Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vaillant ecotec cv ketel installeren:

Vaillant Ecotec CV ketel installeren

CV ketel vervangen in appartement. Ik heb zelf in gedachten de Vaillant Ecotec 25-30 CW4. Deze heeft een actie met een gratis thermostaat. Ik kan geen vulkraan vinden vlakbij de ketel. Deze moet eventueel worden aangelegd. Kunt u deze of een ander gelijkwaardig model aanbieden, in ieder geval een CW4 ketel.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaillant ecotec cv ketel installeren uit heel Nederland:

Leveren & installeren Vaillant ecoTEC exclusive 25-35/

Leveren en installeren: Vaillant ecoTEC exclusive VHRVaillant nr:voorzien van opentherm module Vaillant VR33 Vaillant nr:Ketel komt in plaats van bestaande HR ketel, rookgasdoorvoer op 1,5 mtr, plat dak, eenvoudig bereikbaar.

Vaillant CV ketel plaatsen

Er dient een nieuwe vaillant ecotec cw5+ geplaatst te worden voor een vaillant 242e. Alle leidingen bevinden zich binnen 1 meter. De ketel hangt in de bijkeuken en de afvoer gaat door de verdiepingsvloer en daarna met een bochtje na 1 meter ongeveer door het schuine dak naar buiten. Dit dak zit boven de garage.

Onderhoud aan CV-ketel en kraan vervangen

Graag een prijsopgave voor CV-onderhoud aan een Vaillant EcoTec Plus VHR en het vervangen van een keukenkraan.

Huidige HR-ketel vervangen

Ik wil graag mijn HR ketel laten vervangen. Ik heb eerder een offerte gehad voor een Vaillant ecoTEC plus VHR 34/5- 5 L CW6. Maar het mag ook iets anders zijn dat vergelijkbaar is. Alle voorzieningen zijn aanwezig. De woning is 3 laags met twee badkamers (2 douches en een bad). Betreft een woning uit 1903. De woning is ongeveer 210 m2.

CV-ketel vervangen

We willen graag een offerte voor aanschaf en het vervangen van onze CV Ketel. De huidige AWB 2-hr ketel hangt bij ons op zolder. Bij het vervangen zien we graag dat minimaal onderstaande activiteiten worden uitgevoerd: - Demonteren oude cv-ketel en expansievat - Monteren nieuwe cv-ketel (Remeha Tzerra M 28c Plus CW4 / Vaillant ecoTEC plus VHR 25-30 CW4) - Monteren nieuw expansievat - Vervangen rookgasafvoer/dakdoorvoer (schuin dak) - Vervangen gaskogelkraan - Vervangen vul- en aftapkraan - Vervangen inlaatcombinatie - Vervangen vulkraan met keerklep- en beluchter - Nieuwe vulslangset - Aansluiten van nieuwe installatie op bestaande leidingen - Monteren nieuw overstortventiel - Materiaal voor bedrijfsklare ketel - Koolmonoxidemeting - Afregelen van de ketel - Controle leidingen op gaslekkages - Meenemen oude cv-ketel en expansievat

CV-ketel vervangen

Ik wil graag een offerte van jullie vragen voor de CV-ketel vervangen. Mijn oud CV-ketel is Vaillant VHRjr oud, werkt met Honeywell Chronotherm IV, vloerverwarming en radiator, ook voor warm water in badkamer. Ik heb interesse in Intergas HRE A 36/30 of Intergas HReco 36 of Vaillant ecoTEC Plus 30-34 CW5 compleet met materiaal, montage en een vuilvervanger. Advies en opties voor een thermometer vraag ik graag. Kunt u een gedetailleerd offerte naar deze email sturen? Alvast bedankt!

CV-lekkage verhelpen

We hebben net een nieuw huis gekocht waarvan we al wisten dat we de CV ketel (16 jaar oud) moesten vervangen. Dit hebben we vorige week woensdag gedaan, via TotaalWarmte een Vaillant EcoTec Plus CW4. Net als met de oude ketel blijft de waterdruk extreem snel zakken. Afgelopen vrijdag nog bij gevuld en nu we van een lang weekend zijn teruggekomen weer op 0,0 bar. We hebben wel druk in de waterkraan. TotaalWarmte gaf aan dat we hiervoor een loodgieter moeten inschakelen, dat het probleem niet bij CV ligt, maar waarschijnlijk een lekkage is. Ik hoor graag of jullie kunnen helpen en zo ja, wat de geschatte kosten zijn en op wat voor een termijn iemand langs kan komen.

Vervanging HR ketel

Onze Nefit HR ketel moet vervangen worden. Wij zoeken een installateur die deze werkzaamheden kan uitvoeren. Ik wil graag twee prijzen ontvangen, één prijs inclusief het meeleveren van een Vaillant Ecotec Plus VHR ketel en een prijsopgave met daarin de kosten voor alleen het vervangen van de oude voor de nieuwe ketel.

Oude CV-ketel laten vervangen

Vaillant ecoTEC plus VHR NLHR Combiketel met A-label pompkW CW5+

Vaillant ecoTEC ketel leveren en installeren

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en installeren van een Vaillant ecoTEC plus VHRCW5+ ketel of gelijkwaardig.

Partners

Partners van Casius