Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: advies en installatie warmtepomp en uitbreiding zonnepanelen, installatie warmtepomp op de warmtelus en aansluiting op vloerverwarming, horizontale collector installeren en in vervolg een warmtepomp, nieuwe warmtepompboiler plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp en vloerverwarming installeren, advies over verwarmingsoort tussenwoning, mogelijkheden installatie warmtepomp, zonneboiler of wandverwarming, een nieuwbouwwoning voorzien van warmte, verwarmingssystemen aan elkaar koppelen, zonnecollectoren koppelen aan houtvergasser, warmtepomp met aparte boiler installeren, advies en mogelijkheid tot installeren warmtepomp en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Haag:

Buitenkraan aanleggen via de kruipruimte

Ik wil een buitenkraan in de achtertuin. Kan vanaf de meterkast via de kruipruimte worden aangelegd. Moet ook deels door luchtbuis onder serre-aanbouw. Dit vraagt misschien om flexibele waterpijp/slang wegens lastige bereikbaarheid. Afstand meterkast en locatie kraan betreft ongeveer 8 meter. Offerte inclusief al het materiaal. graag. Hoeft geen vorstvrije kraan te zijn.

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

Ik zou graag een offerte ontvangen voor een nieuwe afleverset tbv stadsverwarming huur/ lease, eventueel koop. Hierover laat ik mij graag adviseren. De huidige wisselaar werkt wel maar maakt veel lawaai.

Samll leakage expanse tank and toilet problem with the flush

Mijn toilet blijft doorlopen nadat ik door heb gespoeld en mijn CV ketel lekt. Ik zoek een loodgieter die dit voor mij kan repareren.

Douchecabine repareren

Dat wat uit de kraan komt, is erg lauw. De thermostaat kraan werkt niet.

Vloerverwarming plaatsen

Op de begane grond bij een nieuwbouw woning wil ik vloerverwarming laten plaatsen en daarna laten dichtsmeren. De oppervlakte is 45 a 50 m2 groot.

Buitenkraan aanleggen

Ik heb een buitenkraan nodig op mijn terras. Er ligt in de woonkamer van mijn appartement een convector vanwaar het water kan worden afgetapt. De afstand naar buiten is 0,50 meter.

Radiator vervangen

In onze badkamer hebben wij een radiator hangen (zie foto's) die aan vervanging toe is ivm roestplekken. De oude radiator moet worden verwijderd en er moet hier een nieuwe radiator komen die geschikt is voor badkamers/een vochtige omgeving. Wij hebben ons zelf wel op hoofdlijnen verdiept in de mogelijkheden, maar nog geen nieuwe radiator geselecteerd of besteld, dus wij laten ons graag door u adviseren wat betreft type/merk. (Mocht u dit al opnemen in de vrijblijvende offerte , dan a.u.b. de prijs los opgeven zodat duidelijk is wat u aan materiaalkosten rekent, dit ivm de prijsverschillen bij radiatoren.) Zowel het demonteren van de oude als het monteren van de nieuwe radiator en alle aansluitingen a.u.b. meenemen in de aanbieding. Evenals het eventueel leeg laten lopen, opnieuw vullen en in gebruik stellen van het cv-systeem. De huidige radiator heeft ongeveer de volgende afmetingen: 75 cm breed en 180 cm hoog. Alvast bedankt voor uw moeite.

Warmtepomp plaatsen

We wensen een hybride warmtepomp te installeren. Het is een vrijstaande nieuwbouwwoning met 3 lagen. Bouwjaar 2019 met een oppervlakte van 300 m2.

Loden leidingen afvoeren en vervangen

Huis van 1930 en op de begane grond ter plaatse van de watermeter nog loden leidingen zitten. Deze willen ik graag laten vervangen. Kunt u aub mij laten weten wat de kosten hiervoor zullen bedragen?

Gasleiding vervangen woonark

De gasleiding vanaf de meter (Stedin / buiten geplaatst) tot aan de kade (volledig ondergronds), bedraagt ongeveer 4,00 meter/diameter 3,2 cm (incl. bochten). Vanaf de kade is er een flexibele rubberen slang (met een gevlochten binnenzijde/diameter 3,2 cm) aan deze leiding gemonteerd (ongeveer 1 meter) tot aan de woonark. Deze rubberen slang is (door het bewegen van de woonark) defect geraakt. Vermoedelijk moet nu de hele leiding worden vervangen. Zelf ga ik de stenen en het zand verwijderen, zodat er vrije toegang is tot de ‘oude’ leiding/Stedin meter en er direct een nieuwe leiding kan worden geplaatst. Na de werkzaamheden zal ik vervolgens (uiteraard) het zand en de stenen weer terug plaatsen. Uw reactie zie ik met belangstelling tegemoet.

Vloerverwarming aanleggen

We are renovating a house from 1895 and wish to replace the existing laminate floor in our house with wood/parquet floors. We thought this would be a good time to remove the radiators and install underfloor heating (as our sole form of heating). The area to be heated is an adjoining living room/dining room/kitchen/serre, which is approximately 50m2 and a bedroom, which is approximately 20m squared.

Dompelpomp in de kruipruimte plaatsen

Mijn kruipruimte van circa 8 meter op 6 meter staat vaak onder water, cira 10 - 15 cm. Ik wil dit graag voor lange duur laten herstellen, mogelijk door het gebruik van een dompelpomp. Ik sta open voor goed advies en eventuele andere mogelijkheden.

Camera-inspectie rookgasafvoerkanalen in appartementen

Ik ben VVE-bestuurslid van een appartement in DenHaag met 10 woningen - 5 woonlagen. Het app.gebouw is 20 jaar oud. Onlangs is bij 1 vd bewoners de installatie van een nw. HR-CVketel geweigerd omdat niet voldoende kon worden aangetoond dat het rookgasafvoerkanaal nog in goede staat is. (we hebben 2 kanalen). De VVE wil spoedig een inspectie laten uitvoeren naar de staat van deze kanalen, en zou graag in kontakt komen met een hiervoor aantoonbaar erkend bedrijf. Het gaat dus alleen om de inspectie en het opleveren van een uitgebreid rapport nav deze inspectie.

Radiatorkranen vervangen van bedrijfs- en woonpand

We hebben een pand met 8 radiatoren waar nog gewone kranen zijn geplaatst (geen thermostaat kranen maar ouderwetse open/dicht draai kranen). We willen deze laten vervangen door radiator kranen zonder knop zodat we hier slimme thermostaten op kunnen monteren. Hierbij is het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor de grote koppen van knoppen. Op de plekken waar dit mogelijk of nodig is mogen de oude kranen blijven zitten en de nieuwe kranen iets verder in het leidingwerk worden gezet.

Warmtewisselaar vervangen

Mijn warmtewisselaar, in een appartement, maakt de laatste tijd soms enorme herrie. De warmtewisselaar is aangesloten op stadsverwarming maar is een privé eigendom. Graag maak ik een afspraak om alles te laten controleren en te repareren of te vervangen.

Oude cv ketel vervangen voor CW6 ketel

Ik wil een nieuwe CW6 ketel geleverd hebben en volledig laten monteren. De oude wil ik laten demonteren en afvoeren.

Wasmachine aansluiting en afvoer verplaatsen

Ik wil de wasmachine in een andere kamer plaatsen, waar zich nog geen aansluiting en afvoer bevinden.

Cv ketel verplaatsen

I would like to move the cv kettle for about 1 meter Ik wil graag een indicatie ontvangen voor het verplaatsen van de CV ketel. Dit zal ongeveer 1 meter zijn.

Thermostaatklep van de stadsverwarming vervangen

Mijn thermosstaatklep begon ineens heel erg te trillen en moet denk ik dus nagekeken worden. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Loodgieterswerk

In onze pas aangekochte woning in den haag willen wij een aantal werkzaamheden laten doen waaronder: - aanleg waterleiding en afvoer toilet wasbakje. - verwijderen van 2 gasleidingen oude gashaard - controle en evt reparatie/vervanging rioolbuis. - vervangen douche door zelf aangeschafte regendouche - evt vervangen staand naar hangend toilet Graag zouden wij hiervoor een offerte ontvangen. Voor een eventuele afspraak kunt u contact opnemen op onderstaand telefoonnummer.

Zonneboiler plaatsen

We willen graag een zonneboiler plaatsen. We zijn met 3/4 personen. Boiler in huis maximaal 60 cm. Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Vrijstaand (= oriëntatie vrij te kiezen) Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Plat dak Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Gas

CV ketel onderhoud

Ik zoek een CV-installateur die onze CV-ketel kan schoonmaken, Het ontluchten van de verwarming en rubbertjes vervangen van de douchekraan. Het werk moet plaatsvinden in een appartement.

Raamventilator plaatsen horecagelegenheid

Wij zoeken een oplossing voor het beslaan van onze ramen. Zelf denken we aan een elektrische ventilator in 1 van onze bovenraampjes (enkel glas). De ruimte is ongeveer 80 m2, en zeker in de winter onvoldoende geventileerd. Is dit de beste oplossing, en wat kost dit?

Elektrische boilers vervangen voor doorstromer

Ik wil mijn 80 liter elektrische boiler en 10 liter keukenkast boiler vervangen door een elektrische doorstromer. Graag advies over de mogelijkheden ivm huidige stoppenkast.

Waterslag in waterleiding oplossen

In mijn benedenhuis heb ik last van waterslag als het reservoir van de wc gevuld is en als de wasmachine water neemt. De leidingen zijn oud, moeten waarschijnlijk niet alleen vastgezet worden, maar ook vervangen. De leidingen liggen in de kruipruimte.