Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Delft of directe omgeving.

1344 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Delft:

Airco verwijderen

in ons nieuw aangekochte huis zit een airco aan de wand in de slaapkamer. Deze airco is kapot. Wij willen graag weten hoe duur het is om deze te laten verwijderen of misschien te vervangen. Als het niet binnen een maand kan, wat zou dan de eerst mogelijke datum zijn?

Nieuwe douchecabine

Oude douchecabine moet worden verwijderd en een nieuwe moet worden geplaatst. Laat mij verder graag adviseren.

Gasleiding verwijderen

Er loopt een loze, afgedopte gasleiding naar zolder. Deze moet verwijderd worden.

Een gaskachel keuren

Ik zoek een specialist die in mijn nieuwe woning een gaskachel kan controleren. De woning heeft geen centrale verwarming en wordt verwarmd door een gaskachel. Deze is nog van de vorige bewoners en is 1,5 maand niet meer gebruikt. De verhuurder raadde dan ook aan deze eerst te laten keuren.

Periodiek onderhoud aan de moederhaard, schoorsteen en ontluchting

Ik zoek contact met een vakman die periodiek onderhoud kan plegen op een Tellina moederhaard, schoorsteen en ontluchting.

Buitenkraan realiseren

Vanuit de kruipruimte naar de achtertuin is ca 8 meter. De kraan komt tegen de gevel van de woning middels een stukje koperen leiding. Kraan hoeft geen sleutel te hebben. In de kruipruimte moet wel een dopkraan komen.

Vaatwasser aansluitingen realiseren

In een bestaande keuken worden een keukenkastje opgeofferd voor een vaatwasser. De aansluitingen zoals water toevoer, afvoer en een nieuwe groep in de meterkast zullen hiervoor moeten worden aangelegd. De keukenkast zelf moet gereed worden gemaakt om een vaatwasser te kunnen plaatsen. Hierin bevindt zich nu een draai plateau voor pannen. De keukenkast bevindt zich naast de gootsteen. De meterkast bevindt zicht aan de andere kant van de muur waar de keuken is tegenaan is geplaatst. De vaatwasser zelf moet nog gekocht worden. Graag advies over de juiste afmetingen zodat de juiste maat vaatwasser wordt aangeschaft.

Verplaatsen van cv ketel naar zolder

CV ketel hangt op dit moment in de keuken op een zeer onhandige plek waardoor er minder keukenwerkblad overblijft dan wij gehoopt hadden. CV naar zolder verplaatsen zou een mooi alternatief zijn. De leidingen zouden rond de 10 m verlegt worden. Graag willen we de kosten voor het verplaatsen weten. Wat zijn de gemiddelde kosten en wat zijn de maximale kosten?

Vloerverwarming aanleggen

Pand is van voor 1900. Het gaat om een kamer op de begane grond. Centrum Delft. De houten vloer was in de achterkamer verrot vanwege vocht problemen. Er is in de kamer een grote CV radiator aanwezig. Onder de houten vloer zit een betonvloer. Afstand was 85 mm. Wij denken na over vloerverwarming (droogbouw) met een opbouwhoogte van 2 cm en of 5 of 6 cm XPS platen als isolatie. Eea is afhankelijk hoe dik een egalisatielaag zou worden. Radiator wordt verwijderd als vloerverwarming geïnstalleerd wordt. Radiator gebruikt nu het Honeywell EvoHome systeem en het zou mooi zijn als dit ook op de verdeler kan worden gebruikt. Omdat de kamer weer per 1-feb opgeleverd moet worden, ben ik best bereid werkzaamheden zelf te doen, zoals leggen van isolatie, folie. Aanleggen van vloerverwarming lijkt me meer iets voor een specialist. Foto's van situatie zijn beschikbaar. Bezoek ter plaatse in onderling overleg

Gaskachel verwijderen

Er is een gaskachel in de woonkamer die weggehaald moet worden. Dus gasleiding afsluiten en netjes verwijderen van de kachel. Ook noodzakelijk: het gat in de geïsoleerde buitenmuur (water- en luchtdicht) netjes afsluiten (dus zonder teloorgang van de muur). Er hoeft geen schouw te worden weggehaald, het is een vrijstaand kacheltje met de schoorsteen direct naar buiten in de muur. Kachel zelf etc. svp wegbrengen naar de schroot.

Radiatorkranen vervangen in flat

In mijn appartement (6e verdieping) met blokverwarming, zijn 5 radiatoren. Deze hebben momenteel allemaal een handmatige radiatorkraan. Graag zou ik willen vragen om een offerte voor het vervangen van alle 5 kranen door thermostaatkranen omdat de huidige kranen warmwater doorlaten terwijl ze dicht staan. Er is geen hoofdafsluiting per appartement, dus leidingen bevriezen (of gebruik maken van demobloc van comap) is nodig, er zijn strangafsluiters in de kelder.

Waterslag oplossen

Thuis heb ik een waterslag probleem. Waterslag is te herkennen door een bang geluid dat optreedt wanneer we de tap van het warme water of de afsluiter snel dicht maakten. Het geluid/trillen/bang neemt plaats op de 2e verdieping waar onze CV ketel gemonteerd is. Mail mij aub om een afspraak te maken. Vrijdag of Maandag als het niet mogelijk Zaterdag is bij voorkeur. Mag ik jullie a.u.b. vragen een offerte te sturen over de kosten en de procedure van het oplossing.

Gasketel vervangen

Wij hebben nu een ketel in de keuken. Er moet een nieuwe komen, maar dan in de schuur. De leidingen lopen er al deels. Graag een offerte hiervoor.

Het vervangen van een CV-ketel

Ik zoek een CV-ketel die onze bestaande ketel kan vervangen door een Remeha Tzerra Ace ketel. Het gaat om het verwijderen van de oude ketel en het leveren en installeren van de nieuwe ketel. De ketel bevindt zich op de 3e verdieping van een appartement.

Droog hoofdverwarming systeem en vloerverwarming realiseren

Graag hadden wij een quote m.b.t. een droog hoofdverwarming systeem op de begane grond, minimale vloerverhoging (max 6 cm), afwerking ceramic of parket. Er is een kruipruimte van 30 cm beschikbaar voor eventuele isolatie. De huidige vloer bestaat uit samengeperste planken. Vloerverwarming wordt geacht op deze planken te worden geïnstalleerd. Ongeveer 25 m².

Nieuwe cv-installatie

Betreft aanleg van een complete cv-installatie in een oud huis (1935) met 3 verdiepingen. Verkooptekeningen zijn beschikbaar. Huidige gaskachels zijn inmiddels verwijderd. Bij voorkeur medio augustus starten, en anders in overleg.

Vloerverwarming vervangen

Ik wil graag de oude vloerverwarming verwijderen en nieuwe aanleggen. Er moet ongeveer 50 m2 aangelegd worden. Graag een offerte.

Whirlpool repareren

Voor ons Montego bad met whirlpool functie zoek ik een nieuwe afvoer, deze is namelijk defect, hij lekt bij het schanierpunt waar die open en dicht gaat. In de bijlage afbeeldingen van dit onderdeel. - de lengte moet ongeveer 70-71 cm zijn, dit is volgens mij langer dan gemiddeld - de afvoer heeft een 2e aansluiting voor de afvoer van water dat komt uit de whirlpool functionaliteit. Ik kan het onderdeel zelf niet vinden, en zoek een vakman die het onderdeel weet te vinden en mag hem ook monteren. Het bad is vrij bereikbaar van de onderkant, dus montage is verder eenvoudig.

Fasto keukengeiser schoonmaken

Ik wil graag mijn Fasto keukengeiser laten inspecteren en schoonmaken.

Ventilatie reinigen en foutmelding repareren

Foutmelding bij ventilatiesysteem Brink + verhelpen foutmelding e150.

Woningsplitsing dus gas, water en elektra splitsen

Gas, water en elektra splitsen voor 1 e en 2e etage (welke etages klant wil gaan verhuren). Bij binnenkomst is er een bedrijfspand, waar direct de hoofdmeter zit. Graag advies van de vakman wat de mogelijkheden zijn.

Vloerverwarming leggen

Ik zou graag vloerverwarming laten plaatsen in mijn woning over een oppervlak van 32 m2. Het gaat om een verdieping. Deze moet op een betonnen vloer.

Advies voor vervangen van Junker geiser, inclusief installeren

In my apartment we have old Junkers geiser (for kitchen and shower), we want to replace by a better one. Can you drop by, give advice and replace the geiser for us? Thank you.

2 Houtkachels aansluiten

Ik zou graag twee houtkachels willen laten aansluiten. Ook moeten er twee hittebestendige platen geplaatst worden.

Leidingen bevriezen en kraan plaatsen

Ik heb een radiator waarbij de kraan stuk is, ( thermostaatkraan) deze moet vervangen worden door middel van bevriezing leiding en dan vervangen. Het gaat om een studentenhuis met 1 ketel voor 2 panden.