Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zuid-Holland.

5222 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zuid-Holland:

donderdag 26 maart 2020

Gasleiding gashaard

Aanleggen gasleiding vanaf meterkast naar nieuwe gashaard en uitvoeren druktest. Leiding kan via reeds geboorde gaten via kruipruimte. Af te leggen afstand 8 meter.
donderdag 26 maart 2020

aanleggen vloerverwarming

In vijf ruimtes met een gezamenlijke oppervlakte van ca 50m2 willen we vloerverwarming. De vloer wordt kaal en glad opgeleverd. Graag aansluiting op CV erbij.
donderdag 26 maart 2020

Convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen

Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 170 De lengte van de convectorput kan maximaal twee meter zijn ivm naastgelegen deur. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator.
donderdag 26 maart 2020

Verplaatsen van airco-unit naar andere slaapkamer

We zouden graag de binnen airco-unit willen verplaatsen naar een andere slaapkamer. Deze slaapkamer ligt in het verlengde van de slaapkamer waar de unit op dit moment hangt. Het betreft de 1e verdieping. Ik zoek een installateur hiervoor.
donderdag 26 maart 2020

Houten kachel verplaatsen

Ik wil mijn houtkachel 1 meter rechts verplaatsen. Ik heb de houtkachel en de bestaande pijpen, maar er moet nog wel een verlengend stuk bij.
donderdag 26 maart 2020

Elektrische boiler verplaatsen

Ik wil een elektrische boiler vanuit de badkamer verplaatst hebben. Graag uw advies of die in de (aangrenzende) slaapkamerkast kan of elders in de woning. Aansluit- en koppel stukken graag door u te leveren. Leidingwerk moet omgelegd worden. Het zelfde geld voor de keukenboiler. Daarnaast is er een leiding in de wastafel die verstopt is en verholpen zou moeten.
woensdag 25 maart 2020

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 25 maart 2020

Staand toilet vervangen

We willen graag een verhoogd toilet laten installeren. Staand of hangend. Toilet ruimte is ca 1.25 x 0.90 mtr. Met de deur aan de lange kant.
woensdag 25 maart 2020

Periodiek onderhoud aan de moederhaard, schoorsteen en ontluchting

Ik zoek contact met een vakman die periodiek onderhoud kan plegen op een Tellina moederhaard, schoorsteen en ontluchting.
woensdag 25 maart 2020

Verhoogd toilet vervangen

Wij willen graag een verhoogd toilet. Staand of hangend. Het huidige toilet is staand. De toilet ruimte is ca 1.25 x 0.90 mtr. En de deur is aan de lange kant.
dinsdag 24 maart 2020

Leidingen radiator verleggen in verband met schuifpui

Wij willen bij de achter pui openslaande deuren plaatsen. Nu zit de radiator onder het raam en wij willen die verplaatsen naar de zijkanten. Een leiding moet doorgetrokken worden onder het huis door. Wij hebben stadsverwarming. De breede van de kamer is ongeveer 5 meter, het is dus de bedoeling dat deze leidingen verlegd worden.
dinsdag 24 maart 2020

Buitenkraan zonder kruipruimte aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan laten plaatsen aan de achtergevel van een nieuwbouwwoning zonder kruipruimte. De woning is voorzien van een vloerverwarming vanuit de bouw dus openbreken van de vloer is geen oplossing/optie.
dinsdag 24 maart 2020

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Buitenkraan in achtertuin via kruipruimte aanleggen. Aftstand ca. 10 meter.
maandag 23 maart 2020

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer zagen

Ivm het laten plaatsen van openslaande deuren wil ik graag een convectorput laten maken. de breedte van de achterwand is 295 cm er hangt nu een radiator van 200 x 40 cm ik zou graag willen weten wat het kost incl. het leveren van de convectorput.
zondag 22 maart 2020

Buiten kraan aanleggen vanuit kruipruimte

Ik heb een huurhuis en mag met goedkeuring van de woningstichting een kraan in de tuin laten aanleggen. Dit zal vanuit de kruipruimte moeten. Als het goed is is een foto bijgevoegd. Het zou moeten komen waar de zwarte kruis staat. Ik hoor graag van u.
zondag 22 maart 2020

Radiatoren in woonkamer verplaaten

Ik wil 2 radiatoren in de woonkamer bij het raam verplaatsen en vervangen met een nieuwe radiator tegen de muur. Zie bijlage.
zondag 22 maart 2020

Waterdrukverhoger leveren en plaatsen

Ik wil een waterdrukverhoger laten plaatsen. Liefst bestellen we de apparatuur ook bij de installateur, zodat we zeker weten dat het past.
zondag 22 maart 2020

Buitenkraan aanleggen

Ik wil aan de voorzijde van de woning een buitenkraan aangelegd krijgen. Er is een kruipruimte aanwezig. De meterkast bevind zich nabij de voordeur. Het water dient binnen te kunnen worden afgesloten.
zaterdag 21 maart 2020

Amerikaanse koelkast aansluiten op de waterleiding

Amerikaanse koelkast aansluiten op de waterleiding onder de tapkraan in de keukenkast. Leiding is al gesplitst, meegeleverde slang is niet lang genoeg dus moet een stuk bij. Filter is aanwezig.
vrijdag 20 maart 2020

Infraroodverwarming installeren

Het gaat om de aanbouw. Er is vloerverwarming echter de temperatuur is een stuk lager dan in het woongedeelte. Ik wil daarom infraroodverwarming laten plaatsen. Ik hoor graag wat dit kost.
vrijdag 20 maart 2020

Quooker kraan

Binnenwerk quooker kraan moet vervangen worden.
donderdag 19 maart 2020

Mechanische ventilator repareren of vervangen

Een gebouw met 6 douches and 3 toiletten word de lucht uit deze ruimtes afgezogen middels 2 dakventilatoren. Deze zijn nu ontkoppelt. De ventilatoren dienen gerepareerd of vervangen worden.
woensdag 18 maart 2020

Drie dakgoten vervangen

wij zoeken een bedrijf om de dakgoot (drie woningen naast elkaar) te vervangen. Ongeveer 6-7 meter per huis. Het is een zinken dakgoot met houten plaat.
dinsdag 17 maart 2020

Vervangen dakgoten voor en achterzijde van 3 huizen

Graag een offerte voor vervanging van de dakgoot van 3 huizen. Bet is een blok van 3 huizen,, dus 2 hoekhuizen, en de dakgoot moet aan de voor en achterzijde vervangen moeten worden. Gaat om het vervanging van het zink en de houtenbak. De bak wil ik voor kunststof vervangen, het zink mag ook als het past. Totaal 18 mtr voorzijde, 18 mtr achterzijde en 4 hoekstukken, voor alle 3 de huizen.
maandag 16 maart 2020

Quooker installatie

Ik zoek een vakman die een quooker 5 in 1 kan installeren.

Partners

Partners van Casius