Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Brielle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Brielle heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Brielle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Brielle of directe omgeving.

134 klanten uit Brielle bevelen een bij Casius in Brielle aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Brielle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Brielle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Brielle:

Een zonneboiler installeren in een chalet

Ik zoek een CV-installateur die een zonneboiler kan realiseren in mijn chalet. Dit moet in combinatie werken met zonnepanelen. De boiler moet de chalet van warm sanitair- en CV-water kunnen voorzien. De chalet is 70 m2 groot.

Buitenunit airco aansluiten

Ik installeer zelf de split airco zowel binnen als buiten maar de vorige keer had ik veel moeite met het aansluiten van de slang aan de buitenunit. Is hulp daarbij mogelijk?

Warmtepomp installeren

Wij hebben een eengezinswoning gekocht waarbij wij de mogelijkheden willen weten van een warmtepomp. De pomp zal gebruikt worden voor het verwarmen van sanitairwater en dient toereikend te zijn voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Onze voorkeur gaat naar het plaatsen van de pomp op de eerste verdieping waar nu de CV ketel hangt, deze zal worden verwijderd. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Ventilatie in de badkamer aanbrengen

Welk type ventilator overweegt u te plaatsen? Opbouwventilator Welke ruimte(s) moet(en) geventileerd worden? Badkamer Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Leveren en monteren van ventilatie en afzuiging door de buitenmuur van de badkamer.

Vloerverwarming installeren

De woning is circa 8,3 x 6,8 meter. Er ligt nu een massief houten vloer in de woning deze sloop ik er zelf uit. De keuken wordt eruit gehaald voor de vloerverwarming wat het leggen zal vergemakkelijken. De woning heeft 1 kamer + hal van circa 3 x 2 m inclusief apart toilet. De afwerking moet geschikt zijn om laminaat op te plaatsen.

Kleine lucht water warmtepomp voor vloerverwarming regulatie

Ik ben opzoek naar een kleine lucht-water warmtepomp installatie die warm water levert enkel aan een bestaande vloerverwarmingsinstallatie. De vloerverwarming is door een warmtewisselaar (water/water) gescheiden van het CV systeem en beschikt over een eigen circulatiepomp. Het doel van de warmtepomp is om alleen warm water te leveren voor de vloerverwarming en de bestaande Cv installatie wordt losgekoppeld van de vloerverwarming. De oppervlakte van de vloerverwarming is circa 30 m2 en de inhoud van de te verwarmen ruimte is circa 120 m3. De vloerverwarming ligt in een geïsoleerde betonvloer met een houten vloer erop gelijmd en dient het hele jaar op een constante temperatuur te blijven. (bij voorkeur een thermostaat regeling). De mogelijkheid om de vloer te koelen is niet noodzakelijk. De buiten unit kan op de grond komen te staan of aan de gevel gemonteerd worden. De afstand vanaf de buitenunit tot de vloer verwarmingsunit is circa 6 meter (door kruipruimte). In de kruipruimte is plaats voor een expansie vat en afhankelijk van de afmetingen een buffervat.

CV installatie vervangen

Het gaat om een huis met rijksmonument status van 350 m2, met een inhoud van ongeveer 1250 m3. Er is een CV-installatie aanwezig. Daarnaast bezit het huis gashaarden en bij 2 vloeren vloerverwarming. Er is nagenoeg geen isolatie aanwezig, wel: dakisolatie, enkele ramen. Onderdeel van het plaatsingsproces is inventariseren wat er noodzakelijk is, wat moet er vervangen worden? En wat kan behouden blijven? We willen de gashaarden laten vervallen (deze worden vervangen door houtkachels). De CV-installatie moet het gehele huis kunnen verwarmen en voorzien van warm water bij (bij)keuken en badkamers. Bij de keukenvloer moet er een vloerverwarming worden aangelegd (deze is nu nog niet aanwezig). De woonkamervloeren zouden vloerverwarming bezitten. Deze moeten worden gecontroleerd en nagekeken.

Geiser vervangen

De oude Fasto 1250 geiser in mijn chalet heeft het begeven. Ik ben op zoek naar iemand die een nieuwe geiser wil plaatsen, plaatsing in een keukenkastje. Er zijn 2 warmwaterpunten 1 in de keuken en 1 in de douche, ik wil een goede zuinige propaangeiser zonder waakvlam.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen inclusief rookkanaal 2x betonnen vloer/plafond

Woning voorzien van gas en water

Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van alle leidingen in het huis. De oude leidingen zijn verwijderd. Waterleidingen, gas en riool (afvoer gedeeltelijk, moet een nieuwe wc komen in de hal op de begane grond en eventueel). Wat zijn de gemiddelde kosten hiervoor. De CV ketel bevindt zich op de eerste verdieping en de rest van de radiatoren op de begane grond. Er is ook een badkamer en er zijn slaapkamers op de 2e verdieping. Wat kost een gemiddelde leidingwerk in een heel huis ongeveer. Wie kan ons hierbij helpen?

Houtkachel plaatsen

Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen en daar moet een gat voor worden gemaakt in de buitenmuur. Daarna moet de houtkachel geplaatst worden.

Airco bijvullen en reinigen

Airco bijvullen en reinigen

Buitenkraan aanleggen

Het betreft het aanleggen van een buitenkraan aan zijgevel, via kruipruimte. Aansluitpunt meterkast voorgevel links, kraan aan zijgevel rechts op ongeveer 5 meter vanaf voorgevel, is ook ongeveer 5 meter breed.

Centrale verwarming aanleggen in de gehele woning

Ik wil graag een offerte aanvragen voor de aanleg van centrale verwarming in de woning van mijn dochter. Er moeten gasleidingen en waterleidingen via de kruipruimte worden aangelegd en naar de zolder worden doorgetrokken. Op de zolder moet een cv-ketel worden geplaatst en in de hele woning moeten radiatoren worden aangebracht. Ik maak graag op korte termijn een afspraak voor het bespreken van deze klus. Er kan op korte termijn worden gestart.

Plaatsen van een houtkachel en flexibel rookkanaal trekken

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van een flexibele buis in het bestaande rookkanaal en het aansluiten van de houtkachel. Het vermoeden is dat er vroeger een gaskachel gestaan heeft. Op de begane grond is het rookkanaal verwijderd, deze start vanaf het plafond op de 1e etage.

Plaatsen van nieuwe geiser

Plaatsen van nieuwe optima cointra cob14 geiser. Eventuele toelichting per telefoon. Gaat om een in caravan leveren van 130 mm afvoerbuis en 15 mm koper. De geiser heb ik aangeschaft. Ik heb een dakdoorvoer.

Verwarmingsbuizen vervangen

In verband met een lekkage moeten er 2 verwarmingsbuizen worden vervangen, ongeveer 1,5 meter lang per buis. Tevens moeten de buizen worden voorzien van isolatiebuizen. Deze buizen bevinden zich in een kruipruimte op ongeveer 8 meter van de toegang.

Vloerverwarming doorspoelen

Onze vloerverwarming die bestaat uit 3 groepen van ongeveer 90 meter moet nodig eens doorgespoeld worden, aangezien 1 groep niet meer functioneert. Gaarne offerte om dit uit te voeren.

Gasleiding naar vrijstaande schuur aanleggen

In mijn betonnen vrijstaande schuur wil ik een gevelkachel (laten) installeren. Hiervoor moet vanuit de meterkast, of afgetakt vanaf de gasleiding naar de keuken, een nieuwe aardgasleiding worden getrokken door de kruipruimte (droog en begaanbaar). De leiding loopt ongeveer 5 meter vanaf de meterkast naar de zijmuur en moet dan naar de tuinkant over een lengte van 10 meter. Dit alles door de kruipruimte. De leiding moet dan door de buitenmuur/fundering naar buiten. Hier een kraan plaatsen zodat van hieruit verder kan worden gewerkt met tyleen slang of iets dergelijks. Vanaf de buitenmuur tot de schuur is ongeveer 6 meter. Daar moet een smalle sleuf gegraven worden. De offerte mag het gehele werk behelzen of slechts de aanleg tot de buitenzijde van de woning. E.e.a. dient wel binnen de mogelijkheden van de verplichte veiligheidsregels dienen te worden gedaan natuurlijk.

Hoog gas en electra verbruik laten meten

Volgens Eneco is gemiddeld stroomverbruik voor een 5 persoonshuishouden 4450 kWh per jaar en gas voor een vrijstaande woning 2050 m3 per jaar. Wij wonen op een hoekwoning met 2 personen en hebben een verbruik van 5300 kWh per jaar aan stroom en 3150 m3 gas. Duidelijk boven de gemiddelden hetgeen we graag onderzocht willen hebben. Graag kijken of er iets van een lek is. Of ze veel zware apparatuur hebben?

Wasmachine aansluiten

Ik heb een wasmachineaansluiting in de tuinkamer,benedenverdieping. Omdat mijn wasmachine kapot is wilde ik deze omruilen voor een nieuwe (tweedehands). Ik krijg echter de oude niet afgekoppeld omdat de kraan stuk is. Deze draait door. Ook ben ik er niet zeker van dat de afvoer gelijk is aan de oude situatie. Ik vermoed dat de kraan en ook de afvoer vervangen moeten worden. Indien mogelijk ook afvoer oude machine, maar niet noodzakelijk. De kraan repareren of vervangen is dus wel noodzakelijk. Graag deze week uitvoeren.

Gleuven frezen voor vloerverwarming

Ik heb een uitbouw aan mijn huis van globaal 5 x 1.8 m waar vloerverwarming (waarvan de slang te dun is) in ligt met daaroverheen siergrind. Cementvloer met daarop afwerkvloer. Ik wil nu in deze vloer (door siergrind) ongeveer 83 meter gleuf laten frezen voor een nieuwe slang van 16 mm. Hier komt later weer nieuw siergrind overheen. Wat zou het kosten als jullie de 83 meter gleuf hiervoor moeten frezen en hebben jullie hier 8 december eventueel tijd voor?

Houtkachel laten plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van een houtkachel. Er is een afvoer voor een gaskachel en de vraag is of het afvoerkanaal geschikt kan worden gemaakt voor een houtkachel.

Houtkachel plus rookkanaal aanleggen

Ik heb een janus houtkachel 12kw(deze is aanwezig). Leveren en plaatsen van rookkanaal, bg 2800mm hoog - houten vloer. Eerste verdieping 1600mm hoog, dakbeschot/zadeldak buiten ongeveer 3000mm. De pijpen moeten donker zijn antraciet. Rookkanaal aanleggen en houtkachel plaatsen.

Janus houtkachel leveren en plaatsen

Ik heb een janus houtkachel 12kw, Leveren en plaatsen, bg 2800mm hoog houten vloer. Eersteverdieping 1600mm dakbeschot zaddeldak buiten ongeveer 3000mm De pijpen moeten donker zijn antraciet.