Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Barendrecht of directe omgeving.

897 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Barendrecht:

Mobiele airco bij laten vullen

Mijn mobile airco koelt niet constant. Schakelt over en geeft dan lauwe lucht. Mowt deze worden gevuld?

Buitenkraan installeren

Wij zoeken een betaalbare loodgieter om een buitenkraan te installeren. (Kruipruimte)

Riolering van binnen naar buiten aanpassen

Het toilet beneden zit tegen de buitenmuur. De uitgang van de toiletbuis ligt hoger dan waar de riolering buiten ligt. Het uiteinde van het toilet en de riolering zijn niet direct verbonden door een buis. Wat je doorspoelt in het toilet komt eerst in een soort van kleine ruimte onder grond voordat het de rioolbuis ingaat. Door boomwortels blijft hier wc papier hangen wat uiteindelijk resulteert in verstoppingen. Ik zou graag een rioolaansluiting willen direct vanaf de uitgang van het toilet op de rioleringsbuizen die er liggen. Ik heb een aantal foto's na aanleiding van de vorige verstopping. Hopelijk geven die wat inzicht.

Kokend water boiler repareren

Het warme/kokende water komt niet meer van de boiler in de kraan. Toen de loodgieter er naar keek concludeerde hij dat boiler goed werkt, dat het om de inlaatcombinatie (daar waar warm en koud water samen komen om naar kraan te gaan). Hij adviseerde specialist in kokendwaterkraan in te zetten. Het gaat om Daalderop Close-in Boily met bijbehorende kraan. Serienummer 01H120416.1451

Een grondwater warmtepomp installeren

Ik zoek een specialist die een grondwater-warmtepomp kan leveren en installeren. Het zou gaan om de achtertuin. Die is ongeveer 80 m2 groot. De grond bestaat hier voornamelijk uit klei. Ons huis is van 2015 hebben een a label voor isolatiewaarde. We hebben door het gehele huis vloerverwarming. Onze cv staat op zolder. Ik zou graag willen weten wat het me gaat kosten. Ik dacht zelf aan een verticaal systeem. De woning is 130 m2. De pomp moet dat kunnen verwarmen.

Buitenkraan aanleggen

Woning gebouwd in 1998 en voorzien van een buitenkraan achterzijde. Echter, slagpen van buitenkraan zit vast en er moet een nieuwe kraan gemonteerd worden. De flexibele leiding ligt in de kruipruimte. De flexibele leiding zit (bijzonder genoeg) vóór de watermeter in de meterkast. De watertoevoer moet dus aangepast worden vanuit de meterkast (met afsluiter) en aan de achterzijde van de woning (ongeveer 10 meter) moet een nieuwe kraan gemonteerd worden.

Salmson pomp van de vloerverwarming vervangen

We willen graag de Salmson pomp van de vloerverwarming vervangen. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.

Verhoogde toiletpot

Ik wil mijn oude toiletpot verwijderen en vervangen door een nieuwe verhoogde toiletpot inclusief oude afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Grundfos pomp van de vloerverwarming vervangen

Ik vermoed dat de pomp stuk is. Ik zou graag de pomp eerst door iemand ernaar laten kijken en daarna de verdere acties inplannen.

Warmtepomp plaatsen

Ik woon in een hoekwoning, op bg en eerste verdieping heb ik vloerverwarming, op tweede radiatoren. Mijn laatst gasverbruik is ong. 2.200 m3 / jaar. Graag zou ik een warmtepomp laten plaatsen.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan in mijn voortuin hebben. Waterleiding / aansluiting van het water zit in de meterkast naast de voordeur Hoeft dus alleen door het muurtje heen. De kraan zou ik vorstvrij willen hebben en mag door de vakman geregeld worden.

Staand toilet en kraantje plaatsen

Ik wil een verhoogd staand toilet laten plaatsen. Ik heb een foto toegevoegd van de bestaande situatie. Het toilet is 40 jaar oud en intussen wiebelt het, omdat de bevestigingsschroef verroest is en afgebroken. Verder zal er, denk ik, een nieuw kraantje geplaatst moeten worden, daar het reservoir langzaam volloopt (verkalkt?).

Hemelwaterafvoer richting riool herstellen

De huidige aansluiting is gebroken door verzakking en dient vervangen te worden. Daarna gat opvullen en tegels terug plaatsen. Vakman zorgt voor materialen. Herstellen zo spoedig mogelijk, bij voorkeur voor 15 augustus. Zie foto voor schade, aansluiting betreft afvoer van achterkant en voorkant.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen. Deze moet aan de achterzijde van de woning komen, aan de gevel bij de keuken. Er is een kruipruimte aanwezig. De afstand van de meterkast naar de locatie van de kraan is ongeveer 7/8 meter.

Buitenkraan aanleggen inclusief materiaal en kraan

Graag wil ik in de tuin een buitenkraan laten aanleggen. De afstand van de meterkast en de kraan is ongeveer 10 meter. Er is een kruipruimte aanwezig. Graag de offerte inclusief materiaal en de kraan.

Advies en installeren warmtepomp

Wij zijn bezig met ontwerpen van een nieuwe vrijstaande woning daarbij willen wij advies voor welke warmtepomp wij het beste kunnen toepassen. Het gaat om een vrijstaande woning van 300 m2. Word in 2020 opgeleverd. Graag een offerte hiervoor.

2 x buitenkraan aanleggen

Ik zou graag een gespecificeerde offerte per onderdeel en daaraan gekoppeld de kosten voor het aanleggen van 2 buitenkranen. 1 x voorzijde woning 1 x achterzijde woning. Prijs materialen apart in offerte vermelden. Graafwerk wordt gedaan. Ik zie graag de offertes tegemoet.

RGA plaatsen voor HR ketel

Er dienen nieuwe RGA kanalen geplaatst te worden voor een CV. Het betreft een blokflat voor de 1ste en 2de etage. Er zullen ook nieuwe ketels gekocht moeten worden

Keukenkraan laten vervangen

Ik wil een oude keuken kraan laten vervangen door een nieuwe kraan.

Warmtepomp informatie

Ik wil van het gas af en een andere verwarming hebben. Ik twijfel over een luchtwarmtepomp. Het gaat hier in de eerste instantie om de woonkamer inclusief open keuken. Er is een glazen schuifpui van ruim 6 meter aan de tuinkant. (Heb momenteel geen Verwarming meer op gas). Wellicht zijn er in de ruimte 2 ( kleinere) units nodig. Het gaat om ongeveer 70 m2. Hoeveel meter kan een unit verwarmen?

Convector radiator vervangen

en convector radiator vervangen en leveren. Het gaat om een radson flow parada radiator wit staal type 33 600 x 1500 x 174 mm Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Vervangen CV HR ketel

Onze CV is bijna 15 jaar oud. Ik ben op zoek naar een erkende installateur die een all-in prijs kan geven voor het installeren van een nieuwe CV en de oude CV kan meenemen. Ik ga een nieuwe Remeha CV ketel kopen: Tzerra Ace 39c CW5 met eTwist thermostaat.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om het aanleggen van vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping. Beide verdiepingen zijn ongeveer 45 m2. Het huis is gebouwd in 1975.

CV door een warmtepomp laten vervangen

Wij zijn ons aan het oriënteren om de complete CV te laten vervangen door een warmtepomp. Het gaat over een bedrijven verzamelpand met 3 verdiepingen en een oppervlak van 1200 m2. De pomp zal gebruikt moeten gaan worden voor het verwarmen en koelen van het pand.

Zibro airco p9000 nakijken

Onderhoudsbeurt en koudemiddel bijvullen