Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Capelle aan den IJssel:

Gat boren in muur van beton

Gat voor afzuigkap door betonmuur.

Vaillant Ecotec CV ketel installeren

CV ketel vervangen in appartement. Ik heb zelf in gedachten de Vaillant Ecotec 25-30 CW4. Deze heeft een actie met een gratis thermostaat. Ik kan geen vulkraan vinden vlakbij de ketel. Deze moet eventueel worden aangelegd. Kunt u deze of een ander gelijkwaardig model aanbieden, in ieder geval een CW4 ketel.

Radiatoren vervangen

Ik heb stadsverwarming. Ik wil 3 radiatoren laten vervangen. Als het mogelijk is, de radiatoren bij Praxis bestellen en laten bezorgen. De klusman moet ze dan plaatsen en de oude meenemen. In woonkamer: 700 x 1800 dubbelplaats en 200 x 3000 in studeerkamer: 700 x 1600 dubbelplaats. Inclusief thermostaat kranen.

Houthaard plaatsen en installeren

Ik wil bij jullie een houthaard kopen en die dan laten installeren. Hij komt tegen een muur waar zo een afvoer naar buiten gemaakt kan worden. Deze muur is namelijk ook de buitenmuur. Maar ik weet niet of dit kan en of die pijp dan langs de buitenkant van mijn huis gaat, dat wil ik liever niet namelijk.

Thermostaat kraan van verwarming vervangen

In de huiskamer is de thermostaatkraan afgebroken doordat er een stoel tegen aan is geduwd. Nu blijft hij voluit aanstaan. Ik heb stadsverwarming, dus zet ik nu alle warm water toevoer stop.

Rookkanaal installeren voor de houtkachel

Het rookkanaal moet aangesloten worden op de bestaande schoorsteen. In de schoorsteen loopt een metalen koker. De houtkachel is reeds aanwezig, de andere materialen niet. Er zou ook een vloerplaat geleverd moeten worden.

Radiator in de gang vervangen

De radiator in de gang vervangen door een een hoge smalle. De werkplek is goed bereikbaar. De oude radiator blijft in bezit van de klant.

Thermostatische bad/douche mengkraan vervangen

Het demonteren van de oude bad/douche mengkraan (zie bijgevoegde foto van huidige mengkraan). Het leveren en plaatsen van een Grohe Grohterm 800 bad/douche thermostatische mengkraan. De werkplek is goed bereikbaar.

Lekkagepunten van een verwarming herstellen

Graag ontvang ik een prijs van u voor het herstellen van 3 lekkagepunten van een verwarming. Zie foto om een indicatie te krijgen van de aansluitingen van de lekkages. De rechterleiding die uit de grond komt iets verlengen zodat het wat netter afgewerkt is.

Toilet plaatsen

Oude toilet weghalen en nieuwe ervoor in de plaats zetten. Gelieve zo snel mogelijk (voor het einde van de maand). BVD

Koelcel laten bouwen

Ik ben zelf een koelmonteur die op zoek is naar een bedrijf, die de panelen van een koelcel kan bouwen in een grote bedrijfshal. De koelcel moet voldoen aan de volgende afmetingen L x B x H van 15 x 15 x 6 meter. De technische onderdelen zullen door mij worden geleverd en gemonteerd.

Waterleiding met buitenkraan aanleggen

Graag wil ik een buitenkraan aan laten leggen. Er zal een aftapping in de waterleiding gemaakt moeten worden. Zal of via de meterkast gaan of via het luik bij de voordeur. Graag adviseren wat hierin de mogelijkheden zijn.

Radiatoren vervangen

Er dienen 3 radiatoren (CV) vervangen te worden. Betreft een met de afmeting van 200 x 40 cm en twee keer de afmeting 50 x 90 cm. Graag een offerte inclusief arbeidsloon.

Afvoer wasmachine repareren

De afvoer voor de wasmachine is verkeerd uitgevoerd waardoor lekkage bij buren. Wasmachine is in een inbouwkeuken. Waarschijnlijk moeten de keukenkastjes eruit. Foto's voor indicatie prijs kan ik maken.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Wij willen graag de CV ketel van de een kant van de zolder verplaatsen naar de andere kant van de zolder (c.a. 6 meter). De gas-, water- en afvoerleidingen liggen nu alleen aan de kant waar de ketel hangt. De leidingen moeten weggewerkt worden in de vloeren en wanden. Deze klus zal onderdeel zijn van een zolderverbouwing.

Itho Eco-fan HRU-3 motor en ventilatiebuizen reinigen

Onze WTU is aan een reinigingsbeurt toe. De motor rammelt wat (motorophanging??). Dat euvel zal verholpen moeten worden, waarna de motor ook gereinigd kan worden. Alle aan en afvoerbuizen in huis ook graag reinigen. -categorie/itho/hru3/

CV-instsllatie plaatsen

Woning rotterdam Nieuwe cv instalattie plaatsen Aansluiting wasmachine loodgieterswerk heel het huis Hoor van jullie

Hydrofoor vervangen in een appartementencomplex

Het complex is oud en al 21 jaar is de hydrofor niet vervangen. Het is een complex van 156 woningen. Graag hiervoor een offerte met bijbehorende totale kosten.

Thermostaat voor stadsverwarming vervangen

Wij hebben stadsverwarming welke niet meer automatische aan gaat, we hebben Eneco laten komen en die zei dat de thermostaat kapot was. Echter nieuwe thermostaat geplaatst maar nu doet hij het nog steeds niet. Op de knop in de meterkast gaat hij wel handmatig aan, maar als hij op de a van automatisch staat slaat hij niet aan. Het gaat om een Elesta ATE 220a knop. Ik vermoed dat dit het probleem is, graag een indicatie van de kosten om de driewegklep te vervangen.

Vlotter vervangen en buitenkraan aanleggen

De waterreservoir van een Grohe (wc) blijft stromen; de vlotter doet zijn werk niet meer goed. Het gaat hierbij om een inbouw reservoir. De vlotter moet vervangen worden. Tevens wil ik weten wat het aanleggen en aansluiten van een buitenkraan kost.

Airco-unit monteren

Ik wil een vrijblijvende offert aan vragen voor het monteren van een airco. Het gaat om een Split unit airco 9000 BTU van Gamma.

Stadsverwarmingssysteem vervangen en radiatoren repareren

Graag wil ik iemand die naar onze CV/Stadsverwarming installatie komt kijken. Sommige radiatoren werken niet, terwijl de andere gewoon wel werken. Een jaar of anderhalf jaar terug zijn de knoppen vervangen door thermostaatknoppen. Wanneer het laatste onderhoud geweest is, weet ik niet. Daarnaast wil ik het hele systeem laten vervangen. Het systeem is ouderwets, staat altijd aan. Kunt u vrijblijvend en zonder kosten voor beide een offerte opmaken?

Dubbelwandig rookkanaal aanleggen

Wij willen n dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen voor een houtkachel. Hiervoor moeten 2 betonboringen (verdiepingsvloeren) gedaan worden. De werkzaamheden zouden moeten plaatsvinden in de 2e week van mei. De pijp zou in principe recht omhoog kunnen. Woonkamer hoogte 2,4 meter. De 1e etage hoogte 2,4 meter. En de zolder nok 2,5 meter. Het heeft een pannendak met een schuinte van 30 graden. Aan beide kanten is er een dakkapel. Graag wil ik hiervoor een offerte aanvragen.

Installatie en leidingwerk plaatsen voor vaatwasser

Ik wil graag mijn oude vaatwasser verwijderen en nieuwe vaatwasser plaatsen, inclusief leidingwerk en installatie.

Stadsverwarming controleren en repareren

De drukregelaar lekt. Moet vervangen of aangedraaid worden. Het lukt niet om het zelf met de waterpomptang te doen omdat ik bang ben voor beschadiging.