Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Barendrecht of directe omgeving.

885 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: appartementencomplex voorzien van warmtepompboilers, warmtepompen installeren nieuwbouwproject, grondwaterwarmtepomp met verticale boorput aanleggen, grond- / water-warmtepomp installeren, water-waterwarmtepomp installeren, warmtepomp voor verwarming van een woonboerderij, water-lucht of water-water warmtepomp installeren, installeren van een Water- waterwarmtepomp, warmtepomp voor verwarmen zwembad, inductie, warmtepomp en zonnepanelen installeren, luchtwater pomp of alternatief leveren en plaatsen, grondwaterpomp plaatsen en vloerverwarming aanleggen, aardwarmtewinningssysteem aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Barendrecht:

Muurdoorvoer maken voor een mobiele airco

Op de 1e en 2e etage een muurdoorvoer maken (150 mm) voor de mobiele airco. Van binnen en buiten afgewerkt, met respectievelijk slangaansluiting en terugslagklep/afdekking.

CV ketel en afzuigsysteem vervangen in appartement

Oppervlakte van de woning is 9 x 9 meter (appartement op de begane grond) voorzien van radiatoren. De oude thermomaster awb hr-combiketel (16 jaar oud) en afzuigsysteem moet vervangen worden. Ik wil graag weer het zelfde soort systeem hiervoor in de plaats hebben.

Buitenkranen voor en achter aanleggen

Wij zijn op zoek naar een loodgieter die een waterkraan zowel voor als achter kan aanleggen. Wij hebben nog niks hiervoor aangeschaft. Wie kan ons helpen?

Complete CV installatie plaatsen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Installatie van een pelletketel inclusief zonneboiler en boilervat. Inhoud van de woning is ongeveer 700 kubieke meter. Het liefst een ketel met voorraad bunker en automatische aanvoer. Of een grote voorraad in de ketel.

Warmtepomp aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De woning is voorzien van vloerverwarming, vloerisolatie, spouwmuur isolatie en glas isolatie. De woning niet voorzien van een mechanische ventilatie. CV ketel nu: Nefit ecomline classic uit 2003. Ik heb interesse in een warmtepomp en zou graag indicaties van de verschillende soorten warmtepompen willen hebben.

Erfscheidingsput vervangen

De erfscheidingsput moet worden vervangen. Riool is verder in orde. De put is tot de deksel nagenoeg al vrijgegraven. Ik zal het zelf bestraten.

Closetpot vervangen

Wegens een breuk in de closetpot wil ik deze laten vervangen. Huidige closetpot is standaard (staand- PK pijp kort) afvoer in de muur. Hoogte 40 cm - Diepte 47 cm - Breedte 37 cm Zeer waarschijnlijk is de afstand van de schroeven in de huidige en de nieuwe closetpot niet. Deze zullen zeer waarschijnlijk opnieuw geboord moeten worden. Graag ontvang ik een offerte voor - demonteren closetpot - monteren closetpot - opgave voor oude materialen afvoeren Vervangend model- zie: -toiletpot-smart-wit-achter-onderhtml -keuken-wonen/toilet/wc-potten/aquavive-closetpot-vlakspoel-pkAlvast hartelijk dank voor uw offerte. Met vriendelijke groet, Caroline KOOL

Designradiator voor handdoeken monteren

Ik wil graag een designradiator plaatsen in de badkamer voor de handdoeken. Er zullen ook leidingen gezaagd worden.

Houtkachel plaatsen

Wij hebben al een open haard met een rookkanaal en schoorsteen van twee verdiepingen hoog en een plat dak. Er zit een klepje in de open haard naar het rookkanaal toe en daar begint er een buis. We willen graag een (kleine) houtkachel in de opening van de open haard plaatsen want dan is het rendement groter, maar we weten niet hoe en laten het liever aan een professional over. De huidige open haard blijft dus bestaan. De afstand van de houtkachel richting het bestaande rookkanaal zal 40 a 50 cm zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Houtkachel en kanaal plaatsen

In de woonkamer wil ik graag een houtkachel laten plaatsen. Hiervoor dient er een rookkanaal aangelegd te worden. De woning heeft 2 woonlagen en de vloer is van beton. Daarna dient het kanaal door het dak te worden gemonteerd. De kachel is al aanwezig, de overige materialen dient de vakman te regelen.

Verwarming omleggen en kleinere radiator plaatsen

Voor de verwarming in de keuken moet een andere verwarming komen en verlegd worden. Er zit nu een (grote) radiator. Die moet weg en een kleinere op een andere plek plaatsen. Eventueel kunnen we zelf andere verwarming kopen.

Houtkachel en rookgasafvoer plaatsen

Houtkachel en rookgasafvoer plaatsen in een reeds bestaand kanaal waar eerder een gashaard gestaan heeft. Het is de bedoeling dat de kachel in een schouw komt te staan. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van al de benodigde materialen.

Houtkachel plaatsen met rookkanaal

Wij hebben in de woonkamer een klein stukje uitbouw van 1,5 meter diep. In die uitbouw wil ik voor een muurtje een houtkachel gaan plaatsen. Er zou dan een afvoer door de buitenmuur gemaakt moeten worden. Ik heb op de verdieping er boven enkele slaapkamers. Ik wil geen heel hoge afvoerpijp tot boven het dak maar, ik begrijp dat dit misschien wel nodig is uit oogpunt van veiligheid en om overlast in de slaapkamers te voorkomen Ik wil advies over de aanleg van het rookkanaal en ook weten wat de wettelijke eisen zijn.

Keukenkraan vervangen

Ik wil graag een nieuwe keukenkraan laten monteren en de oude verwijderd hebben. Deze is namelijk niet goed meer en zal het spoedig begeven. Er is een keukenboiler aanwezig, daar moet de nieuwe kraan weer op worden aangesloten.

Gaten voor kranen boren in badkamer

Graniet boren voor wastafel en kraan.

Rookkanalen met asbest vervangen

In ons huis zijn vermoedelijk 3 asbesthoudende luchtkanalen aanwezig. Gaat om de vervanging.

Radiator verwijderen

Ik wil een radiator laten verwijderen in de woonkamer.

Keuringsrapport gasaansluiting in foodtruck

Wij hebben een foodtruck gekocht. De frituur draait op gas, maar willen dit gecontroleerd hebben en gekeurd voor ons en andermans veiligheid.

Gasleidingen laten keuren

Wij hebben 3 jaar geleden onze gasleiding laten verlengen door een loodgieter. Wij willen deze nu laten keuren. Hierbij willen we ook graag een keuringsrapport. Wat zijn hiervan de kosten?

Brink luchtverwarming vervangen

Wij hebben een luchtverwarmingsketel B 8 (25 jaar oud) welke vervangen dient te worden. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het demonteren van het huidige systeem en monteren van een nieuwe ketel. Zelf dachten we aan de indirect gestookte uitvoering inclusief warmwatervoorziening Brink Elan 16 2. 0 HR + Intergas 36/30 HRE CW 5. Indien u nog verdere gegevens nodig heeft vernemen wij dat graag.

Nieuwe CV aanleggen

Ik zoek iemand die CV wilt aanleggen in mijn appartement. Op dit moment zitten er gaskachels in.

Buitenkraan aanleggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor 2 buitenkranen. 1 kraan ligt 1,5 meter van hoofdleiding, 1 kraan ligt aan achterzijde huis en is ongeveer 8 a 9 meter van de hoofdkraan. Doelstelling is om de afsluiter bij het gat van de kruipruimte te maken. Ik kan de gaten graven en de gaten boren. Het betreft het doortrekken van leidingwerk en het aanleggen van de kranen. Graag een scherpe offerte.

Muurdoorvoer maken voor de mobiele airco

Wij hebben een zogenaamde mobiele airco met een afvoerslang voor warme lucht. Tot nu toe hebben wij deze slang tegen het op een kier geopende raam gehangen in onze slaapkamer (2e etage) maar dat is niet ideaal. De vraag is, wat zou een muurdoorvoer ons gaan kosten? Graag ontvang ik van u een vrijblijvende kostenopgave.

Buitenkraan aanleggen

Graag wil ik een prijsindicatie voor het aanleggen van een buitenkraan aan de voorzijde van onze tussenwoning. Er kan een aansluiting worden gemaakt naar de meterkast. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Montagewerk in de badkamer

Wij willen wat installatiewerk in onze badkamer laten verzorgen. We willen een bestaande radiator laten afkoppelen, de aansluiting 50 cm laten verlengen en daar een nieuwe designradiator op laten aansluiten. Verder willen we een wastafel laten vervangen door een wastafelmeubel en een nieuwe douchebak laten monteren. De materialen zullen we hiervoor zelf aanschaffen. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.