Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Barendrecht of directe omgeving.

884 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtesysteem vervangen, aardwarmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp platsen, warmtepomp op aardwarmte installeren, warmtepomp, zonnepanelen en zonnecollectoren plaatsen, cV door een warmtepomp laten vervangen, aardwarmtepomp met zonnepanelen plaatsen, luct-lucht warmtepompinstallatie monteren, warmtepomp installeren, warmtepomp mogelijkheden, warmtepomp en vloerverwarming aanleggen, vakantiehuisjes verwarmen met warmtepomp, warmtepomp bevestigen, geothermische warmtepomp installeren, lucht/lucht warmtepomp in bedrijfshal plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Barendrecht:

CV door een warmtepomp laten vervangen

Wij zijn ons aan het oriënteren om de complete CV te laten vervangen door een warmtepomp. Het gaat over een bedrijven verzamelpand met 3 verdiepingen en een oppervlak van 1200 m2. De pomp zal gebruikt moeten gaan worden voor het verwarmen en koelen van het pand.

Zibro airco p9000 nakijken

Onderhoudsbeurt en koudemiddel bijvullen

Voorbereiding voor nieuwe keuken

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken moet het volgende voorbereid worden: 1. Gasleiding verplaatsen voor gasfornuis 2. Water en afvoer voor wasbak en vaatwasser verplaatsen. 3. Weggewerkte afvoer afzuigkap weghalen en netjes maken + afdichten van de aansluiting van deze afvoer op de centrale afvoerbuis. 4. Verleggen/voorbereiden van elektriciteitsaansluitingen voor Combi oven, vaatwasser, 2 keer stopcontact aanrecht, afzuigkap. Zie foto. Bijgesloten is * een foto van de bestaande keuken * technische tekening nieuwe keuken De werkzaamheden moeten op donderdag 18, vrijdag 19 of zaterdag 20 oktober uitgevoerd worden. Graag willen wij een prijs en tijd indicatie voor deze werkzaamheden.

Tristar airco in bedrijf stellen

Ik ben op zoek naar een F gassen gecertificeerd installatiebedrijf, die voor een zelf geinstalleerde Tristar airco type AC5407 de in bedrijfstelling kan verzorgen.

Differnz douchepaneel Mundo XXL thermostaat vervangen

Thermostaat vervangen van een Douchepaneel Differnz Mundo XXL

Buitenkraan in de achtertuin aanbrengen

Ik sil een buitenkraan in de achtertuin

Vorstvrije buitenkraan installeren

Ik wil een buitenkraan tegen de achtergevel laten monteren ten behoeve van een hogedrukreiniger en planten sproeien. De watermeter en hoofdkraan zit in de meterkast bij de voorgevel en dit is ongeveer 10 meter. De leiding dient via de kruipruimte doorgetrokken te worden.

Muurdoorvoer maken voor een mobiele airco

Op de 1e en 2e etage een muurdoorvoer maken (150 mm) voor de mobiele airco. Van binnen en buiten afgewerkt, met respectievelijk slangaansluiting en terugslagklep/afdekking.

CV ketel en afzuigsysteem vervangen in appartement

Oppervlakte van de woning is 9 x 9 meter (appartement op de begane grond) voorzien van radiatoren. De oude thermomaster awb hr-combiketel (16 jaar oud) en afzuigsysteem moet vervangen worden. Ik wil graag weer het zelfde soort systeem hiervoor in de plaats hebben.

Buitenkranen voor en achter aanleggen

Wij zijn op zoek naar een loodgieter die een waterkraan zowel voor als achter kan aanleggen. Wij hebben nog niks hiervoor aangeschaft. Wie kan ons helpen?

Complete CV installatie plaatsen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Installatie van een pelletketel inclusief zonneboiler en boilervat. Inhoud van de woning is ongeveer 700 kubieke meter. Het liefst een ketel met voorraad bunker en automatische aanvoer. Of een grote voorraad in de ketel.

Warmtepomp aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De woning is voorzien van vloerverwarming, vloerisolatie, spouwmuur isolatie en glas isolatie. De woning niet voorzien van een mechanische ventilatie. CV ketel nu: Nefit ecomline classic uit 2003. Ik heb interesse in een warmtepomp en zou graag indicaties van de verschillende soorten warmtepompen willen hebben.

Erfscheidingsput vervangen

De erfscheidingsput moet worden vervangen. Riool is verder in orde. De put is tot de deksel nagenoeg al vrijgegraven. Ik zal het zelf bestraten.

Closetpot vervangen

Wegens een breuk in de closetpot wil ik deze laten vervangen. Huidige closetpot is standaard (staand- PK pijp kort) afvoer in de muur. Hoogte 40 cm - Diepte 47 cm - Breedte 37 cm Zeer waarschijnlijk is de afstand van de schroeven in de huidige en de nieuwe closetpot niet. Deze zullen zeer waarschijnlijk opnieuw geboord moeten worden. Graag ontvang ik een offerte voor - demonteren closetpot - monteren closetpot - opgave voor oude materialen afvoeren Vervangend model- zie: -toiletpot-smart-wit-achter-onderhtml -keuken-wonen/toilet/wc-potten/aquavive-closetpot-vlakspoel-pkAlvast hartelijk dank voor uw offerte. Met vriendelijke groet, Caroline KOOL

Designradiator voor handdoeken monteren

Ik wil graag een designradiator plaatsen in de badkamer voor de handdoeken. Er zullen ook leidingen gezaagd worden.

Houtkachel plaatsen

Wij hebben al een open haard met een rookkanaal en schoorsteen van twee verdiepingen hoog en een plat dak. Er zit een klepje in de open haard naar het rookkanaal toe en daar begint er een buis. We willen graag een (kleine) houtkachel in de opening van de open haard plaatsen want dan is het rendement groter, maar we weten niet hoe en laten het liever aan een professional over. De huidige open haard blijft dus bestaan. De afstand van de houtkachel richting het bestaande rookkanaal zal 40 a 50 cm zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Houtkachel en kanaal plaatsen

In de woonkamer wil ik graag een houtkachel laten plaatsen. Hiervoor dient er een rookkanaal aangelegd te worden. De woning heeft 2 woonlagen en de vloer is van beton. Daarna dient het kanaal door het dak te worden gemonteerd. De kachel is al aanwezig, de overige materialen dient de vakman te regelen.

Verwarming omleggen en kleinere radiator plaatsen

Voor de verwarming in de keuken moet een andere verwarming komen en verlegd worden. Er zit nu een (grote) radiator. Die moet weg en een kleinere op een andere plek plaatsen. Eventueel kunnen we zelf andere verwarming kopen.

Houtkachel en rookgasafvoer plaatsen

Houtkachel en rookgasafvoer plaatsen in een reeds bestaand kanaal waar eerder een gashaard gestaan heeft. Het is de bedoeling dat de kachel in een schouw komt te staan. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van al de benodigde materialen.

Houtkachel plaatsen met rookkanaal

Wij hebben in de woonkamer een klein stukje uitbouw van 1,5 meter diep. In die uitbouw wil ik voor een muurtje een houtkachel gaan plaatsen. Er zou dan een afvoer door de buitenmuur gemaakt moeten worden. Ik heb op de verdieping er boven enkele slaapkamers. Ik wil geen heel hoge afvoerpijp tot boven het dak maar, ik begrijp dat dit misschien wel nodig is uit oogpunt van veiligheid en om overlast in de slaapkamers te voorkomen Ik wil advies over de aanleg van het rookkanaal en ook weten wat de wettelijke eisen zijn.

Keukenkraan vervangen

Ik wil graag een nieuwe keukenkraan laten monteren en de oude verwijderd hebben. Deze is namelijk niet goed meer en zal het spoedig begeven. Er is een keukenboiler aanwezig, daar moet de nieuwe kraan weer op worden aangesloten.

Gaten voor kranen boren in badkamer

Graniet boren voor wastafel en kraan.

Rookkanalen met asbest vervangen

In ons huis zijn vermoedelijk 3 asbesthoudende luchtkanalen aanwezig. Gaat om de vervanging.

Radiator verwijderen

Ik wil een radiator laten verwijderen in de woonkamer.

Keuringsrapport gasaansluiting in foodtruck

Wij hebben een foodtruck gekocht. De frituur draait op gas, maar willen dit gecontroleerd hebben en gekeurd voor ons en andermans veiligheid.