Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Alblasserdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Alblasserdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Alblasserdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Alblasserdam of directe omgeving.

196 klanten uit Alblasserdam bevelen een bij Casius in Alblasserdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Alblasserdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler, cv installaties vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Alblasserdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Alblasserdam:

De complete centrale verwarming installatie renoveren

Ik zoek een CV-installateur die de centrale verwarming en warmte toevoer kan renoveren. Ik wil graag weten of het verstandig is om al een cv ketel met een hybride warmtepomp te nemen, gezien de isolerende maatregelen volgen, of dat het verstandig is om nu alleen een cv ketel te installeren. Verder weet ik niet of dit mogelijk is maar ik zat ook te denken dat ik misschien kan beginnen met een cv installatie en nadat ik het huis heb geïsoleerd, de hybride warmtepomp geïnstalleerd kan worden, zodat ik uiteindelijk de cv ketel en warmtepomp heb die naast elkaar functioneren. Ik zoek een partij die mij advies kan geven en daarbij kan helpen om het te bewerkstelligen.

Buitenkraan aanleggen

Ik zoek een loodgieter die aan de achterzijde van de woning een buitenkraan kan aanleggen. Direct aan de binnenzijde loopt al een waterleiding in de bijkeuken. Deze kan dus direct met een t-stuk naar buiten worden doorgeleid.

Grondwater warmtepomp installatie

Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van een grondwater warmtepomp installatie in een nieuwbouw woning. De vrijstaande woning heeft een vloeroppervlak van 270 m2 en een RC waarde van ~3.7. Er kan uitgegaan worden van een gezin van 4 personen met 2 douches en 1 ligbad en 1 keuken. De douchekoppen zullen waterbesparend zijn (9L/min). We willen graag een aparte offerte voor de benodigde boringen (en hoeveel dit er dan zijn). Daarnaast weten wij graag welk type warmtepomp installatie er verwacht wordt te installeren. Voor het aanleggen van vloerverwarming zouden we graag een losse indicatie willen.

Vloerverwarming mogelijk met warmtepomp plaatsen

Systeem moet op de begane grond (keuken, woonkamer en hal) worden gelegd. Het is een bestaand woonhuis (tussenwoning). De totale oppervlakte is +/- 40 m2. Mogelijk in combinatie met een warmtepomp/-wisselaar. Afhankelijk van prijs bereiden we de vloer zelf voor. Anonieme nummers nemen we niet op. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 40 - 45 m

Vloerverwarming laten plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen. De bypass word al gedaan, dus vanaf daar zullen ze moeten beginnen. De woning is bewoond en er ligt een laminaatvloer welke later teruggeplaatst zal worden, de oppervlakte is circa 45 m2. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 45 M².

Dakgoot vervangen

6m zinken dakgoot vervangen, met 1x afvoer aansluiting

Een zonneboiler installeren

Ik zoek een CV-installateur ten behoeve van mijn woning een zonneboiler kan installeren. De boiler moet een vrijstaande woning kunnen verwarmen en koelen. Daarnaast is de woning al voorzien van zonnepanelen. De boiler moet twee verdiepingen kunnen verwarmen en koelen.

Nieuwe buitenkraan aanleggen

Wij willen buiten een kraan aanleggen om onze tuin te kunnen besproeien en de kinderen mee te kunnen laten spelen. Ik denk dat we een vorstbestendige buitenkraan willen met dubbele kraan. Zodat de tuinslang standaard aangesloten kan blijven en de andere kraan kunnen gebruiken om handen te wassen of emmers te vullen. Aan de buitenmuur waar de kraan moet komen zit de keuken. We willen dan vanuit de keukenkast direct doorvoeren naar buiten. Het is een woning met bouwjaar 1905, dus enkelsteens. Voor de muur zit de achterwand van het keukenkastje. Graag ontvangen we een offerte voor de totale opdracht, dus kraan, doorvoeren muur, aansluiten, etc. Ook graag gespecificeerd welke kraan. Offerte graag gespecificeerd per onderdeel wat de kosten zijn. *

Buitenkraan aanleggen

Wij willen buiten een kraan aanleggen om onze tuin te kunnen besproeien en de kinderen mee te kunnen laten spelen. Ik denk dat we een vorstbestendige buitenkraan willen met dubbele kraan. Zodat de tuinslang standaard aangesloten kan blijven en de andere kraan kunnen gebruiken om handen te wassen of emmers te vullen. Aan de buitenmuur waar de kraan moet komen zit de keuken. We willen dan vanuit de keukenkast direct doorvoeren naar buiten. Het is een woning met bouwjaar 1905, dus enkelsteens. Voor de muur zit de achterwand van het keukenkastje. Graag ontvangen we een offerte voor de totale opdracht, dus kraan, doorvoeren muur, aansluiten, etc. Ook graag gespecificeerd welke kraan. Offerte graag gespecificeerd per onderdeel wat de kosten zijn. *

Warmtepomp ter vervanging van CV installeren

Installeren van een warmtepomp ter vervanging van een bestaande CV. Het betreft een dijkhuis, bestaande cv is geplaatst in het souterrain. Woning is 3 laags en circa 130m2. Koeling is ook gewenst zover mogelijk.

Water - water warmtepomp installeren

Dijkwoning met tuin grenzend aan redelijk groot oppervlaktewater, aparte CV/utiliteit ruimte in het onderhuis. Mogelijkheid om een water - water warmtepomp installatie te plaatsen zonder een put te graven en te integreren met bestaande CV/heet water systeem.

VSH vorstvrije buitenkranen vervangen

We hebben 3 vorstvrije VSH buitenkranen welke vervangen moeten worden. Twee hebben vorstschade gehad en moeten wellicht helemaal nagekeken worden. Een andere lekt als hij open staat. Het liefst willen we de kranen vervangen door andere kranen die simpel af te sluiten en af te tappen zijn bij vorst. De kranen zijn in principe alleen bereikbaar vanaf de kraan kant. De voorkeur gaat uiteraard uit naar reparatie zonder breken.

Rookkanaal aansluiten op haard

Mijn Helex "stoere bink" moet worden aangesloten op ons rookkanaal. Ik weet niet of dit een dubbelwandig kanaal is. Ik heb wel 2 rechter handen, dus kan meehelpen, maar ik wil dat het veilig wordt geïnstalleerd. Ik heb een laminaatvloer met een aluminium plaat als hitteschild eronder. Ook wil ik advies over hoe ver ik de kachel van de muur moet plaatsen, het hitteschild afdoende is en het aanwezige rookkanaal goed functioneerd.

Moederhaard vervangen door CV ketel

Op het moment heb ik een moederhaard. De CV-ketel moet dus op een andere plaats komen. Daarvoor moet een gasleiding, ongeveer 5 meter, verlegd worden, een doorvoer voor de rookgassen afvoer in een muur gemaakt worden, een rookgassen afvoer onder het bovenliggende balkon gehangen worden, de huidige CV leidingen doorverbonden worden en de huidige gas leiding afgedopt worden. De ketel komt in de badkamer te hangen, dus aansluiting op warm water net is vlakbij. Ook is er in de badkamer een radiator vlakbij om de ketel aan te sluiten. Wellicht ook de huidige rookgassen afvoer afdoppen of dichtmaken. Het appartement is ongeveer 100 m2 groot. Het heeft een zitbad. 1 bewoner, dus 1 tappunt tegelijk in gebruik.

CV-ketel vervangen en vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een drive-inwoning gekocht en krijgen daarvan op 20 februari de sleutel. We willen daar een nieuwe cv-ketel CW5 laten plaatsen. Bij voorkeur een Vaillant of een ander A-merk. Tevens wil ik op de 1e verdieping vloerverwarming laten aanleggen. Het gaat daarbij om een betonnen vloer van ongeveer 45 m². Er staan specificaties en een plattegrond van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw prijsopgave. Ik ga zelf eerst de keuken en een houten vloer verwijderen. U zult daarna omstreeks eind februari kunnen starten.

CV-leidingen in de muur laten frezen

Ik wil graag aan 2 kanten van de benedenverdieping de leidingen laten infrezen. Dit is in totaal ongeveer 6 meter wat ingefreesd moet worden. Van de vloer naar het plafond toe. Alleen op de benedenverdieping. Graag ontvang ik een reactie.

Complete cv instalatie aanleggen

Appartement van 70 m3 HR ketel, 5 radiatoren, incl. Warm water en excl. Warm water.

Keukenkraan monteren

Een nieuwe kraan voor de keuken is aangeschaft. Bij een poging de oude kraan te verwijderen is de afvoer van het aanrecht gebroken. Ik heb iemand nodig die een nieuwe kraan kan plaatsen en afvoerpijp kan repareren.

Houtkachel in overkapping plaatsen

Plaatsen houtkachel in de hoek van een houten overkapping. Totale hoogte is ongeveer 2.50 meter en de kachel 'Halland' heeft een hoogte van 85 cm. De achterwand en het dak zijn beide van hout en voor de veiligheid willen we gebruik gaan maken van een dubbelwandige pijp en dakdoorvoer. Materialen zijn nog niet aanwezig.

Stortbak van de WC vernieuwen

Nieuwe stortbak in het toilet plaatsen type Wisa 500 wit

CV-ketel en geiser door combiketel vervangen

Ik wil mijn geiser en cv ketel laten vervangen door een combiketel mijn geiser hangt in de keuken en de ketel staat op zolder. Graag complete klus

Itho WTW-systeem reinigen

Mijn Itho wtw systeem wil ik laten reinigen.

Houtkachel plaatsen

Wij willen een rookgaskanaal laten plaatsen ten behoeve van een houtkachel. Er is een schoorsteen aanwezig, welke nooit gebruikt is. Deze is op de eerste verdieping aanwezig en loopt door naar de zolder waar ook een doorvoering zit van de 1e verdieping naar zolder. Er moet een plafonddoorvoer gemaakt worden in de woonkamer, en een dakdoorvoer op zolder gemaakt worden. Ik schat dat er ongeveer 8 meter rookgaskanaal en 2 bochten geplaatst moeten worden.

Houtkachel plaatsen

Wij zouden graag een houtkachel op de begane grond laten plaatsen. Het rookkanaal zal via de buiten muur van onze hoekwoning aangelegd moeten worden.

Radiator in de badkamer plaatsen

Ik wil graag in de badkamer een kleine radiator plaatsen. De oude radiator heb ik zelf al verwijderd, de leidingen kunnen hiervan gebruikt worden.