Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zuid-Holland.

5149 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, vloerverwarming beneden verdieping, advies en installatie warmtepomp boiler, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen, cV ketel vervangen voor warmtepomp op elektrische CV en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zuid-Holland:

donderdag 17 oktober 2019

Onderhoud warmtepomp boiler

Wil graag een offerte voor een onderhouds beurt van een warmtepomp boiler. Hij doet het wel, maar sinds kort maakt hij rare geluiden bij het aanzetten ervan.
donderdag 17 oktober 2019

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

In mijn huis op de begane grond (huiskamer, keuken en hal) maken we gebruik van vloerverwarming, de verdeler is van het merk Albrand met 6 circuits. De vloerverwarming is 15 jaar oud en ik heb het idee dat het rendement minder is geworden. De verdeler is in de gangkast geplaatst en goed toegankelijk. Ik zou graag een indicatie offerte ontvangen voor het reinigen van de vloerverwarming.
woensdag 16 oktober 2019

Radiatoren vervangen en over op elektrische verwarming

Op dit moment hebben we op verschillende plekken radiatoren (6). Deze willen laten vervangen. In de gang en de slaapkamer worden deze niet warm. Ook willen we bekijken of de nieuwe radiatoren tegen de muur kunnen worden geplaatst. We wonen in een appartement van 70 m2. De kubieke inhoud durf ik niet te zeggen. We hebben, denk ik, geen persoonlijke berekening van ons appartement. We willen denk ik over op elektrische verwarming. Wij zijn met 2 volwassenen. Graag zouden wij willen weten of dit haalbaar is en wat de kosten hiervan zijn.
woensdag 16 oktober 2019

Zolder laten inspecteren door vakman in verband met verwarmingscapiciteit

Het werk zal bestaan uit het opnieuw beoordelen van de zolder ruimte t.a.v. de daar bestaande verwarmingscapaciteit. Dit alles houdt verband met het opknappen van mijn zolder die momenteel gestript wordt en een grotere ruimte is. Op deze zolder is nu 1 radiator aanwezig en moet misschien vervangen worden door 2 aparte platen ? Ik zou graag de zolder aan de hand van een thermostaat apart willen verwarmen. Ik bezit in het hele huis 7 radiatoren waarvan er 2 thermostaatknoppen zijn. Ik het ook van Eneco Toon in huis om alles te bedienen, maar deze is niet geschikt om vanuit de begane grond per kamer te bedienen. Zijn er hier mogelijkheden voor ? Ik ben opzoek naar een vakman die dit komt beoordelen en eventueel ook kan uitvoeren mocht dit uit het advies voortvloeien.
woensdag 16 oktober 2019

Gastoevoer in de keuken afdoppen

In week 2 in 2020 komt er een nieuwe keuken met inductie. Mijn gastoevoer van de keuken moet sowieso worden afgedopt maar ik heb mij laten vertellen dat het gaskraantje weggehaald moet worden en dan moet worden afgesloten. Ik heb geen idee. Dit zou in week 1 van 2020 moeten gebeuren. Graag offertes alleen per email!! Zet uw telefoonnummer erbij dan neem ik contact met u op.
dinsdag 15 oktober 2019

Radiatorbekleding monteren

Ik wil de radiator in de woonkamer bedekken met de radiatorbekleding van Praxis. De afmeting is ongeveer 190 breed, 30 diep en 60 hoog. Hopelijk kan een vakman mij adviseren over de juiste bekleding en het voor mij bekleden.
maandag 14 oktober 2019

CV verwarming leveren en installeren en geiser plaatsen

In mijn hele huis zit geen verwarming, dus alles moet aangesloten worden en huidige geiser moet worden verwijderd. Ik wil graag dat de vakman bij mij langskomt om mij te informeren over de mogelijkheden voor onder andere een nieuwe gas geiser. Sowieso wil ik 2 radiatoren beneden en 3 stuks in 3 slaapkamers. En één in de hal.
maandag 14 oktober 2019

Houtkachel tijdelijk verwijderen en weer terugplaatsen

Houtkachel tijdelijk verplaatsen. De vloer van de huiskamer van ons nieuwe huis wordt vervangen. In de week van 16 december (16/17/18 dec) moet de allesbrander tijdelijk verplaatst worden naar de garage (alleen de allesbrander zelf, rookkanaal ect blijft). Als de nieuwe vloer klaar is kan de houtkachel weer terug naar z'n oude plekje. (20 dec) Er komt tevens een glazenplaat onder van 1cm dik veiligheidsglas.
zondag 13 oktober 2019

Vervangen van de mechanische ventilatie

In ons huis hangt een mechanische ventilatie van Ubbink. Uit 1988. Type is MVS-6 en ventileert badkamer, toilet en keuken. Ventilatie werkt niet meer en via via vernomen dat de condensatoren niet meer zouden werken. Heeft het zin om deze te laten vervangen of zou ik nu over moeten gaan naar een nieuwe ventilatie unit. Zou graag voorzien worden van een offerte van reparatie van de huidige unit en vervanging van deze unit. De unit is geplaatst op het dak.
vrijdag 11 oktober 2019

Wasmachine aansluiting en afvoer verplaatsen

Wij willen graag de aansluiting voor de wasmachine van de badkamer op de 1e verdieping verplaatsen naar de zolder. Vlizotrap en houten vloer op zolder. CV ketel aansluiting reeds aanwezig op zolder. Willen de droger daarnaast plaatsen op zolder. Willen graag weten: - Wat er allemaal nodig is (materiaal, bewerkingen) - Of het alleen gaat om water/afvoer/leidingen of dat er ook een aparte groep moet komen - Wat er nog bijkomt (mogelijke extra werkzaamheden) - Hoe lang de klus gaat duren - Waarschijnlijke verhuisdatum 1 nov, dus lukt het iets voor die tijd? Uiteraard graag een gedetailleerde prijsopgave. Voor nadere info, kan er bij interesse zsm gebeld worden. Betreft een huurwoning, moet in overleg met woningstichting.
vrijdag 11 oktober 2019

Vloerverwarming aanleggen en aansluiten op stadsverwarming

Ik wil graag vloer verwarming laten aanleggen. De vloerverwarming moet hoofdvloerverwarming zijn en aangesloten worden op stadsverwarming. Het soort vloerverwarming maakt mij niet zoveel uit, zolang het op de stadsverwarming aangesloten kan worden. En hij moet worden ingefreesd. De vloer is van beton. De radiator is weg, dus als de buizen geraakt worden is het niet erg. Het gaat om ongeveer 55 m2. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 11 oktober 2019

Het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij

Het betreft een oude boederij van ca. 4500m3 welke nog volledig gerenoveerd gaat worden. Het doel van de warmtepomp wordt Warm water / warmte over de woonruimtes via vloervewarming. Het erf is ongeveer 800 m2. Ik wil graag een indicatie van hoeveel dit ongeveer gaat kosten, of het rendabel is en hoelang dit zou duren zijn ook vragen die ik heb.
donderdag 10 oktober 2019

Overbodige gasleiding afdoppen

We hebben een nieuwe keuken met nieuwe gasleiding op een andere plaats in het huis waardoor de oude gas leiding overbodig is geworden en we graag in de meterkast af willen laten doppen zodat we de leidingen kunnen verwijderen.
donderdag 10 oktober 2019

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een zwembad (10 x 5 m), een kantoor (100 m2) en een vrijstaande woning (180 m2, uit 1930) verwarmen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 10 oktober 2019

Een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen

Wij willen een warmtepomp realiseren. Boring kan gedaan worden in het garagepad, direct naast het huis op plek waar warmtepomp geplaatst kan worden. Huidige gasverbruik voor warmwater, koken en verwarmen is ongeveer 1200 m3. Gehele huis voorzien van vloer/muur verwarming. Bouwjaar 2004 met een isolatiewaarde van 3.5. Het is de bedoeling dat dit wordt aangesloten op de bestaande vloervewarming.
donderdag 10 oktober 2019

Nieuwe cv installatie

Ik ben benieuwd naar de kosten om in een huis waarbij er geen cv is, dit wel te laten installeren. Er zijn geen dubbele ramen en omdat er nu geen cv is nog, vrees ik dat leidingen aangelegd moeten worden en dus de vloeren open. Ook moeten er 9 a 10 radiatoren geplaatst worden. Het gaat om circa 145 vierkante meter, waarbij de cv op de onderste verdieping wordt geplaatst (op die verdieping verder geen kamers), en dan de twee verdiepingen daarboven waar radiatoren geplaatst moeten worden en leidingen aangelegd.
woensdag 9 oktober 2019

Vuurstenen open haard afbouwen op maat

Wij willen graag onze open haard vernieuwen. Het kanaal is onlangs bekeken en deze is goed. Wij moeten een nieuwe vuurstenen basis hebben, een nieuwe aslade en een mechaniekje waarmee de haardklep open en dicht kan worden gezet. Het binnenwerk van de haard heeft de vorm van een trapezium met aan de lange zijde nog een rechthoek. Momenteel zit een ijzeren binnenwerk in met de volgende afmetingen: De breedte bij de opening is 70 cm. De diepte van de rechthoek is 22 cm. De zijdes van het trapezium zijn 26,5 cm. De achter zijde van het trapezium is 32 cm. Zou u daar een offerte voor kunnen maken alsmede een inschatting van de wachttijd? Met vriendelijke groet.
dinsdag 8 oktober 2019

Waterslag oplossen

Thuis heb ik een waterslag probleem. Waterslag is te herkennen door een bang geluid dat optreedt wanneer we de tap van het warme water of de afsluiter snel dicht maakten. Het geluid/trillen/bang neemt plaats op de 2e verdieping waar onze CV ketel gemonteerd is. Mail mij aub om een afspraak te maken. Vrijdag of Maandag als het niet mogelijk Zaterdag is bij voorkeur. Mag ik jullie a.u.b. vragen een offerte te sturen over de kosten en de procedure van het oplossing.
dinsdag 8 oktober 2019

Leidingplan en elektra in de keuken uitvoeren

Ik zoek iemand voor de volgende werkzaamheden: verleggen van de gasaansluiting. Extra stop en stopcontact aanleggen voor een wasmachine en diverse elektra. Waterleiding klein stukje verleggen. En afvoer stukje verleggen voor de aansluiting vaatwasser en wasmachine.
dinsdag 8 oktober 2019

Bestaande houtkachel aansluiten

Ik heb een tweede hands kachel die moet worden aangesloten op de bestaande schoorsteen.Maar de kachelpijp zit hoger dan de aansluiting van de schoorsteen.En tussen de kachelpijp en de uitgang van de kachel is een verschil van grootte Ik weet niet of dat mogelijk is. Graag wil ik weten of dat door jullie kan worden gedaan.
dinsdag 8 oktober 2019

Vloerverwarming realiseren

Graag laat ik in de woonkamer elektrische vloerverwarming leggen, zodat het in de zomer gekoeld wordt en in de winter verwarmd. De woonkamer is ongeveer 5,2 x 10 meter. Ik heb geloof ik een betonvloer met daarop laminaat. Dit haal ik weg, wel graag afvoeren. Graag na plaatsing vloerverwarming tegels leggen.
maandag 7 oktober 2019

Hybride combi CV + leidingwerk

Let op: het gaat niet alleen om een nieuwe ketel, maar om volledig leidingwerk om te leggen. Huidig hangt een verwarmingsketel, deze moet vervangen worden door een combi ketel. Wij zitten midden in een groot renovatie project!
maandag 7 oktober 2019

Leidingen verleggen

In verband met het voorwerk van een keuken zoeken we een loodgieter voor het verleggen van leidingen voor week 44 of 45. Vanaf 15 oktober kunnen we een afspraak plannen.
maandag 7 oktober 2019

Zinken dakgoot laten repareren/vervangen

Ik zoek een loodgieter om mijn zinken dakgoot te repareren/vervangen. Het gaat om 18 meter dakgoten. Graag een offerte.
maandag 7 oktober 2019

Vervangen luchtverwarming

Sinds Juli 2019 ben ik verhuisd naar mijn woning in Spijkenisse. Deze huizen zijn voorzien van luchtverwarming, welke er al vanaf de bouw in zitten (inmiddels zo'n 33 jaar). Nu heb ik via mijn hypotheek budget gekregen om energiebesparende maatregelen door te voeren in mijn woning. Hier zou het vervangen van de luchtverwarmingsunit ook onder vallen. Vandaar dat ik graag een offerte hiervoor wou willen ontvangen, zodat ik deze kan indienen bij de bank/hypotheekverstrekker.

Partners

Partners van Casius