Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Barendrecht of directe omgeving.

910 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, luchtwarmtepomp en aardwarmtepomp, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp instalatie, warmtepomp realiseren, aanschaffen en monteren van een houtpellet cv, kapotte boiler vervangen door een nieuwe en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Barendrecht:

Staand toilet en kraantje plaatsen

Ik wil een verhoogd staand toilet laten plaatsen. Ik heb een foto toegevoegd van de bestaande situatie. Het toilet is 40 jaar oud en intussen wiebelt het, omdat de bevestigingsschroef verroest is en afgebroken. Verder zal er, denk ik, een nieuw kraantje geplaatst moeten worden, daar het reservoir langzaam volloopt (verkalkt?).

Hemelwaterafvoer richting riool herstellen

De huidige aansluiting is gebroken door verzakking en dient vervangen te worden. Daarna gat opvullen en tegels terug plaatsen. Vakman zorgt voor materialen. Herstellen zo spoedig mogelijk, bij voorkeur voor 15 augustus. Zie foto voor schade, aansluiting betreft afvoer van achterkant en voorkant.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen. Deze moet aan de achterzijde van de woning komen, aan de gevel bij de keuken. Er is een kruipruimte aanwezig. De afstand van de meterkast naar de locatie van de kraan is ongeveer 7/8 meter.

Buitenkraan aanleggen inclusief materiaal en kraan

Graag wil ik in de tuin een buitenkraan laten aanleggen. De afstand van de meterkast en de kraan is ongeveer 10 meter. Er is een kruipruimte aanwezig. Graag de offerte inclusief materiaal en de kraan.

Advies en installeren warmtepomp

Wij zijn bezig met ontwerpen van een nieuwe vrijstaande woning daarbij willen wij advies voor welke warmtepomp wij het beste kunnen toepassen. Het gaat om een vrijstaande woning van 300 m2. Word in 2020 opgeleverd. Graag een offerte hiervoor.

2 x buitenkraan aanleggen

Ik zou graag een gespecificeerde offerte per onderdeel en daaraan gekoppeld de kosten voor het aanleggen van 2 buitenkranen. 1 x voorzijde woning 1 x achterzijde woning. Prijs materialen apart in offerte vermelden. Graafwerk wordt gedaan. Ik zie graag de offertes tegemoet.

RGA plaatsen voor HR ketel

Er dienen nieuwe RGA kanalen geplaatst te worden voor een CV. Het betreft een blokflat voor de 1ste en 2de etage. Er zullen ook nieuwe ketels gekocht moeten worden

Keukenkraan laten vervangen

Ik wil een oude keuken kraan laten vervangen door een nieuwe kraan.

Warmtepomp informatie

Ik wil van het gas af en een andere verwarming hebben. Ik twijfel over een luchtwarmtepomp. Het gaat hier in de eerste instantie om de woonkamer inclusief open keuken. Er is een glazen schuifpui van ruim 6 meter aan de tuinkant. (Heb momenteel geen Verwarming meer op gas). Wellicht zijn er in de ruimte 2 ( kleinere) units nodig. Het gaat om ongeveer 70 m2. Hoeveel meter kan een unit verwarmen?

Convector radiator vervangen

en convector radiator vervangen en leveren. Het gaat om een radson flow parada radiator wit staal type 33 600 x 1500 x 174 mm Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Vervangen CV HR ketel

Onze CV is bijna 15 jaar oud. Ik ben op zoek naar een erkende installateur die een all-in prijs kan geven voor het installeren van een nieuwe CV en de oude CV kan meenemen. Ik ga een nieuwe Remeha CV ketel kopen: Tzerra Ace 39c CW5 met eTwist thermostaat.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om het aanleggen van vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping. Beide verdiepingen zijn ongeveer 45 m2. Het huis is gebouwd in 1975.

CV door een warmtepomp laten vervangen

Wij zijn ons aan het oriënteren om de complete CV te laten vervangen door een warmtepomp. Het gaat over een bedrijven verzamelpand met 3 verdiepingen en een oppervlak van 1200 m2. De pomp zal gebruikt moeten gaan worden voor het verwarmen en koelen van het pand.

Zibro airco p9000 nakijken

Onderhoudsbeurt en koudemiddel bijvullen

Voorbereiding voor nieuwe keuken

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken moet het volgende voorbereid worden: 1. Gasleiding verplaatsen voor gasfornuis 2. Water en afvoer voor wasbak en vaatwasser verplaatsen. 3. Weggewerkte afvoer afzuigkap weghalen en netjes maken + afdichten van de aansluiting van deze afvoer op de centrale afvoerbuis. 4. Verleggen/voorbereiden van elektriciteitsaansluitingen voor Combi oven, vaatwasser, 2 keer stopcontact aanrecht, afzuigkap. Zie foto. Bijgesloten is * een foto van de bestaande keuken * technische tekening nieuwe keuken De werkzaamheden moeten op donderdag 18, vrijdag 19 of zaterdag 20 oktober uitgevoerd worden. Graag willen wij een prijs en tijd indicatie voor deze werkzaamheden.

Tristar airco in bedrijf stellen

Ik ben op zoek naar een F gassen gecertificeerd installatiebedrijf, die voor een zelf geinstalleerde Tristar airco type AC5407 de in bedrijfstelling kan verzorgen.

Differnz douchepaneel Mundo XXL thermostaat vervangen

Thermostaat vervangen van een Douchepaneel Differnz Mundo XXL

Buitenkraan in de achtertuin aanbrengen

Ik sil een buitenkraan in de achtertuin

Vorstvrije buitenkraan installeren

Ik wil een buitenkraan tegen de achtergevel laten monteren ten behoeve van een hogedrukreiniger en planten sproeien. De watermeter en hoofdkraan zit in de meterkast bij de voorgevel en dit is ongeveer 10 meter. De leiding dient via de kruipruimte doorgetrokken te worden.

Muurdoorvoer maken voor een mobiele airco

Op de 1e en 2e etage een muurdoorvoer maken (150 mm) voor de mobiele airco. Van binnen en buiten afgewerkt, met respectievelijk slangaansluiting en terugslagklep/afdekking.

CV ketel en afzuigsysteem vervangen in appartement

Oppervlakte van de woning is 9 x 9 meter (appartement op de begane grond) voorzien van radiatoren. De oude thermomaster awb hr-combiketel (16 jaar oud) en afzuigsysteem moet vervangen worden. Ik wil graag weer het zelfde soort systeem hiervoor in de plaats hebben.

Buitenkranen voor en achter aanleggen

Wij zijn op zoek naar een loodgieter die een waterkraan zowel voor als achter kan aanleggen. Wij hebben nog niks hiervoor aangeschaft. Wie kan ons helpen?

Complete CV installatie plaatsen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Installatie van een pelletketel inclusief zonneboiler en boilervat. Inhoud van de woning is ongeveer 700 kubieke meter. Het liefst een ketel met voorraad bunker en automatische aanvoer. Of een grote voorraad in de ketel.

Warmtepomp aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De woning is voorzien van vloerverwarming, vloerisolatie, spouwmuur isolatie en glas isolatie. De woning niet voorzien van een mechanische ventilatie. CV ketel nu: Nefit ecomline classic uit 2003. Ik heb interesse in een warmtepomp en zou graag indicaties van de verschillende soorten warmtepompen willen hebben.

Erfscheidingsput vervangen

De erfscheidingsput moet worden vervangen. Riool is verder in orde. De put is tot de deksel nagenoeg al vrijgegraven. Ik zal het zelf bestraten.