Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Barendrecht of directe omgeving.

837 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, cV aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren, vloerverwarming aanleggen op de begane grond, houtkachel en rookkanaal plaatsen, vloerverwarming als bijverwarming aanleggen, vloerverwarming aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Barendrecht:

Verwarming omleggen en kleinere radiator plaatsen

Voor de verwarming in de keuken moet een andere verwarming komen en verlegd worden. Er zit nu een (grote) radiator. Die moet weg en een kleinere op een andere plek plaatsen. Eventueel kunnen we zelf andere verwarming kopen.

Houtkachel en rookgasafvoer plaatsen

Houtkachel en rookgasafvoer plaatsen in een reeds bestaand kanaal waar eerder een gashaard gestaan heeft. Het is de bedoeling dat de kachel in een schouw komt te staan. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van al de benodigde materialen.

Houtkachel plaatsen met rookkanaal

Wij hebben in de woonkamer een klein stukje uitbouw van 1,5 meter diep. In die uitbouw wil ik voor een muurtje een houtkachel gaan plaatsen. Er zou dan een afvoer door de buitenmuur gemaakt moeten worden. Ik heb op de verdieping er boven enkele slaapkamers. Ik wil geen heel hoge afvoerpijp tot boven het dak maar, ik begrijp dat dit misschien wel nodig is uit oogpunt van veiligheid en om overlast in de slaapkamers te voorkomen Ik wil advies over de aanleg van het rookkanaal en ook weten wat de wettelijke eisen zijn.

Keukenkraan vervangen

Ik wil graag een nieuwe keukenkraan laten monteren en de oude verwijderd hebben. Deze is namelijk niet goed meer en zal het spoedig begeven. Er is een keukenboiler aanwezig, daar moet de nieuwe kraan weer op worden aangesloten.

Gaten voor kranen boren in badkamer

Graniet boren voor wastafel en kraan.

Rookkanalen met asbest vervangen

In ons huis zijn vermoedelijk 3 asbesthoudende luchtkanalen aanwezig. Gaat om de vervanging.

Radiator verwijderen

Ik wil een radiator laten verwijderen in de woonkamer.

Keuringsrapport gasaansluiting in foodtruck

Wij hebben een foodtruck gekocht. De frituur draait op gas, maar willen dit gecontroleerd hebben en gekeurd voor ons en andermans veiligheid.

Gasleidingen laten keuren

Wij hebben 3 jaar geleden onze gasleiding laten verlengen door een loodgieter. Wij willen deze nu laten keuren. Hierbij willen we ook graag een keuringsrapport. Wat zijn hiervan de kosten?

Brink luchtverwarming vervangen

Wij hebben een luchtverwarmingsketel B 8 (25 jaar oud) welke vervangen dient te worden. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het demonteren van het huidige systeem en monteren van een nieuwe ketel. Zelf dachten we aan de indirect gestookte uitvoering inclusief warmwatervoorziening Brink Elan 16 2. 0 HR + Intergas 36/30 HRE CW 5. Indien u nog verdere gegevens nodig heeft vernemen wij dat graag.

Nieuwe CV aanleggen

Ik zoek iemand die CV wilt aanleggen in mijn appartement. Op dit moment zitten er gaskachels in.

Buitenkraan aanleggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor 2 buitenkranen. 1 kraan ligt 1,5 meter van hoofdleiding, 1 kraan ligt aan achterzijde huis en is ongeveer 8 a 9 meter van de hoofdkraan. Doelstelling is om de afsluiter bij het gat van de kruipruimte te maken. Ik kan de gaten graven en de gaten boren. Het betreft het doortrekken van leidingwerk en het aanleggen van de kranen. Graag een scherpe offerte.

Muurdoorvoer maken voor de mobiele airco

Wij hebben een zogenaamde mobiele airco met een afvoerslang voor warme lucht. Tot nu toe hebben wij deze slang tegen het op een kier geopende raam gehangen in onze slaapkamer (2e etage) maar dat is niet ideaal. De vraag is, wat zou een muurdoorvoer ons gaan kosten? Graag ontvang ik van u een vrijblijvende kostenopgave.

Buitenkraan aanleggen

Graag wil ik een prijsindicatie voor het aanleggen van een buitenkraan aan de voorzijde van onze tussenwoning. Er kan een aansluiting worden gemaakt naar de meterkast. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Montagewerk in de badkamer

Wij willen wat installatiewerk in onze badkamer laten verzorgen. We willen een bestaande radiator laten afkoppelen, de aansluiting 50 cm laten verlengen en daar een nieuwe designradiator op laten aansluiten. Verder willen we een wastafel laten vervangen door een wastafelmeubel en een nieuwe douchebak laten monteren. De materialen zullen we hiervoor zelf aanschaffen. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.

Buitenkraan aanleggen

Het gaat om het aanleggen van een buitenkraan aan de achtergevel. Het betreft een kleine tussenwoning uit 2002 met kruipruimte en de meterkast aan de voorzijde van de woning. De afstand naar de achtergevel is maximaal 10 meter.

Duoblok vervangen

Mijn huidige duoblok is al 15 jaar oud en wil ik gaan vervangen. Ik koop zelf een nieuwe en laat die graag nog deze week (week 19) monteren. Het gaat om een staand model met PK-aansluiting. Ik ontvang graag uw montageprijs.

Radiator verplaatsen en Danfoss LC12 thermostaatkraan plaatsen

Wij willen in de keuken een radiator ongeveer één meter opschuiven i.v. m een nieuwe keuken. Het is hiervoor vermoedelijk noodzakelijk om de aansluiting op de vloer ook te verplaatsen d.m.v. een sleuf in de vloer te freezen, daar de aansluiting niet hoger mag zijn dan 11 centimeter onder de keukenkastjes. In de vloer zitten flexibele buizen. Daarnaast hebben wij een Danfoss LC12 zwave thermostaat kraan gekocht voor een andere radiator. Deze past helaas niet op onze huidige kraan. Het idee is om voor deze radiator een Danfoss radiator kraan te monteren.

Hydrofoor plaatsen op een binnenvaart schip

Lezer, voor eind opdracht van mijn opleiding kapitein manager moet ik wat uitzoeken over een hydrofoor. Ik moet onderzoeken wat de kosten van de aanschaf van een hydrofoor zijn, de demontage en de afvoer van de oude hydrofoor en het plaatsen van een een nieuwe hydrofoor. Hoeveel gaat het kosten als jullie het zouden uitvoeren en hoeveel als ik het zelf zou uitvoeren maar wel met jullie hydrofoor. Ik zou het erg leuk vinden als ik een reactie van jullie kan ontvangen.

Wasmachineaansluiting verplaatsen

Zou de wasmachine in de keuken van de ene kant naar de andere kant willen verplaatsen. Wasmachine staat nu naast de deur en ik zou het graag aan de andere kant van mijn keuken willen hebben. Er moet op de nieuwe locatie waarschijnlijk wel een wasmachine aansluiting geplaatst worden. Vanaf 12-04-2017 twee weken thuis in verband met vakantie, zou ideaal zijn als het tijdens deze twee weken uitgevoerd zou kunnen worden.

Stukke thermostaatkraan vervangen

Ik heb de thermostaatkraan al in huis echter ik krijg de rozet niet los om de kraan eruit te halen. Het betreft een thermostaatkraan in een paneel van een douche cabine. Moet per direct worden vervangen. Ik krijg nu alleen maar heet water uit de kraan.

Buitenkraan aanleggen

Achter in de tuintegels willen wij graag een buitenkraan kraan. Graag antwoorden via de mail .

Radiatoren vervangen

Ik wil in de woonkamer graag 2 radiatoren vervangen. Maat van de radiatoren: 210 cm lang en 40 cm hoog. Ik wil graag weten wat ze kosten inclusief installatie en ook de prijs van de radiatoren (aan de voorkant glad).

Wasbak in de WC plaatsen

Ik wil graag een wasbak laten plaatsen in de wc. De vorige bewoner heeft de aansluiting van de afvoer waarschijnlijk dicht gemetseld met tegels. Ik weet dus niet precies waar de afvoer zit. Wel zou ik graag zo min mogelijk schade willen laten toebrengen aan de tegels. Het betreft het toilet op de 1e verdieping.

Riolering buiten vervangen

De oude riolering verstopt elke keer. Deze is zeer oud en loopt onder fietsenhok en een boom door. Een nieuw stuk riolering aanleggen is makkelijker. Hiervoor moet ongeveer 10 meter riolering PVC 160 mm worden aangelegd tot het hoofdriool, inclusief enkele bochten. Het riool ligt op ongeveer een meter diepte. Uitgraven langs/onder tuinpad. Hoofdriool loopt door de voortuin. Uiteraard moet alles na afloop er weer netjes uitzien. Op het riool zit nu ook nog het hemelwater aangesloten, deze moet ook worden aangesloten. Tevens een sifon plaatsen.