Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gas-ketel vervangen en leidingwerk uitvoeren:

Gas-ketel vervangen en leidingwerk uitvoeren

Ik zoek een CV-spelialist voor het vervangen van mijn gas-ketel en het leggen van leidingen en afvoer in een nieuwe badkamer. Ik heb graag dat er een vakman langs komt om de situatie te bekijken.
Onze klant uit Brielle (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gas-ketel vervangen en leidingwerk uitvoeren uit heel Nederland:

gasverwarmingsketel nakijken en indien nodig vervangen

Ik zoek een CV-specialist die ons verwarmingssysteem kan renoveren. onze verwarmingsketel en warm water zijn met elkaar verbonden. Momenteel moeten we de verwarming aanzetten om warm water te hebben. Ook wordt het snikheet in huis of ijskoud. De ketel werkt op op gas.

Onderhoud aan de cv-ketel

Ik zou graag onderhoud aan mijn cv-ketel laten uitvoeren, deze loopt op gas. De laatste keer dat er onderhoud is gepleegd was in 2018. Het is voor een horeca gelegenheid.

Elektrische boiler combineren met zonnepanelen en gas ketel

Ik heb buiten de 4 wintermaanden vaak teveel stroom van mijn zonnepanelen. De combiketel levert warm water voor douche en keuken, ook in de zomer! Eigenlijk wil ik die ketel in voorjaar en zomer geheel stopzetten, en de warmwaterbehoefte elektrisch opwekken op momenten dat mijn panelen meer stroom leveren dan ik gebruik. Die momenten wil ik zelf bepalen (met appbediening). Kan dat? Wij hebben een huishouden van 2 personen en douchen niet elke dag. Wij hebben een 2-onder-1-kap-woning.

Elektrische CV ketel

Ik wil graag parallel aan mijn huidige CV ketel (10 jaar oud) een elektrische CV ketel hangen. Dit omdat mijn zonnepanelen veel terugleveren. Met de elektrische ketel kan ik mijn eigen opgewekte energie verbruikten. Indien deze te weinig opbrengt kan de gas CV 'bijspringen. Het is alleen nodig voor warm water in het huis.

cv ketel en 10 raditoren verwijderen en afvoeren

Mijn doel is van het gas af te gaan. Ik heb plannen en een offerte. Maar de kosten van het verwijderen, afdoppen en afvoeren van de cv ketel en 10 raditoren vind ik te hoog. Dit werk wil ik apart laten uitvoeren Graag in de eerste drie weken van mei

Warmtepomp installeren

We willen mogelijk een warmtepomp, een lucht/water, of grond/water, wat maar het beste is tegen de mooiste prijs. We willen van het gas af. De oude cv-ketel moet verwijdert worden. De beneden verdieping heeft ongeveer een capaciteit van 250 m3. De capaciteit die nodig is durf ik niet te zeggen. Het is voor verwarmen en voor sanitair water. We zijn met twee personen en het is alleen nodig voor de beneden verdieping. We hebben een vrijstaande woning.

Cv installatie vervangen

Ik wil graag van gas naar elektrisch overgaan. Het is een tussenwoning met woonkamer/open keuken, gang, 1e verd. 2 slaapk. en 1 badkamer, 2de verd. 1 slaapk. en een zolderruimte. Totaal 9 radiatoren op een HR-cv-ketel op gas vervangen. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas

Compleet cv systeem vervangen

Vervanging van gas haard naar cv. leveren ketel. plaatsen van leidingwerk gas . aan en retour cv plaatsing ketel incl afvoer co2 en aanvoer lucht plaatsing radiatoren. Het betreft een appartement op de eerste verdieping ongeveer tussen de 80 en 120 kubb inhoud

Een gas-CV-ketel omzetten naar een elektrische

Ik zoek CV-installateur die een gas-ketel kan vervangen door een elektrische ketel. 3 kamer appartement(huur) is op de bovenste etage gelegen, en alles is gelijkvloers. Moet VW en WW leveren. CV-ketel op gas momenteel. Ik bespreek graag met de vakman hoe onze situatie exact in elkaar steekt.

Gaskachel vervangen door een complete cv-installatie op gas

Ik wil graag de gaskachel vervangen door een complete cv installatie op gas. De gaskachel verwijderen doen we zelf. Ik weet niet precies welke capaciteit ik nodig heb, maar wij willen een ketel die 2 douches aankan en op radiatoren wordt aangesloten. De woning heeft 3 etages, een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een zolder met overloop en een woongedeelte van ongeveer 40 m2. We zijn met twee personen.

Partners

Partners van Casius