Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor zonnepanelen tijdelijk verwijderen:

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Voor inspectie van het dak ivm lekkage dienen de zonnepanelen tijdelijk verwijderd te worden. Nadat (via de VVE) het dak geinspecteerd en evt gerepareerd is moeten in een tweede sessie de zonnepanelen teruggeplaatst worden.
Onze klant uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonnepanelen tijdelijk verwijderen uit heel Nederland:

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Voor de vernieuwing van onze dakpannen is het noodzakelijk om de zonnepanelen tijdelijk te verwijderen van het dak en vervolgens weer terug te plaatsen na de vervanging van de nieuwe dakpannen. De vervanging van de dakpannen staat gepland op vrijdag 12 juni aanstaande als het weer het toe laat. Wij zijn op zoek naar een installateur die in de week van 12 juni, een dag van te voren negen zonnepanelen zou kunnen verwijderen en in de nieuwe week van 15 juni de zonnepanelen weer wil monteren. Ik heb al navraag gedaan bij de firma die onze panelen destijds heeft geleverd en geplaatst, maar ik wil graag wat prijsvergelijkingen van andere bedrijven die dit ook zouden kunnen realiseren. Zodat ik een reëel beeld heb van de kosten voor deze klus. Op de bijgevoegde foto ziet u de situatie van de zonnepanelen op het dak.

Vervangen pvc dakbedekking plat dak (12m2)

Betreft 12 m2 aan dakbedekking dat vervangen moet worden. Er staat een stelling met 4 zonnepanelen op. Deze moet dan tijdelijk worden verplaatst.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Zonnepanelen 4 stuks verwijderen van plat dak. Deze zonnepanelen zijn defect en dienen weggehaald te worden. Graag totaalprijs verwijderen van dak en het afvoeren van de 4 zonnepanelen.

Zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen na plaatsing dakkapel

Ik heb op dit moment 7 zonnepanelen op mijn dak liggen. Op mijn nieuwbouwhuis komt een dakkapel en wil graag dat ze tijdelijk van mijn dak worden verwijderd en weer terug geplaatst gaan worden op mijn dakkapel. Mijn zonnepanelen zijn van het type Trina Solar - TSM-275-DD05A.05 LxBxH 1650x992x35 mm Mijn Dakkapel wordt 4,84 mtr breed.

8 zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Er moeten 8 zonnepanelen tijdelijk verwijderd worden ivm reparatie van de dakgoot. Het gaat om de onderste rij zonnepanelen direct onder de dakkapel. Het betreft een jaren-30 woning met een schuin dak met dakpannen. Tussen het verwijderen en terugplaatsen zal ongeveer een week zitten ivm de werkzaamheden aan de dakgoot.

Een groen dak op een bungalow realiseren

IK zoek een dakdekker die het dak van mijn bungalow kan voorzien van een groendak. Het dak is momenteel bedekt met bitumen en van beton (waarschijnlijk). Daar zou ik EPDM en een groen dak voor in de plaats willen. Er liggen ook zonnepanelen op, die tijdelijk verwijderd moeten worden. Het gaat ongeveer om 75 m2.

Plat dak renovatie

Wij willen een plat dak renoveren, dat wilt zeggen: verwijderen huidige bitumen, het dak voorzien van nieuwe bitumen, loodrand etc.(ivm lekkage die wij hebben gehad. Het is tijdelijk gerepareerd, maar kregen het advies om het te renoveren). Oppervlakte is 95 m2. Er liggen zonnepanelen op, deze moeten tijdelijk worden verwijderd. Er zit een lichtkoepel (1m bij 1m ) in, deze moet waarschijnlijk worden verwijderd. Daarna moet hier een nieuwe rand gemaakt worden. Graag ontvangen wij een prijsindicatie.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen, dak opnieuw bedekken

Ik wil graag de overkapping in mijn tuin opnieuw laten bedekken, wie kan er zonnepanelen verwijderen, het dak opnieuw bedekken en het geheel weer terugplaatsen? Ik zat te denken aan singels of bitumen, het is ongeveer 8 m2.

Loodslab bij het dakraam vervangen

Door storm (windkracht 10 -11) is de loodslab bij een dakraam (FAKRO) op de zolder kapotgeslagen. Hierdoor is er water binnengekomen en is er vochtschade binnen aan een muur op de begane grond. Tevens is er een dakpan (knikpan) van het dak gewaaid. De loodslab moet vervangen worden en een nieuwe dakpan geplaatst worden. Uitdaging bij het herstel van de loodlab zijn de zonnepanelen die dichtbij het dakraam zitten. 2 panelen zullen wellicht tijdelijk weggehaald en teruggeplaatst moeten worden.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en weer terugplaatsen

Wij willen een dakkapel laten plaatsen en daarvoor moeten 2 zonnepanelen tijdelijk verwijderd worden. Zodra de dakkapel erop staat willen we de zonnepanelen weer op de plek hebben. De zonnepanelen zouden onder een grote overkapping tijdelijk opgeslagen kunnen worden.