Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buiten kraan aanleggen vanuit kruipruimte:

Buiten kraan aanleggen vanuit kruipruimte

Ik heb een huurhuis en mag met goedkeuring van de woningstichting een kraan in de tuin laten aanleggen. Dit zal vanuit de kruipruimte moeten. Als het goed is is een foto bijgevoegd. Het zou moeten komen waar de zwarte kruis staat. Ik hoor graag van u.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buiten kraan aanleggen vanuit kruipruimte uit heel Nederland:

Een extra waterkraan naar buiten

Ik heb in de bij keuken een kraan zitten dat was vroeger een douche nu zo ik willen vragen of er iemand kan komen kijken of dat er vandaar een buiten kraan kan worden geplaatst. Wij zoeken een loodgieter die hier of een slangetje naar buiten kan realiseren of een buitenkraan kan realiseren.

Buiten schilderwerk en kraan vervangen

Het betreft een pand waar het buitenwerk aan de voorzijde geschilderd moet worden op de 1e, 2e en 3e etage. Ik heb geen idee wat de afmetingen zijn en hoeveel kozijnen het gaat. Het gaat om alle kozijnen van het pand aan de voorzijde. Ik wil alles laten doen, schuren schilderen en materiaal laten regelen. Verder heb ik een kraan dat lekt en ik ben niet tevreden over de kwaliteit. Het is in de badkamer. Mogelijk dat dit vervangen zou kunnen worden door een thermostaatkraan.

Buiten kraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aanleggen in de achtertuin. De kraan kan ik zelf kopen. De afstand meterkast naar de kraan is ongeveer 5 of 6 m. De meterkast is bij de voordeur. Ik beschikt over een kruipruimte. Aansluiten met tyleenslang.

Buitenkraan aanleggen

Graag offerte voor het aanleggen van een buitenkraan. Aftappen van waterleiding bij de wastafel in badkamer, direct door de muur heen naar buiten toe. Hooguit halve meter leiding nodig. Van binnen af te sluiten ivm vorst. Indien mogelijk buiten een kraan met twee aansluitingen, zodat er permanent een tuinslang aangesloten kan worden, en er een tappunt vrij blijft..

Vaatwasseraansluiting maken

Wij overwegen een vrijstaande vaatwasser te kopen. Ik zie in de keuken wel een punt waar een afvoer in kan, maar geen aansluiting. Er is wel een koudwaterleiding met kraan die naar buiten gaat. Deze kraan is door leeftijd en, ik vermoed, langdurig niet gebruikt te zijn geweest ook niet meer te sluiten, dus kan ook vervangen worden. Wat zouden de kosten zijn? Het kastje in de foto zit tussen twee andere kastjes. De vaatwasser zal naast het blok worden geplaatst, dus de afvoer/aanvoer moet ook door dat kastje. Ik neem aan dat dat ook met - eventueel verlengde - kabels aan de vaatwasser zelf kan worden geregeld.

Buitenkraan achtertuin aanleggen

Wij zoeken een loodgieter om buiten een waterkraan aan te leggen voor in de achtertuin. We willen een vorstvrije kraan en alles moet nog geheel aangelegd worden.

Uitbouw achter

Wij willen graag een uitbouw realiseren aan de achterzijde van het huis. Dit gaat om een uitbouw van 5,4 meter breed en 1,2m diep Beide buren hebben al een uitbouw, beide muren zijn vanuit de bouw verlengt. De uitbouwen zijn 1,2 rechts en 2,4 links. Wij hebben een kozijn met openslaande duren die wij mee willen nemen in de uitbouw. Ook hebben wij vloerverwarming im de woning en willen dit ook graag in de uitbouw. Verder willen wij een dubbel wandcontact doos en een kraan buiten en lichtpunt moeten verlegt worden.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buiten kraan laten plaatsen. Van af het water in de meterkast naar buiten is ongeveer 10 meter. De kraan moet vorst vrij zijn. Graag de offerte inclusief al het materiaal.

Dakelementen plaatsen en vastmaken

Graag laat ik 8 dakelementen plaatsen. De fabricaat is IsoVlas van 1220 mm breed en 324 mm hoog. 51 m2 bevestigen met 99 stuks tellerkopschroeven 8 x 400 mm. Het is nieuwbouw, nok en muurplaten zijn geplaatst. Het moet van buiten geplaatst worden met een kraan. Het gaat om het leggen en vastmaken, de dakelementen worden momenteel al in een fabriek gemaakt.

Buitenkraan plaatsen

Binnen bij de achterdeur zit een gat in de grond met de kraan van daar moet er een leiding door de muur naar buiten en dan een kraan plaatsen ongeveer 2 meter leiding.

Partners

Partners van Casius