Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zuid-Holland.

4798 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zuid-Holland:

vrijdag 24 november 2017

Houtkachel aansluiten en pijp aanbrengen tot het plafond

In onze woning is een nieuw aangelegd rookgasafvoerkanaal aanwezig tot in het plafond in de woonkamer. Het deel daaronder moet nog worden aangelegd. Wij willen een houtkachel laten plaatsen en aansluiten op dit rookkanaal. De hoogte tot aan het plafond is ongeveer 3 meter. De kachel heeft een aansluiting aan de achterkant. We laten graag door de vakman bekijken welke materialen er nodig zijn voor een goede en veilige aansluiting en die realiseren. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.
vrijdag 24 november 2017

Twee radiotoren vervangen

In het souterrain twee lekke radiatoren vervangen.
vrijdag 24 november 2017

Gaten in beton zagen voor open haard

Voor open haard 2 gaten zagen van doorsnee 23 cm door betonvloer van doorsnee ééngezinswoning
donderdag 23 november 2017

Houtkachel aansluiten

Livinflame houtkachel + vloerplaat 80x80 Niet aanwezig: kachelpijp, 2 45 graden bochten, rozet
donderdag 23 november 2017

Sanibroyeur repareren

Onze sanibroyeur pompt niet meer.
donderdag 23 november 2017

Thermostaat van (stads)verwarming repareren

Ik heb stadsverwarming radiator met thermoknop. Ik heb ook een thermostaat apart, die is stuk dus heb ik uit gezet... de 2 radiatoren in de woon kamer en keuken dicht bij de meterkast verwarmen niet meer goed. Er is al ontlucht... wat kan hier het probleem zijn?
woensdag 22 november 2017

Houtkachel inclusief rookkanaal plaatsen

Wij overwegen om een houtkachel te gaan aanschaffen bij Gamma. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de installatie van de houtkachel inclusief het aanleggen van het gehele rookkanaal in onze eengezinswoning . We hebben hier betonnen vloeren.
woensdag 22 november 2017

Houtkachel plaatsen

Wij hebben al een open haard met een rookkanaal en schoorsteen van twee verdiepingen hoog en een plat dak. Er zit een klepje in de open haard naar het rookkanaal toe en daar begint er een buis. We willen graag een (kleine) houtkachel in de opening van de open haard plaatsen want dan is het rendement groter, maar we weten niet hoe en laten het liever aan een professional over. De huidige open haard blijft dus bestaan. De afstand van de houtkachel richting het bestaande rookkanaal zal 40 a 50 cm zijn. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 22 november 2017

Pelletketel op de cv aansluiten

Alleen de Pelletketel is aangeschaft, ik wil graag een installatie van de ketel, inclusief een doorvoer in de muur, De ketel is in de schuur geplaatst er moeten leidingen komen van de schuur naar de bijkeuken, afstand is ongeveer 5 meter, doorvoer van leidingen in muur is noodzakelijk evenals een keerklep, vuilfilter 2 afsluiters en een laadventiel
woensdag 22 november 2017

Houtkachel plaatsen

Ik wil een houtkachel en een rookgasafvoerkanaal laten plaatsen. Het kanaal moet ongeveer 2,5 meter worden als het mogelijk is door de gevel te doen. Wij zorgen zelf voor de kachel.
woensdag 22 november 2017

Houtkachel installeren

Ik heb bij Gamma een zwarte/antraciet kleurige houtkachel gekocht en graag zou ik van u weten wat het kost om deze te laten installeren. Ik heb zelf geen afvoerpijp en ander materiaal. Ik vroeg me af of het nodig is om tegels onder de houtkachel te leggen. Ik heb een laminaat vloer en een gestucte wand erachter die ik nog wel wil verven.
woensdag 22 november 2017

Radiator loskoppelen van de stadsverwarming

Graag zoeken wij een CV monteur die 4 radiatoren kan loskoppelen. Er moet gestuct worden dus een week later de radiatoren weer aansluiten. De stukadoor is gepland voor 7 december a.s. Wij hebben stadsverwarming van Eneco. Wat zou dit gaan kosten?
woensdag 22 november 2017

Honeywell Evohome multi zone thermostaat aansluiten

Het betreft het aansluiten van een Honeywell Evohome multi zone thermostaat met de woonkamer als zone 1 en daarnaast 3 andere kamers met een Evohome radiator regelaar. In 1 kamer bevinden zich 2 radiatoren, de andere 2 kamers hebben 1 radiator. De radiatoren in de woning zijn nu voorzien van een gewone radiatorkraan. Het is voor in een woning waar ik nog mee bezig ben dus graag een indicatie van de kosten voor installatie. Materiaal in overleg. Half maart zal de overdracht plaatsvinden.
woensdag 22 november 2017

Toilet vervangen

Oude staande toilet laten vervangen door een nieuwe staande toilet
dinsdag 21 november 2017

Gat boren in muur van beton

Gat voor afzuigkap door betonmuur.
dinsdag 21 november 2017

Houtkachel plaatsen

Ik heb onlangs de livin' flame houtkachel lund zwart gekocht. Echter deze dient nog wel aangesloten te worden op het al bestaande rookgasafvoerkanaal. Ook de pijp die tussen kachel en afvoerkanaal geplaatst moet worden is nog beschikbaar. (vorige bewoners hebben enkel hun houtkachel meegenomen) Ik twijfel over het zelf aansluiten van de houtkachel en heb graag een prijsindicatie wat een installatie zou kosten bij uitbesteding.
dinsdag 21 november 2017

Vervangen van waterleiding in kruipruimte

Ik wil de loden waterleidingen in de kruipruimte vervangen. Het gaat om een woonoppervlak van 90 m2.
dinsdag 21 november 2017

CV leidingen in kruipruimte vervangen

Ik wil dat de oude CV-leidingen in de kruipruimte worden vervangen. De woning is 90 m2 en het zijn totaal 5 radiatoren.
dinsdag 21 november 2017

Klein gaslek in fornuis nakijken

Gisteren rook ik een milde gaslucht in mijn meterkast, Liander is langsgeweest en heeft een "klein" gaslek geconstateerd van 700PPM en 400PPM (het zit in het gasfornuis) De monteur adviseerde om toch nog even iemand te laten kijken, dus de vraag is of jullie ook dat onderzoekswerk doen (eventueel vaststellen of er een nieuw fornuis moet komen) en zo ja, wat dan de kosten zijn.
dinsdag 21 november 2017

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen inclusief rookkanaal 2x betonnen vloer/plafond
maandag 20 november 2017

Rookkanaal plaatsen en aansluiten op houtkachel

Wij willen een geïsoleerd rookkanaal laten aanbrengen in een bestaande schouw, door een verdiepingsvloer (gat reeds aanwezig) en laten aansluiten op een gemetselde schoorsteen. De houtkachel is besteld, overige materialen voor de vakman.
maandag 20 november 2017

Houtkachel en kanaal plaatsen

In de woonkamer wil ik graag een houtkachel laten plaatsen. Hiervoor dient er een rookkanaal aangelegd te worden. De woning heeft 2 woonlagen en de vloer is van beton. Daarna dient het kanaal door het dak te worden gemonteerd. De kachel is al aanwezig, de overige materialen dient de vakman te regelen.
maandag 20 november 2017

WTW unit StorkAir WHR 91 foutcode E1 E2 repareren

WTW unit StorkAir WHR 91 foutcode E1 E2
maandag 20 november 2017

Badkamer renovatie

Ik wil een badkamer met een oppervlakte van ongeveer 4 m2 renoveren. Momenteel staat er een bad, wastafel, wc, radiator en een wasmachineaansluiting. Alles moet vervangen worden & dient op dezelfde plaats te komen. Voor de bad/douche moet een inbouw regendouche geplaatst worden. Wastafelkraan is ook inbouwvariant (er hoeft geen leiding verlegd te worden). Radiator wordt verwijderd i.v.m. vloerverwarming die binnenkort geplaatst gaat worden. Vloertegels zijn voor renovatie dus al verwijderd. Inclusief afvoeren van oude materialen.
maandag 20 november 2017

GAMMA keuken- en wasbakkraan monteren

Ik heb bij Gamma kranen gekocht en wil die hier laten monteren. Het gaat om een keukenmengkraan Handson Ralph en een wastafelkraan Handson Thomas. Ik ontvang graag een prijsindicatie van een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.

Partners

Partners van Casius