Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, het infrezen van een vloerverwarming, cv ketel vervangen, natbouw vloerverwarming realiseren, lucht lucht warmtepomp en airco plaatsen, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Haag:

Badkamer monteren

Oude keuken wordt badkamer. Leidingen en afvoer zitten er al, moeten wel gecontroleerd worden. Badmeubels plaatsen. Achterliggende leidingen e.d. voor badmeubels moet apart. Nietjes worden geplaatst. In welke stijl heb je interesse? Landelijk Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen

Radiatoren demonteren en monteren

In verband met het plaatsen va kunststof kozijnen en dubbel glas zullen er 2 radiatoren moeten worden gedemonteerd en gemonteerd. (misschien gelijk nieuwe radiatoren). Er is sprake van blokverwarming.

Weerstand van geveldoorvoer berekenen

Onze ketel, een Avanta Remaha, raakt, na 4 jaar in bedrijf geweest te zijn, voortdurend in E5 storing. Hij kan zijn rookgas niet goed kwijt. We hebben een gevel doorvoer welk door een een koof van gips loopt over de lengte van 6 m. De afvoer zelf is 2 x 80 met een adapter op een dubbelwandige buis 60. Het vermoeden is dat de buis doorzakt en/of niet meer goed op afschot ligt. We willen graag dat iemand de weerstand berekend en op basis daarvan mogelijk de afvoer aanpast. Hiervoor dient de koof van gips, boven een keuken, opgesneden te worden. Het weer dichtmaken en af laten werken is een plus, maar daar zouden we ook iemand anders voor kunnen zoeken.

Allesbrander aansluiten met buizen naar het rookkanaal in het plafond

Onze allesbrander moet aangesloten worden. Onze aannemer heeft al een gat in het plafond gemaakt naar het rookkanaal. Er is nog bijna 2 meter aan buis nodig

Vervangen gasverwarmingsinstallatie en 5 radiatoren

Het betreft een appartement op de derde etage, bestaande warmte en water toestel op gas moet vervangen worden.Daarnaast moeten er 5 radiatoren worden geplaatst.

Loden leidingen en afvoeren vervangen

Ik wil de loodleiding en de afvoeren van het water vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen

Mijn woning heeft momenteel een luchtverwarming. Ik denk aan twee mogelijkheden om de woning te verwarmen. Optie 1: We denken aan een warmtepomp erbij. Dit lijkt het makkelijkst. We zijn bezig met een aanbouw, daar zouden de kanalen uitgebreid (metselen) moeten worden. Verder moeten de oude kanalen van de luchtverwarming ook vervangen worden, het waren constructieve kanalen. De aanbouw wordt 40 m2. Daarnaast hebben we een lucht ververser met warmtewisselaar. Na de verbouwing is het luchtdicht en zou dit aangesloten moeten worden op bestaande lucht verwarming. Optie 2: Lucht verwarming gaat weg en dan willen we het hele huis verwarmen met lucht-luchtwarmtepompen. We hebben ongeveer 440 m2 vloeroppervlakte. Verwarming is niet overal evenveel nodig (denk aan kelder en zolder). We hebben een 2-onder-1 kap woning, we zijn met 2 personen en een hond. Er zijn 4 etages, kelder en zolder meegerekend. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Divers leiding- en loodgieterswerk, inclusief loden leidingen vervangen

Ik krijg per 21 februari de sleutel van onze nieuwe woning. Vlak daarna dienen de loden waterleidingen worden te vervangen, gasleidingen nakijken en zo nodig vervangen, een riool pijp en waterleiding leggen (verlengen) voor een nieuwe wc/badkamer, 3 radiatoren vervangen (ik zal ze kopen).

Het realiseren van vloerverwarming en verplaatsen van cv ketel

Het gaat om een renovatieproject van een huis met 65 m² met een anydrietdekvloer van 5 cm dik. Graag willen we vloerverwaming laten infrezen. Hierbij willen we een apart steem 1) woonkamer en badkamer 2) slaapvertrekken. Dit moet apart met een slimme thermostaat te regelen zijn. Het is de bedoeling dat de huidige CV ook verplaatst wordt van de slaapkamer naar de badkamer, in de badkamer zit de koof.

Leidingen radiatoren in vloer leggen

In onze woning zijn de toe- en afvoerleidingen voor de radiatoren op de 1e verdieping boven de vloer aangebracht. De leidingen willen we in de vloer laten wegwerken. Op de begane grond willen we 1 radiator verplaatsen en 1 radiator vervangen. Zie foto voor de radiatoren en leidingen op de 1e verdieping. Graag ook materiaalkosten incl. leidingen offreren, de nieuwe radiator zullen we zelf aanschaffen.

Gashaard plaatsen

Openhaard is al gemaakt. De gastoevoer zit rechts naast de openhaard. Graag zouden we de toevoer willen aansluiten op de openhaard, zodat deze enkel op gas loopt. Daarnaast ook stenen toevoegen die tegen gas kunnen. Breedte voor 73 cm, breedte achter 55 cm

Vervangen van 3 of 4 cv leidingen; het oplengen van 13 aansluitingen op unit van de stadsverwarming

De cv leidingen bij twee radiatoren zijn afgekoppeld wegens lekkage. Er moeten nieuwe, 11 meter lange, flexibele aan- en mogelijk ook nieuwe flexibele afvoerleidingen worden getrokken door de mantel in de vloer naar de unit van radiator naar stadsverwarmingsunit. Bovendien wil ik dat de aansluitingen op de stadsverwarmingsunit van de andere 8 radiatoren worden opgelegd. Tenslotte wil ik een radiator verplaatsen dan wel vervangen.

Vloerverwarming plaatsen en laminaat leggen

ik wil graag 3 offertes ontvangen. 1. vloerverwarming droog systeem inbouwen met vloer insulatie. 2. vloerverwarming infrezen. 3. laminaat leggen. ik wil graag ook advies over welke vloerverwarming systeem is beste voor mijn huis. note: 1. de dak is 2,48 m hoog. maar er is een klein plek met lage dak. 2. de afstand tussen warmtepijpen moet 10 cm zijn. 3. de maximale lengte van een groep moet 80 m. 4. een closed systeem moet inbouwen. 5. de radiatoren moet verwijderd. 6. heat insulation to be applied between floor and heat pipes. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Warmte pomp boiler voor warm tap water verzorgen

Ik wil graag een warmte pomp boiler voor warm tap water. We wonen nog met 2 personen in een grote 2-onder-1-kapwoning. Het huis is goed geïsoleerd, heb ook zonde-collectoren. Heb nu geiser op zolder terwijl het warme water op beneden verdieping en eerste verdieping wordt gebruikt (verspilling). Weet niet of 90 liter boiler of 200 liter nodig is. Boiler kan benden in de kelder geplaatst worden naast CV ketel. Wellicht in badkamer eerste verdieping. Omdat ik zonnen-panelen heb is e-verwarming voordelig. Er hoeft alleen een warmte pomp boiler bijgeplaatst worden, dus er hoeft niet eerst een boiler of geiser verwijderd te worden. Graag zou ik met u bespreken hoe groot de boiler moet zijn.

Loden leidingen vervangen

We willen graag de loden (water)leiding in ons appartement laten vervangen. De leiding begint bij de hoofdwaterkraan maar het is niet duidelijk hoe ver deze leiding doorloopt. De leidingen in de keuken recentelijk vervangen. Die van de badkamer mogelijk eerder ook. Graag zouden we willen weten hoeveel een dergelijke klus gaat kosten, in hoeverre onze vloer opengebroken dient te worden en hoeveel tijd de klus in beslag gaat nemen. Uiteraard begrijpen we dat u mogelijk eerst een bezoek wilt brengen om een goede inschatting te kunnen maken. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die een aantal grote klussen kan realiseren bij een pand. Het betreft een Rijksmonument uit ca. 1860. Er zijn 3 woonlagen, een souterrain, een bel-etage gelegen op dijkniveau met een plafondhoogte van circa 4 meter en een grote zolder waar logeerkamers zijn. Het pand heeft een dumo advies van stichting Overvecht dat tendeert naar warmtepomp, ventilatie met WTW en zonnepanelen (zonnepanelen optioneel). Het zou gaan om ongeveer 320 m2 aan vloerverwarming en een pomp met verticaal systeem. Overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.

JE Storkair CML mechanische ventilatie en kanalen reinigen

Ons ventilatiesysteem is 20 jaar oud en nog nooit gereinigd oid. Hij gaat wel meer geluid maken. Vandaar de vraag om dit ventilatiesysteem te reinigen. En of onderdelen te vervangen. Deze dient voor afvoer in de keuken, badkamer, toilet en wasruimte.

Gaslek opsporen en repareren

Volgens stedin hebben wij een kleine gaslek. Dit moet zsm verholpen worden. Gaat om de gasleidingen van 6 appartementen.

Rookkanaal aanleggen

Rookkanaal aanleggen flex pijp. Ook een hitte bestendige plaat in het plafond gemonteerd worden. Graag eerst ter plekke offreren. Buis zal ongeveer 9 meter worden.

Fasto keukengeiser repareren of vervangen

Het betreft een geister (Fasto F1400) die we graag vervangen willen hebben voor bij voorkeur een boiler. Het kastje waar de boiler nu in hangt heeft (door de leiding) een maximale afmeting van 45x88cm. Het betreft hier een appartement in een flatgebouw dus moet aangesloten worden op het bestaande rookkanaal. In het appartement (Scheveningen) zijn drie electriciteitsgroepen aanwezig en er is eventueel nog een mogelijkheid om een boiler aan een wand te plaatsen (dan liefst een horizontale variant). Onze voorkeur gaat uit naar een 80 liter versie, de boiler zal alleen gebruikt worden voor de keuken (afwassen e.d.) en douchen (er is blokverwarming in het flat zelf). Gezien de aankomende verhuiding half januari en het feit dat de geiser nu niets meer doet zou het fijn zijn als de werkzaamheden (all-in prijs incl. installatie) begin Januari kunnen plaatsvinden.

Gaslek opsporen en repareren

Volgens de Stedin hebben we ergens een kleine gaslek. Deze moet gevonden worden en gemaakt worden.

Accumulatieverwarming plaatsen

Penthouse met blokverwarming die afgesloten gaat worden. Ik wil dit mogelijk veranderen naar accumulatieverwarming. Er is op het dak veel plaats voor zonnepanelen.

Controleren stadsverwarming installatie

Ik wil graag een offerte voor het laten controleren van de stadsverwarming installatie. Mij is het opgevallen dat het sluimer verbruik vrij hoog (0,026 GJ per dag zonder dat iemand er woont) is en ik wil graag weten waaraan dit ligt en indien mogelijk verholpen hebben. Zie bijlage voor de stadsverwarming installatie.

Vervangen van een cv ketel

Graag een offerte voor het vervangen van een nieuwe combi ketel en het plaatsen daarvan. Ik bezit nu een Domina AGPO ketel op gas. Ik zou graag willen dat een vakman bij mij langskomt om de huidige situatie te bekijken en mij kan adviseren over de mogelijkheden om op den duur van het gas af te gaan.

Radiator plaatsen

Wij hebben een huis rond 1910, waarbij je binnenkomt in een klein halletje met een deur en dan een wat grotere hal met de trap naar boven en een deur naar de woonkamer. In de wat grotere hal hebben wij geen radiator en hier zouden wij graag eentje willen plaatsen om de hal te verwarmen (het wordt hier erg koud) en ook de lucht die naar boven gaat. In het kleine halletje bij binnenkomst lopen de twee leidingen van de radiotoren naar boven en deze zijn aan de buitenkant van de muur gemonteerd. Dus het lijkt erop dat je ze hier op kan laten aansluiten en de leiding dus doortrekt naar de grotere ral en hier een radiator neerhangt. Graag zouden wij ook een radiator hierbij bij jullie aanschaffen. Wij zouden graag een strakke en moderne radiator willen plaatsen (een staande of liggende laat ik aan jullie advies over).