Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vsh vorstvrije buitenkranen vervangen:

VSH vorstvrije buitenkranen vervangen

We hebben 3 vorstvrije VSH buitenkranen welke vervangen moeten worden. Twee hebben vorstschade gehad en moeten wellicht helemaal nagekeken worden. Een andere lekt als hij open staat. Het liefst willen we de kranen vervangen door andere kranen die simpel af te sluiten en af te tappen zijn bij vorst. De kranen zijn in principe alleen bereikbaar vanaf de kraan kant. De voorkeur gaat uiteraard uit naar reparatie zonder breken.
Onze klant uit Alblasserdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vsh vorstvrije buitenkranen vervangen uit heel Nederland:

VSH vorstvrije buitenkraan en wasmachinekraan vervangen

De buitenkraan gaat bijna niet meer dicht. Betreft een vorstvrije buitenkraan van VSH. Mogelijk dat alleen het voorste deel vervangen moet worden. De wasmachinekraan moet vervangen worden. Weet geen maat

VSH vorstvrije buitenkraan vervangen

Ik heb een buitenkraan vanuit de nieuwbouw (ca. 5,5 jaar oud) waarvan ik denk dat hij niet goed meer functioneert. Bij het sproeien v.d. tuin is mijn druk niet meer zoals voorheen en hij lekt ook. Het los- of aandraaien van de schroef midden in de kraan helpt af en toe. Vandaag een hoge drukreiniger aangesloten waarbij er nauwelijks een krachtige straal uitkwam, teruggebracht waarbij deze het bij de verhuurder wel krachtig deed. Gaarne een vrijblijvend 'onderzoekje' en offerte wanneer onderzoek aangeeft dat hij vervangen moet worden.

VSH vorstvrije buitenkraan vervangen

Ik wil het binnenwerk van een VSH vorstvrije buitenkraan laten vervangen omdat deze verkeerd is geplaatst. Tevens moet er dan een draaiknop op geplaatst worden i.p.v een bedieningssleutel.

Aanbrengen nieuwe buitenkraan

De huidige VSH buitenkraan draait erg moeilijk open en dicht. Ik denk dat hij niet goed meer is en vervangen moet worden (het is een vorstvrije buitenkraan met een losse sleutel, maat 8). Graag inclusief levering van de kraan.