Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor zonnepanelen tijdelijk verwijderen:

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Het gaat om een woning met 10 panelen (REC260PE) SMA omvormer. Deze moeten tijdelijk van het dak vanwege vernieuwing van de dakpannen. En later weer erop. Hoef geen moeilijk offerte. De zonnepanelen heb ik zelf op het dak getild met de installateur, zoek iemand met verstand van zaken die in de buurt wilt en snel een zakcentje wilt verdienen.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonnepanelen tijdelijk verwijderen uit heel Nederland:

Dakpannen vervangen

Ik zoek een dakdekker die mijn gehele dak kan voorzien van keramische dakpannen. Momenteel wordt het dak bedekt met betonnen dakpannen. De totale oppervlakte van het dak is ongeveer 200 m2. Het gaat om een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is. Het enige obstakel punt is het feit dat er twaalf zonnepanelen op het dak bevestigd zijn. Deze moeten tijdelijk verwijderd worden. Wij hebben momenteel betonnen dakpannen en overwegen die te vervangen door keramische dakpannen. vrijstaande woning.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

De dakpannen moeten worden vervangen en de 8 zonnepanelen moeten dan tijdelijk verwijderd en weer teruggeplaatst worden.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Onze gekochte woning heeft zonnepanelen, 10 stuks. Maar wij willen een dakkapel plaatsen. Dus de panelen moeten er eerst af en daarna weer geplaatst worden. Met dan 5 panelen onder de dakkapel terug en de ander 5 op het koperen dak van de uitbouw. Graag een indicatie wat dat gaat kosten het is in de woonplaats Heerhugowaard. Dus de panelen blijven op het zelfde adres. DE panelen zijn 6 a 7 jaar oud. Graag hoor ik van jullie . Via de mail aub.

Nieuw dak met isolatie aan buitenzijde

Wij hebben een pannendak dat in matige staat is. Houtwerk in orde, zo lijkt het, maar pannen slecht (mos, sommige gebroken, liggen scheef). De zolder is momenteel aan de binnenzijde geisoleerd, bij voorkeur halen we dat weg en isoleren het dak aan de buitenzijde (warm dak) met volledig nieuwe pannen. De zonnepanelen die het dakvlak bedekken aan een zijde (20 stuks, volledige dakzijde is belegd dus) moeten dan tijdelijk verwijderd en teruggeplaatst worden. Alternatief zou zijn om zonnecelpannen te leggen, maar daarover vind ik nog weinig informatie. Weet u daar iets van?

Groot aantal zonnepanelen demonteren en later weer monteren

Wij hebben als vastgoedonderhoudsbedrijf een offerteaanvraag gekregen voor het schilderen van 96 woningen te Gouda. Nu zijn er echter bij een aantal woningen op de zadeldaken aan de achterzijde zonnepanelen aanwezig die voor de uitvoering van de schilder werkzaamheden tijdelijk gedemonteerd, opgeslagen en daarna weer gemonteerd dienen te worden. Wij ontvangen hiervoor graag van u geheel vrijblijvende offerte uiterlijk woensdag 7 februari omdat wij 9 februari de offerte in moeten dienen. Het betreft 20 woningen aan de slootzijde met 3 panelen. De overige woningen zijn 27 woningen met 6 panelen (panelen zitten vastgeschroefd met klemmen).

Zonnepanelen verwijderen en opnieuw monteren

Wij zijn van plan om op 31 oktober een dakkapel te laten plaatsen op de zolder (twee-onder-een-kap). Hiervoor is het nodig 3 zonnepanelen hoger op het dak te plaatsen. Zouden jullie de volgende werkzaamheden voor ons uit kunnen voeren? · Tijdelijk verwijderen van de zonnepanelen (voor 31 oktober) · Herplaatsen zonnepanelen, hoger op het dak/ boven de dakkapel (na 31 oktober) Ook reacties zijn welkom die alleen de zonnepanelen kunnen verwijderen, deze stap is essentieel. Het terugplaatsen is een tweede.

Vervangen van de groepenkast en nieuwe aardlekschakelaars

Wij hebben het volgende probleem: er is veelvuldig uitval van de aardlekschakelaar, maar de oorzaak is niet te achterhalen. Het leken eerst de nieuwe zonnepanelen te zijn (aangesloten op de wasmachinegroep). Deze groep is omgeleid en heeft eigen aardlekschakelaar gekregen en valt niet meer uit. Het leek even te helpen, maar nu begint het weer. Het uitvallen is altijd direct te verhelpen, zodat niet duidelijk is waar het vandaan komt. Het tijdelijk uitschakelen van meerdere groepen om zo te zoeken waar het zit is geen optie: het kan dagen duren, of uren, dat het weer gebeurd. Ik dacht dat als de oude stoppenkast vervangen wordt en elke groep zijn eigen aardlek krijgt, niet alles in een keer uitgaat, zoals nu. Of zijn er andere opties? Graag contact hierover en een mogelijke prijsopgave.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Ik wil graag 21 zonnepanelen demonteren inclusief bevestiging en dezelfde 21 zonnepanelen na plaatsing van een nokverhoging weer monteren en de installeren op hetzelfde dak en op de nokverhoging. Klus moet medio juli worden uitgevoerd.

Dakpannen vervangen

Hellend dak 40 m2 dakpannen vervangen. Nokpannen vervangen. 8 meter. Boeiboord maken of kantpannen gebruiken. Nu loodslabben aanwezig. 1 luchtdoorvoer pijpje vervangen. Let op: Achterkant: zonnepanelen aanwezig. Zullen even losgekoppeld moeten worden. Dakraam aanwezig. Lekkage gehad door beluchtiger en nokpannen. Zelf tijdelijk hersteld. Voorkant: Dakbeschot en panlatten voorzijde dit jaar nog vervangen.

Dak met dakpannen vervangen

Ik wil graag de pannen van onze tussenwoning laten vervangen. De woning is 7.5 meter breed. Op dit moment liggen er zonnepanelen op. Deze dienen tijdelijk verwijderd te worden en weer terug geplaatst. De vakman dient de aantal pannen te berekenen, te leveren en te plaatsen.