Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor honeywell cv repareren of vervangen en radiator knoppen repareren:

Honeywell cv repareren of vervangen en radiator knoppen repareren

Ik wil mijn motor van cv Honeywell laten repareren of vervangen. Mogelijk blijft de veer steken. Daarnaast zitten 2 radiator knoppen die niet goed draaien.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor honeywell cv repareren of vervangen en radiator knoppen repareren uit heel Nederland:

Cv kamerthermostaat vervangen

Ik wil mijn oude kamerthermostaat vervangen door een nieuwe. Over twee weken gaan we verhuizen. Het gaat om een Honeywell waarin iets ook omgezet moet worden.

Honeywell Evohome systeem met wifi laten installeren

Huidige situatie: * Gang: radiator met ‘domme thermostaatknop” * Woonkamer/Keuken (gedeeltelijk open): 3 radiatoren met ouderwetse niet regelbareopen/dicht knop (2 verticaal geplaatst, 1 horizontaal) * 4 slaapkamers (bovenverdieping): alle 4 voorzien van ‘domme thermostaatknop’ * Badkamer: 1 radiator voorzien van ‘domme thermostaatknop’ * Zolder: Itho Hr-comciketel Kli-Max 2 HR42 CW6 uit. Ik wil graag een nieuw (slim) thermostaat pakket laten plaatsen waarbij ik ruimtes afzonderlijk kan verwarmen. 3 van de 4 slaapkamers staat de verwarming nooit aan en in 1 staat deze ’s winters altijd aan. Op de dagen dat ik werk hoeft de verwarming in de woonkamer/keuken dan niet aan overdag terwijl dat nu wel het geval is anders wordt de slaapkamer niet warm, in de badkamer staat de CV ook nooit aan. In de gang staat de CV ’s winters wel aan. Heb gelezen dat de Honywell Evohome geplaatst zou kunnen worden in combinatie met mijn ketel. Weet niet of er ook aanpassingen aan de ketel moeten gebeuren. Denk dat ik dan 5 kranen nodig heb (woonkamer/keuken 3, gang 1, slaapkamer 1).

Vervangen van CV ketel

Vervanging CV ketel Vaillant 24-28c Solide combiketel. Vloerverwarming aanwezig op begane grond, moet de nieuwe ketel op aangesloten worden. In bezit van Honeywell chronoterm vision termostaat. Voorkeur voor Remeha Calenta 28c cw4. Ik heb mij laten vertellen dat bij een nieuwe cv ketel het rookgasafvoerkanaal ook vervangen moet worden en een nieuwe vuil afscheider aangesloten moet worden? Oude ketel mag ook afgevoerd worden.

Hybride lucht- luchtwarmtepomp installeren

Ik heb interesse in een hybride lucht-luchtwarmtepomp en laat me graag adviseren. Bestaande situatie is een CV HR ketel. Kamers worden geregeld via Evo Home systeem van Honeywell. Huidige gas verbruik is Circa 2000 m3 per jaar. Daarnaast zijn er 18 zonnepanelen geïnstalleerd, goed voor circa 3500 kwh per jaar. Zelf verbruiken wij circa 3200 kwh per jaar.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Volgens de NUON hebben wij met onze stadverwarming (honeywell thermostaat) een doorbrander. De CV klep zou vervangen moeten worden.

Honeywell Evohome thermostaat en radiatoren installeren

Ik zou graag willen dat er 2 radiatoren aangesloten worden op onze CV (radiatoren hangen al, pexfit hoofdleiding). Verder heb ik een compleet Evohome systeem liggen wat ik ook graag aangesloten wil laten hebben (6 thermostaatkranen). Vraag is of er een overdruk ventiel nodig gaat zijn?

Draadloze Honeywell Evohome thermostaat leveren en installeren

Ik zou graag een Evohome systeem laten plaatsen, draadloos aangesloten en via Opentherm aangestuurd. Inclusief 3 thermostaatkranen voor zonneregeling voor in de woonkamer, keuken, badkamer. Onze cv-ketel is een Intergas HRE 36/30 (OT). Het systeem moet draadloos aangesloten worden, zodat hij niet vast op een plaats staat, en moet via Opentherm geschakeld worden. Tevens in de installatie de thermostaatkranen en het inregelen van het Evohome systeem opnemen. De multizone mag eventueel uit meerdere ruimtes bestaan dan boven beschreven. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en plaatsing van het systeem.

Honeywell Evohome systeem aansluiten

Ik wil graag een offerte voor het Honeywell evohome systeem op mijn CV met 11 radiatoren en vloerverwarming. Op 5 radiatoren is geen thermostaat kraan geïnstalleerd. De ketel is een intergas Kombi (36/30) geloof ik. Graag offerte voor compleet systeem, zodat elke ruimte apart is aan te sturen.

CV-ketel vervangen

Ik wil graag een offerte van jullie vragen voor de CV-ketel vervangen. Mijn oud CV-ketel is Vaillant VHRjr oud, werkt met Honeywell Chronotherm IV, vloerverwarming en radiator, ook voor warm water in badkamer. Ik heb interesse in Intergas HRE A 36/30 of Intergas HReco 36 of Vaillant ecoTEC Plus 30-34 CW5 compleet met materiaal, montage en een vuilvervanger. Advies en opties voor een thermometer vraag ik graag. Kunt u een gedetailleerd offerte naar deze email sturen? Alvast bedankt!

Stadsverwarming met storing in de thermostaat

Graag het verzoek om mijn Stadsverwarming themostaatklep na te kijken en indien nodig te vervangen. Mogelijk is er ook vuil in filter terechtgekomen. Ik heb wel warm tapwater, maar de CV doet het niet. Er is een Kamstrup installatie systeem aanwezig. Ik heb een ronde Honeywell kamer thermostaat in de woonkamer. Graag een bedrijf dat erkend is.

Partners

Partners van Casius