Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Alphen aan den Rijn:

Mantelbuizen aanleggen voor elektra, gas en water

Er dienen mantelbuizen aangelegd te worden voor: - Elektra (rood) circa 60 cm diepte - Gas (geel) circa 70 cm diepte - Water (blauw) circa 90 cm diepte Meterkast bevindt zich circa 15 meter van de straat, en dat betekent onder het pand doorboren (zand/beton). Betreft een pand uit 1890. Te Alphen aan den Rijn.

Piano Centric paneelradiator leveren en plaatsen

Offerte aanvraag voor plaatsen radiator in de hal (2 bij 3 meter). Werkzaamheden: • Het uitschakelen van de cv-ketel en de vloerverwarming (zie foto) • Het zover als noodzakelijk drukloos maken van de cv-installatie • Het boren van 2 gaten in de hal door de vloer waar radiator geplaatst wordt en 2 gaten bij de vloerverwarmingsunit door de vloer (zie foto) • Het leveren en installeren van CV 16-2 slang door de vloer vanaf de hal naar de vloerverwarming verdeler. Kruipluik is in de hal, bij het raam.(zie foto) • Het leveren en installeren van een Piano Centric paneelradiator vlak type 21S l=900mm h=600mm RAL9016 1073 Watt incl. in de hal, onder het raam. • Het aansluiten van de geïnstalleerde CV slangen op de radiator • De radiator voorzien van een thermostaatknop. • Het vullen ontluchten en in bedrijf stellen van de installatie.

Onderhoud cv ketel

Wij hebben een remeha cv ketel welke onderhoud nodig heeft en verder willen wij een aantal dingen vervangen hebben 3 ontluchtingsventielen zolder ( deze hebben we ) en 2 x badkamer. En 2 thermostaatverwarmingsknoppen 1 woonkamer en 1 in de badkamer plus in de badkamer zit nog een dichtdraaier.  En verder toch nog eens kijken naar het vele bij vullen ( als de kachel aan staat een keer per maand ).

Convectorput verwijderen en dichten

In verband met het willen aanleggen van vloerverwarming, wil ik graag de huidige convectorput in de woning laten verwijderen en dichten. De afmetingen van de convectorput zijn 335 cm bij 38 cm en de put zelf is een metalen bak. Het gaat hier dus om: - Leidingen afdichten - Convector verwijderen - Convectorput verwijderen - Isolatie ondervloer aanbrengen (alleen daar waar de convectorput zat) - Gat dichten en gelijk maken met overige vloer I.v.m. verhuizing weet ik nog niet precies hoe de vloer in het huis is opgemaakt, maar het huis komt uit 1990 dus ik ga uit van betonvloer met zandcement laag erop. Eigen inzicht of alternatieve methodes zijn altijd welkom. Voor meer informatie, neem gerust contact op.

Convectorput verwijderen en dicht maken en aanleggen vloerverwarming

We willen graag de convector put van 4.5 meter breed vol laten storten en vloerverwarming aanleggen in de woonkamer. De woonkamer is ongeveer 75 m2 groot. Er ligt nu een laminaatvloer en weten nog niet precies hoe alles in zijn werk zou moeten gaan met infresen van leidingen et cetera. De vloer kunnen we er zelf uithalen, maar mag apart op de offerte benoemd worden.

Circulatiepomp grondverwarming vernieuwen

De pomp van de grondverwarming maakt veel lawaai en moet vervangen worden. Het betreft een Grundvos circulatiepomp 25-60180PC. En een aankoppelingspunt van de afvoer richting het riool van het toilet lekt een beetje. Dit moet hersteld worden.

Pomp van zonnecollector naar zonneboiler vervangen en collector bijvullen

De pomp tussen onze zonnecollector en zonneboiler is defect. Verder is de collector waarschijnlijk leeggelopen en moet dus bijgevuld worden. De pomp maakte erg veel herrie doordat hij stuk is en toen heb ik de bedrading naar het schakelkastje doorgeknipt. Deze zal dus weer hersteld moeten worden. Graag kom ik contact met een bedrijf die dit kan uitvoeren.

Verplaatsen van een houtkachel

Ik zoek een openhaardenspecialist die onze houtkachel kan verplaatsen. De kachel staat midden in de woonkamer. Deze willen we een stuk opzij plaatsen over een afstand van ongeveer 2 meter.

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen. Afstand is ongeveer 10 cm. Afdekvloer inclusief afsmeren. Het gaat om 50 m2.

Wastafelkraan vervangen

Ik wil graag een wastafelkraan laten vervangen. Een nieuwe kraan is reeds in mijn bezit.

Geiser verplaatsen

Op dit moment hebben we een geiser en we willen nu overgaan naar een boiler van 120L (douche & keuken). We willen graag van u een offerte zodat we zicht hebben op onze uitgaven. Alle leidingen van de geiser zou dus vervangen moeten worden en ‘t geiser zou weggehaald moeten worden. We willen ook weten wat de mogelijkheid is qua abonnementen mocht dat van dienst zijn en hoeveel watt de boiler zou zijn. We willen dat ook wel zelf aanschaffen maar natuurlijk met uw inkijk en advies erop.

Vloerverwarming plaatsen

De vloerverwarming moet komen in een huiskamer. De oppervlakte is 40 vierkante meter. Ik krijg de dag na kerst krijg ik de sleutel en we willen het graag in januari 2019 aan laten leggen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 40 m²

Plaatsen van een designradiator

In de badkamer moet de bestaande radiator vervangen worden door een designradiator. Er dient daarom ook wat leidingwerk aangepast te worden. De huidige radiator is lek.

CV plaatsen en groepenkast aanpassen

IK wil graag een cv aanleggen. Er zit nu een gashaard in, die moet verwijderd worden. Ook moet de groepenkast aangepast worden want er zijn te weinig groepen. Er moeten ook elektra en waterleidingen doorgetrokken worden. De hoeveelheid is nog in overleg.

Aanleggen buitenkraan

Ik wil een buitenkraan met gevelkom aan de voorgevel laten aanleggen, de leiding kan uit de meterkast direct door de gevel worden geplaatst. Ik wil tevens een buitenkraan met gevelkom aan de achtergevel laten aanleggen. Hiertoe moet een leiding onder het huis door: via een gat door de betonnen vloer naar de kruipruimte, via een gat in de betonnen vloer bij de achtergevel binnenzijde naar boven en door de achtergevel naar buiten. Er is een uitbouw geplaatst, dus een extra fundering. Grond is gezakt tot 30 cm onder de fundering. Er zal een geul moeten worden gegraven om de leiding te kunnen 'ophalen'. De afstand die afgelegd moet worden is zo'n 10-12 meter.

Vervangen verwarming installatie

In mijn tussenwoning uit 1918 heb ik momenteel een combinatie van gas-cv en elektrische radiatoren. Ik wil het dak gaan vervangen en extra zonnepanelen laten leggen.Hierna wil ik overgaan op elektrische verwarming en/of elektrische warm water voorziening.

Doorvoer boren voor het rookkanaal van een gashaard

Ik ga een gashaard plaatsen. Ik zoek iemand die in week 50 (mag ook iets later) een gat kan maken in de buitenmuur ter behoeve van gashaard concentrische afvoer. Inclusief het plaatsen van de afvoer. De afmetingen weet ik nog niet.

Gashaard inbouwen

Ik ben op zoek naar een haardenspecialist die een hangende gashaard in mijn tussenwoning kan plaatsen. Hiervoor dient een gasaansluiting, een rookkanaal en een doorvoer naar het dak aangelegd worden. De haard zelf is al aanwezig.

Pellet kachel plaatsen in uitbouw

Pellet kachel plaatsen met pijp door buitenmuur of door dak.

Warmtepomp installeren

Het betreft een nog te bouwen woning die voorzien wordt met gas en CV maar ook geschikt is voor een warmtepomp. Wat is er technisch mogelijk/noodzakelijk tijdens de bouw en in overleg met de aannemer. De warmtepomp zal gebruikt gaan worden voor het koelen en of verwarmen van de woning.

Installatie en leidingwerk, frezen sleuven

We hebben een sleuf nodig in een betonmuur om de aircoleiding weg te werken. Circa 4 meter lang. Eventueel is er meer leidingwerk wat we weg willen hebben in de muren maar daarvoor is het denk ik noodzakelijk dat iemand eerst komt kijken.

Brink hetelucht installatie vervangen

Graag wil ik bij u een vrijblijvende offerte aanvragen voor de installatie van een nieuwe heteluchtverwarming. Op dit moment hebben wij een Brink heteluchtverwarming type B-12, van meer dan 20 jaar oud, deze werkt nog prima maar toch willen wij het vervangen om onverwachte defecten te voorkomen. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor een soort gelijk type als de oude B-12.

Aanleggen van een buitenkraan

Graag wil ik een buitenkraan laten aanleggen. De waterleiding zit in de meterkast die via de kruipruimte doorgetrokken kan worden. De afstand tussen de kast naar de gevel is ongeveer 8 meter.

Keukenkraan vervangen

Een oude keukenkraan (Franke QAX210 van april 2005, zie foto) demonteren en een aan te schaffen kraan (Grohe wave Cosmopolit Chr) monteren.

Vloerverwarming aanbrengen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? circa 80 m² Ik wil vloerverwarming als hoofdverwarming. Het gaat om ongeveer 80 m2. Er ligt nu een plavuizen vloer in welke eruit gesloopt gaat worden, ondervloer tot nog toe onbekend, bouwjaar huis: 1990. CV installatie op 2de verdieping.