Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp ter vervanging van cv installeren:

Warmtepomp ter vervanging van CV installeren

Installeren van een warmtepomp ter vervanging van een bestaande CV. Het betreft een dijkhuis, bestaande cv is geplaatst in het souterrain. Woning is 3 laags en circa 130m2. Koeling is ook gewenst zover mogelijk.
Onze klant uit Alblasserdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp ter vervanging van cv installeren uit heel Nederland:

CV installatie aanpassen

Bedoeling is dat huidige cv installatie wordt omgebouwd: In de nieuwe situatie zal in 2 fasen de bestaande installatie omgebouwd gaan worden: Fase 1: vloer van woonkamer en keuken voorzien van vloerverwarming. Het is de bedoeling dat deze fase nog in het voorjaar uitgevoerd gaat worden. Fase 2: vloerverwarming in hal, bijkeuken, garage plaatsen en radiatoren op verdieping vervangen voor convector radiatoren met koelingsmodule en cv ketel vervangen voor een warmtepomp met aardwarmte met passieve koeling mogelijkheden in de zomer. Deze fase zal na zomer, nadat fase 1 geheel is afgerond (inclusief plaatsing nieuwe keuken (derden)) uitgevoerd kunnen worden. In totaalplaatje wil opdrachtgever wel graag dat er ontwerptechnisch rekening mee houden dat afprijzing in 2 fasen uiteenvalt. Verder zijn er nog wat aanvullende wensen, zie verder omschrijving in bijlage. Communicatie, vragen, opname: Omdat praktische redenen (lastig te plannen telefonische bereikbaarheid van de opdrachtgever) is e-mail het primaire communicatiemiddel. Als aanbieder kunt u vragen, een voorstel voor bezoek ter plekke en andere zaken aankaarten per e-mail. Vermeld hierbij het nummer waarop u bereikbaar bent. De opdrachtgever neemt dan contact met u op. Richt uw e-mail aan de opdrachtgever en stuur een CC aan de adviseur () zodat deze van alle communicatie op de hoogte blijft. Bezoeken op locatie en verdere telefonische afstemming zullen meestal plaatsvinden op donderdag (thuiswerk dag van de opdrachtgever).

Lucht-lucht warmtepomp installeren

De warmtepomp-unit dient ter vervanging van een Brink hetelucht verwarmingsketel van circa 34 kW voor een lucht-lucht warmtepomp. De binnenunit kan in het stookhok geplaatst worden en aangesloten worden op het bestaande hetelucht kanalensysteem. Dit kanalensysteem verwarmt een huis van circa 750 m3. Achteraf mag de oude verwarmingsketel ook afgevoerd worden.

Warmtepomp installatie

Ik wil me graag laten informeren over een warmtepompinstallatie. Lucht- lucht of juist een grondwater systeem. De vloeroppervlakte van het huis is 130 m2 op de begane grond. En 130 m2 op de boven verdieping. Momenteel maak ik gebruik van een Cv installatie met gas. Graag goed advies ook met betrekking tot toekomstig onderhoud. We zijn met 4 personen, en we hebben een groot perceel ter beschikking om eventueel een warmtepomp te installeren. Graag zouden we willen weten hoeveel dit in ons geval zou gaan kosten

Verwarmingsketel voor een Hybride systeem vervangen

Vervangen van de huidige verwarmingsketel, radiator als hoofd verwarming vloerverwarming als bij verwarming. Het betreft een twee-onder-een-kap woning met twee etages ( 70 m2/ 40 m2 en 40 m2 ). Een unit kan aan de zijgevel worden gemonteerd ter hoogte van bestaande ketel. Vloerverwarming ligt enkel op de begane grond 50 m2. Interesse gaat uit naar een hybride ketel, of een lander soort warmtepomp systeem.

Warmtepomp werkend op lucht installeren

Voor onze vrijstaande woning in het buitengebied willen wij graag een warmtepomp aanschaffen ter vervanging van onze CV ketel op propaangas. Gezien de huidige subsidieregeling is dit voor ons zeer aantrekkelijk. De woning heeft een wooninhoud van 600 kuub.

Warmtepomp ter vervanging van CV installeren

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik ben op zoek naar een betaalbare hybride warmtepomp. Mijn huidige cv ketel is 5 jaar oud en van het merk Nefit Proline. De warmtepomp kan geplaatst worden op zolder naast de CV ketel. De unit die de lucht aanvoert kan eenvoudig aan de buitenmuur geplaatst worden. Graag zou ik een offerte per e-mail ontvangen voor een hybride warmtepomp en de installatie daarvan.

Warmtepomp (lucht/water) installeren bij woonboerderijtje

* Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. * Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, zwembad verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Renovatie project voor een oud woonboerderijtje. Het streven is met zonnepanelen/isolatie en eventueel een warmtepomp nul op de meter te realiseren. Er is grond oppervlakte is genoeg voor horizontale buizen. Het oppervlak is ongeveer 3000 m2 maar daar kan de helft van gelegd worden.

Water - Water warmtepomp

Installatie is voor een kantoor en woonhuis (zitten nu nog op gas). Hiervoor willen wij een water-water warmtepomp laten installeren ter verwarming. Een schatting van de oppervlakte is zowel woonhuis als kantoor rond de 96 m2. Het zijn vrijstaande gebouwen op een kale vlakte waardoor het weer snel afkoelt.

Lucht - Water warmtepomp laten plaatsen

In ons appartement (100 m2) hebben wij een gas CV ketel en dit willen wij omzetten naar een elektrische waterpomp of hybride waterpomp (kunt u dit apart offreren en hoeveel subsidie zit hier op?). Ik zou graag een boiler van 180 liter willen, welke merken heeft u hiervan ter beschikking?

Warmtepomp ter vervanging van een CV-ketel

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Verwarmen van ca. 130 m2 vloeroppervlak. Huidige kosten 2000 m3 gas op jaarbasis. CV-ketel gelijkvloers, handige kruipruimte om verbindingen naar binnen of buiten te brengen (max. 4m tot aan buitenmuur/fundering)

Partners

Partners van Casius