Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zuid-Holland.

4924 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zuid-Holland:

vrijdag 23 februari 2018

Gasleiding verleggen met 3 a 4 meter.

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken dient de gasleiding verlegd te worden. Het gaat om ongeveer 3 a 4 meter.
vrijdag 23 februari 2018

Houtkachel plaatsen

Houtkachel, Gotland 90 x 41,8 cm installeren in schuur. Er zit een schoorsteen op de schuur, alleen weet ik niet of deze geschikt is om het rookgaskanaal in aan te leggen. Daarnaast heb ik ook nog een 'Deboras' kachel liggen die ik misschien ook aangesloten wil hebben, echter weet ik niet of dit mogelijk is.
vrijdag 23 februari 2018

Warmtepomp aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw van 80 m2. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb net zonnepanelen laten installeren en zoek de volgende mogelijkheid om energie te besparen voor warm water en verwarming.
donderdag 22 februari 2018

Warmtepomp installeren bij nieuwe recreatiewoning

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We gaan een nieuwe recreatie woning aankopen en denken eraan om geen gas aan te sluiten maar gebruik te maken van alternatieve energie zoals zonnepanelen.
donderdag 22 februari 2018

Verwarmingsketel plaatsen

De CV ketel die op dit moment aangesloten is werkt niet meer. Wij hebben via marktplaats een werkende CV ketel gekocht en willen die graag door een professional laten aansluiten en eventueel na laten kijken. Gezien de nieuwe ketel op de zelfde plek komt te hangen, vermoed ik niet dat er leidingen omgelegd moeten worden.
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp plaatsen

Het betreft een nieuwe woning, nog te bouwen in dezelfde wijk. EPC waarde van de nieuwe woning is 0,4. De nieuwe bouw wordt nog uitgevoerd met een Cv ketel. We willen inventariseren wat de kosten zouden zijn om voordat de bouw aanvangt naar een gasloze woning te gaan of een combinatie van tijdens en na. De nieuwe woning bestaat uit 3 etages (begane grond, 1e & zolder). Het is een 2-onder-1 kap. Het vloeroppervlak is ca 200 m2. De gebruiksoppervlakte zal iets lager liggen door het schuine dak. De begane grond zal standaard vloerverwarming krijgen. Overige etages krijgen radiatoren. Voorkeur lijkt uit te gaan naar brine/water verticale warmtepomp met boilervat. Schattingen jaarverbruik zijn gebaseerd op verbruik huidige woning (EPC = 0,6) uit 2013.
woensdag 21 februari 2018

Wasmachine aansluiting op zolder maken

Kunt u een prijsopgave geven voor het aanleggen van water aan- en afvoer en een extra groep voor een wasmachine op de 2e verdieping? Locatie wasmachine is vrijwel direct naast de leidingenschacht vanuit de meterkast.
woensdag 21 februari 2018

Oude haard door nieuwe vervangen

Ik wilde hierbij informeren hoeveel jullie denken dat het kost om onze bestaand houtkachel te vervangen door een nieuwe. De bestaand kachel rookt namelijk teveel en heeft bijna geen glas waardoor we het vuur niet goed kunnen zien. Specificaties: Breedte van de huidige rookafvoer: 11,5 diameter, 36 cm omtrek Gewenste nieuwe type nieuwe model kachel: -gotland-houtkachel-metaal-antraciet-90x41-8-cm/p/B515256 We horen graag hoeveel u denkt dat dit aan manuren zou kosten en welke extra materialen we hiervoor dienen aan te schaffen.
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken nieuwbouw huis met isolatiewaarden voor wanden RC 4 en dak RC6
woensdag 21 februari 2018

Buitenkraan aanleggen

Aanleg buitenkraan in de achtertuin. Wateraansluiting via de meterkast aan voorzijde woning. De lengte van de woning is circa 11 meter lang. Leiding moet via de kruipruimte.
dinsdag 20 februari 2018

Installeren van een warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Andere Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande hoofdgebouw met woonfunctie heeft vloerverwarming en radiatoren. Dit gebouw gaat in de nabije toekomst geheel verbouwd worden. (hoogwaardig isoleren met lage temperatuur verwarming) Bijgebouw kantoorfunctie is geheel nieuw en is hoogwaardig geisoleerd en heeft voorbereiding vloerverwarming. In dit bijgebouw wil ik de warmptepomp installatie voor hoofdgebouw en bijgebouw gaan stallen.
maandag 19 februari 2018

Warmtepomp installeren

Momenteel verwarming op gas, willen dit omzetten naar een warmtepomp. Ik heb verder geen idee wat voor warmtepomp, hierover graag advies. Waterpomp wordt gebruikt om woning te verwarmen. Ik heb ook nog 20 zonnepanelen op het dak liggen, kan dit gecombineerd worden met elkaar?
maandag 19 februari 2018

Radiator verwijderen

Ik heb een radiator in de keuken en deze wil ik verwijderd hebben.
maandag 19 februari 2018

Complete haard laten plaatsen

Haard plaatsen, monteren en muurdoorvoer maken in houten tuinhuis. Niet door het dak aangezien hier metalen dakpanplaten op liggen en via zijmuur veel makkelijker is. Haard staat op houtenvloer. Achterzijde wil ik graag bedekt hebben met metalen plaat van minimaal 3 mm dikte. Pijp blijft in zicht in verband met warmte van pijp af. Hoogte tuinhuis is plusminus 5 meter. Afstand tot muur is 2,5 meter. Doorsteek naar buiten is plusminus 50 cm en hoogte boven nok ook plusminus 50 cm.
maandag 19 februari 2018

Klep in de open haard repareren

De as van de klep in het rookkanaal, is afgebroken. Of dit middels las-werkzaamheden gerepareerd kan worden, of vervangen? De klep zit nog aan één zijde vast en werkt nog derhalve. Naar advies van de schoorsteenveger hiernaar te laten kijken.
maandag 19 februari 2018

Vloerverwarming spoelen en reinigen

Onze vloerverwarming warmt niet goed op. Ondanks dat de thermostaat aangeeft dat het 20 graden is blijft het onbehaaglijk. Het duurt lang voor de vloer opwarmt en er zijn koude plekken. Volgens mij is de vloerverwarming 25 jaar oud. CV en regelaar zijn vorig jaar nog vervangen. Oppervlakte is ongeveer 45 m². We ontvangen graag een offerte voor het spoelen en reinigen van de vloerverwarming.
vrijdag 16 februari 2018

Stoomgenerator van de stoomcabine repareren

Graag zou ik een offerte hebben voor het vervangen van de stoomgenerator van een stoomcabine van het merk Mocoori (Lusso 1400). De generator is te bereiken vanuit een onderhoudsdeur. Het materiaal heb ik al binnen.
woensdag 14 februari 2018

Gasfornuis controleren of opnieuw aansluiten

Ons gasfornuis is 1,5 jaar geleden geïnstalleerd, alles nieuw. Vanavond ruiken wij een gaslucht bij het aanzetten van de oven. We hebben de kraan dicht gedraaid en we zoeken nu een loodgieter die tegen een reëel bedrag wil komen kijken en het probleem oplossen.
woensdag 14 februari 2018

Openhaard verbouwen

De huidige openhaard is al redelijk ver afgebroken. Maar we willen kijken naar de mogelijkheden om weer een autenthieke openhaard van natuursteen (indien mogelijk Travertin) te bouwen! Het rookkanaal is dus al aanwezig. En ik weet niet of dit van belang is, maar de luchtschacht van de onderburen zit achter de schouw. Graag uw advies en een mogelijkheden met betrekking tot het het ontwerp.
dinsdag 13 februari 2018

Houtkachel plaatsen inclusief aanleg rookkanaal

Ik wil graag een houtkachel laten installeren. Er is een schoorsteen aanwezig maar is op de begane grond er niet meer. Op de vloer plaatsen wij zelf een hittebestendige tegelplaat. Het is een 2 onder 1 kap woning met een 1e verdieping en een opbouw. De vloeren zijn van hout, jaren 60 woning. Er moet wel nog een gat geboren worden in beton en een pijp van ongeveer 6 meter worden aangelegd.
dinsdag 13 februari 2018

Onderhoud aan een Agpo ZEN zonneboiler

Ik heb een Agpo ZEN Solar system zonneboiler van 17 jaar oud, ik wil hier onderhoud aan laten plegen
maandag 12 februari 2018

Warmtepomp laten installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (sanitair) en aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een woonboerderij van 1100 m3 met een gasgestookte ketel voor circa circa 12 radiatoren en circa 160 m2 vloerverwarming. Wat heb ik nodig om geen gas meer te gebruiken? Ik heb op dit moment een warmtepomp maar die werkt niet naar behoren en daarom wil ik dat iemand ernaar gaat kijken voor me.
maandag 12 februari 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Elektriciteit. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb nu een gasketel, maar wil af van gas en zoek een oplossing op elektriciteit. Daarom wil ik een verwarmingsketel laten plaatsen die niet op gas werkt.
maandag 12 februari 2018

CV ketel verplaatsen

Ik wil mij CV ketel verplaatsen die in de keuken staat naar een etage hoger in verband met de verbouwing van de keuken. Er zal eventueel leidingwerk verricht moeten worden. 26 februari krijg ik de sleutel van de woning.
maandag 12 februari 2018

Installatie van airconditioning

Ik wil graag een prijsaanbieding voor levering en installatie van airconditioning (koeling) thuis. Airconditioning Split-unit (single), Airconditioning Multi Split (multiple).

Partners

Partners van Casius