Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Bergschenhoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Bergschenhoek heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Bergschenhoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Bergschenhoek of directe omgeving.

280 klanten uit Bergschenhoek bevelen een bij Casius in Bergschenhoek aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Bergschenhoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Bergschenhoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Bergschenhoek:

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag weten welke soort warmtepomp het beste bij mij past. Ik heb een herenhuis uit 1979 met een woon oppervlakte van 135 m2. Ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Convectorput opvullen of verwijderen en vloerverwarming infrezen

Ik wil graag de convectorput (+/- 150 x 30 cm) laten opvullen/verwijderen. Daarna moet er +/- 60 m2 warm water vloerverwarming worden ingefreesd (hal, woonkamer met open keuken en bijkeuken). Er is zojuist een bouwkundige keuring geweest. Volgens dat rapport kan de vloerverwarming op de huidige betonvloer met toplaag (2,5 cm) ingefreesd worden. De vakman dient nog wel te beoordelen of deze dikte voldoende is.

Amerikaanse koelkast aansluiten op waterleiding

Ik wil graag mijn koelkast laten aansluiten op de waterleiding gaat om: RS68N8941SL Family Hub Amerikaanse koelkast ( samsung).

Radiator ophangen en aansluiten

Ik heb bij Praxis een designradiator gekocht. Die moet worden gemonteerd op een tussenmuur van gipsblokken, en aangesloten op een bestaande aansluiting.

Riool mantelzorgwoning aansluiten

Ik wil het riool van een mantelzorgwoning aansluiten op een pompput van de gemeente op hetzelfde perceel. Afstand ongeveer 10 meter met hoogteverschil. Er moet dus ook een kleine pomp geplaatst worden.

Kraan aanleggen via de kruipruimte naar de buitenmuur

Ik zoek een loodgieter die vanaf de watertoevoer tot de buitenmuur aan de voorzijde van de woning een buitenkraan kan aanleggen. De kraan moet vanuit de buitenmuur komen. Het gaat om een afstand van ongeveer 2 meter.

Buitenkraan verplaatsen

Ik wil de muurbevestiging van de waterleiding in mijn tuin 1 meter verplaatsen.

WTW systeem installeren

Ten behoeve van de aanvraag energiebespaarlening ben ik op zoek naar offertes voor de plaatsing van een WTW systeem in mijn nieuwbouwwoning. Er is reeds mechanische ventilatie aanwezig in een 4-tal vertrekken, woonkamer, keuken, douche en zolder. Voor geldigheid van offertes voor deze lening geldt een minimaal rendement van 90%

Montage van een douchesysteem

Graag monteren van het douchesysteem Grohe Vitalio Joy XXL systeem 310 ter vervanging van de huidige thermostaat kraan en doucheset.

Gaten boren in betonnen vloer

In keukenvloer 2x gaten boren voor een warm/koudwaterleiding en 1x gat boren voor waterafvoer wasbak/vaatwasser.

CV leiding verlengen en radiator plaatsen

Zojuist een woning gekocht, de sleutel heb ik ontvangen. Op zolder de voorkamer een radiator heeft en de achterkamer niet. Graag een offerte voor het verlengen van de CV leiding en materiaal hiervan en het plaatsen van de radiator. Er zit denk ik drie meter tussen, waarvan er in de hoogte gewerkt moet worden en met een bocht; uiteindelijk zo'n 5 meter. Radiator schaf ik zelf aan. Zou er iemand kunnen komen kijken naar de situatie. Kijken en uitvoeren in de avonduren kan ook! Ik zou heel graag iemand op korte termijn vinden omdat we er over drie weken in moeten.

Buitenkraan aanleggen in de achtertuin

Wij hebben een dijkwoning en onze achtertuin ligt op straatniveau. Graag zouden we in de muur van de berging een buitenkraan willen laten aanleggen!

Sleuf frezen in beton

Er moet een sleuf in een betonnen vloer gefreesd worden van ongeveer 2 meter. Voor een verwarmingsleiding. Wat zijn hier de kosten van?

Buitenkraan installeren

Wij zoeken iemand die een buitenkraan kan aanleggen in de achtertuin. De hoofdkraan zit aan de voorzijde van de woning. Dit is ongeveer 9 meter afstand.

Toilet en radiatorkraan vervangen

Oude toilet demonteren en nieuwe pot (in bezit) plaatsen en met bestaand reservoir verbinden. Kraan van de radiator is waarschijnlijke kapot; nu nieuwe kraan zonder thermostaat gevraagd (nog niet gekocht).

Radiator op zolder plaatsen

Ik wil een radiator plaatsen op de zolderkamer. Het leidingwerk is al aanwezig.

Vloerverwarming nakijken en ontluchten van de verwarming

Onze vloerverwarming maakt een raar soort ' krakend /ruisend ' geluid. Op moment dat wij de draaiknop aanzetten duurt het hooguit een paar minuten voor dat dat geluid begint en dit blijft vrij constant doorgaan. Tevens willen wij dat alle radiatoren goed ontlucht worden, want dit is al lange tijd niet gedaan. Foto's van de vloerverwarming zijn aanwezig, gelieve via de mail reageren, omdat ik niet altijd in de buurt ben van de telefoon.

Buitenkraan aanleggen in de achtertuin

Ik wil graag een buitenkraan in mijn achtertuin laten plaatsen. Ik wil de buitenkraan graag tegen de buitenmuur aan bevestigd hebben. De afstand van de hoofdkraan naar de buitenmuur is ongeveer 9 meter.

Megius Perseus stoomcabine repareren

Stoomcabine merk Megius Perseus doet besturing het niet meer. Kan dit gerepareerd worden? Hij heeft geen spanning licht doet het ook niet.

Agpo zonneboiler repareren

Onze oude Agpo zonneboiler is waarschijnlijk lek. Tijdens het bijvullen loopt het water over de dakpannen weer weg. Graag check of dit mankement nog gerepareerd kan worden (en uitvoering van de reparatie).

Wasmachinekraan laten vervangen

Ontluchter van de huidige kraan lekt. Enkel de lekkende kraan demonteren en vervangen door nieuw exemplaar.

Mechanische ventilatie repareren of vervangen

De huidige mechanische ventilatie werkt niet meer. Het type is een Rovent 5. Graag ontvang ik een advies of deze gerepareerd kan worden of vervangen moet worden door een nieuwe. Er is een foto beschikbaar.

Keukenkraan vervangen

Ik wil een keukenkraan laten monteren. De kraan ga ik zelf aanschaffen. Een thermostaatkraan met zwenkarm te plaatsen op een aanrechtblad. De oude kraan verwijderen en de nieuwe erop zetten.

Houtkachel en dakdoorvoer plaatsen

Het plaatsen van een houtkachel en dakdoorvoer aanbrengen.

Nieuwe radiator aansluiten

Ik heb een heel oude radiator weggehaald en een nieuwe besteld. De radiator moet worden aangesloten. Oude radiator had dikwandige leidingen. Bij voorkeur deze via kruipruimte aanpassen zodat het niet lelijk wordt. Radiator staat heel zichtbaar in de woonkamer en de aansluiting moet daarom zo netjes mogelijk.

Partners

Partners van Casius