Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zuid-Holland.

5132 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren, aanschaffen en monteren van een houtpellet cv, kapotte boiler vervangen door een nieuwe, warmtepomp realiseren voor een vrijstaande woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zuid-Holland:

maandag 19 augustus 2019

Verwarming in jaren dertig woning vervangen

Ik wil graag mijn verwarmingen laten vervangen, gaat ongeveer om 8 a 10 verwarmingen. Oude materiaal ook graag afvoeren.
zondag 18 augustus 2019

Thermostaatkraan badkamerradiator vervangen

De thermostaatkraan van de bestaande handdoekradiator lekt ik heb reeds een reserve in bezit van hetzelfde type). Graag de lekkende kraan in zijn geheel vervangen en de verroeste andere afstoppingen aan de radiator ook vervangen. De radiator is in de douche gelegen.
zondag 18 augustus 2019

Vervanging zinken dakgoot

Ik zoek iemand die onze zinken dakgoten kan vervangen. Deze zijn 6 meter lang en denk rond de 50 cm breed.
donderdag 15 augustus 2019

Gasleiding verlengen

Ik wil graag mijn gasleiding laten verlengen van de keuken naar een kamer ernaast. Het gaat om ongeveer 5 meter.
donderdag 15 augustus 2019

Dakdoorvoer voor de CV, ventilatie en riool verplaatsen

In verband met plaatsen van een dakkapel, zou ik graag de dakdoorvoer willen verplaatsen, waardoor er een bredere dakkapel geplaatst kan worden. Tevens ook het buizen stelsel weer aansluiten.
donderdag 15 augustus 2019

Meterkast en leidingen verplaatsen

Ik zoek iemand om in mijn woning de leidingen van het water, gasmeter en meterkast te verplaatsen. Gaat om een woning van 70 m2. verbouwing huis 70 m2
woensdag 14 augustus 2019

Openhaard verwijderen en het luchtkanaal afdekken

Ik wil de (losse) gietijzeren open haard uit de woonkamer laten verwijderen. Deze is op het moment met een dikke buis aangesloten op het luchtkanaal. Deze aansluiting wil ik graag dicht laten zetten zodat eventuele lekken en tocht niet in de woonkamer komen. Bijgevoegd zijn foto's van de huidige situatie.
woensdag 14 augustus 2019

wasmachine en droger aansluiten op zolder

Wij willen graag de wasmachine en droger op zolder plaatsen, er is al een leiding aanwezig voor de CV ketel, water toe en aanvoer moet worden aangelegd (denk dmv t splitsing) en eventueel stroom omleiding.
woensdag 14 augustus 2019

Een open geiser vervangen

Ik zoek een CV-installateur die mijn open geiser kan vervangen door een nieuwe open geiser (Vaillant MAG Mini 114/1 G). De nieuwe geiser is al gekocht. Het gaat dus puur om het ontkoppelen en afvoeren van de oude geiser en het aansluiten van de nieuwe geiser.
dinsdag 13 augustus 2019

Geiser vervangen door een boiler

Ik wil de geiser in mijn keuken vervangen voor een boiler. De geiser zou afgevoerd moeten worden en de leidingen moeten gedopt worden. Ik heb gelezen dat een elektrische doorstroomboiler misschien een mogelijkheid is, maar hier zou ik graag advies over krijgen. Ik heb begrepen dat met een doorstroomboiler een minder capaciteit nodig is. De boiler is voor warm water in de keuken en badkamer. Het gaat om een appartement woning voor twee personen. graag ontvang ik advies over wat voor boiler geschikt is, en of er een extra stoppen groep nodig is. De afstand tussen de stoppen kast en de plaats waar de boiler moet komen is ongeveer 2 meter.
maandag 12 augustus 2019

Ombouw dakgoot vervangen

In overleg gegaan met de buren, om de ombouw van onze dakgoot laten vervangen. Vorig jaar is de binnenzijde gerepareerd en nu willen wij de buitenzijde vernieuwen. Als het mogelijk is graag met kunststof. Het gaat om de voor en achterzijde van twee huizen. Bij elkaar is dat ongeveer 24 meter. Is het mogelijk dat wij daar een
maandag 12 augustus 2019

Convectorput verwijderen en dicht maken en aanleggen vloerverwarming

We willen graag de convector put van 4.5 meter breed vol laten storten en vloerverwarming aanleggen in de woonkamer. De woonkamer is ongeveer 75 m2 groot. Er ligt nu een laminaatvloer en weten nog niet precies hoe alles in zijn werk zou moeten gaan met infresen van leidingen et cetera. De vloer kunnen we er zelf uithalen, maar mag apart op de offerte benoemd worden.
zaterdag 10 augustus 2019

Staand toilet en kraantje plaatsen

Ik wil een verhoogd staand toilet laten plaatsen. Ik heb een foto toegevoegd van de bestaande situatie. Het toilet is 40 jaar oud en intussen wiebelt het, omdat de bevestigingsschroef verroest is en afgebroken. Verder zal er, denk ik, een nieuw kraantje geplaatst moeten worden, daar het reservoir langzaam volloopt (verkalkt?).
zaterdag 10 augustus 2019

Hemelwaterafvoer richting riool herstellen

De huidige aansluiting is gebroken door verzakking en dient vervangen te worden. Daarna gat opvullen en tegels terug plaatsen. Vakman zorgt voor materialen. Herstellen zo spoedig mogelijk, bij voorkeur voor 15 augustus. Zie foto voor schade, aansluiting betreft afvoer van achterkant en voorkant.
vrijdag 9 augustus 2019

Kraan vervangen in de keuken

Ik wil de kraan in de keuken laten vervangen. Hij zit los en is daardoor moeilijk te bedienen. Er loopt wat water het kastje eronder in en het keukenblad raakt er intern vochtig door. De toevoerkraan die zich in het toilet bevindt zit te vast om deze zelf af te sluiten.
vrijdag 9 augustus 2019

Vloerverwarming aanbrengen in combinatie met dekvloer vervangen

Wens is om offerte te ontvangen voor: bestaande dekvloer te verwijderen, vloerisolatie op basis vloer te leggen, vloerverwarming op matten aan te brengen en nieuwe dekvloer aan te brengen. De woonkamer is 36 m2. De gang is 4 m2 en de keuken is 5 m2. PS bovengenoemde 3 ruimten zijn met elkaar verbonden (zie meegeleverde tekening). Ruimte opstelling verdeler onder trap in trapkast (op deze plek zit nu een radiator). De 3 bestaande radiatoren kunnen verwijderd worden. Graag optieprijs om 3 aansluitingen van de radiatoren te laten vervallen.
donderdag 8 augustus 2019

Verplaatsen combi CV

De verwarmingsketel dient van de eerste naar de tweede verdieping verplaatst te worden. De nieuwe locatie ligt recht boven de bestaande. De opvoerpijp komt dan vlak bij dakkapel en is dus makelijk te bereiken. Het plafond / vloer zijn van hout.
donderdag 8 augustus 2019

Vloerverwarming aanleggen

In mijn voormalig huurappartement dat ik in 2017 heb gekocht lopen overal verwarmingsbuizen door het huis, ik wil daar graag vanaf. Toen ik het kocht zat er net een nieuwe cv- installatie op gas in. Mijn idee is met de aanleg van een vloerverwarmingssysteem al voor te sorteren op een laag temperatuur verwarmingsmethode. Mijn appartement is ongeveer 70 m² klein/ groot. Ik zou ook graag meer weten over de logistiek, moet ik een tijdje mijn huis uit? Hoe lang duren dit soort werkzaamheden etc..
woensdag 7 augustus 2019

Keuken gereedmaken voor plaatsing

Werkzaamheden: -groepenkast aanpassen voor inductiekookplaat 2-fase en hoofdschakelaar plaatsen -huidige dimmer verplaatsen naar de wand om de hoek -opbouwstopcontact aanleggen t.b.v. koelkast -opbouwstopcontact aanleggen t.b.v. oven -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. koffiezetapparaat -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. waterkoker -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. waterkoker -inbouwstopcontact t.b.v. afzuigkap & spotjes in koof -opbouw perilex-contactdoos aanleggen t.b.v. inductiekookplaat -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. keukenmixer -opbouwstopcontact aanleggen voor vaatwasser *Groepenkast is onder het keukenblok op de begane grond max. 15 meter afstand. Het kan gewoon door de aangelegde afvoerbuis aangelegd worden die uitkomt in de groepenkast ruimte. Zie laatste foto* Graag geen reactie op uurbasis alleen totaalprijs De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren
woensdag 7 augustus 2019

CV-Ketel verplaatsen

Ik wil mijn ketel verplaatsen, het moet ongeveer een meter verder komen.
dinsdag 6 augustus 2019

Elektrische CV ketel plaatsen

Ik heb een nieuwe CV ketel nodig. Het gaat om een tussenwoning uit 1972 met een oppervlakte van 152 m2. Ik ben benieuwd naar wat de kosten en de mogelijkheden zijn.
dinsdag 6 augustus 2019

Het vervangen van een CV-ketel

Ik zoek een CV-ketel die onze bestaande ketel kan vervangen door een Remeha Tzerra Ace ketel. Het gaat om het verwijderen van de oude ketel en het leveren en installeren van de nieuwe ketel. De ketel bevindt zich op de 3e verdieping van een appartement.
dinsdag 6 augustus 2019

Radiator leiding tijdelijk bevriezen in verband met blokverwarming

Ik zoek een loodgieter voor het tijdelijk bevriezen van een leiding om er afsluiters op te zetten. De leiding loopt naar blokverwarming, waardoor het een noodzakelijk iets is dat deze leiding bevroren moet worden.
dinsdag 6 augustus 2019

Oude keuken geiser vervangen

Wij hebben een oude keukengeiser in het keukentje achter de winkel. Die geen warm water meer geeft. Wij willen deze graag laten vervangen door een simpele kleine keukenboiler. We gebruiken het slechts voor kleine afwas en af en toe ramen wassen / vloer dweilen. Het is ook de bedoeling dat de huidige geiser wordt verwijderd en afgevoerd.
dinsdag 6 augustus 2019

Nieuw toilet monteren

Op zoek naar een loodgieter om een nieuwe stortbak/toilet te monteren, een douche kraan te vervangen, een keukengootsteen te repareren en ook een elektricien om een badkamer ventilator te vervangen .

Partners

Partners van Casius