Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, het leveren en aansluiten van een warmtepomp, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen, luchtwater warmtepomp en vloerverwarming met ventilatievloer plaatsen, lucht-lucht warmtepomp plaatsen, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Berkel en Rodenrijs:

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Voor inspectie van het dak ivm lekkage dienen de zonnepanelen tijdelijk verwijderd te worden. Nadat (via de VVE) het dak geinspecteerd en evt gerepareerd is moeten in een tweede sessie de zonnepanelen teruggeplaatst worden.

Inspectie om oorzaak lekkage te achterhalen

In de woonkamer hebben we een vochtplek op het plafond. Boven de woonkamer bevindt zich een balkon waar de lekkage waarschijnlijk vandaan komt. Graag willen wij laten uitzoeken wat het probleem veroorzaakt.

Vloerverwarming spoelen en reinigen

Willen graag de vloerverwarming laten doorspoelen. Kunt u ons hiervoor een prijsopgave doen? Bij voorkeur reactie via de mail.

Nieuwe cv ketel leveren plaatsen

Mijn agpo ferroli econpact uit 2003 is zojuist gecrashed (al het water stroomt uit ketel). Als noodoplossing mogelijk is dan graag(zie foto voor het probleem). Ik ben verder op heel korte termijn op zoek naar een nieuwe ketel. Graag advies en offerte. Ik heb goed geïsoleerd nieuwbouw hoekhuis 3 verdiepingen) uit 2003. Geen zonnepanelen. Twee douches en verder cv.

Vloerverwarming aanleggen

Begane grond nieuwe woning is nu voorzien van radiatoren en leisteen vloer, hier wil ik graag vloerverwarming als hoofdverwarming laten infrezen/aanleggen. CV ketel in gebruik. Wat zijn de kosten/advies/mogelijkheden? Is ongeveer 70 m2.

Onderhoud warmtepomp boiler

Wil graag een offerte voor een onderhouds beurt van een warmtepomp boiler. Hij doet het wel, maar sinds kort maakt hij rare geluiden bij het aanzetten ervan.

Het verleggen van leidingen en afvoer ten behoeve van een badkamer

Ik zoek een loodgieter voor het leggen van een waterleiding vanuit de kruipruimte naar de eerste verdieping van de woning. Dit moet gebeuren ten behoeve van een wastafel, toilet en douche. Waarschijnlijk moet er ook een afvoer van het water gelegd worden.

Reparatie convectorput

Tijdens de bouwtechnische keuring van ons huis kwam de lekkende convectorput naar voren. Hier hebben we nog niets mee gedaan. Nu sinds enkele maanden komt er met enige regelmaat een intense stank uit de richting van de put. Kan het lek hier de oorzaak van zijn?

Warmtepomp installeren

De warmtepomp moet de vloerverwarming op de benedenverdieping verwarmen (80 m2) en op de eerste verdieping (60 m2). Tevens ook 2 radiatoren op zolder en het tapwater verwarmen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1977.

Afzuigkap installeren

De afzuigkap in mijn woning van boretti moet vervangen worden voor een smeg afzuigkap. De oude is namelijk kapot. De oude mag afgevoerd worden en de nieuwe heb ik al in huis.

Vloerverwarming aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 37 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij willen onze woonkamer , keuken en gang (doorlopend) van vloerverwarming voorzien. In de kamer en keuken ligt een houten vloer en de gang beton (het is een woning uit 1957). In de woonkamer ligt aan de voor- en achterkant een convectorput. Wij hebben de oude tegels eruit gehaald en hebben nu 3 cm ruimte over die opgevuld moet worden.

Wasbakken en radiator monteren

Ik wil 2 wasbakken laten vervangen. 1 in de toilet en een andere in de badkamer. In de badkamer moet er ook een verwarming gedemonteerd worden en een nieuwe badkamer radiator voor in de plaats gemonteerd worden. De wasbakken en radiator zal ik van tevoren aanschaffen.

Wandverwarming plaatsen

Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Muurverwarming. Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? 2 tot 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil graag wandverwarming plaatsen totaal zo 30m2, ik hoor graag wat de opties zijn.

Hydrofoor-installatie vervangen

In een appartementen complex van 4 woonlagen en 47 appartementen moet een nieuwe hydrofoor installatie geleverd en geplaatst worden. Het complex is L-vormig en ongeveer 80 meter breed. Ik ben opzoek naar iemand die dit kan leveren, aansluiten en mij een service contact hiervoor kan aanbieden. Het is goed bereikbaar en er is een lift.

Herstellen binnenmuur met vochtwerende laag

Een buitenmuur gaat hersteld worden. Schade van de binnenmuur met schimmel moet eerst worden voorzien van een vochtwerend laag, voordat er behang op kan. De muur is 30 m2.

luchtwarmtepomp installatie

Ik zoek iemand die mij kan informeren en adviseren betreft een lucht warmtepomp. Toelichting betreft situatie is een gat in muur om de twee delen te verbinden (split level, binnen en buiten unit verbinden). Ik wil nadruk op verwarmen en niet zozeer het koelen van een kamer.

Opbouw ventilatiesysteem monteren

Wat is de functie van de ruimte(s)? Woonruimte Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 2 tot 5 ruimtes Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij wonen in een huis van ongeveer 10 jaar oud. Op zolder zit een (enorm groot) mechanisch ventilatie systeem. In de woon- en slaapkamers komt koude lucht (wind), maar in de badkamer (waar hij het juist goed zou moeten doen), doet hij niets. Ik ben op zoek naar een goed afzuigsysteem voor badkamer en wc, de rest vind ik overbodig, maar ik weet niet wat de mogelijkheden zijn. Bediening zit er niet op, het is aan of uit. Omdat hij het hele huis ventileert is dit tevens een hoge energie slurper. Wat zijn de mogelijkheden?

Verwarming plaatsen

Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas, elektriciteit In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken wij nemen openslaande deuren naar de tuin. Nu zit de verwarming onder het vaste raam en we willen graag een radiator aan de muur.

Vervangen staand toilet

Graag willen wij ons bestaande staande toilet met afvoer aan de onderkant vervangen voor een nieuw compleet exemplaar. Oude toilet moet verwijderd worden en nieuw staand toilet geplaatst worden.

Houtkachel aansluiten op een rookkanaal

Wij hebben een nieuwe houtkachel van Livin Flame die op het bestaande rookkanaal moet worden aangesloten. We hebben een 1 meter zwarte enkelwandige pijp alsmede 2 x 45 graden bochten staan. Er moet nog een stuk tussen van ongeveer 50 cm en die moet nog aangeschaft worden. Pijp is 150 mm. Graag een offerte en verwachte datum van installatie.

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Aansluiten van een nieuwe houtkachel op bestaand rookkanaal. Enkele pijpen en bochten zijn al aangeschaft maar mogelijk is er nog een stukje pijp nodig. (Zwarte enkelwandige pijp).

Douchekraan repareren of vervangen

Mijn douchekraan lekt (druppelt minimaal), maar toch behoorlijke hoeveelheid water over de gehele dag bekeken. Eventueel kan ik nog een foto toesturen. Ik zoek een vakman die de kraan kan repareren.

Nieuwe Intergas CV-ketel installeren

Ik zoek een loodgieter om een nieuwe Intergas cw4 ketel te monteren. Graag zou ik een een indicatieve prijs ontvangen.

Lekkages aan keukenleidingen oplossen

Onlangs nieuwe keuken geinstalleerd en een aantal leidingen verlengd en met knel koppelingen vastgezet. Nu lekken deze knelkoppelingen (4 stuks) en zoek een loodgieter om dit op te lossen.

Buitenkraan aanleggen

Vanuit de meterkast daarachter een buitenkraan aan te leggen. Via het kruipgat al gezien dat er een waterleiding loopt. Waarschijnlijk kan het met ongeveer 3 m slang en een opdekplaat gerealiseerd worden.