Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor cv-ketel verplaatsen:

CV-ketel verplaatsen

Wij willen graag onze cv-ketel iets laten verplaatsen. Deze bevind zich momenteel in het midden van de voorzolder. Deze moet een meter of 2 opgeschoven worden. Ook willen we onze laten informeren of de huidige cv ketel nog wel aan onze eisen voldoet. Het gaat hier om een Remea Quinta 28c. Zou graag een afspraak met u willen maken om door u een vrijblijvende offerte op te laten maken.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cv-ketel verplaatsen uit heel Nederland:

Verwarmingsinstallatie aanleggen

Aanleg van een complete verwarmingsinstallatie. We hebben nu een pelletkachel, maar dit is te koud. Er moet een cv ketel komen en radiatoren in onder andere; de woonkamer, slaapkamer, keuken en op zolder.

CV installatie compleet installeren

In een eengezinswoning van 82 m2 woonoppervlak dient een complete CV installatie geplaatst te worden. De gaskachel is inmiddels al verwijderd en de leiding afgesloten. Het gaat om een CV ketel, radiatoren en de leidingen.

Gasleidingen in de nieuwbouwwoning aanleggen

Betreft aan te leggen gasleidingen in een nog casco nieuwbouw woning. Met keuken aan de voorzijde en cv-ketel op de zolder etage. Het huis moet nog gebouwd worden en zal bestaan uit 3 woonlagen.

Vervangen en plaatsen nieuwe cv ketel

Betreft het vervangen van de huidige CV ketel. Nieuwe Nefit Type Trentline II HRC 30/CW5 plaatsen.

Onderhoudsbeurt CV ketel

Ik wil een onderhoudsbeurt voor mijn VR combi cv ketel. Het liefst door een klein, vakkundig bedrijf.

CV ketel nakijken

Er zijn wat problemen met de cv ketel geeft soms warm en koud water onder de douche.

Draaiknop verwarming vervangen

Draaiknop verwarming is afgebroken, verwarming slaapkamer,hij is afgebroken op het zwarte plastic, ringetje en pin nu zichtbaar en zonder schade. De verwarming staat nu constant te gloeien. Hoeveel zou dit kosten? Wij hebben moderne thermostaat en cv-ketel, renovatie appartementen.

CV- en loodgieterswerk

Graag zo spoedig mogelijk een offerte voor het plaatsen van een nieuwe cv ketel, 10 radiatoren en loodgieterswerk.

CV-ketel en warmtepomp boiler vervangen

De Dimplex boiler (type LBW 300 met WTW-unit) moet afgekoppeld worden en afgevoerd worden, vanaf zolder. Plaatsen van nieuwe ventilatie box en eventueel vervangen van de CV ketel (intergas HR KK36-30, deze is nu nog goed werkend, maar misschien niet voldoende vermogend?) door beter alternatief voor sneller warm water. Graag hierover uw advies.

Agpo ketel vervangen

Ik wil mijn huidige CV-ketel, Agpo Econpact225c, laten vervangen en laat mij graag informeren over de mogelijkheden. Het betreft een appartement van 100 m2 groot.

Partners

Partners van Casius