Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zuid-Holland.

5254 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zuid-Holland:

woensdag 8 juli 2020

Wasmachine verplaatsen van keuken naar badkamer

Ik wil graag mijn wasmachine laten verplaatsen van keuken naar de badkamer. Er zijn wat leidingen beschikbaar in de badkamer, maar er is geen stopcontact dus die moet wel aangemaakt worden. Graag ook beoordelen of de leidingen die aanwezig zijn de capaciteit hebben om dit aan te kunnen.
dinsdag 7 juli 2020

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag een vloerverwarming laten plaatsen onder parket met een zo minimaal mogelijke opbouw hoogte vanwege de bestaande situatie. Object is een jaren 30 woning met houten vloeren. Het gaat om een oppervlakte van 75 m2 en het is een uitbouw op de begane grond.
dinsdag 7 juli 2020

CV radiator verplaatsen en leiding omleggen

Wij willen graag de radiator omleggen in de gang. Het gaat om een verplaatsing van de ene naar de andere muur en is maximaal 1,5 meter.
dinsdag 7 juli 2020

Duoblok aanschaffen en plaatsen.

Gaarne duoblok aanschaffen, plaatsen en afvoeren bestaand duoblok. Duoblok liefst niet hoekig, maar wel liefst crème-kleurig. Afvoer van onderen. Gaarne gespecificeerde offerte van aanschaf, plaatsingskosten etc.
maandag 6 juli 2020

Goot solderen

Het opnieuw solderen van 8 stuks verbindingen in een zinken bakgoot B44 rondom een 2-onder-1 kap woning. Het zink is nog goed en sterk, maar de soldeerverbindingen zijn los gegaan.
maandag 6 juli 2020

Bedieningspaneel van een wc vervangen

Ik zoek een vakman die het bedieningspaneel/drukknop van de Grohe spoelbak kan vervangen. De grote en klein (GROHE) spoelknop functioneert minder goed. Er komt weinig water uit het reservoir.
maandag 6 juli 2020

Centrale verwarming plaatsen

Er is geen centrale verwarming in mijn huis. Ik heb een cv-ketel of hr-ketel nodig en radiatoren nodig in 3 slaapkamers, badkamer, toilet, gang, woonkamer en keuken. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 6 juli 2020

Water-water warmtepomp plaatsen

Ik ben bezig met een renovatietraject aan mijn souterrain van 100 m2, en ik heb een water-water warmtepomp nodig.
maandag 6 juli 2020

Airco's monteren

Ik wil graag een offerte opvragen voor het monteren van een split unit met binnen unit met een buiten unit en een Multi split met 3 binnen delen en een buiten deel. Wij hebben een huis gekocht en krijgen hiervan 16 oktober de sleutel. Er zit hier al een airco systeem in, maar dit is al 15 jaar oud dus dit willen we vervangen. De binnen unit op de begane grond de buiten unit staat dan praktisch op de binnen unit dus maximaal 3 meter afstand. Voor de slaapkamers en zolder wil ik een buiten unit met drie binnen units. Hier staan de buiten delen tegen de gevel aan waar de units opkomen te hangen (zie foto’s). in de slaapkamers staan de binnen delen ongeveer 5 meter van de buiten unit opgesteld. Voor de zolder zal dit maximaal 10 meter zijn. Oppervlakte: Huiskamer: 90 m2 Slaapkamer 1: 13 m2 Slaapkamer 2: 10 m2 Zolder: 38 m2 Plafond hoogte is 2,6 m Graag ook in de prijs meenemen het demonteren en afvoeren van de oude units en het liefst zo min mogelijk goot op de buitenmuur. Alvast bedankt.
maandag 6 juli 2020

Dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn dakgoot vervangen en vernieuwen, het gaat om een bak van 10 meter lang.
maandag 6 juli 2020

CV ketel en warm water boiler vervangen door elektrische boiler

Op dit moment zijn we aan het verbouwen. Het huis is houtbouw uit 1984. Er komt dubbel glas op de benedenverdieping en nieuwe vloerverwarming. De vloer en het dak zijn geïsoleerd. Oppervlakte beneden is na de verbouwing (uitbouw) 120 m2, verdeeld over 2 ruimtes. Bovenverdieping heeft al vloerverwarming. Er zijn 2 badkamers in het huis. Er staat nu een cv ketel en een warm water boiler. Maar het is blijkbaar allemaal heel raar aangesloten en willen het liefst alles vervangen. Zouden graag wat advies willen wat er mogelijk & aan te raden is. Alvast bedankt!
maandag 6 juli 2020

Verwijderen zonneboiler schuin dak

Hoekwoning met schuin dak. Zonnecollector en boiler verwijderen binnen en buiten en evt. afvoer. Herstellen schuin dak (panlatten aanbrengen en terugleggen dakpannen ongeveer 40 stuks). Op het schuine dak liggen tevens zonnepanelen. Dakpannen zijn aanwezig
maandag 6 juli 2020

Badkamer aanleggen

In het jaren 30 huis waar we gaan wonen, zit geen badkamer. Alleen een wasbak. Er moet een douche komen en een wasbak + plek wasmachine. Een oude kledingkast moet nog uitgebroken. Oppervlakte iets minder dan 2 x 2 m. We willen grote witte tegels op de muur, en grote zwarte op de vloer. Het bedrijf waar we een offerte hadden aangevraagd, reageert bij herhaling niet, vandaar dat de tijd dringt. We gaan voor 1 september verhuizen. De ruimte is leeg en het werk kan dus snel beginnen als we uit de offerte komen.
zondag 5 juli 2020

Nieuw split airco R32 vullen

Ik heb vorige week net een nieuwe Daikin-airco geïnstalleerd. Nu moeten we het koelmiddel vullen. Het type is R32. De machine staat op het platte dak van de garage. Ik woon in Rotterdam.
zondag 5 juli 2020

Loden leidingen en afvoeren vervangen

Wij zijn vanaf 4 september 2020 officieel de eigenaren van een jaren 30 appartement (2e en 3e verdieping). Uit de bouwkundige keuring is gebleken dat er loden leidingen in de woning zitten. Deze willen wij graag laten vervangen, omdat wij geen lood in ons drinkwater willen. Naar schatting is de lengte van de leiding vanaf de watermeter naar de keukenkraan ongeveer 8 meter en naar het toiletkraantje 4 meter (zelfde verdieping). De badkamer, wasmachine-aansluiting en CV-ketel liggen een verdieping hoger (zie ook bijgevoegde plattegronden). De watermeter is te bereiken via een luik in de vloer. De loden leidingen liggen (naar waarschijnlijkheid) eveneens onder de vloer. Omdat de woning een houten balken vloer heeft, met daarop laminaat in prima staat, zijn wij benieuwd of de nieuwe leidingen zonder te veel breekwerk kunnen worden gelegd. Als er breekwerk moet plaatsvinden willen wij graag weten of de vloer en het laminaat (gemakkelijk) kunnen worden hersteld. Als er herstelwerkzaamheden moeten plaatsvinden door het breekwerk, dan horen wij ook graag of dit onderdeel is van de klus. Bij voorkeur laten wij de leidingen vervangen op/vlak na 5 september 2020, zodat wij daarna gelijk door kunnen met de verhuizing. Mocht het nodig zijn om van te voren de situatie ter plekke te beoordelen, dan kunnen wij een moment inplannen met de huidige bewoners.
zondag 5 juli 2020

Installatie balans WTW in nieuwbouwwoning aanleggen

Ik ben bezig met een nieuw te bouwen Hout Skelet Bouw woning in Capelle aan den IJssel. In deze woning dient een balans WTW-systeem te komen. Kunt u mij een offerte sturen voor de totale benodigdheden en installatie/configuratie? De voorkeur gaat uit naar een WTW-unit van Orcon. P.S.: In het bestand invoergegevens epc kavel M4-0218052020 dient in de tabel Overzicht benodigde ventilatiecapaciteit de ruimte voor de salon nog opgenomen te worden. De benodigde capaciteit hiervoor is 14 dm3/s. Het totaal komt dan op 125,8 dm3/s lucht aan- en afvoer.
zondag 5 juli 2020

Vervangen boiler Grohe Red voor nieuw model in keukenkastjes

Graag wil ik mijn nieuwe grohe red boiler laten plaatsen en aansluiten op bestaande situatie. Boiler en kraan zijn aanwezig, het gaat om bestaande oude Grohe boiler vervangen en nieuwe aansluitkabels plaatsen. Graag hiervoor bij mij in de keuken dit opnieuw aansluiten. In verband met het ontbreken van heet/ warm water graag zo spoedig mogelijk installeren.
zaterdag 4 juli 2020

Heteluchtverwarmingsketel vervangen

Heteluchtverwarmingsketel vervangen. Dee staat op de begane grond.
zaterdag 4 juli 2020

Sanitair afmonteren in 2 badkamers

2 Badkamerruimtes zijn compleet opgeleverd maar alleen twee badkamermeubels en twee doucheschermen en twee douchekranen moeten nog worden geinstalleerd en aangesloten. Het gaat om een badkamer op de begane grond en een op de 1e verdieping. Het sanitair zelf is al aanwezig, klein materiaal niet.
zaterdag 4 juli 2020

Wisa stortbak van de toilet vervangen

Stortbak in de wc blijft doorlopen na doortrekken. Moet waarschijnlijk vervangen worden. Stortbak zit ingebouwd achter de wc in een koof.
zaterdag 4 juli 2020

Airco afpersen en vacumeren

Vanwege de lange levertijden voor installatie heb ik zelf de Daikin duosplit airco geinstalleerd. Het systeem is klaar en moet nu in gebruik gesteld worden (druktest, vacuum) door een F-gassen gecertificeerde monteur. De buitenkast is gemakkelijk toegankelijk. Mag ook 's avonds of in het weekend!
zaterdag 4 juli 2020

Coax kabel vervangen voor UTP in de woonkamer en UTP kabel doortrekken

De Coax kabel in de woonkamer wil ik vervangen voor een UTP kabel. Ook wil ik een UTP kabel op de tweede verdieping. De leidingen liggen er al.
vrijdag 3 juli 2020

Gasleiding doortrekken naar garage

We willen de bestaande gasleiding naar de garage laten brengen. Dat betekend dat het 10 meter onder de kruipruimte moet, en dan nog 10 meter door de grond (aarde). De aansluiting zit al in de meterkast, dus er moet alleen nog een splitter op. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 3 juli 2020

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Wij zoeken iemand die bij ons een nieuwe CV ketel wilt plaatsen en verplaatsen. CV Ketel hangt nu in de keuken op de 1e verdieping. Wij willen het laten verplaatsen naar de begane grond in een kamer en dat valt precies onder de keuken. Dit moet in de week van 7 september 2020 gebeuren.
vrijdag 3 juli 2020

Gaslek bij het fornuis opzoeken en dichten

Vermoedelijk zit er een gaslek in/om het fornuis. Bij dichtdraaien van de kookpitten na het koken hoor je soms een plof. We hebben al eens eerder een (klein) gaslek gehad bij dit fornuis. Verder valt de oven vaak plotseling uit tijdens het koken. Ik zou graag het hele fornuis willen laten controleren en de gasproblemen oplossen.

Partners

Partners van Casius