik hoor het graag.

Geiser door een elektrische boiler vervangen

Mijn keukengeiser wil ik graag laten vervangen door een boiler.

Boiler vervangen en verplaatsen

Aan- en eventuele afvoerleidingen moeten worden verplaatst naar de andere hoek van de keuken over een afstand van ongeveer 3 meter.

Complete CV installatie

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken opzoek naar een vakman die de klus kan klaren om 100 m2 vloerverwarming aan leggen

Remeha CV-ketel installeren

'Remeha CV6' installatie met thermostaat. Geen voorwerk nodig in verband met nieuwbouw woning. Materialen voor de vakman.

Gasleiding en waterleiding verleggen

In verband met de aanschaf nieuwe keuken moet de gas, waterleiding verplaatst worden inclusief ook de afzuiginstallatie willen we naar buiten laten verplaatsen in plaats van wat we nu hebben via de algemene afzuigsysteem. Ook moet er een verwarming afgedopt worden. Hiervoor in de plaats wil ik graag een roosterverwarming.

Reeds aangeschafte houtkachel plaatsen

Wij hebben een houtkachel aangeschaft en nu zoeken wij iemand die deze kan komen aansluiten. Er is wel een rookgasafvoerkanaal, maar deze is heeft een doorsnede van 12 cm. Het gat zal dus groter moeten worden gemaakt.

Thermostaatkraan in de douche vervangen

Thermostaatkraan is kapot en moet vervangen worden.

Vloerverwarming plaatsen

Woning van totaal 180 m2 Begane 66 m2 Eerste 57 m2 Tweede 57m2 Wellicht moet de vloerverwarming in badkamer op de vloer gelegd worden. Ik ben geen voorstander voor elektrische vloerverwarming. Momenteel is de loodgieter leidingen aan het leggen. Dus bij infrezen is het beste om dit tegelijkertijd te doen. Uitvoering graag z.s.m. tegen een redelijke prijs!

Gasleiding afdoppen en afpersen

Gasaansluiting in de keuken niet meer nodig ivm aanschaf inductie. Bestaande gasleiding moet worden afgedopt en afgeperst.

Standleiding vervangen

De verticale standleiding lekt. Het gaat om 3 appartementen boven elkaar. De lekkage is zichtbaar in de kruipruimte op de onderste verdieping aan de achterkant van de woning. De standleiding loopt vanaf hier naar het riool aan de voorkant van de straat.

Problems with the washingmachine

It seems that water is not entering properly and the inside is not moving, doesn't spin.

Complete CV installatie met vloerverwarming

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Woonkamer/ keuken is 48 m2, gang 9 m2, kamer 1 15 m2, kamer 2 11m2 en badkamer 5 m2. In deze kamers moeten allemaal vloerverwarming