Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Delfgauw te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Delfgauw heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Delfgauw u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Delfgauw of directe omgeving.

136 klanten uit Delfgauw bevelen een bij Casius in Delfgauw aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Delfgauw bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, het leveren en aansluiten van een warmtepomp, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen, luchtwater warmtepomp en vloerverwarming met ventilatievloer plaatsen, lucht-lucht warmtepomp plaatsen, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Delfgauw staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Delfgauw:

Airco bijvullen

Splitunit systeem waarvan een binnen unit niet meer koud wordt. Moet opnieuw bijgevuld/gevuld worden. Makkelijk toegankelijk

Vloerverwarming vervangen en tegelvloer verwijderen

Tegelvloer verwijderen. Bestaande natte vloerverwarming verwijderen (35 m2) en 2 radiatoren. Nieuwe vloerverwarming aanleggen, op de gehele begane grond a 45 m2. We willen hier een PVC vloer overheen gaan leggen.

Warmtepomp realiseren + de grondboringen

Gevraagd grondwarmtepomp voor goed geïsoleerde woning uit 2003. Ik heb ongeveer 6-8 KW capaciteit nodig, met (ingebouwde) boiler 150-200 liter. Met passieve koeling mogelijkheid. Graag inclusief grondboringen, installatie, aansluiten op bestaande CV-leidingen en tapwater. Dus graag iemand die ook over de grondboringen gaat en dit regelt. Wie heeft hier ervaring mee en wie kan dit voor mij uitvoeren? Tevens afkoppelen van bestaande HR-combiketel. Deze mag afgevoerd worden, maar dit kan ik zelf ook. Kruipluik redelijk toegankelijk, warmtepomp kan in de garage, 1 of 3-fase kan. De kuub inhoud van het huis is ongeveer 450 m3. We wonen met 2 volwassenen. het is een 2 onder 1 kap woning.

Een warmtepomp installeren

Ik zoek een installateur die ons kan informeren over een warmtepomp. De installateur moet de pomp ook kunnen installeren. We zoeken een pomp die er voor kan zorgen dat we geen gas meer nodig hebben. De woning is 700 m3 en moet verwarmd en gekoeld kunnen worden. De woning heeft al lucht- en vloerverwarming.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen voor de woning. Het gaat om een water-water warmtepomp en anders een water-grond warmtepomp. Ik wil een volledig elektrisch systeem hebben. Het gaat om een semi bungalow die vrijstaand is van ongeveer 150 m2.

Montage en installatie airconditioning

Ik wil een split unit airconditioner laten monteren en installeren op de bovenverdieping.

Warmtepomp installeren

Het betreft een loods met schowroom (2 verdiepingen, elk 75 m2) waarvoor wij een warmtepomp willen aansluiten. De bedoeling is dat de loods op temperatuur blijft wanneer wij er niet zijn. Graag advies betreft het type warmtepomp inclusief aansluiting.

Gashaard plaatsen in meubel

Gashaard plaatsen in een bestaand hangend meubel met rookafvoer door de zijgevel naar buiten. (hoekwoning)

Nieuwe CV-ketel laten installeren

Graag zou ik mijn oude CV ketel, AGPO Econpact 127c, laten vervangen door een nieuwe CW5 ketel. Kunt u hier voor de mogelijkheden aangeven wat voor min woning het verstandigste is?

Complete CV installatie installeren

Het betreft een nieuwbouw casco bedrijfspand van twee etages beide 70 m². De eerste etage willen we gebruiken als showroom en het moet hier gewoon een normale (20 graden) temperatuur worden. De plafond hoogte is hier 2,6 meter. Beganegrond is een opslag ruimte voor machines en wat materiaal. Hier hoeft het niet warm te worden alleen moet de kou eruit blijven. Deze ruimte beschikt over een overheaddeur en het plafond is 3,6 meter hoog. De ketel moet in minder dan 5 ruimtes komen te staan en waar ik over aan het denken ben is een hoge rendementsketel met als verwarmingselementen airco units of radiatoren. Ook ben ik nog niet uit het soort brandstof; Gas of electrisch. Ik zou me graag goed willen laten adviseren en een passende offerte ontvangen.

Rookkanaal aanleggen

Betreft het aanleggen van een rookkanaal voor een houtkachel. Doorsnede boorgat 130 of 150 mm. Betreft een woning uit 2004, met een uitbouw en 3 verdiepingen. Betonnen plafond begane grond waarop bitumen afdekking (klein balkon). Vanaf dit balkon circa 7 meter pijp nodig, vast te maken aan de zijmuur. De offerte mag ook inclusief het leveren van de kachel. Ik heb ze zelf gezien tussen de 1000 en 1500 euro.

Houtkachel plaatsen in een houten tuinhuisje

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een houtkachel in een houten tuinhuisje. Het huisje heeft een geïsoleerd dak en tussen de houten wanden dit glaswol isolatie, de wanden zijn 20 centimeter dik. In het huisje ligt een betonnen vloer. De voorkeur gaat uit naar het aanleggen van een rookkanaal via de buitenkant van het huisje.

Pomp van de vloerverwarming vervangen

Onze pomp van de vloerverwarming, de Grundfos 25-50 180, is na 18 jaar aan vervanging toe. Kunnen jullie mij laten weten wat een nieuwe, energie zuinige pomp zou kosten inclusief monteren?

2e gasaansluiting voor gashaard aanleggen

Wij zijn op zoek naar een loodgieter die in onze nieuwbouwwoning een tweede gasaansluiting wil plaatsen voor een gaskachel. Het gaat om een afstand van 9 meter tussen de huidige aansluiting en waar de nieuwe aansluiting moet komen. Dit moet gebeuren via de kruipruimte.

Wasmachine aansluiten

De wasmachine staat nu beneden maar die moet naar de 2de etage verplaatst worden. De werkzaamheden zijn het aanlsuiten van de wasmachine. In deze ruimte is ook de ketel. Er is elektra en water maar nog geen echte afvoer voor het water voor de wasmachine. Het heeft wel spoed omdat de ruimte waar de wasmachine nu staat binnen 1,5 week vrij moet zijn.

Rookkanaal plaatsen tegen de buitenwand

In ons huis (1998) willen we graag een houtkachel plaatsen. Rookkanaal is niet aanwezig. Gezien het feit dat het om een hoekwoning gaat (overigens met houten betimmering) willen we kijken naar de mogelijkheden voor een rookkanaal langs de buitenwand. Graag horen wij meer over kosten en mogelijkheden.

Houtkachel plaatsen in een houten blokhut

Het gaat om het plaatsen van een kleine houtkachel in een houten blokhut. Bij voorkeur rookgasafvoer door de wand ipv door het dak ivm lekkage problemen. Kachel en rookgasafvoer zijn nog niet aangeschaft. Overweeg kleine kachel bij de gamma te kopen. Afvoer hangt ook af van manier van installeren. Offerte mag incl. Rookgasafvoer benodigdheden, hoeft niet! De blokhut staat op een volkstuinencomplex waar geen stroom is. Ik heb eventueel wel een aggregaat staan. Gr. Wiebe Nijhoff

Aanleg houtkachel en rookkanaal

Ik wil een houtkachel plaatsen. Huis met plat dak en twee verdiepingsvloeren. Daartoe dient een dubbelwandig RVS rookkanaal te worden aangelegd. Lengte 4,5 m, deze dient 1 betonvloer van 26 cm te doorboren en het betonnen dak 25 cm + isolatiemateriaal. Op de begane grond dient een aansluiting te komen voor de Olympia Thermia koutkachel t.b.v. een enkelwandige sierbuis. De offerte betreft de werkzaamheden en de dubbelzijdige buis en is dus exclusief de kachel en de sierbuis.

Openhaard plus rookkanaal plaatsen

Aanleg open haard met rookkanaal inclusief levering materialen. Nieuwbouwwoning, 2004, 2 verdiepingen. Kanaal of via buitenmuur met pijp naar boven of via 1 x betonnen plafond woonkamer en 1 x betonnen dak eerste verdieping (bitumen + grind). Eenvoudige, moderne, strakke haard: metselwerk of ijzeren ophang. Prijs is belangrijke factor.

Stortbak vervangen

Het binnenwerk van mijn stortbak lekt. De gehele stortbak moet vervangen worden. Het gaat om een kunststoffen stortbak die op heuphoogte gemonteerd is. Inclusief levering.

Vervangen stortbak

Vanaf nieuwbouw zit er een kunstoffen stortbak op mijn pot. Het binnenwerk geeft inmiddels alleen maar lekkages waardoor er alleen gespoeld kan worden door het aan- en uitzetten van het kraantje. De stortbak moet vervangen worden.

Aansluiten en ophangen have stealth gaskachel

Ophangen (aan gipsmuur) en aansluiten HAVE Stealth gashaard (gesloten systeem). Pijmateriaal is aanwezig. Gasleiding is in de buurt.

Verplaatsen van airco op de muur ...

Verplaatsen van airco op de muur (+/-2m). Airco komt dichter bij externe unit dus leidingen worden ingekort.

Radiotor in keuken lekt aan onderkant ...

Radiotor in keuken lekt aan onderkant (er gaan twee buizen de grond in, de linker lekt), kleine hoeveelheid af en toe druppel, maar net genoeg dat de cv ketel iedere twee weken bijgevuld moet worden. Zo mogelijk deze week.

*50 cm verleggen van ...

*50 cm verleggen van warm/koudwaterleiding, afvoer en kraan tbv vaatwasser. *verwijderen van een radiator in de keuken en afsluiten van de leiding in de trapkast waar de leidingen samenkomen. *het leggen van een koudwaterleiding onder het huis door naar de achterkant +- 10 meter en het monteren van een kraan (vorstvrij). In principe kan ik het leidingwerk ook zelf maar door de vele andere werkzaamheden wil ik dit uitbesteden. Als je met een goede prijs komt en je levert goed werk af dan staat er over een paar maanden nog een klus op het programma mbt het verbouwen van de badkamer waar ik je dan ook voor zal vragen om het leidingwerk te doen. Dus maak een goede all in prijs !! inclusief materiaal, arbeid en BTW.