Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verwarmingssysteem op grondwarmte en zonnepanelen aanbrengen, verticale warmtepomp installatie, bodem- warmtepomp plaatsen, warmtepomp aanleggen, warmtesysteem vervangen, advies en aanleggen verwarmingssysteem jaren '30 woning, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming plaatsen, grondwaterwarmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van een warmtepomp, warmtepomp Nefit Enviline plaatsen, warmtepomp plaatsen, aardwarmte plaatsen, woning "all- electric" maken, grondwaterwarmtepompsysteem of Lucht- waterpomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Capelle aan den IJssel:

Radiatoren op stadsverwarming inregelen

Wij verwarmen ons huis via stadsverwarming. Bij het aanzetten van de verwarming zijn er 2 radiatoren die niet voldoende warm worden. Wij willen deze radiatoren graag laten inregelen. Het gaat om een radiator op de begane grond en 1 op zolder.

Waterleiding aanleggen voor bidet

In de WC wil ik een waterleiding maken vanuit de wasbak naar de WC om een bidet aan te sluiten. Het gaat over een afstand van 1,5 m.

Keukenkraan laten vervangen

Wij willen de mengkraan die in het aanrechtblad in de keuken gemonteerd zit, vernieuwd hebben en zijn benieuwd naar uw prijzen. Het betreft: demontage "oude" mengkraan en montage nieuwe mengkraan. En dan graag een offerte met prijzen inclusief levering van een nieuwe mengkraan en zonder levering van een nieuwe mengkraan. De huidige mengkraan is een standaard verchroomde mengkraan met een hoogte van ongeveer 200 mm en een licht gebogen uitloop van ongeveer 250 mm.

Keramische douchekraan vervangen

Onze huidige douchekraan geeft geen koud water meer zodat wij denken dat het keramisch deel kapot is. Op jullie site zagen wij ee kraan van net geen 120,00. Wat kost het om de kraan door een van jullie vakluite laten vervangen?

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Het gaat om een woning met 10 panelen (REC260PE) SMA omvormer. Deze moeten tijdelijk van het dak vanwege vernieuwing van de dakpannen. En later weer erop. Hoef geen moeilijk offerte. De zonnepanelen heb ik zelf op het dak getild met de installateur, zoek iemand met verstand van zaken die in de buurt wilt en snel een zakcentje wilt verdienen.

WC-reservoir laten vervangen

Ons wc reservoir blijft lopen, we hebben de kap eraf gehaald en moeten nu met de hand de vlotter bedienen. We willen dat er een nieuwe stortbak wordt geplaatst en aangesloten. Het gaat om een laag reservoir met wateraansluiting rechts.

WTW-installatie installeren

Wat is de functie van het gebouw? Woning. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 2 tot 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een WTW installatie, maar hier zijn geen filters voor te krijgen en een merk staat er niet op. Hier heb ik een schuimrubber filter voor gemaakt, maar dit werkt niet goed meer. Graag een nieuwe installeren.

Vloerverwarming aanbrengen

Vloerverwarming dient geïnstalleerd te worden in pas aangeschaft huis (bj 1961). Ongeveer de helft van de vloer bestaat uit houten skelet, de andere helft (uitbouw) betreft gestort beton. Woning beschikt over een CV ketel. Vloer zullen wij kaal opleveren. Werkzaamheden en materialen geheel door vakman uitgevoerd. Graag ook advies over welk systeem te installeren. Vloeroppervlakte is bij elkaar zo'n 40 m2.

Lucht - Water warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Aanleg van de hybride warmtepomp. Dit moet een lucht-water warmtepomp worden en ik wil hier graag meer informatie over.

WC- en douchestang vervangen

Ik wil mijn wc en douche stang laten vervangen. De materialen zijn niet in mijn bezit.

Rookkanaal vervangen

Ik heb een kleine PDF gemaakt om het beter uit te kunnen leggen, deze kunt u hier vinden: -dekker. Nl/Vervanging%20rookkanaal. Pdf

Kruipluik aanbrengen in aanbouw en afschot in riool herstellen

We hebben regelmatig verstopping in een gedeelte van ons riool. Uit rioolinspectie blijkt dat dit ontstaat door een fout die is gemaakt bij het plaatsen van het riool ten tijde van de aanleg van de aanbouw. Op dat moment is er een verkeerd afschot gemaakt. Om dit probleem op te kunnen lossen zal er eerst een kruipluik in de aanbouw moeten worden gemaakt. De ruimte hiervoor is beperkt, omdat er vloerverwarming is aangebracht in een groot deel van de vloer. Daarna zal het bestaande riool in de aanbouw met de juiste afschot moeten worden geplaatst. Onduidelijk is of er voldoende ruimte is onder de aanbouw of dat er nog gegraven moet worden. En let op: In Capelle aan den IJssel is sprake van een hoge grondwaterstand.

CV-ketel verplaatsen

Wij willen graag onze cv-ketel iets laten verplaatsen. Deze bevind zich momenteel in het midden van de voorzolder. Deze moet een meter of 2 opgeschoven worden. Ook willen we onze laten informeren of de huidige cv ketel nog wel aan onze eisen voldoet. Het gaat hier om een Remea Quinta 28c. Zou graag een afspraak met u willen maken om door u een vrijblijvende offerte op te laten maken.

Klussen in de keuken en toiletruimte

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren: - Vervangen Grohe keukenkraan (nieuwe kraan al in bezit). - Het vastzetten van 2 toiletzittingen Villeroy en Boch type Avio (2009). - Paneelplaatje bediening spoelbak toilet zit los (merk Wisa Chroom).

Thermostaatkranen op radiatoren plaatsen

Ik heb nu stadsverwarming met een thermostaat aan de muur die niet werkt. Ik zou graag op de 3 radiatoren in de woonkamer thermostaatknoppen willen. De rest van de radiatoren gebruik ik niet in huis. Is dit mogelijk of werkt dit niet? En wat zijn de kosten in dat geval van aanschaf en plaatsing?

Afvoer- en aanvoerleidingen aanleggen

Er komt op de 2e verdieping een badkamer met douche en toilet. Hiervoor moeten de aanvoer- en afvoerleidingen worden aangelegd. Er zijn op de zolder wel leidingen voor de wasmachine. Ik hoor graag een prijsindicatie voor deze klus.

Stadsverwarming repareren, kamerthermostaat klep sluit niet

Heer/mevrouw, Wij wonen in Capelle aan den IJssel en hebben stadsverwarming, energieleverancier is Eneco. Bij ons thuis is er met iemand van Eneco langs gekomen en alles werkt naar behoren alleen sluit de kamer thermostaatklep niet meer. Je hoort hem wel 'klikken' dat hij reageert op onze Nest thermostaat, maar hij sluit niet. Hij blijft warm. Wij zoeken hiervoor iemand die ons probleem kan verhelpen.

Stadsverwarming repareren

Mijn stadverwarming blijft maar branden ook al staat de thermostaat op 12 graden. Het wordt hier dus snikheet in de kamer. Svp spoedreparatie

Daalderop boiler repareren

Wij willen graag de vakman de Daalderdop laten repareren en als dat eventueel geen oplossing is willen wij de 15 liter boiler laten vervangen (onderbouw). De reset knop veert overigens ook niet meer. Wij ontvangen graag een offerte voor gehele vervanging en plaatsing. Plus offerte voor alleen aansluiten als ik er zelf een koop.

Gat boren in muur van beton

Gat voor afzuigkap door betonmuur.

Vaillant Ecotec CV ketel installeren

CV ketel vervangen in appartement. Ik heb zelf in gedachten de Vaillant Ecotec 25-30 CW4. Deze heeft een actie met een gratis thermostaat. Ik kan geen vulkraan vinden vlakbij de ketel. Deze moet eventueel worden aangelegd. Kunt u deze of een ander gelijkwaardig model aanbieden, in ieder geval een CW4 ketel.

Radiatoren vervangen

Ik heb stadsverwarming. Ik wil 3 radiatoren laten vervangen. Als het mogelijk is, de radiatoren bij Praxis bestellen en laten bezorgen. De klusman moet ze dan plaatsen en de oude meenemen. In woonkamer: 700 x 1800 dubbelplaats en 200 x 3000 in studeerkamer: 700 x 1600 dubbelplaats. Inclusief thermostaat kranen.

Houthaard plaatsen en installeren

Ik wil bij jullie een houthaard kopen en die dan laten installeren. Hij komt tegen een muur waar zo een afvoer naar buiten gemaakt kan worden. Deze muur is namelijk ook de buitenmuur. Maar ik weet niet of dit kan en of die pijp dan langs de buitenkant van mijn huis gaat, dat wil ik liever niet namelijk.

Thermostaat kraan van verwarming vervangen

In de huiskamer is de thermostaatkraan afgebroken doordat er een stoel tegen aan is geduwd. Nu blijft hij voluit aanstaan. Ik heb stadsverwarming, dus zet ik nu alle warm water toevoer stop.

Rookkanaal installeren voor de houtkachel

Het rookkanaal moet aangesloten worden op de bestaande schoorsteen. In de schoorsteen loopt een metalen koker. De houtkachel is reeds aanwezig, de andere materialen niet. Er zou ook een vloerplaat geleverd moeten worden.