Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Capelle aan den IJssel:

WC- en douchestang vervangen

Ik wil mijn wc en douche stang laten vervangen. De materialen zijn niet in mijn bezit.

Rookkanaal vervangen

Ik heb een kleine PDF gemaakt om het beter uit te kunnen leggen, deze kunt u hier vinden: -dekker. Nl/Vervanging%20rookkanaal. Pdf

Kruipluik aanbrengen in aanbouw en afschot in riool herstellen

We hebben regelmatig verstopping in een gedeelte van ons riool. Uit rioolinspectie blijkt dat dit ontstaat door een fout die is gemaakt bij het plaatsen van het riool ten tijde van de aanleg van de aanbouw. Op dat moment is er een verkeerd afschot gemaakt. Om dit probleem op te kunnen lossen zal er eerst een kruipluik in de aanbouw moeten worden gemaakt. De ruimte hiervoor is beperkt, omdat er vloerverwarming is aangebracht in een groot deel van de vloer. Daarna zal het bestaande riool in de aanbouw met de juiste afschot moeten worden geplaatst. Onduidelijk is of er voldoende ruimte is onder de aanbouw of dat er nog gegraven moet worden. En let op: In Capelle aan den IJssel is sprake van een hoge grondwaterstand.

CV-ketel verplaatsen

Wij willen graag onze cv-ketel iets laten verplaatsen. Deze bevind zich momenteel in het midden van de voorzolder. Deze moet een meter of 2 opgeschoven worden. Ook willen we onze laten informeren of de huidige cv ketel nog wel aan onze eisen voldoet. Het gaat hier om een Remea Quinta 28c. Zou graag een afspraak met u willen maken om door u een vrijblijvende offerte op te laten maken.

Klussen in de keuken en toiletruimte

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren: - Vervangen Grohe keukenkraan (nieuwe kraan al in bezit). - Het vastzetten van 2 toiletzittingen Villeroy en Boch type Avio (2009). - Paneelplaatje bediening spoelbak toilet zit los (merk Wisa Chroom).

Thermostaatkranen op radiatoren plaatsen

Ik heb nu stadsverwarming met een thermostaat aan de muur die niet werkt. Ik zou graag op de 3 radiatoren in de woonkamer thermostaatknoppen willen. De rest van de radiatoren gebruik ik niet in huis. Is dit mogelijk of werkt dit niet? En wat zijn de kosten in dat geval van aanschaf en plaatsing?

Afvoer- en aanvoerleidingen aanleggen

Er komt op de 2e verdieping een badkamer met douche en toilet. Hiervoor moeten de aanvoer- en afvoerleidingen worden aangelegd. Er zijn op de zolder wel leidingen voor de wasmachine. Ik hoor graag een prijsindicatie voor deze klus.

Stadsverwarming repareren, kamerthermostaat klep sluit niet

Heer/mevrouw, Wij wonen in Capelle aan den IJssel en hebben stadsverwarming, energieleverancier is Eneco. Bij ons thuis is er met iemand van Eneco langs gekomen en alles werkt naar behoren alleen sluit de kamer thermostaatklep niet meer. Je hoort hem wel 'klikken' dat hij reageert op onze Nest thermostaat, maar hij sluit niet. Hij blijft warm. Wij zoeken hiervoor iemand die ons probleem kan verhelpen.

Stadsverwarming repareren

Mijn stadverwarming blijft maar branden ook al staat de thermostaat op 12 graden. Het wordt hier dus snikheet in de kamer. Svp spoedreparatie

Daalderop boiler repareren

Wij willen graag de vakman de Daalderdop laten repareren en als dat eventueel geen oplossing is willen wij de 15 liter boiler laten vervangen (onderbouw). De reset knop veert overigens ook niet meer. Wij ontvangen graag een offerte voor gehele vervanging en plaatsing. Plus offerte voor alleen aansluiten als ik er zelf een koop.

Gat boren in muur van beton

Gat voor afzuigkap door betonmuur.

Vaillant Ecotec CV ketel installeren

CV ketel vervangen in appartement. Ik heb zelf in gedachten de Vaillant Ecotec 25-30 CW4. Deze heeft een actie met een gratis thermostaat. Ik kan geen vulkraan vinden vlakbij de ketel. Deze moet eventueel worden aangelegd. Kunt u deze of een ander gelijkwaardig model aanbieden, in ieder geval een CW4 ketel.

Radiatoren vervangen

Ik heb stadsverwarming. Ik wil 3 radiatoren laten vervangen. Als het mogelijk is, de radiatoren bij Praxis bestellen en laten bezorgen. De klusman moet ze dan plaatsen en de oude meenemen. In woonkamer: 700 x 1800 dubbelplaats en 200 x 3000 in studeerkamer: 700 x 1600 dubbelplaats. Inclusief thermostaat kranen.

Houthaard plaatsen en installeren

Ik wil bij jullie een houthaard kopen en die dan laten installeren. Hij komt tegen een muur waar zo een afvoer naar buiten gemaakt kan worden. Deze muur is namelijk ook de buitenmuur. Maar ik weet niet of dit kan en of die pijp dan langs de buitenkant van mijn huis gaat, dat wil ik liever niet namelijk.

Thermostaat kraan van verwarming vervangen

In de huiskamer is de thermostaatkraan afgebroken doordat er een stoel tegen aan is geduwd. Nu blijft hij voluit aanstaan. Ik heb stadsverwarming, dus zet ik nu alle warm water toevoer stop.

Rookkanaal installeren voor de houtkachel

Het rookkanaal moet aangesloten worden op de bestaande schoorsteen. In de schoorsteen loopt een metalen koker. De houtkachel is reeds aanwezig, de andere materialen niet. Er zou ook een vloerplaat geleverd moeten worden.

Radiator in de gang vervangen

De radiator in de gang vervangen door een een hoge smalle. De werkplek is goed bereikbaar. De oude radiator blijft in bezit van de klant.

Thermostatische bad/douche mengkraan vervangen

Het demonteren van de oude bad/douche mengkraan (zie bijgevoegde foto van huidige mengkraan). Het leveren en plaatsen van een Grohe Grohterm 800 bad/douche thermostatische mengkraan. De werkplek is goed bereikbaar.

Lekkagepunten van een verwarming herstellen

Graag ontvang ik een prijs van u voor het herstellen van 3 lekkagepunten van een verwarming. Zie foto om een indicatie te krijgen van de aansluitingen van de lekkages. De rechterleiding die uit de grond komt iets verlengen zodat het wat netter afgewerkt is.

Toilet plaatsen

Oude toilet weghalen en nieuwe ervoor in de plaats zetten. Gelieve zo snel mogelijk (voor het einde van de maand). BVD

Koelcel laten bouwen

Ik ben zelf een koelmonteur die op zoek is naar een bedrijf, die de panelen van een koelcel kan bouwen in een grote bedrijfshal. De koelcel moet voldoen aan de volgende afmetingen L x B x H van 15 x 15 x 6 meter. De technische onderdelen zullen door mij worden geleverd en gemonteerd.

Waterleiding met buitenkraan aanleggen

Graag wil ik een buitenkraan aan laten leggen. Er zal een aftapping in de waterleiding gemaakt moeten worden. Zal of via de meterkast gaan of via het luik bij de voordeur. Graag adviseren wat hierin de mogelijkheden zijn.

Radiatoren vervangen

Er dienen 3 radiatoren (CV) vervangen te worden. Betreft een met de afmeting van 200 x 40 cm en twee keer de afmeting 50 x 90 cm. Graag een offerte inclusief arbeidsloon.

Afvoer wasmachine repareren

De afvoer voor de wasmachine is verkeerd uitgevoerd waardoor lekkage bij buren. Wasmachine is in een inbouwkeuken. Waarschijnlijk moeten de keukenkastjes eruit. Foto's voor indicatie prijs kan ik maken.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Wij willen graag de CV ketel van de een kant van de zolder verplaatsen naar de andere kant van de zolder (c.a. 6 meter). De gas-, water- en afvoerleidingen liggen nu alleen aan de kant waar de ketel hangt. De leidingen moeten weggewerkt worden in de vloeren en wanden. Deze klus zal onderdeel zijn van een zolderverbouwing.