Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor zonnepanelen en buffervat plaatsen :

Zonnepanelen en buffervat plaatsen

Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Zonnepanelen in samenwerking met warmtepomp incl buffervat om cv te voeden en douche/bad. Plat dak en schoonheid van panelen niet belang ivm staan uit het zicht. Gezin 3 pers. Feitelijk 2 maar denk dat wat buffer geen kwaad kan ivm sauna in het huis.
Onze klant uit Vlissingen (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonnepanelen en buffervat plaatsen uit heel Nederland:

Zonneboiler en buffervat plaatsen

Momenteel hebben we een cv ketel welke zorgt voor warm water bij sanitair en vloerverwarming. We willen graag besparen op ons gasverbruik en daarom kijken of een zonneboilercombi interessant is. Er liggen al 16 zonnepanelen en houden ongeveer 1500 kwh over welke we nu terugleveren. Er is voldoende ruimte voor een groot buffervat van ongeveer 1500 liter.

Pelletketel aansluiten

Wij hebben een vrijstaande woning uit 1977 en hebben een houtgestookte CV met een buffervat van 600 l waarvan een interne opslag van 150 l tapwater met zonnepanelen. Maar omdat we overdag aan het werk zijn, willen we een palletketel erbij hebben en dan van het gas af. Het zal gaan om het verwarmen van 8,5 x 12 m2 woonoppervlakte. En een bijkeuken van 4 x 3 m2.

Zonnepanelen, warmtepomp en een buffervat installeren

Ik zoek een installateur die 12 zonnepanelen, een warmtepomp en een buffervat kan installeren in mijn woning. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning welke goed bereikbaar is. Mijn woning heeft deels vloerverwarming.

Zonneboiler installeren en aansluiten

Het betreft de installatie van een zonneboiler pakket; zonnepanelen, buffervat, houtkachel en cv, mogelijk ook vloerverwarming. De oppervlakte bedraagt om en nabij 150 m2.

Houtkachel op CV-installatie aansluiten

Wij willen bij de verbouwing van ons nieuwe huis een houtkachel plaatsen die aangesloten is op de CV. Ook zal er een buffervat geplaatst moeten worden en uiteindelijk willen we dit combineren met zonnepanelen. Wij gaan er vanuit dat de leidingen door het hele huis aangepast zullen moeten worden. Het huis heeft nu nog een zeer oude CV met een losse geiser. Wij zijn op zoek naar iemand om ons te helpen met de installatie van het hele pakket en we willen graag weten wat dit gaat kosten.

Energiebesparing, renovatie en aanbouw woonhuis

Renovatie van een woonhuis van ongeveer 400m2 in totaal. Doel is 50% energie besparing door toepassing WTW, zonnepanelen, buffervat, e.d. Diverse muren (geen draagmuren) verplaatsen, nieuwe badkamer, nieuwe tegelvloer op benedenverdieping, kozijnen deels vervangen. De nieuwe aanbouw van 60m2 wordt zoveel mogelijk passief gebouwd. Ik weet nog niet wat voor fundering en constructie (ik denk heien). Huis is voorzien van vloerverwarming deze moet uitgebreid worden naar nieuwbouw. Ik zoek installateur die systeem mee kan ontwerpen en uitvoeren. Ik wil graag contact met vakbekwame installateur. Offerte zal in dit stadium moeilijk zijn.